Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ahogy mondani szokták magamra ismertem ebben a hszbenlui1698 írta:Amúgy én imádom a gyerekeket kocsmába, meg ilyen helyeken tolják érted a viszkit ami ugye már alapból vizezett, mint az állat kb. 18 liter kólával, de úgy fogja a poharát a nyomorék, mint valami telibevert máffijózó.
Gyárékék, gyárékék... italt azt tisztán, szexöt azt mocskosul. Az se baj, ha nővel.
Nekem csapattársam mondta hogy megivott 29-t egy este, kólával. Kiderült hogy 2 cent volt mindegyikben.lui1698 írta:Amúgy én imádom a gyerekeket kocsmába, meg ilyen helyeken tolják érted a viszkit ami ugye már alapból vizezett, mint az állat kb. 18 liter kólával, de úgy fogja a poharát a nyomorék, mint valami telibevert máffijózó.
Gyárékék, gyárékék... italt azt tisztán, szexöt azt mocskosul. Az se baj, ha nővel.
Most hogy így mondjátok, holnap be is szabok. De mint a kutya. Akár hiszotek, akár nem, szilveszter óta nem voltam vicces állapotban (akkor viszont nagyongergo9 írta:Tegnap hajnalban már a beszédem is hasonlított a traktor alapjáratára.lui1698 írta:Hmm... van benne valami. Pár deci után felszántottuk a járdát az biztos.sjd írta:lehet, h traktorból![]()
Egyébként ritka állatfaj vagy te is.
![]()
![]()
Szerk.
Nah közben itt a másik is
Tegnap hajnalban már a beszédem is hasonlított a traktor alapjáratára.lui1698 írta:Hmm... van benne valami. Pár deci után felszántottuk a járdát az biztos.sjd írta:lehet, h traktorból![]()
Ebben minden benne van. Sulis előadásra mi úgy oldjuk meg hogy telecsapoltatunk egy 1,5l-s ásványvizes üveget sörrel. So hardcore.lui1698 írta:Mondjuk én azt, hogy bebszok tőlük.Kash írta:Szeretnék feltenni egy kérdést, 18 éven felüli fórumtársaimnak(lehetőleg az alkohol fogyasztóknak), hogy mit szeretnek a sörben, pálinkában, vodkában...stb-ben!?
Hú, na ne is izgassatok, itt ülök irodán pénteken és nincs sehol egy sör....
Sztem alapból nem borzalmas izük, csak ha már az adott italtól csúnyán berúgtál megundorodsz egy kicsit tőle, már nem fog olyan jól esni. Én pl. régen ízre is szerettem a körte pálinkát, csak aztán az legutóbbi szülinapomon egy kisebb alkoholmérgezést kaptam tőle(másnap estig hánytam, kifehéredtem, remegtem, fást a vesém), és mára odáig fajult a dolog, h már az alkoholmentes körtés dolgoktól is undorodom, illetve magától a gyümölcstől.sjd írta:lehet, h traktorbóllui1698 írta:Ittuk a pálinkát (nincs olyan mesterember aki megmondja miből főzték, lehet, hogy papucsból)![]()
egyébként ezt a mondatot én sem az ilyen híres ARO vodkákra értettem, mert szvsz még a legminőségibb töménynek is borzalmas íze van, de attól legalább lassabban hal meg a májad
ozsimiki írta:én főleg a betűtípust ami a címkéjükön van. néha-néha a színüket.Kash írta:Szeretnék feltenni egy kérdést, 18 éven felüli fórumtársaimnak(lehetőleg az alkohol fogyasztóknak), hogy mit szeretnek a sörben, pálinkában, vodkában...stb-ben!?
Hmm... van benne valami. Pár deci után felszántottuk a járdát az biztos.sjd írta:lehet, h traktorból![]()
lehet, h traktorbóllui1698 írta:Ittuk a pálinkát (nincs olyan mesterember aki megmondja miből főzték, lehet, hogy papucsból)
Ááá nem-nemsjd írta: Nem akarok rosszindulatú lenni, de sztem olyan választ kellett volna adnod, amit a srác meg is tud érteni(ld. lui vagy Ozsi)
Egyébként én pl. semmilyen töményet nem szeretek, de hát ki az az állat, aki a vodkát az ízéért issza?Gyorsan le kell húzni, és akkor nincs ilyen probléma, h nem ízlik
Fúúj, ezt gyerök korunkba mennyit játszottuk a fene az undorító anyánkat.sjd írta:Gyorsan le kell húzni, és akkor nincs ilyen probléma, h nem ízlik
Ezen van a hangsúlysjd írta: Gyorsan le kell húzni, és akkor nincs ilyen probléma, h nem ízlik
Nem akarok rosszindulatú lenni, de sztem olyan választ kellett volna adnod, amit a srác meg is tud érteniAsys írta: A gátlások, a civilizáció terhe, a társadalmi elvárások, a morál és minden olyan amit az évezredek folyamán ránk aggattak ebben az állapotban felszabadul és visszatérünk ahhoz az érzésvilághoz amely a fent említettek megjelenése előtt megvolt az emberekben és ma is megvan csak mélyen elásva, néha szükség van arra, hogy primitív ösztönlényekként csak a pillanatnak élve felszínre törjön maga az élet
Én a mámort!Kash írta:Szeretnék feltenni egy kérdést, 18 éven felüli fórumtársaimnak(lehetőleg az alkohol fogyasztóknak), hogy mit szeretnek a sörben, pálinkában, vodkában...stb-ben!?
