Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.11. 23:29:17

lui1698 írta:Amúgy én imádom a gyerekeket kocsmába, meg ilyen helyeken tolják érted a viszkit ami ugye már alapból vizezett, mint az állat kb. 18 liter kólával, de úgy fogja a poharát a nyomorék, mint valami telibevert máffijózó.
Gyárékék, gyárékék... italt azt tisztán, szexöt azt mocskosul. Az se baj, ha nővel.
Ahogy mondani szokták magamra ismertem ebben a hszben :D
Én nagyon szeretem a viszkit :D
És sokszor azt iszom kocsmában is, maffiózó fogással :D
Meg a Metaxa-t is, ha töményről van szó.
Én egyedül a pálinkát nem szeretem, s abban az 5 emberben lennék akinek ha minőségi hiperszupert hoznak, akkor se inná meg :D
De sör bor jöhet, s valóban ha az ember minőségit iszik borból azon tényleg lehet érezni, hogy van benne nafta.Én inkább fehér bor párti vagyok.
Bár feledhetetlen emlék mikor Villányban voltam egy céges borkóstolón, s vittünk kólát és felöntöttük a jó vörösborokat, a pincér teljesen ki volt akadva :D

Erről jut eszembe Aldiban 400 Ft-ért 1 L-es Kékfrankos, ezzel támadott ma be az egyik kollégám, hogy kihagyhatatlan ajánlat :lol:
Kép
Kép
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.05.11. 23:25:50

lui1698 írta:Amúgy én imádom a gyerekeket kocsmába, meg ilyen helyeken tolják érted a viszkit ami ugye már alapból vizezett, mint az állat kb. 18 liter kólával, de úgy fogja a poharát a nyomorék, mint valami telibevert máffijózó.
Gyárékék, gyárékék... italt azt tisztán, szexöt azt mocskosul. Az se baj, ha nővel.
Nekem csapattársam mondta hogy megivott 29-t egy este, kólával. Kiderült hogy 2 cent volt mindegyikben.

Amúgy idén egy nap nem fogyasztottam alkoholt - TRUE STORY - elhatároztam hogy schwarzi leszek nyárra. Reggel betoltam egy fehérjét, meg edzés után még 1-t, azon kívül még 2-szer voltam kondiban idén :mrgreen:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Firefox
Capitá del Barça

2012.05.11. 23:21:49

gergo9 írta:
lui1698 írta:
sjd írta:lehet, h traktorból :mrgreen:
Hmm... van benne valami. Pár deci után felszántottuk a járdát az biztos. :lol:
Tegnap hajnalban már a beszédem is hasonlított a traktor alapjáratára.
Egyébként ritka állatfaj vagy te is.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Szerk.
Nah közben itt a másik is :D
Most hogy így mondjátok, holnap be is szabok. De mint a kutya. Akár hiszotek, akár nem, szilveszter óta nem voltam vicces állapotban (akkor viszont nagyon :lol: ), ideje lenne már. Húgomnak úgyis most volt ballagása, így utólag megünneplem :lol:

Ja és Kash, ajánlanék egy gyógymódot, mely mindenre hat:
Minden nap igyál meg 1-gyel több felest. Lehetőleg vodkával. Ajánlom két kedvencem, a Kalinkát és a Royalt. Jobban hat mint a Fastumgel.
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
lui1698
Llegenda del Barça

2012.05.11. 23:18:48

Amúgy én imádom a gyerekeket kocsmába, meg ilyen helyeken tolják érted a viszkit ami ugye már alapból vizezett, mint az állat kb. 18 liter kólával, de úgy fogja a poharát a nyomorék, mint valami telibevert máffijózó.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
gergo9
Director del Fútbol

2012.05.11. 23:10:59

lui1698 írta:
Tegnap hajnalban már a beszédem is hasonlított a traktor alapjáratára.
Egyébként ritka állatfaj vagy te is.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Szerk.
Nah közben itt a másik is :D
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.05.11. 23:03:05

lui1698 írta:
Kash írta:Szeretnék feltenni egy kérdést, 18 éven felüli fórumtársaimnak(lehetőleg az alkohol fogyasztóknak), hogy mit szeretnek a sörben, pálinkában, vodkában...stb-ben!?
Mondjuk én azt, hogy bebszok tőlük.

Hú, na ne is izgassatok, itt ülök irodán pénteken és nincs sehol egy sör....

