Én sztem nem játszottunk jól idén, egyáltalán nem! Volt egy nagyon jó szériánk, amikor -10 pont hátrányból elkezdtük gálázva nyerni a meccseket. Akkor valóban nagyon jól játszottunk, még a Chelsea elleni első meccset is ide venném, mert a vereség ellenére ott is sztem nagyot játszottunk. A döntő pillanatban, a Real ellen megtört a lendület, és erre rá ment a bajnokság. A Chelsea ellen a visszavágón egy megnyert párharcot engedtünk ki a kezünkből, 2-0-ról , emberelőnyben vicc, h 2-2 lett a vége.

A végén, mikor Pep bejelentette a távozását, már megint jöttek a gálák, de ekkor ennek igazán komoly jelentősége nem volt, csak annyi, h Pep szépen búcsúzott, megnyertük a kupát, és Messi Aranycipős lett, de érdemben ez már nem változtatta meg a szezon kimenetelét.
Szezon elején szintén nem játszottunk jól, még ha az eredmények jöttek is, aztán a 2012-es év elején már a rossz játék mellett eredménytelenség is párosult. Ott kb. el is dőlt a szezon, még volt egy kétségbeesett kísérlet a visszafordításra, de a döntő pillanatban megremegtek a lábak.
A motivációval nem igazán volt gond, mert sztem küzdöttek a fiúk, de vmi a szezon nagy részében mégsem működött.