Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van pénzük és van tehetséges játékos Barcelona határain kívül is.Szóval a pad kisebb gond. Meg kell védjem a Realt mert őket túl mélyen nem érintené ez a szabály. (Ami persze inreleváns, nem fogják bevezetni.)Kash írta:Ez mind oké, de akkor mivan a cserékkel?
Di Maria, Kaka, Sahin, Coentrao, Altintop mehet a levesbe, és egyben a Real tündöklése is.
nyugtass meg, hogy ez csak egy újabb trollkodás volt a részedről... légyszi...Kash írta: Ez mind oké, de akkor mivan a cserékkel?
Di Maria, Kaka, Sahin, Coentrao, Altintop mehet a levesbe, és egyben a Real tündöklése is.
Ez mind oké, de akkor mivan a cserékkel?Varatrix írta:Casillas, Arbeola, Ramos, Albiol , Marcelo, Xabi Alonso, Özil, Di María, Ronaldo, CallejónZsolti95 írta:6 saját országból játékos (tehát spanyol) és 5 külföldi a kezdőben, ha jól tudom![]()
kapásból elvérezne:Inter,Arsenal,Real,Milan....
Csak két helyen változik és nem gyenge csapat!
bocs,igaz erre nem gondoltam, de ha azt nézzük h általában az aktuális sztárokat veszik minden nyáron (ritkán spanyolok) akkor nekik ez keresztbe tehet.Varatrix írta:Casillas, Arbeola, Ramos, Albiol , Marcelo, Xabi Alonso, Özil, Di María, Ronaldo, CallejónZsolti95 írta:6 saját országból játékos (tehát spanyol) és 5 külföldi a kezdőben, ha jól tudom![]()
Csak két helyen változik és nem gyenge csapat!
Casillas, Arbeola, Ramos, Albiol , Marcelo, Xabi Alonso, Özil, Di María, Ronaldo, CallejónZsolti95 írta:6 saját országból játékos (tehát spanyol) és 5 külföldi a kezdőben, ha jól tudom![]()
6 saját országból játékos (tehát spanyol) és 5 külföldi a kezdőben, ha jól tudomMessi-Ini írta:ez amúgy mit jelent?Alexander Mahone írta:Elgondolkodtatok már hogy mekkora brutálisan nagyon uralnánk ezt az egész játékot, ha bevezetnék a 6+5-ös szabályt? Szerintem zsinórba jönne 3-4 BL.nem is hallottam még ilyenről
ez amúgy mit jelent?Alexander Mahone írta:Elgondolkodtatok már hogy mekkora brutálisan nagyon uralnánk ezt az egész játékot, ha bevezetnék a 6+5-ös szabályt? Szerintem zsinórba jönne 3-4 BL.
Pontosan, igaza van csababarcanak...csababarca írta:Alexander Mahone írta:Elgondolkodtatok már hogy mekkora brutálisan nagyon uralnánk ezt az egész játékot, ha bevezetnék a 6+5-ös szabályt? Szerintem zsinórba jönne 3-4 BL.
Most nekünk kedvezne az tény. de azért nem lesz ez mindig így. most szerencsések vagyunk,de ez egy kivételes generáció. a mostaniak messze nem ütik meg Xaviék szintjét (nem is lehet),és kérdéses hogy valaha megütik e.
Alexander Mahone írta:Elgondolkodtatok már hogy mekkora brutálisan nagyon uralnánk ezt az egész játékot, ha bevezetnék a 6+5-ös szabályt? Szerintem zsinórba jönne 3-4 BL.
Én sem tudom, de a livescore szerint már megy tovább. Ha nem nyer az Auxerre, akkor a bajnok a Montpellier.Tdavid írta:Valaki nem tudja hogy mi történt az Auxerre - Montpellier meccsen?
Igen nagy formában tolja,biztos lesz,aki meg akarja szerezni majd. Kíváncsian várom az árcéduláját,mert elég vastag bőr lesz az ATMA arcán az ügyben az tuti.De meg is lehet érteni,nagyot szakíthatnak,ha ugyan elengedik,illetve el tudják csábítani.LG írta:Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mire lenne képes vmelyik top csapatban. Azt hiszem az ő sorsa lehet a nyár egyik nagy kérdése, gondolom lesz pár csapat, aki meg akarja szerezni. Remélem el is igazol mert az Atleticot már akkor kinőtte, mikor odament, és az EL-ben már megmutatta, hogy mekkora király, de jó lenne már a BL-ben is látni, mert egy ilyen kaliberű játékosnak ott helye.
Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mire lenne képes vmelyik top csapatban. Azt hiszem az ő sorsa lehet a nyár egyik nagy kérdése, gondolom lesz pár csapat, aki meg akarja szerezni. Remélem el is igazol mert az Atleticot már akkor kinőtte, mikor odament, és az EL-ben már megmutatta, hogy mekkora király, de jó lenne már a BL-ben is látni, mert egy ilyen kaliberű játékosnak ott helye.