:cry:
Ebben minden benne van. Sulis előadásra mi úgy oldjuk meg hogy telecsapoltatunk egy 1,5l-s ásványvizes üveget sörrel. So hardcore.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.11. 22:52:58

sjd írta:
lui1698 írta:Ittuk a pálinkát (nincs olyan mesterember aki megmondja miből főzték, lehet, hogy papucsból)
lehet, h traktorból :mrgreen:

egyébként ezt a mondatot én sem az ilyen híres ARO vodkákra értettem, mert szvsz még a legminőségibb töménynek is borzalmas íze van, de attól legalább lassabban hal meg a májad
Sztem alapból nem borzalmas izük, csak ha már az adott italtól csúnyán berúgtál megundorodsz egy kicsit tőle, már nem fog olyan jól esni. Én pl. régen ízre is szerettem a körte pálinkát, csak aztán az legutóbbi szülinapomon egy kisebb alkoholmérgezést kaptam tőle(másnap estig hánytam, kifehéredtem, remegtem, fást a vesém), és mára odáig fajult a dolog, h már az alkoholmentes körtés dolgoktól is undorodom, illetve magától a gyümölcstől.
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.05.11. 22:41:18

A trollkodás részét leírtátok :D Viszont, hogy válaszoljak is Kashnek és végre komolyan, leírom, hogy én milyen italokat szeretek és miért ( a bebaszáson kívül, de én adok a minőségre, ha tudok, ha nem, akkor lesz.rom :D ):
Sör: Ezt nem tudom megmagyarázni, mert nem vagyok sör ínyenc, egész egyszerűen szeretem az ízét, hogy hűsít.
Bor: Itt azért már többet tudok mondani. A jó száraz fehér bor (szárazból a vörös nem a kedvencem) a sörtől is sokkalta hűsítőbb és kellemesebb tud lenni szódával a nyári időszakban, míg szóda nélkül jó értelemben kiráz a hideg, végigfut valami kellemes bizsergés a testemen és ez igazán jó érzés. Plusz természetesen a szőlő zamatát is kedvelem. Félédesből mindkettőt szeretem, hasonló okok miatt.
Édesből pedig csak a fehéret szeretem ( az édes vörös szerintem női ital, nekik ízlik inkább), abból pedig a Tokaji Aszú természetesen az etalon, amihez viszonyítok természetszerűleg mindent. Az édességből is fakadó jóleső erő, az arany szín és a csodás szőlő zamata a mennybe tudja repíteni az embert.
Pálinka: A jó pálinka híve és hírvivője vagyok (rosszat nagyon sokat csinálnak, de a jót meg kell becsülni), amit boltban nem igazán lehet kapni, csak aranyáron (inkább úgy sem), mert a jó pálinka titka a belefektetett munka és szeretet, ahogy akár szemről szemre végezzük az áldozatos munkát a gyümölccsel. A jó pálinka felmelegíti az egész tested és az illata, valamint az íze, utóíze, mint a frissen szedett gyümölcsé (amiből készült). Tényleg, aki szerint a pálinka nem finom ital, azt csak arra kérem, hogy egyszer keressen az életében igazán jó pálinkát (kérdezzen, ha nem tudja, hogy hol talál ilyet) és aztán mondja ugyanezt. Gyanítom, hogy 100-ból 95 férfi egyből megtérne és pálinka fanatikus lenne. Nincs az a Jager vagy egyéb pancsolt szeszesital, ami helyettesíteni tudná. Az 5 fő azért nem térne meg, mert ők, akik egyáltalán nem tudják elviselni az alkoholt és nem isznak (bár lehet sok az 5 100-ból :D ).
"Röviden" ennyi. Egyébként pedig a bebaszásért szeretem :D
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.11. 22:36:13

ozsimiki írta:
Kash írta:Szeretnék feltenni egy kérdést, 18 éven felüli fórumtársaimnak(lehetőleg az alkohol fogyasztóknak), hogy mit szeretnek a sörben, pálinkában, vodkában...stb-ben!?
én főleg a betűtípust ami a címkéjükön van. néha-néha a színüket.

