Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát aki a bosszu urára képes 8 pontot adni, azt mindenképpenlui1698 írta:No lám.sjay írta:A bosszú ura kritikám. (Remélem nem off)
VEB, bevegyük a srácot az ázsiai filmklubunkba?
No lám.sjay írta:A bosszú ura kritikám. (Remélem nem off)
Nem hiszem el, hogy sehol nincs belőle egy BDRipmessideco írta:Remek film, csak ajánlani tudom![]()
nem pont az a stílus, de sztem rohadt nagy vígjáték a Pancser police (The other guys)daffy írta:kérnék szépen 1-2 amerikai pite,cool túra,eurotrip típusú nézhető vicces filmet.
köfi
Tervben van, most egyelőre ennyi elég volt lelki terrorból.Deus írta:lui1698: Enter the Void -ot is ajánlom neked. ofc, vágatlan verziót nézd meg.
Köszönöm, Te viszont akkor mindenképpen nézd meg, mert ebben nincsenek se hobbitok, se nazgulok (viszont a táj hasonló nagyon)Bob_Marley írta:Én nem ismerem ezt a filmet, viszont remekül fogalmaztál, s ezt megakartam említeni, jó volt elolvasni ezt a kritikát, grat hozzá.
Én nem ismerem ezt a filmet, viszont remekül fogalmaztál, s ezt megakartam említeni, jó volt elolvasni ezt a kritikát, grat hozzá.
Lelkes vagyok, ha már elkezdtük csináljukmessideco írta:
Hát ja, optimista vagy. Reméljük lesz következő kör is majd
Jól esik mindenesetre, hogy vannak akik egy minimális komolyságot fordítanak a klub felé, Bob lelkesedését újoncként pedig nagyra értékelem
Ez is tervben van nálam, majd biztosan megnézemlui1698 írta: Ha már írek, ez nekem jobban bejött speciel:
http://www.imdb.com/title/tt0280491/
Valahogy nekem is hasonló volt a véleményem mikor anno megnéztem.
VEB jó lesz?lui1698 írta:(adjál már valami rövidebb nevet)
Hát ja, optimista vagy. Reméljük lesz következő kör is majdlui1698 írta: Muszáj lesz, különben miért nézem halomra a jobbnál jobb filmeket, hogy eldöntsem melyik lesz érdemes következő ajánlásra
Pedig most nem is akartam trollkodni.messideco írta:Így sem vagyok közelebb a megoldáshoz. Már reggel kezded a trollkodást
Muszáj lesz, különben miért nézem halomra a jobbnál jobb filmeket, hogy eldöntsem melyik lesz érdemes következő ajánlásra?messideco írta:De amúgy lesz addig filmklub biztosan
Mire hozzá kerülünk megint nem lesz filmklubmessideco írta:
Bob Marley: kapisgálod lassan az ajánlást?