Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Stalkyard
Director del Fútbol

2012.05.12. 15:38:36

barca99 írta:
Ebben egyetértünk, én már múltkor is elsírtam itt, hogy senki nem tudja megközelíteni azt az elegenciát és stabilitást, amit Abidal nyújtott. De még véletlenül sem merülnek fel olyan stílusú játékosok nevei, mint a franciáé.
Miért melyek azok a játékosok, akik olyan stílusúak mint Abidal? Mindenfajta költözködés nélkül kérdezem. Kikre gondolsz?
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Firefox
Capitá del Barça

2012.05.12. 15:35:10

MessiFan91 írta:
Firefox írta:Hozzuk el ezt a Koentráó gyereket a Benficából, úgyis le akartuk igazolni :twisted:
Remélem, hogy csak viccnek szántad :D
Egyébként is Coentrao a Realnál játszik már
Ennyire hülyének nézel? :lol:

Alba, Alba, Albaaaa!
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.05.12. 15:33:57

Firefox írta:Hozzuk el ezt a Koentráó gyereket a Benficából, úgyis le akartuk igazolni :twisted:
Remélem, hogy csak viccnek szántad :D
Egyébként is Coentrao a Realnál játszik már
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.05.12. 15:29:28

LG írta: Ráadásul Bale-t túlértékeltnek, túl drágának is tartom, és lehet, h tényleg nem fog neki a spanyol foci feküdni.
35 millióra tartják a gyereket. Nem ismerem őt mert nincs lehetőségem angol bajnokságot nézni.
Firefox
Capitá del Barça

2012.05.12. 15:28:07

Hozzuk el ezt a Koentráó gyereket a Benficából, úgyis le akartuk igazolni :twisted:
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
barca99
Llegenda del Barça

2012.05.12. 15:21:30

LG írta:Hatalmas gondok nem voltak, de sztem pont a húzósabb meccseken jól jött volna Abidal stabilitása hátul ebben a szezonban. Én maradnék védekezőbb szellemű balhátvédnél. Ráadásul Bale-t túlértékeltnek, túl drágának is tartom, és lehet, h tényleg nem fog neki a spanyol foci feküdni. Zambrotta is az egyik legjobb szélső védő volt a világon, nálunk meg becsődölt.

Neymart hagyjuk inkább, elég nagy baj az, h a neve egyáltalán felmerült, remélem csak vicc.
Ebben egyetértünk, én már múltkor is elsírtam itt, hogy senki nem tudja megközelíteni azt az elegenciát és stabilitást, amit Abidal nyújtott. De még véletlenül sem merülnek fel olyan stílusú játékosok nevei, mint a franciáé.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.12. 15:11:21

Messidona10 írta: Mindazonáltal, hogy Bale-t most megvédtem, én is Albának örülnék jobban. Aki azt mondja, hogy márpedig ő nem hátvéd, attól kérdezem, hogy Villa balszélső? Afellay balszélső? Fabregas középcsatár? Itt nincsenek kötött posztok, és szerintem ez egy nagyon klassz dolog. Lehet, hogy aki idejön, találnak számára egy sokkal kedvezőbb posztot, ahol még jobb teljesítményre képes. Ha pedig Alba nem védő, akkor miért kerül szóba? Nem hinném, hogy támadónak szánják...
Azért meg is látszik a egy-kettőnek a teljesítményén, h nem az igazi posztján játszik. Villa, Afellay, Fabregas :arrow: nem mind csalódás, amit eddig mutatnak.
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.05.12. 14:52:14

CsacsMate írta:Nekem ez a Bale rengeteg pénzért nem tetszik. Ott van van der Wiel. Szerintem nagyon jó védő, és olcsóbb is. Abidal, Puyol kaliber, nem feltétlen támadó szellemű, de nem is baj.
Csak annyi a baj, hogy ő tudomásom szerint jobbhátvéd.
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.05.12. 14:46:30

Nekem ez a Bale rengeteg pénzért nem tetszik. Ott van van der Wiel. Szerintem nagyon jó védő, és olcsóbb is. Abidal, Puyol kaliber, nem feltétlen támadó szellemű, de nem is baj.
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.05.12. 13:53:46

kurdt írta:Most azt olvastam, hogy Tito, immár Loberával úgy döntött, hogy a kezdőbe nincs szükség igazolásokra, viszont a pad nagyon meg lesz erősítve.
Méghozzá olcsón, hisz a Milanban most rengeteg játékosnak lejár a szerződése, így ottani források szerint érkezhet a védelem közepére Yepes, szélre Zambrotta, a középpályára Gattuso, előre pedig Inzaghi...
Hát kíváncsi leszek.... :roll:

LINK
LOL :D Első elolvasásra ezt komolyan vettem, aztán látom ott egy link alul. Imádkoztam, hogy trollfész legyen, és bejött :D
Ezek pedig igazi nehézfiúk lennének, és végre lenne valaki, aki többször lenne lesen, mint Villa. :D

Az a nagy szerencse ezekkel az átigazolásokkal, hogy nem a fórumozók döntik el, hogy mi valósul meg, és mi nem. Adjunk már esélyt mindenkinek, ne az alapján ítéljük meg a játékosokat, hogy vele azonos nemzetiségű, vagy frizurájú spíler hogyan teljesített. Lehet, hogy Neymar ha idejönne, 5 éven belül aranylabdás lenne. Lehet, hogy két év múlva hazamenne Brazíliába. Lehet, hogy Bale kiírná magát a futballtörténelemből, de ez is lehet, hogy ad 40 gólpasszt, és ő lesz az isten.
Szerintem nem lehet beskatulyázni a játékosokat, hiszen ők is emberek, és képesek változni. Lehet, hogy teljesen más játékstílust vesz fel, aki idejön (sőt, ez biztos). Másrészt ha valakit a Barcelona leigazol, az nem véletlenül történik... Zubiék nem őrültek, nagyon is jól tudják, hogy mit csinálnak.
Mindazonáltal, hogy Bale-t most megvédtem, én is Albának örülnék jobban. Aki azt mondja, hogy márpedig ő nem hátvéd, attól kérdezem, hogy Villa balszélső? Afellay balszélső? Fabregas középcsatár? Itt nincsenek kötött posztok, és szerintem ez egy nagyon klassz dolog. Lehet, hogy aki idejön, találnak számára egy sokkal kedvezőbb posztot, ahol még jobb teljesítményre képes. Ha pedig Alba nem védő, akkor miért kerül szóba? Nem hinném, hogy támadónak szánják...
kurdt
Megmentő :)

2012.05.12. 13:42:50

Most azt olvastam, hogy Tito, immár Loberával úgy döntött, hogy a kezdőbe nincs szükség igazolásokra, viszont a pad nagyon meg lesz erősítve.
Méghozzá olcsón, hisz a Milanban most rengeteg játékosnak lejár a szerződése, így ottani források szerint érkezhet a védelem közepére Yepes, szélre Zambrotta, a középpályára Gattuso, előre pedig Inzaghi...
Hát kíváncsi leszek.... :roll:

LINK
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
kristop
Entrenador del Barça

2012.05.12. 13:40:16

FtcSikiHun írta:és honnan a francból veszítek, hogy Villanova ugyan azt akarja játszani ami már egy jó éve nem nagyon működik?
nagyon béna moderátor lennék, mert nekem is simán megérne ez egy instant kitiltást. színtiszta provokáció címszó alatt. (vagy tényleg lehet ekkora [auto_cenzúra] mondani? hát mi a [auto_cenzúra] nem működik?) még csak most kapcsoltam be a gépet, de nekem ez már sok volt egész napra.
zola8787
Director del Fútbol

2012.05.12. 13:34:47

viszont szerintem lutri lenne Bale, hisz Ő inkább a test-test elleni párharcokhoz és az eszelős angol iramhoz szokott.
Minden igazolás lutri. Lásd Masch: ő is Angliából jött, aztán milyen szépen felvette a spanyol foci ritmusát. Alba is akkora rizikó lenne, mint Bale, (hagyjuk, hogy Barca nevelés, hány évet játszott itt amúgy, hogy Barca nevelésnek mondjuk?) minden igazolás úgy van, hogy vagy bejön, vagy nem. Többet nem írok a Bale-s témáról, tényleg unalmas már, akkor lesz érdemes beszélni róla, mikor ténylegesen leigazoltuk. Akárhogy is lesz, felőlem Torghelle Sanyival is, de játszunk szépen és győzzünk minél többet a jövőben is. Illetve tovább se rugdosódjunk és ne szimuláljunk (ugye Alves, Busi?) :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.12. 13:33:32

FtcSikiHun írta: Nem kell meccseken olyan sokat védekeznünk, hogy ne engedhessük meg magunknak, hogy két védő marad hátul. Meg ha neadjisten' kiesne Alves, akkor nem lenne még egy jobbszélsőnk, aki úgy tudná segíteni a támadásokat mint ő, és akkor ilyenkor jönne a bal oldal, ahova ilyenkor jól jönne egy Bale.
Valóban nem kell sokat védekeznünk meccsenként, de ha megnézzük a Chelsea elleni párharcot, vagy a legutóbbi klasszikust, az a kevés védekezni valót sem tudtuk megoldani, és elment rajta a szezon.
sjay
Entrenador del Barça

