Subinho írta:ez most komoly??? ezt végig gondoltad??? ez most nem a FIFA manager!!!SuperMessi írta:Számomra egyértelmű hogy Tito mester a 3-4-3-at fogja beleégetni a génekbe, és oda bizony kell Bale, ezzel meg egyet tudok érteni. Ha 4 védős rendszer, akkor viszont Vertonghen kéne.
--------- Valdés ----------
---------- Piqué ----------
Masch ------------- Puyol
------ Xavi ---- Ini ------
-- Thiago --------- Bale --
------------- Cesc ---------
------- - Messi ------------
----- Alexis ---------------
xavi-ini vkp, elől meg nincs szélsó támadó... erre kíváncsi lennék!!! játszott sokat idén a csapat 3-4-3-ban, de ez finoman szólva vicc...
Hogy ne lenne szélső támadó! Egyrészt nálunk nincs fix poszt, kettő, hogy Bale és Alexis is az lenne, ha már köntörfalazunk. Vagy Bármelyik fiatal aki épp játszana, bár szerintem egyik távozni fog. Fix kezdő sincs, csak nyilván ha felállást irok akkor Xaviék játszanak. Busquets is játszana elég sokat ez egyértelmű. A lényeg hogy bal támadó lenne Bale az én olvasatomban, nyilván a középpálya rotálva lenne, ahogy idén is volt. Nincs fix kezdő, ahogy fix posztok sem, de ezt tudhatnád. Életemben nem játszottam manager játékkal, nem szokásom. Alves nagy kérdés hogy marad -e. Szerintem csatár nem kell.