Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
daffy
Madridista

2012.06.05. 12:42:32

Kalap1988 írta:...
a szent embert úgy értelmezd,hogy a szurkolók 90%-a számára az. a forum fele is az ő születésnapján karácsonyozik
én sima kétszínűségnek gondolom,mert a játékosok nyilatkozataiból látszott és utaltak is rá,hogy nem az a véleményük,amit nyilatkoznak. itt sem. gratulált,mert KELLETT,erre ödaböki a végére,hogy csúnya real. mintha kapnának egy papírt,amit fel kell olvasniuk,de olykor nem bírják ki és becsúszik a saját vélemény is
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.06.05. 12:36:01

daffy írta:
Kalap1988 írta: Daffy! Ez nem beszólás, hanem sajnos az igazság! Mourinho érkezéséig még volt pár játékosotok, akik gratuláltak normálisan, nem pedig a "de" szócskával folytatták a mondatot, viszont sajnos azóta őket is sikerült befolyásolni (lásd pl Casillas). Az meg engem őszintén spanyol szurkolóként sem érdekel, hogy az eb előtt tette ezt, nemrég lett vége a bajnokságnak, csak most tehette, ráadásul a köntörfalazásnál, meg a médiában való hazug jópofizásnál nincs rosszabb. Ettől még lehet bármelyik reálos barátja és működhet is a válogatott. Szerintem csak jó, ha őszinték.
félreérted. nem a jogosságát vitatom,hanem az időzítését és azt,hogy egy ""szent ember"" stílusba nem fér be az ilyen. ha emiatt köpködi akár ezzel a nyilatkozattal is a realosokat,akkor tulajdonképpen ő mitől is különb? onnan is voltak elismerő szavak,csakúgy mint anyázások
Nem értem az idézőjelet.
azt hiszem jobb is,ha nem magyarázok hozzá semmit. nektek több xavi,mint egy átlag embernek,akár csak pep,stb. maradjunk ennyiben,a véleményem tükrözi az idézőjel
ha visszavonul,akkor elhagyom
Nem szent ember természetesen Xavi, de egyébként az igazmondás miért nem fér bele a "szent ember" kategóriába? Ez csak egy megjegyzés volt, nem hazugság. Erős a példa és nem is akarok párhuzamot vonni, de Jézus is kiverte a kufárokat a templomból, ergo nem a képmutató "jófiúskodástól" lesz valaki szent ember. Ez nem volt köpködés, azt a véleményét, amit kifejtett, teljesen korrekt stílusban, módon és szavakkal mondta el. Nem csúsztatott, nem hazudott. Mourinho érkezése óta nem igazán voltak elismerő szavak, egyes kisebb megjegyzések talán, de globális, nem. Olyan gratulációk, amik hivatalos Madrid kommunikénak tekinthetőek egyáltalán nem voltak...
Arról nem is szólva, hogy ezzel a nyilatkozattal a saját népének valószínűleg egésze egyetért és magáénak tekinti. (ez csak zárójeles megjegyzés, nem ettől lesz jogos vagy sem).
REMY
Madridista

2012.06.05. 12:34:58

LG írta:Nem az első odaszólása Xavinak az utóbbi időkben. Nyáron az Arsenalnak is keményen odaszólt, mikor nem akarták Fabregast elengedni. Igazából egyikkel sem volt különösebb baj, csak kifejtette a véleményét, amibe nem volt semmi különösebben megbotránkoztató, csak az előző években Xavi-tól nem ilyen nyilatkozatokat szoktunk meg, hanem diplomatikus, sablonos, jófiú nyilatkozatokat.
igazából Mourinho is csak a SAJÁT véleményét fejti ki, de az persze mindig baj.... Ugyan úgy ez a megnyilvánulás is Xavitól baj. Ilyet nem szabadna se neki se másnak nyilatkozni.. inkább maradt volna csendben.
Nem szent ember természetesen Xavi, de egyébként az igazmondás miért nem fér bele a "szent ember" kategóriába? Ez csak egy megjegyzés volt, nem hazugság. Erős a példa és nem is akarok párhuzamot vonni, de Jézus is kiverte a kufárokat a templomból, ergo nem a képmutató "jófiúskodástól" lesz valaki szent ember. Ez nem volt köpködés, azt a véleményét, amit kifejtett, teljesen korrekt stílusban, módon és szavakkal mondta el. Nem csúsztatott, nem hazudott.
Mourinho se szent, de ő sem szokott hazudni :wink: [/quote]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára REMY 2012.06.05. 12:38:35-kor.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.05. 12:31:58

