Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk nem véletlenül, azért sokszor hozta a társait nehéz helyzetbe a videó alapján a cselezgetésévelMessidona10 írta:
Sajnálom is... Ilyen nem lesz több, az biztos. Azt kikiáltják elmebajosnak, és nem engedik a pályára
Ő minden meccsén megcsinált ilyen kirohanásokat?Capon írta:Aki nem látta Higuitat játszani az sajnálhatja... sose felejtem el az Őrült kolumbiait.
http://www.youtube.com/watch?v=CFxAwdP9CXM
Sajnálom is... Ilyen nem lesz több, az biztos. Azt kikiáltják elmebajosnak, és nem engedik a pályáraCapon írta:Aki nem látta Higuitat játszani az sajnálhatja... sose felejtem el az Őrült kolumbiait.
http://www.youtube.com/watch?v=CFxAwdP9CXM
Érdekes... névről talán csak egy valakit nem ismerek, de nekem nem nagyon tetszik ez a mai válogatott. Mindegyik csak tehetség. Nem látok senkit, aki összefogná ezt a csapatot, egy rutinosabb valakit.K900 írta: Brazíl: Rafael, Danilo, T. Silva, David Luiz, Marcelo,Sandro, Romulo ,Oscar, Neymar,Hulk, L. Damiao.
Azért ezek a játékosok, még semmi olyat nem tettek le az asztalra, ami alapján bátran lehetne rájuk építkezni. Egyedül Thiago az közülük, aki már bizonyított, de még benne sem vagyok biztos, h 1x átveheti Xavi helyét. Megoldani persze meglehetnek, de nem biztos, h nem gyengülnénk így. Azét Xavik és Puyolok a mi utánpótlásunkból sem jönnek ki minden évben.Varatrix írta:Xavi helyett van egy Thiagonk. Puyol nyomdokaiba léphet egy: Muniesa, Fontás, Bartra hármasból bárki. Villa helyett előléphet Deulofeu. És itt van több kérdőjel ez tény, de még mindíg házon belül lennénk. Igazolhatunk helyükre spanyolt bárhonnan. Szerintem a vezetőségen múlik. Ha maradnak ezen a tendencián amit Pep indított hogy minnél több spanyol játszon a keretbe, akkor meg fogják oldani. Meg lehet oldani.LG írta:Így van. Kiöregszik Xavi, Puyol, Villa, és simán lehet, h őket csak külföldiekkel tudnánk igazán jól pótolni.
Xavi helyett van egy Thiagonk. Puyol nyomdokaiba léphet egy: Muniesa, Fontás, Bartra hármasból bárki. Villa helyett előléphet Deulofeu. És itt van több kérdőjel ez tény, de még mindíg házon belül lennénk. Igazolhatunk helyükre spanyolt bárhonnan. Szerintem a vezetőségen múlik. Ha maradnak ezen a tendencián amit Pep indított hogy minnél több spanyol játszon a keretbe, akkor meg fogják oldani. Meg lehet oldani.LG írta:Így van. Kiöregszik Xavi, Puyol, Villa, és simán lehet, h őket csak külföldiekkel tudnánk igazán jól pótolni.
Így van. Kiöregszik Xavi, Puyol, Villa, és simán lehet, h őket csak külföldiekkel tudnánk igazán jól pótolni. A bibi meg az, h ott van már Messi, Alexis, Alves, Mascherano a csapatban, szóval olyan fú de jó nekünk sem lenne. Főleg, ha az utánpótlásból sem jönnének fel akkora spílerek, mint az elmúlt időszakban. Szóval tessék csak ellenezni ezt a szabályt!csababarca írta:Alexander Mahone írta:Elgondolkodtatok már hogy mekkora brutálisan nagyon uralnánk ezt az egész játékot, ha bevezetnék a 6+5-ös szabályt? Szerintem zsinórba jönne 3-4 BL.
Most nekünk kedvezne az tény. de azért nem lesz ez mindig így. most szerencsések vagyunk,de ez egy kivételes generáció. a mostaniak messze nem ütik meg Xaviék szintjét (nem is lehet),és kérdéses hogy valaha megütik e.
nyugtass meg, hogy ez csak egy újabb trollkodás volt a részedről... légyszi...
Azok a csapatok járnának jól, amelyik országban könnyű állampolgárságot szerezni. Pl. spanyoloknál asszem 5 év kell hozzá, szóval a Barcában 1-2 játékos van csak, akinek nincs, Realnál is sztem Marcelonak vagy Higuainnak már simán van spanyol állampolgársága. De az angoloknál is csak 5 évre van szükség, szóval az Arsenal sem szűnne meg tőle (Arteta, Song, v. Persie, Walcott, Wilshere, Gibbs, már meg is van a 6 angol)Alexander Mahone írta:Elgondolkodtatok már hogy mekkora brutálisan nagyon uralnánk ezt az egész játékot, ha bevezetnék a 6+5-ös szabályt? Szerintem zsinórba jönne 3-4 BL.