zola8787 írta:
Na ácsi!!! Jó tudom, hogy hihetetlen szerencsétlen a Barcelona átigazolási politikája (fogalmam sincs, kilehet ezért felelős), DE!
Ne már, hogy Alves 20-25 milliót érjen már!
Csigát vettük asszem 20-25 körül, ennyit ér Alves is? Ha ennyi pénzért adjuk el, akkor meg is érdemli a csapat. Már Yaya 20 millió körüli eladási árát is nevetségesnek tartottam.
Aztán Eto'o is olcsó volt, Ibra - Csiga - Hleb - Keirrison stb nagyon drága. Márquez - Milito - Henry ingyen. Most komoly, ki veszi/adja a játékosokat nálunk?

Csak, hogy tiszta vizet öntsek a pohárba: Alves olyan 40-50 milliót ér jelenleg, míg Tourét 30 milláért passzoltuk el. A többi, amit meg írsz a Laporta rendszer hülyesége volt... Az OK, hogy Militoért nem kértünk pénzt (még így is mi kötöttünk jó üzletet), de a többit én se vágom. Henry és Marquez ingyen mentek New Yorkba... Legalább 10-et megértek volna, főleg ahogy Marquez tolta a VB-n. A többi név meg, amit felsoroltál, abból származott, hogy teljes szabad kezet Guardiola és olyan játékosért, mint Csiga 25 milliót kiadtunk. Aztán meg az a jó néhány ember, akik 1 percet nem játszottak is és euró milliókat vittek el a konyhából és egy adós fejfájást a vezetőségnek a nyarakból.
Na visszatérve az eredeti témára. Egyébként érdekes, hogy pl. a Sport is párhuzamosan nyomja a Bale és Alba üzletet. Majd meglátjuk. Bár itt sokan elég rossz fele kapisgálnak. Ne felejtsük el, hogy a védelembe jönne

Nem előre és nem gólt lőni a Chelseanek. Az már egy másik kérdés, hogy milyen fegyverrepertoárral rendelkezik még. Stabilizálni kell a védelmet és nem azon gondolkozni, hogy a walesi mennyit fut a szélen és mennyit ad be. Lehet mesélni itt a Chelseas sztorit is, de azt senki nem említi meg, hogy 3 a védelem által elszabott gólt kaptunk és legalább 10db 100-as ziccert kihagytunk. Nem azon múlt, hogy nem volt területünk. Ez csak a duma. Csak, hogy mindenki értse, egyszerűre veszem a témát. Olyan védő kell, aki stabilizálja a védelmet

Ha területeket akarunk nyitni, akkor csatárban kell gondolkozni és nem védőkben

Egyre jobban kezdek megbarátkozni ezzel a Vertonghennel. Az ára is nagyon szimpi, ha vmi hasonlítható a Barca utánpótláshoz, akkor az az Ajaxé, ahol tényleg technikás futballt is játszanak. Srácok mindenki meg ne írja le ugyanazt, mert a 2 vélemény van a fórumon, de ugyanazt írja mindenki csak más szavakkal és elég unalmas már.