Nem az első odaszólása Xavinak az utóbbi időkben. Nyáron az Arsenalnak is keményen odaszólt, mikor nem akarták Fabregast elengedni. Igazából egyikkel sem volt különösebb baj, csak kifejtette a véleményét, amibe nem volt semmi különösebben megbotránkoztató, csak az előző években Xavi-tól nem ilyen nyilatkozatokat szoktunk meg, hanem diplomatikus, sablonos, jófiú nyilatkozatokat.
REMY
Madridista

2012.06.05. 12:05:56

Sanama írta:Éppen ezért nem hasonlítom össze őket,hanem leírtam,hogy az általam elképzelt ideális csatárhoz ki áll közelebb.
értem én mit akartál mondani. Csak nagyon sokan folyamatosan hasonlítgatják a játékosokat. és kifejtettem a véleményemet. :D
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.05. 12:01:39

Éppen ezért nem hasonlítom össze őket,hanem leírtam,hogy az általam elképzelt ideális csatárhoz ki áll közelebb.
REMY
Madridista

2012.06.05. 12:00:39

szszabolcs19 írta:
Sanama írta:Ronaldo komplettebbek komplettebb játékos szerintem. Az más kérdés,hogy Messi kevésbé összetett játékos, mégis jobb.
Ronaldo magasabb, erősebb, jobban fejel, tényleg mindkét lába jó.
Ennek ellenére Messi tud meghatározó játékos, és egyben jobb lenni.

Ennyi.

ui: komplettséget nálam úgy kell érteni, hogy ki áll közelebb az ideális támadóhoz.(ez pedig CR... magas,erős,gyors,2lábas,jól fejel)
Értem amit akarsz mondani, de azért messit ne hasonlítsuk már ilyen szempontból roncihoz! Hogy miért? Mert messi az életben sosem volt csatár, úgy mint ronci!!! Messi volt már szélső, és mostmár támadó KP, vagy erősen visszavont csatár, de az is inkább TKP. Ronci meg a védelemben küzd elég sokszor(nem mindig!)
Van különbség a kettő között eléggé!!!
Ronaldo sem csatár :wink:
Amúgy a világ legnagyobb idiótaságának tartom a 2 játékos összehasonlítását. Mert egyik ebben másik abban jobb. Mind a ketten iszonyat jók.
2 teljesen különböző testfelépítés, 2 teljesen különböző technika stb stb ....

Meg a másik, hogy a valaha volt világ legjobbja egyik és másik... MIÉRT?? nem egy korban játszottak a többiekkel. Nem lehet összehasonlítani a dolgokat. A jelenkor 2 magasan legjobb játékosáról beszélünk. a JELEN kor.

Másik meg az, hogy szerintem mind a 2 játékos összehugyozná magát ha 10-20 évet vissza mennének az időben.
Nem rég néztem meg a 2006-os .. 2002-es VB meccs összefoglalókat, meg pár napja volt a 98-as VB döntő. És ott olyanokat kaptak a játékosok hogy hihetetlen. Szét rúgták egymás. Kemény oda léptek, DE nem estek össze nem rinyáltak, nem sírtak és nem színészkedtek. Ott küzdés volt az utolsó pillanatig. Sajna ez ma már nincs mindig meg a fociban. És ezt sajnálom a legjobban.
Kíváncsi lennék, hogy egy CR vagy Messi mit csinálna olyan védelemmel szemben ahol. Thuram, Dessailly hátvédek vannak, vagy a régi Roberto Carlosok stb stb ....
Minden bizonnyal mind a 2 játékos érdekesen nézne. De ez is csak felvetés mert soha nem tudjuk ez meg. Ezért sem lehet soha összehasonlítani a régi játékosokat a mostaniakkal.
daffy
Madridista

2012.06.05. 11:53:39

Kalap1988 írta: Daffy! Ez nem beszólás, hanem sajnos az igazság! Mourinho érkezéséig még volt pár játékosotok, akik gratuláltak normálisan, nem pedig a "de" szócskával folytatták a mondatot, viszont sajnos azóta őket is sikerült befolyásolni (lásd pl Casillas). Az meg engem őszintén spanyol szurkolóként sem érdekel, hogy az eb előtt tette ezt, nemrég lett vége a bajnokságnak, csak most tehette, ráadásul a köntörfalazásnál, meg a médiában való hazug jópofizásnál nincs rosszabb. Ettől még lehet bármelyik reálos barátja és működhet is a válogatott. Szerintem csak jó, ha őszinték.
félreérted. nem a jogosságát vitatom,hanem az időzítését és azt,hogy egy ""szent ember"" stílusba nem fér be az ilyen. ha emiatt köpködi akár ezzel a nyilatkozattal is a realosokat,akkor tulajdonképpen ő mitől is különb? onnan is voltak elismerő szavak,csakúgy mint anyázások
Nem értem az idézőjelet.
azt hiszem jobb is,ha nem magyarázok hozzá semmit. nektek több xavi,mint egy átlag embernek,akár csak pep,stb. maradjunk ennyiben,a véleményem tükrözi az idézőjel
ha visszavonul,akkor elhagyom
barca99
Llegenda del Barça

