Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
más nem igazán van neki. max a lóhus folytatása az egy mindenki ellen (asszem' ez a magyar cime, lusta vok utánanézni..)bence-barca írta:Srácok!
Szeretném kicsit bővíteni a film ismereteimet és nagy nehezen úgy döntöttem, ráveszem magam egy Gaspar Noe filmre. Múltkor is már szó volt róla.
Először úgy gondoltam, a Lóhúst nézem meg, mert ha nem is tetszene is csak 40 pwercDe az ugye kiesett magyar felirat hiányában és angol felirattal ritkán nézek filmet és mivel gondolom ezek olyan filmek amiken jobb, ha megértem a doglokat inkább váltok. Ki melyiket ajánlaná? Visszafordíthatatlant néztem most, de ha vki ajánl egy jobbat tőle, akkor elgondolkozom rajta. Szóval ki melyik filnját ajánlaná? Enter the voidról anno még Deus (akkor mág Ilúvatar névewn futott
) írt, az kicsit furának tűnt nekem, így azt kihagynám. Viszont mindenképp megszeretnék nézni tőle egy filmet.
de most komolyan...REMY írta: Csupasz nekem is kimaradt még
mi a neved zsidó?De a Brian élete is a másik ami mindig felvidít
Ha jól tudom innen kurdt meg visca el barca.REMY írta:
na toljátok le a Sátántangót és utána kössetek bele a Madrdistákba![]()
Amúgy tényleg rajtam kívül megnézte már valaki ?? mert én még nem találkoztam olyannal![]()
na toljátok le a Sátántangót és utána kössetek bele a MadrdistákbaBob_Marley írta:Mit vársz, Madridistaozsimiki írta:A hozzád hasonló embereket sose tudom hova tenniFaust írta:.....
minden elvont "bugyutaságot" láttál már ami kijött,meg még csomó dolgot, értesz is a kritikákhoz,stb,stb,stb erre olyan megagiga klasszikust mint a Csupasz Pisztoly sorozat meg nem?
ilyenek megnézéséhez kötném a filmes topikban való hozzászólás jogát(élcelődés csak ne akadj ki rajta Faust)
Én nagyon szeretem az elvont elgondolkodtató filmeket, de pl vígjátékokban meg a Csupasz Pisztoly és társai örök klasszikusok, s imádom őket.Nagy Durranás, Airplane mind mind jó.Szeretem az efajta humort.Szóvicceket, favicceket imádom
De a legnagyobb vígjáték a Gyalog Galopp azt 125ikre is megnézve sírok a nevetéstől.
Teljesen adom, nem is értem hogy fog ez kinézni Damon nélkül....:S persze fene a pofájukat,meglesem.Primitive írta:Imádtam mindhárom részét, és baromira örültem, hogy folytatják. Viszont nekem hatalmas csalódás, hogy nem Matt Damon lesz a főszereplő. Ennek ellenére biztosan meg fogom nézni, de valahogy ürességet érzek a hiánya miatt.sjd írta: Viszont új Bourne előzetes (magáért beszél):
http://www.youtube.com/watch?v=8VrcOv5jHwkÍgy vagyok a Két pasi megy egy kicsi című sorozattal is, mióta nincs Charlie gyakorlatilag csak pár részt néztem meg.
Valahogy számomra, az ilyen dolgok nagyon fontosak. Annó emlékszem House magyar szinkronja is megváltozott, bár azt idővel bevette a gyomrom.![]()
Na, ezt a filmet egyszer elkezdtem nézni, és amikor a tehén leesett az égből, akkor azt mondtam, hogy jólvan, nekem itt elég is volt.Bob_Marley írta: De a legnagyobb vígjáték a Gyalog Galopp azt 125ikre is megnézve sírok a nevetéstől.
Imádtam mindhárom részét, és baromira örültem, hogy folytatják. Viszont nekem hatalmas csalódás, hogy nem Matt Damon lesz a főszereplő. Ennek ellenére biztosan meg fogom nézni, de valahogy ürességet érzek a hiánya miatt.sjd írta: Viszont új Bourne előzetes (magáért beszél):
http://www.youtube.com/watch?v=8VrcOv5jHwk
Pont lesz.romsoadroli írta:Mit szóltok, hogy aG.I. Joe 2 premiérjét majdnem egy évvel eltolták?
Mit vársz, Madridistaozsimiki írta:A hozzád hasonló embereket sose tudom hova tenniFaust írta:.....
minden elvont "bugyutaságot" láttál már ami kijött,meg még csomó dolgot, értesz is a kritikákhoz,stb,stb,stb erre olyan megagiga klasszikust mint a Csupasz Pisztoly sorozat meg nem?
ilyenek megnézéséhez kötném a filmes topikban való hozzászólás jogát
A hozzád hasonló embereket sose tudom hova tenniFaust írta:Airplane!
Hát most mit mondjak magának? [auto_cenzúra]ó, fárasztó, bugyuta, és számomra szinte teljességgel humortalan.Nincs bajom a vígjátékokkal, sem a humorérzékemmel, de ez a film nagyon erőltetett és gyenge. Párszor felkacagtam/kuncogtam, de összeségében nagyon kevés. A Csupasz pisztolyt még nem láttam, így csak a zseniális Top secrethez tudom viszonyítani, és annak biza a kulacsát sem vihetné. Egy unalmas vígjáték, még ilyet...sajnálom.
4/10
Volt "szerencsém" hozzá. Hát, őszintén szólva a felénél én is úgy gondoltam, hogy kinyomom a pcsába, de úgy döntöttem, hogy ha már eddig végigszenvedtem, akkor bizony végig is nézem. Elég nagy társadalomkritikát fogalmaz meg, de a mondanivalójának a kivitelezése, hát.. hagy maga után kivetnivalót, maradjunk ennyiben. Egyszer megnéztem (eredeti nyelven), de hogy többet az életbe nem fogom, az biztos.
Összességében nekem is hasonló a véleményem, de vannak benne olyan klasszikus poénok, amelyekhez hasonlót csak a jó öreg Monty Phytontól hallottamFaust írta:Airplane!
Az nem baj, én is alig tudok összenyögni valamit egy filmről, szerintem nem az a lényeg. 1-2 sor, lepontozod, oszt' csókolomPrimitive írta:És egyébként sem vagyok ez a kritizálós fajta, nekem a jellemzés körülbelül annyiból áll, hogy 'jó', 'elmegy', 'szhar'.![]()
És vannak extrémen jók, és extrémen szharok is.
![]()
Nem szeretnék, azon egyszerű oknál fogva mert nem biztos, hogy tudom magam tartani az ütemtervhez. És nem akarok kellemetlenséget okozni.messideco írta:Jó kis film bizony. Amúgy van kedved beszállni a klubba?