Én főleg a palackját szeretem, lehet bele tölteni italport...
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.05.11. 22:08:50

Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
sjd
Llegenda del Barça

2012.05.11. 22:03:02

lui1698 írta:Ittuk a pálinkát (nincs olyan mesterember aki megmondja miből főzték, lehet, hogy papucsból)
lehet, h traktorból :mrgreen:

egyébként ezt a mondatot én sem az ilyen híres ARO vodkákra értettem, mert szvsz még a legminőségibb töménynek is borzalmas íze van, de attól legalább lassabban hal meg a májad
Asys
Entrenador del Barça

2012.05.11. 22:00:43

sjd írta: Nem akarok rosszindulatú lenni, de sztem olyan választ kellett volna adnod, amit a srác meg is tud érteni :wink: (ld. lui vagy Ozsi)

Egyébként én pl. semmilyen töményet nem szeretek, de hát ki az az állat, aki a vodkát az ízéért issza? :D Gyorsan le kell húzni, és akkor nincs ilyen probléma, h nem ízlik
Ááá nem-nem :D ha nem érti de megakarja érteni akkor előbb utóbb megfogja és így közben legalább tanul, fejlődik. Ha meg nem érti és nem is akarja megérteni, akkor mosom kezeimet én megpróbáltam inspirálni... :wink:

Kash! Egyébként az előttem szólónak igaza volt, majd megtudod :P
lui1698
Llegenda del Barça

2012.05.11. 21:56:38

sjd írta:Gyorsan le kell húzni, és akkor nincs ilyen probléma, h nem ízlik
Fúúj, ezt gyerök korunkba mennyit játszottuk a fene az undorító anyánkat. :D Ittuk a pálinkát (nincs olyan mesterember aki megmondja miből főzték, lehet, hogy papucsból) boléróval. Imádkoztunk minden feles előtt, mint a pápa. :lol:
Kép
Firefox
Capitá del Barça

2012.05.11. 21:53:52

sjd írta: Gyorsan le kell húzni, és akkor nincs ilyen probléma, h nem ízlik
Ezen van a hangsúly :lol:
Fuc*k off Madrid!
sjd
Llegenda del Barça

2012.05.11. 21:50:38

Asys írta: A gátlások, a civilizáció terhe, a társadalmi elvárások, a morál és minden olyan amit az évezredek folyamán ránk aggattak ebben az állapotban felszabadul és visszatérünk ahhoz az érzésvilághoz amely a fent említettek megjelenése előtt megvolt az emberekben és ma is megvan csak mélyen elásva, néha szükség van arra, hogy primitív ösztönlényekként csak a pillanatnak élve felszínre törjön maga az élet :wink:
Nem akarok rosszindulatú lenni, de sztem olyan választ kellett volna adnod, amit a srác meg is tud érteni :wink: (ld. lui vagy Ozsi)

Egyébként én pl. semmilyen töményet nem szeretek, de hát ki az az állat, aki a vodkát az ízéért issza? :D Gyorsan le kell húzni, és akkor nincs ilyen probléma, h nem ízlik
Asys
Entrenador del Barça

2012.05.11. 21:41:00

Én a mámort!

A gátlások, a civilizáció terhe, a társadalmi elvárások, a morál és minden olyan amit az évezredek folyamán ránk aggattak ebben az állapotban felszabadul és visszatérünk ahhoz az érzésvilághoz amely a fent említettek megjelenése előtt megvolt az emberekben és ma is megvan csak mélyen elásva, néha szükség van arra, hogy primitív ösztönlényekként csak a pillanatnak élve felszínre törjön maga az élet :wink:
Firefox
Capitá del Barça

2012.05.11. 21:24:14

Lényegében semmi jó nincs benne, csak rontja a szervezetet. De azért néha jól esik kirúgni a hámból. :D
Fuc*k off Madrid!
lui1698
Llegenda del Barça

2012.05.11. 21:20:39

Mondjuk én azt, hogy bebszok tőlük.
Ha pölö traktortól is be lehetne, nyalogatnám egész nap.

Amúgy még azt is szeretem, hogy összemegy tőle a lányok sgge, megnő a mellük, megszépül az arcuk, megtanulok spanyolul (részegen kívülről fújom a mariachi szövegét), profi táncos leszek, kiváló sztendáppos, veterán távolbahugyozó és sorolhatnám csodás erényeit a szesznek.

Hú, na ne is izgassatok, itt ülök irodán pénteken és nincs sehol egy sör....

:cry:
Kép
barcadome
Jugador del Barça

2012.05.11. 21:15:10

most írjam azt, hogy majd megtudod? :D mert.. majd megtudod :DD
sjay <3
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.05.11. 21:07:25

én főleg a betűtípust ami a címkéjükön van. néha-néha a színüket.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.11. 21:01:22

Szeretnék feltenni egy kérdést, 18 éven felüli fórumtársaimnak(lehetőleg az alkohol fogyasztóknak), hogy mit szeretnek a sörben, pálinkában, vodkában...stb-ben!?
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.05.11. 20:58:45

