Barcaforever írta:
Most őszintén.Annyira normális dolog lett volna egy fél éve tét meccs nélküli akármilyen rutinos játékost kivinni egy ilyen komoly eseményre?Mikor olvastam a cikkeket, akkor is csak néztem, h mit akar ő, meg sok szurkoló.Milyen formában van, h bír futni?Azért ez mind olyan dolgok, ami bizony komoly tétmeccsen jönnek ki igazán, nem a futó padon.Meccs hiányról nem is beszélve.
Teljesen jogos nálam, h nem megy.
Azért az teljesen érthető, hogy ő mindenáron ki akart jutni az EB-re és ezért mindent meg is tett, ez értékelendő. Egyébként egyetértek, szerintem sem lett volna semmi értelme kivinni. Csak azért hogy a keretben legyen, mert ő Villa?! Szinte lehetetlen lett volna volna hogy egy ilyen sérülés után, meccshiánnyal küszködve komolyan hasznára legyen a válogatottnak.
Kicsit önzőség ugyan, de bizonyos szempontból örülök, hogy nem megy, van ideje felkészülni a következő idényre, és nem kell tartani egy újabb sérüléstől.
Más kérdés ha Torres nem szedi össze magát, akkor bajban lehet Del Bosque! Esetleg Soldado vagy Llorente pótolhatja.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***