David Villa
- BritishKnight
- Capitá del Barça
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
- SuperMessi
- Capitá del Barça
Visszatért!
-
- Az Év fórumozója 2013
- SuperMessi
- Capitá del Barça

Pinto keze,Villa küldte meg.
David visszatért!

-
- Barça B
Végremessideco írta:Már elkezdett.A főoldalon olvasd el a cikket.
szerk:
Villa, Fontàs and Alves set to train with the team on Tuesday
Barca-Facebook

-
- Barça B
Villa már felépült?:)
Vagy mikorra várható,hogy elkezd edzeni?
Vagy mikorra várható,hogy elkezd edzeni?
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Persze, olyan igazi Barca módszerrel.Sztem a csapat még az életbe nem keresett játékos eladáson.sura írta:Villanak is körültekintően kellene megállapítani a kivásárlási árát. Akkor kell eladni, ha jó áron viszik, különben kiöregszik és nem lesz piaci értéke.

Őszintén szólva, ha annyira vinné a PSG, vmi szép kis áron vigye.Én biztos odaadnám.Annyira bánom, h anno nem David Silvát igazolták le, brutálisan nagy lett volna a támadó szekció.

Bár ugye az is benne van a játékban, h szükség van egy váratlant húzó emberre így Villa,Eto'o vagy Henry.De nekem nagyon hiányzik vmi Villa játékából, ami Henrynál és Eto'onál megvolt.

- ab1daL
- Director del Fútbol
A SPORT az AS-re hivatkozva arról ír, hogy a klub elutasított egy nagy ajánlatot egy francia csapattól, vélhetően a PSG próbálkozott be Villa szerződtetésével. Ahogy írtam is, a klub elutasította, mondván, Tito komolyan számol Villával a jövő évre.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Villanak is körültekintően kellene megállapítani a kivásárlási árát. Akkor kell eladni, ha jó áron viszik, különben kiöregszik és nem lesz piaci értéke.
Nem is tudom. Az imént olvastam az EB-s topicban a spanyol csatárok névsorát. Egy egészséges Villa még rossz formában is jobb lett volna akármelyiknél.S.Agüero írta:Sajnálom, h nem tud elmenni az EB-re, de ha elvitték volna, akkor sem sok vizet zavart volna szvsz...
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Minden rosszban van valami jó. Természetesen jobban szeretett volna kint lenni az Eb-n, de kérdés, hogy fél év foci nélkül mennyire töltött volna be fontos szerepet a válogatottban. Most lesz ideje pihenni, felkészülni normálisan a következő szezonra és nem kapkodva, hogy aztán megint rásérülhessen. Ez a Barcelona szempontjából jó hír, a válogatott szempontjából kevésbé.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Azért az teljesen érthető, hogy ő mindenáron ki akart jutni az EB-re és ezért mindent meg is tett, ez értékelendő. Egyébként egyetértek, szerintem sem lett volna semmi értelme kivinni. Csak azért hogy a keretben legyen, mert ő Villa?! Szinte lehetetlen lett volna volna hogy egy ilyen sérülés után, meccshiánnyal küszködve komolyan hasznára legyen a válogatottnak.Barcaforever írta: Most őszintén.Annyira normális dolog lett volna egy fél éve tét meccs nélküli akármilyen rutinos játékost kivinni egy ilyen komoly eseményre?Mikor olvastam a cikkeket, akkor is csak néztem, h mit akar ő, meg sok szurkoló.Milyen formában van, h bír futni?Azért ez mind olyan dolgok, ami bizony komoly tétmeccsen jönnek ki igazán, nem a futó padon.Meccs hiányról nem is beszélve.
Teljesen jogos nálam, h nem megy.
Kicsit önzőség ugyan, de bizonyos szempontból örülök, hogy nem megy, van ideje felkészülni a következő idényre, és nem kell tartani egy újabb sérüléstől.
Más kérdés ha Torres nem szedi össze magát, akkor bajban lehet Del Bosque! Esetleg Soldado vagy Llorente pótolhatja.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Eb*visca el barca írta:megmondom őszintén, örülök neki, hogy nem vállalja a vb-t. francnak sem hianyzik, hogy x hónapnyi kihagyás után, megint vmi gubanc legyen és megint ki kelljen hagyni X hónapot... torres majd elevickél helyette

- visca el barca
- Presidente del Barça
megmondom őszintén, örülök neki, hogy nem vállalja a vb-t. francnak sem hianyzik, hogy x hónapnyi kihagyás után, megint vmi gubanc legyen és megint ki kelljen hagyni X hónapot... torres majd elevickél helyette 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Áhh!! Benne van még jó pár év,nem egy kis kaliberű játékos,nem hiszem,hogy azért mert elmúlt 30,akkor már visszavonul egy-két éven belül.. VB-re is van még esélye:) És még itt is lesz jó pár szép éve:) Ő is egy klasszis! Mi pedig egy nagy család,és mindenben támogatjukbarca0417 írta:azért sajnálom nagyon, mert neki is ahogy Puyolnak ez lett volna lehet az utolsó nagy tornája, és olyan ok miatt marad ki, amiről nem tehet. Remélem lesz egy jó szezonja még itt a Barcában. Mert megérdemelné, hogy még nyerjen valamit a csapattal.

- barca0417
- Entrenador del Barça
azért sajnálom nagyon, mert neki is ahogy Puyolnak ez lett volna lehet az utolsó nagy tornája, és olyan ok miatt marad ki, amiről nem tehet. Remélem lesz egy jó szezonja még itt a Barcában. Mert megérdemelné, hogy még nyerjen valamit a csapattal.

barcaforever írta:Most őszintén.Annyira normális dolog lett volna egy fél éve tét meccs nélküli akármilyen rutinos játékost kivinni egy ilyen komoly eseményre?Mikor olvastam a cikkeket, akkor is csak néztem, h mit akar ő, meg sok szurkoló.Milyen formában van, h bír futni?Azért ez mind olyan dolgok, ami bizony komoly tétmeccsen jönnek ki igazán, nem a futó padon.Meccs hiányról nem is beszélve.
Teljesen jogos nálam, h nem megy.
Szerintem teljesen helyén való, hogy Villa megpróbált helyrejönni az EB-re. Az lett volna a furcsa, ha nem így tesz. Azért mégiscsak egy Eb-ről van szó. Ettől függetlenül azért én sem vagyok szomorú hogy nem megy, legalább lesz ideje felépülni rendesen, nem egy komoly sérülésből megy rögtön tétmeccsekre.

- neobarca
- Director del Fútbol
Leadta hírül az NSO is:orsy0516 írta:David Villa nem lesz ott az EB-n! HIVATALOS olvassátok
http://sporttoll.blogspot.com/2012/05/d ... -eb-n.html
http://www.nemzetisport.hu/foci_eb_2012 ... re-2133199
Borzalmasan sajnálom a srácot...

Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
David Villa nem lesz ott az EB-n! HIVATALOS olvassátok