Tim! Nem azt mondom, hogy Breivik mutatott rá egy problémára, természetesen ő elmebeteg és egyébként is szabadkőműves volt, nagyon távol áll tőlem a gondolkodása. Én csak azt mondom, hogy ő egy kórtünet, amellett, hogy elmebeteg. Az ország hibáit is mutatja az ő tette, plusz tény, hogy Norvégiában komoly gondot jelent a bevándorlás (ott is). Mindegy, ettől még egyetértettünk abban, hogy az északi államok élhetőek, de én előtte sem beszéltem az ellenkezőjéről.
Boixos!
Azért támogatják Szaud-Arábiát, mert érdek és van az a pénz... Ilyen egyszerű.
Kadhafi és Líbia megítélése ennél kicsit bonyolultabb, én akkor sem értettem és most sem értem (vagyis értem, de megmagyarázni nem lehet), hogy miért kellett beavatkozni. Lehet mondani, hogy terrorszervezet, meg Irán is az, de egy butaság és csak képmutatás, semmi több. Mindenki tudja, hogy van a világnak számtalan olyan országa, amely sokkal antidemokratikusabb, mint pl ez a kettő, mégis, mégis őket támadja az USA (Iránt csak képletesen, még..). Olaj, földgáz, izraeli érdekek védelme, semmi másról nem szól a történet, minden más duma, egy része pedig aljas hazugság is. Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy Kadhafiról azért sokan másként vélekednek Líbiában, de e kérdésben én innét nem ítélek, mert nem éltem benne és nem látok eléggé tisztán (nekem a tv-és tudósítások és véleményműsorok is sokrétűeknek és zavarosnak tűntek, voltak eltérő vélemények szép számmal).
A bevándorlással kapcsolatban: Nem kötném össze az idejövő sleppet a 200 milliónál is több muszlimmal és főképp nem az államokkal. Én is bevándorlás ellenes vagyok, látom, hogy mi történik Európában (ami sok helyütt a hazai cigány helyzetre emlékeztet), de ezt meg kell tanulni elválasztani attól, amit a sok száz millió muszlim és országaik jelentenek. Ha ezt nem tesszük, akkor ott vagyunk a témánál: rasszisták leszünk, és valójában nem csak képletesen. Rám szokták mondani ezt, te is tudod, mert a fórumról sokat tudsz rólam, tehát, ha én mondom neked, hogy ez kicsit rasszista megközelítés a nem bevándorló és nem bűnöző életet élő muszlim tömegekkel szemben, akkor annak súlya van, mert ilyet nem szoktam mondani :D :D
Izrael: Az a demokratikus állam fallal vesz körül, éheztet, szomjaztat és kegyetlenül legyilkol semmiről sem tehető ártatlan gyermekeket, nőket, férfiakat és időseket is. Még egyszer mondom, ők nem tehetnek semmiről, nem terroristák, gyilkosok. (egyébként a Közel-Keleten tudod kik követték el az első terrorcselekményeket? Cionista zsidók, még Izrael létrejötte előtt a brit fennhatóságú intézmények ellen. Szóval ez sem egyoldalú) A tömegeket már most sem állítja meg senki, Izrael ebben nem ér lótúrót sem. Izraelre két dolog miatt van szükség: Pénzhatalom, katonai támaszpont. Válasszuk el a kettőt, Amerikát és Európát nem érdeklik a bevándorlók, nem foglalkoznak a bevándorló kérdéssel ( Sárközy utolsó pillanatban, szélsőjobboldali szavazatokra appellálva, kétségbeesésében még ezt is megpróbálta, de nem sikerült neki, így is elbukott), őket a politikai és legfőképp gazdasági elvek érdeklik csak a Közel-Keleten. Izrael pedig hű kiszolgálója ezeknek. Plusz amerikai kapcsolataik és befolyásuk miatt még irányítják is azt.
sjd
Llegenda del Barça

2012.05.11. 20:19:00

Gerard3Piqué írta: Kiskorú vagyok tehát a pia szintje 0
Nyugi, már csak egy-két év, és ez nem lesz ilyen magától értetődő számodra sem :lol: :wink:
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.05.11. 20:06:29

sjd írta:
Gerard3Piqué írta: Sjd és neked hogy kell ejteni??
ez már Ozsinak is okozott problémákat, főleg néhány sör után :lol:

ejtsd csak nyugodtan dezoxiribonukleinsav-nak :P
Kiskorú vagyok tehát a pia szintje 0 de én így sem tudom kiejteni :lol:
Boixos
Llegenda del Barça