2012.06.05. 11:53:02

daffy írta:ez már a sokadik értelmetlen beszólása a "legendának"
Nem értem az idézőjelet.
socio66

2012.06.05. 11:48:43

maradjunk annyiban, hogy olyan rugdosódást amit a madridiak csináltak több vereség után, vagy olyan felháborodást, amit talán a villarreal elleni meccsük után rendeztek (ami előtt semmi panaszuk nem lehetett a bírókra, sőt..), nálunk még nem lehetett látni.
ha ezek mellé idevesszük mou összeesküvés-elméleteit, talán nem túlzás kijelenteni, hogy az utóbbi években nem volt csapat, amelyik játékosai, és/vagy edzője révén ennyit megengedett volna magának a vereségek után.
ettől függetlenül én nem nyilatkoztam volna ezt le, mert olaj a tűzre, és újabb támadási felület, ráadásul az időzítés sem szerencsés.
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.06.05. 11:46:33

daffy írta:
REMY írta:"Gratuláltunk Nekik a bajnoki győzelemhez, hiszen a sportszerűség ezt diktálja. Tiszteletteljesek voltunk, viszont fordítva ugyanezt sohasem tapasztaltuk" - utalt Xavi arra, hogy a Barcelona játékosai jobban viselik a vereséget legnagyobb riválisukkal szemben.

..... okos egy nyilatkozat volt. főleg EB előtt.......
ez már a sokadik értelmetlen beszólása a "legendának"
Daffy! Ez nem beszólás, hanem sajnos az igazság! Mourinho érkezéséig még volt pár játékosotok, akik gratuláltak normálisan, nem pedig a "de" szócskával folytatták a mondatot, viszont sajnos azóta őket is sikerült befolyásolni (lásd pl Casillas). Az meg engem őszintén spanyol szurkolóként sem érdekel, hogy az eb előtt tette ezt, nemrég lett vége a bajnokságnak, csak most tehette, ráadásul a köntörfalazásnál, meg a médiában való hazug jópofizásnál nincs rosszabb. Ettől még lehet bármelyik reálos barátja és működhet is a válogatott. Szerintem csak jó, ha őszinték.
daffy
Madridista

2012.06.05. 11:45:53

szszabolcs19 írta: Ez meg a sokadik értelmetlen beszólás tőled daffy!
te mi okosat tudsz felmutatni?
semmi olyat nem mondtam,ami nem lett volna jogos. jön az eb,ez az idétlen ember meg bomlasztja a csapatot,biztosan szükségük van rá,így is döcög a gépezet
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.05. 11:45:19

Ez mondjuk nem a legjobb időzítés Xavitól,még akkor se,ha teljesen igaza van.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
szszabolcs19
Jugador del Barça

2012.06.05. 11:43:47

Sanama írta:Ronaldo komplettebbek komplettebb játékos szerintem. Az más kérdés,hogy Messi kevésbé összetett játékos, mégis jobb.

Ennyi.

ui: komplettséget nálam úgy kell érteni, hogy ki áll közelebb az ideális támadóhoz.(ez pedig CR... magas,erős,gyors,2lábas,jól fejel)
Értem amit akarsz mondani, de azért messit ne hasonlítsuk már ilyen szempontból roncihoz! Hogy miért? Mert messi az életben sosem volt csatár, úgy mint ronci!!! Messi volt már szélső, és mostmár támadó KP, vagy erősen visszavont csatár, de az is inkább TKP. Ronci meg a védelemben küzd elég sokszor(nem mindig!)
Van különbség a kettő között eléggé!!!
szszabolcs19
Jugador del Barça

2012.06.05. 11:40:21

daffy írta:
REMY írta:"Gratuláltunk Nekik a bajnoki győzelemhez, hiszen a sportszerűség ezt diktálja. Tiszteletteljesek voltunk, viszont fordítva ugyanezt sohasem tapasztaltuk" - utalt Xavi arra, hogy a Barcelona játékosai jobban viselik a vereséget legnagyobb riválisukkal szemben.

Ez meg a sokadik értelmetlen beszólás tőled daffy!
daffy
Madridista

2012.06.05. 11:20:03

REMY
Madridista

2012.06.05. 11:02:19

"Gratuláltunk Nekik a bajnoki győzelemhez, hiszen a sportszerűség ezt diktálja. Tiszteletteljesek voltunk, viszont fordítva ugyanezt sohasem tapasztaltuk" - utalt Xavi arra, hogy a Barcelona játékosai jobban viselik a vereséget legnagyobb riválisukkal szemben.

Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.05. 10:03:23

Ronaldo komplettebbek komplettebb játékos szerintem. Az más kérdés,hogy Messi kevésbé összetett játékos, mégis jobb.

Ennyi.

sjd
Llegenda del Barça

2012.06.05. 09:12:55

ferninho írta:
Initom írta: én ezért ülök le megnézni egy football meccset...
Hihetetlen jelenet :D
nekünk meg ilyenünk van 8) :lol:
Lehetne folytatni ezt a sort, Keita kötényt ad CR-nek, Busquets elfekteti Özilt stb. :D
(egyébként érdekes, hogy a Clasicokon valahogy sosem CR meg Messi műveli a legnagyobb alázásokat, hanem a legügyetlenebb játékosok)
PPP
Barça B

2012.06.05. 08:56:35

Katalány írta:
ferninho írta:
hogy tudnak ilyen emberek a Realhoz kerülni, te uramatyám.... :lol:
Úgy, mint szinte az összes: jó pénzért :lol:
akár még jó vicc is lenne, de hamit ingyen érkezett :twisted: :lol:
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.05. 08:44:32

Barcaman1993 írta: Már én is hányszor hallottam ezt a dumát, hogy Ronaldo komplettebb. De azért kifejlesztettem egy csattanós választ. :D Messi bal lába egyedül többet ér, mint Ronaldo a talpától a feje búbjáig. Egyébként sztem Messinek nem csak 1 fejese volt. Nekem vhogy több rémlik. Meg kéne néznem a góljait, de most ezt nem szeretném megtenni. De ha 1 akkor is mindegy... Jó hogy Ronaldo több gólt fejel, ha 1 fejjel magasabb, józan paraszti ésszel rá lehet erre jönni.
Nem akarlak lelombozni, de ezt nem te találtad ki. Az Aranycsapat korában szoktak vitatkozni, h ki a jobb, Kocsis v. Puskás. Akik Kocsist tartották jobbnak, azok azt hozták fel, h Puskás csak bal lábbal tud, Kocsis viszont mind2 lábával, + fejjel. Erre az volt a válasz a másik részről, h Puskás bal lábában több van, mint Kocsis két lábában + fejében együtt. Ráadásul még nem is off, hisz ugye tudjuk, h Kocsis Barca játékos volt, Puskás meg Real. A történelem ismétli önmagát, csak most a Realnak van komplett játékosa, nekünk meg egylábas zsenink. :)

Ja, meg annyit, h ugye akkoriban is a közvélemény inkább Puskást tartotta jobbnak, de azért akadtak, és még ma is vannak, akik Kocsist. Most pedig Messit tartja közvélemény jobbnak, de azért vannak olyanok is, akik szerint CR a jobb, és nemcsak madridisták, + portugálok. Én is Messit tartom jobbnak, de ha vki azt mondja, h szerinte CR a jobb, ha nem is értek vele egyet, el tudom fogadni a véleményét, és nem nézem hülyének miatta. De ha pl. azt mondaná vki, h Drogba, v. Rooney a legjobb, azt már nem tudnám komolyan venni, hiába szubjektív dolog, h kinek ki a legjobb. Mert vmikor akkora különbség van két játékos között, h egyértelműen megítélhető, h ki a jobb. Pl. egy Messi vs. Rooney esetben így van. Messi vs. CR-nél is inkább Messi felé billen a mérleg, de nem annyira egyértelműen, mint az előbbi esetben.
Katalány
Barça B

2012.06.05. 07:15:44

ferninho írta:
Úgy, mint szinte az összes: jó pénzért :lol:
"Fins aviat" - Guardiola 2011.05.05.
ferninho
Madridista

2012.06.05. 01:05:06

Initom írta: én ezért ülök le megnézni egy football meccset...
nekünk meg ilyenünk van 8) :lol:

madridista
Initom
Entrenador del Barça

2012.06.04. 20:17:34

Mezner2 írta:kicsit off leszek de Real-Barca azért még :o

ez a jelenet gondolom mindenki emlékezetébe belevésődött :)
http://www.youtube.com/watch?v=llr5PpALqeo
én ezért ülök le megnézni egy football meccset...

mondjuk eléggé lerágott csont...
Abi & Tito
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.06.04. 20:06:42

kicsit off leszek de Real-Barca azért még :o

ez a jelenet gondolom mindenki emlékezetébe belevésődött :)
http://www.youtube.com/watch?v=llr5PpALqeo
Válasz küldése