Lényegében semmi jó nincs benne, csak rontja a szervezetet. De azért néha jól esik kirúgni a hámból.Kash írta:Szeretnék feltenni egy kérdést, 18 éven felüli fórumtársaimnak(lehetőleg az alkohol fogyasztóknak), hogy mit szeretnek a sörben, pálinkában, vodkában...stb-ben!?
Mondjuk én azt, hogy bebszok tőlük.Kash írta:Szeretnék feltenni egy kérdést, 18 éven felüli fórumtársaimnak(lehetőleg az alkohol fogyasztóknak), hogy mit szeretnek a sörben, pálinkában, vodkában...stb-ben!?
most írjam azt, hogy majd megtudod?Kash írta:Szeretnék feltenni egy kérdést, 18 éven felüli fórumtársaimnak(lehetőleg az alkohol fogyasztóknak), hogy mit szeretnek a sörben, pálinkában, vodkában...stb-ben!?
én főleg a betűtípust ami a címkéjükön van. néha-néha a színüket.Kash írta:Szeretnék feltenni egy kérdést, 18 éven felüli fórumtársaimnak(lehetőleg az alkohol fogyasztóknak), hogy mit szeretnek a sörben, pálinkában, vodkában...stb-ben!?
Nyugi, már csak egy-két év, és ez nem lesz ilyen magától értetődő számodra semGerard3Piqué írta: Kiskorú vagyok tehát a pia szintje 0
Kiskorú vagyok tehát a pia szintje 0 de én így sem tudom kiejtenisjd írta:ez már Ozsinak is okozott problémákat, főleg néhány sör utánGerard3Piqué írta: Sjd és neked hogy kell ejteni??![]()
ejtsd csak nyugodtan dezoxiribonukleinsav-nak
szaúd-arábia azért haverkodik az usával, mert őket tartják a kisebbik rossznak az irán által támogatott siíta fundamentalista irányzattal szemben, ami ha nagy teret nyerne szaúd-arábiában, az a királyi család végét jelentené. de érdekes ez a kapcsolat, mert vahhabita irányzat, ami a szaúdiaknál állami szinten megy, az iszlámon belül elég radikális álláspontot képvisel, nem véletlen, h a 9/11es gyerekek is egy-két kivétellel mind szaúd-arábiából indultak... de belefér a vezetésnek, mert persze jó pénzért mindent, v majdnem mindent megkapnak az amiktól.Kalap1988 írta:Vannak érdekes muszlim államok, ez így igaz. De tudod mi a zavaró leginkább? Hogy a nyugat és az USA nem az alapján ítéli meg, vagy el őket, amiket te leírtál (valóban Szaud-Arábiát el lehetne ítélni, de épp ők az USA leghűbb szövetségesei a térségben az arab államok közül...). hanem az alapján, hogy milyen a viszonyuk Izraelhez. Ez csak politika, semmi más, miközben értékekről papolnak, háborúkat szítanak. Van tisztességes muszlim állam, mint ahogy tisztességtelen is, nem abból a fakad a különbség, hogy Korán hívők-e vagy sem (mondjuk azt is figyelembe kell venni egy nép lélektana kapcsán, hogy milyen belső és külső hatások érték a történelme során, ahogy nekünk magyaroknak meg van az okunk arra, hogy befogadóak vagyunk, nekik is meg van az okuk arra, hogy egyes esetekben nem. Ez nem megmagyarázza, felmenti őket, csak leírja a helyzetet). Szerintem az a legdühítőbb a "fejlett Nyugat" kapcsán, hogy képmutatóak vagyunk, úgy ánblokk. Papolunk, papolunk, miközben szó sincs itt értékekről, kettős mérce van és érdekpolitizálás.Boixos írta:***sjd írta: ***