2012.05.12. 13:28:19

FtcSikiHun írta:Nem mondom, hogy Bale miatt áttérnénk az angol focira. De miért ne lehetne, hogy nem mindig passzolgatnánk az ellenfél 16osa környékén, hanem néha kipöckölnénk Bale-nek aki meg baromi jól tud beadni. legalábbis jobban mint Alves. Alvesnek minden meccsen van minimum 5 beadása szerintem, ugyan ezt megcsinálja Bale, csak ha pontosabban ad be akkor 1-2 gól születik belőle. Tehát lenne baloldalra is egy támadó játékosunk. Alves szerintem nem sokban tér el Baletől. Mindkettő gyors, mindkettő általában a támadásokban segít. Miért ne lehetne mindkét oldalunk támadó szellemű? Nem kell meccseken olyan sokat védekeznünk, hogy ne engedhessük meg magunknak, hogy két védő marad hátul. Meg ha neadjisten' kiesne Alves, akkor nem lenne még egy jobbszélsőnk, aki úgy tudná segíteni a támadásokat mint ő, és akkor ilyenkor jönne a bal oldal, ahova ilyenkor jól jönne egy Bale.

Ne haragudjatok, de mostanában nem nagoyn tudok fogalmazni :roll:
Én egyébként részben egyetértek Sikivel, viszont szerintem lutri lenne Bale, hisz Ő inkább a test-test elleni párharcokhoz és az eszelős angol iramhoz szokott.
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.05.12. 13:25:39

Még szerencse,h nem te döntöd el,h ki miért legyen tiltva. Hanem pölö én,aki szerint meg ez a két sorod bőven megéri a pihit neked. Addig elgondolkozhatsz rajta,h hogyan is kell beszélni a fórumer társaiddal,lehetőleg káromkodás és személyeskedés nélkül... m.
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.12. 13:22:34

Mikaos írta:
FtcSikiHun írta:és honnan a francból veszítek, hogy Villanova ugyan azt akarja játszani ami már egy jó éve nem nagyon működik?
:D
mi nem működik?!
Jó pár éve szétverjük az egész világot ezzel a focival. Van minden évben 5-6 meccs, amiből 3 meccsen motivációs/fáradtsági problémák miatt nem játszunk jól, és van a maradék 3 meccs, amikor valóban kifogásolható, hogy nem tudunk váltani stílust meccs közben.
Elég nagy túlzás azt állítani, hogy nem működik :)
Ezzel nagyon egyet értek! Nagyon kevésen múlott mind a bajnokság, mind a BL. Főleg utóbbi...megvoltak bőven a helyzeteink, ha egy bemegy, jövő 7-en játszhatnánk Münchenbe. Messi pl. lőtt két kapufát, aligha a játékstílusunkon múlott, h kifelé pattant a labda. :lol:
A bajnokságban is olyan meccseket buktunk el, amit a játékunk alapján be kellett volna húzni. A Madrid meg a necces meccseinek is behúzta a többségét, hihetetlenül stabilak voltak, ennek köszönhetően van esélyük 100 pontot elérni, ami hihetetlen! :shock:
Más, ha vmi nem működik, megint más ha működik, csak apróbb hibákkal.
Mikaos
Director del Fútbol

2012.05.12. 13:04:14

:D
mi nem működik?!
Jó pár éve szétverjük az egész világot ezzel a focival. Van minden évben 5-6 meccs, amiből 3 meccsen motivációs/fáradtsági problémák miatt nem játszunk jól, és van a maradék 3 meccs, amikor valóban kifogásolható, hogy nem tudunk váltani stílust meccs közben.
Elég nagy túlzás azt állítani, hogy nem működik :)

MÁS:
szóba került, hogy minek kellenek Bale beadásai, ha a csapat átlagmagassága 170cm?
Nos, erre hirtelen csak két dolgot tudok mondani:
1. Alves beadásai mennyire voltak sikeresek?
2. csak magas beadást ismertek?

LG: reagálva a tegnapi írásodra, természetesen számomra is a legjobb lehetőség lenne Alves maradása, és Bale valóban csak akkor lenne érdemes, ha Alves menne - vagy ha alapból balszélsőt játszana...
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.05.12. 13:01:47

K900 írta:
LG írta: Neymart hagyjuk inkább, elég nagy baj az, h a neve egyáltalán felmerült, remélem csak vicc.
Az baj, hogy a világegyik legnagyobb tehetsége után érdeklődünk :?:
Dehogy. Szerintem vegyük meg 60 millióért fessük be a haját zöldre és vegyünk neki egy piros krumpli orrot. Így lennénk csak igazán több mint egy klub, mivel lenne egy saját bohócunk aki a félidő alatt szórakoztatná a kisgyerekeket akik unják a focit. A csapatba meg igazoljunk helyette EZEK a srácok közül valakit. Közülük bárki meg tud csinálni 5-el több dekázást mint Neymar és tuti, hogy meccsenként minimum 2 esernyővel és 3 homlokon táncoltatással többet mutatnának.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.12. 12:57:34