2012.05.11. 19:19:59

Kalap1988 írta:
Boixos írta:
sjd írta: ***
Vannak érdekes muszlim államok, ez így igaz. De tudod mi a zavaró leginkább? Hogy a nyugat és az USA nem az alapján ítéli meg, vagy el őket, amiket te leírtál (valóban Szaud-Arábiát el lehetne ítélni, de épp ők az USA leghűbb szövetségesei a térségben az arab államok közül...). hanem az alapján, hogy milyen a viszonyuk Izraelhez. Ez csak politika, semmi más, miközben értékekről papolnak, háborúkat szítanak. Van tisztességes muszlim állam, mint ahogy tisztességtelen is, nem abból a fakad a különbség, hogy Korán hívők-e vagy sem (mondjuk azt is figyelembe kell venni egy nép lélektana kapcsán, hogy milyen belső és külső hatások érték a történelme során, ahogy nekünk magyaroknak meg van az okunk arra, hogy befogadóak vagyunk, nekik is meg van az okuk arra, hogy egyes esetekben nem. Ez nem megmagyarázza, felmenti őket, csak leírja a helyzetet). Szerintem az a legdühítőbb a "fejlett Nyugat" kapcsán, hogy képmutatóak vagyunk, úgy ánblokk. Papolunk, papolunk, miközben szó sincs itt értékekről, kettős mérce van és érdekpolitizálás.
szaúd-arábia azért haverkodik az usával, mert őket tartják a kisebbik rossznak az irán által támogatott siíta fundamentalista irányzattal szemben, ami ha nagy teret nyerne szaúd-arábiában, az a királyi család végét jelentené. de érdekes ez a kapcsolat, mert vahhabita irányzat, ami a szaúdiaknál állami szinten megy, az iszlámon belül elég radikális álláspontot képvisel, nem véletlen, h a 9/11es gyerekek is egy-két kivétellel mind szaúd-arábiából indultak... de belefér a vezetésnek, mert persze jó pénzért mindent, v majdnem mindent megkapnak az amiktól.

a nyugat képmutatása nekem sem tetszik (de a nyugat töketlensége sem!). nem tetszik, h pl kadhafi először terrorvezér volt, utána az a tony blair ment hozzá haverkodni először, akinek a szülőhazájában, skóciában ártatlan emberek haltak meg a líbiai miatt (nem beszélve a pan-am gép utasairól), és blairt követték szépen, sorban a többiek is, a sár, a berlu, aki még bulizgatott is vele stb. végül ugyanezek a gyerekek nem sokkal később a földdel tették egyenlővé a kadhafi-birodalmat. azt is megértem, ha egy muszlim átlagembernek a nyugatról az jut az eszébe, h itt a nők úgy öltöznek, mint a kurvák és ezt nem feltétlenül akarja végignézni a saját családjának a nőtagjain. de nem tetszik a muszlim képmutatás sem, akik ugye mindezeket a káros nyugati befolyásokat ostorozzák, utána eljönnek ide európába, végigdúlják a kuplerájokat, viszik innen a szerencsétlen, pöttyagyú nőket, akiket miután kihasználtak, kiszórják, mint a szemetet (nem a dubaji ringyókra gondolok, hanem az átlag szerencsétlenekre, akiket itt meghülyít egy "arabherceg" házassággal, aztán otthon jön a hardcore része a dolognak).
izraellel kapcsolatban én nem bánom, h védik őket nyugaton, sztem jól teszik. az az ország minden esetleges hibájával együtt az egyetlen demokratikus berendeszkedésű brigád a közel-keleten és nagyon nem mindegy, h keresztül tudnak-e rajtuk menni, v sem. ha lenyomják őket, senki sem állítaná meg a rajtuk átszaladó brigádokat itt európában, ahol jelen pillanatban majdnem 50 millió muszlim él, akiknél nem az egykegyerek a preferált családmodell. ezek a tömegek állampolgárok lesznek/vagy már azok választási joggal, akik nyilván a számukra szimpatikus arcokat fogják beszavazni a hatalomba. onnantól a fantáziádra bízom, h a legendásan toleráns muszlim vezérkar mit művelne itt európában. egy otthon élő átlag muszlimmal szemben, én itt, ahol én vagyok otthon, nem szívesen járatnám a lányomat csadorban, igaz, ribancnak sem öltöztetem.

Timnek is igazat adok, én sem értem, hogyha itt európában foggal-körömmel ragaszkodnak muszlim tömegek a saját hagyományaikhoz, a bírósági gyakorlatukhoz stb, és arról harsognak, h minimálisan sem akarnak alkalmazkodni a befogadó országhoz, akkor mi a túróért jöttek ide?
PUYOL-XAVI-INIESTA
Válasz küldése