Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kapcsoltam utána...Az oké,de ez a film majd csak szeptember 20-tól jön ki
Egyrészt: a puding próbája az ivásFaust írta: Annyit nem ér, Kalap.De a puding próbája az evés.
![]()
A film értékelése: 8,8/10 (56 szavazat)K900 írta:http://www.port.hu/the_expendables_2_-_ ... _id=122999
The Expendables 2 - A feláldozhatók 2
Ez kemény lesz.![]()
Valószínűleg (látatlanbanFaust írta:Annyit nem ér, Kalap.Kalap1988 írta:Lehet, hogy meg kellene néznem ezt a Pasolini filmet, mert szeretek nevetni a hithű idióta kommunistákon, akik egyrészről állandóan fasizmust emlegetnek, de nem arról beszélnek (hanem a nácizmusról), másrészt nem látják a saját szemükben a gerendátDe a puding próbája az evés.
![]()
Annyit nem ér, Kalap.Kalap1988 írta:Lehet, hogy meg kellene néznem ezt a Pasolini filmet, mert szeretek nevetni a hithű idióta kommunistákon, akik egyrészről állandóan fasizmust emlegetnek, de nem arról beszélnek (hanem a nácizmusról), másrészt nem látják a saját szemükben a gerendát
Pasolini hithű komcsiként így vizionálta a fasizmust.azt hiszem szerencse, hogy azt a filmet nem éreztem, így is liftezett a gyomrom végig.
amúgy ezt milyen indíttatásból csinálták anno elvileg?
Horrortól messze van. Igazából eléggé bekategorizálhatatlan intelektüell keretek között, de pl ha lenne imdb-n egy "f*s" címke...Az a Sodomas cucc is valami elmebeteg horror nem, akárcsak a Mártírok vagy a Serbian film?
salo, nem solo, bocsmessideco írta:Milyen Solo? Han Solo?
azt hiszem szerencse, hogy azt a filmet nem éreztem, így is liftezett a gyomrom végig.visca el barca írta:mert nem érzed át a mondani valóját...
Mert a válasz Altman:Rövidre vágva című filmjében van. Ami egyáltalán nincs rövidre vágva,lévén laza 3 óra hosszú,de tényleg nagyon jó.visca el barca írta: "...A film az egyik legismertebb és legjobban sikerült sci-fi a film világában. Rengeteg kérdést feltesz: Mit jelent emberenek lenni? Mi az élet értelme?"
hát én ebből a filmtől nem kaptam meg erre a választ.
mert nem érzed át a mondani valóját... este 10-től rambo 3 az rtl-en az kell neked...lui1698 írta:Ja, és aki még egyszer a Solo-t filmnek meri nevezni azt kinyírom. Tényleg.