K900 írta:
LG írta: Neymart hagyjuk inkább, elég nagy baj az, h a neve egyáltalán felmerült, remélem csak vicc.
Hagyjuk inkább. Sztem páran világosan megfogalmaztuk, h miért nem kell, nem fogom többször leírni.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.05.12. 12:56:22

Nem mondom, hogy Bale miatt áttérnénk az angol focira. De miért ne lehetne, hogy nem mindig passzolgatnánk az ellenfél 16osa környékén, hanem néha kipöckölnénk Bale-nek aki meg baromi jól tud beadni. legalábbis jobban mint Alves. Alvesnek minden meccsen van minimum 5 beadása szerintem, ugyan ezt megcsinálja Bale, csak ha pontosabban ad be akkor 1-2 gól születik belőle. Tehát lenne baloldalra is egy támadó játékosunk. Alves szerintem nem sokban tér el Baletől. Mindkettő gyors, mindkettő általában a támadásokban segít. Miért ne lehetne mindkét oldalunk támadó szellemű? Nem kell meccseken olyan sokat védekeznünk, hogy ne engedhessük meg magunknak, hogy két védő marad hátul. Meg ha neadjisten' kiesne Alves, akkor nem lenne még egy jobbszélsőnk, aki úgy tudná segíteni a támadásokat mint ő, és akkor ilyenkor jönne a bal oldal, ahova ilyenkor jól jönne egy Bale.

Ne haragudjatok, de mostanában nem nagoyn tudok fogalmazni :roll:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
K900
Jugador d'estrella

2012.05.12. 12:51:22

BIRCI50
Barça C

2012.05.12. 12:41:46

Mindinki mondogatja, hogy nem kell ide a Bale. Sztem meg igen is kell! Az utóbbi időben, ezzel az ide tolom oda tolom játékkal semmire sem mentünk. Alves 0-a , nem volt egy értelmes beadása, nem is csoda, hogy mostanában padozik. na de mind1 az más tészta. Viszont ha Bale jönne, változtatnánk a játékrendszerünkön, ami megjegyzem, kellene is! Látok rá némi esélyt, hogy van logika az igazolásainkban. Ugyanis, akarunk egy jó balhátvédet/balfutót és kell egy csatár aki jól fejel. Ez egy újabb taktikai húzás lenne a betömörülő védelem ellen, gyorsan el a szélen, beadni, befejelni. Nem kellene 53535353 passzal ide oda tologatni a 16os előtt a lasztit. És még a kontratámadásoknál is hasznunkra lenne. Ugyanis 2 dologban vagyunk gyengék, a beadások utáni fejes gól és a kontratámadás. Ezekkel az igazolásokkal viszont javíthatunk ezeken. Nem váltotatunk nagyot a kereten, a játékon, de valami változtatás kell!!!! Nekem ez a véleményem!
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.12. 12:39:22

barca99 írta:
Szerintem Adriano - Bale - Alba kb. hasonló stílusú játékos. Persze csak nagyvonalakban, de kb. ugyanaz az inkább-támadok-mint-védekezek hátvéd. És az Alves - Adriano párossal sem voltak hatalmas gondok.
Hatalmas gondok nem voltak, de sztem pont a húzósabb meccseken jól jött volna Abidal stabilitása hátul ebben a szezonban. Én maradnék védekezőbb szellemű balhátvédnél. Ráadásul Bale-t túlértékeltnek, túl drágának is tartom, és lehet, h tényleg nem fog neki a spanyol foci feküdni. Zambrotta is az egyik legjobb szélső védő volt a világon, nálunk meg becsődölt.

Neymart hagyjuk inkább, elég nagy baj az, h a neve egyáltalán felmerült, remélem csak vicc.
sjd
Llegenda del Barça

2012.05.12. 12:34:28

Ezzel csak az a probléma, hogy attól, hogy hozunk egy Bale-t (meg esetleg egy Llorrentét), attól még egy teljesen más rendszer nem fog jól működni. Ez két ember, de ott van másik 9 (az egész keretben meg bőven 20 fölött), akik egy teljesen más szisztémában nevelkedtek. Ráadásul a jelenlegi rendszer problematikusságával szemben is vannak fenntartásaim, elvégre a meccsek 95%-ában ez is jól működött (ami mondjuk Rijkaardhoz képest már nagy teljesítmény)
Válasz küldése