daffy írta:ha ezen nyilatkozat következtében romlik meg a viszony,az nem xavi miatt lesz? de hát ő mondta,akkor ki miatt lenne?
ha én lehülyéznélek és megharagudnál rám,akkor miért haragszol,mert én azt mondtam hogy hülye vagy esetleg ténylegesen az vagy és az a baj?
(kizárólag a példa kedvéért van benne a hülye szó,semmi személyedre irányuló tartalma nincs!)
Szerintem nem jó a példád. Ugyanis ha te lehülyézel, akkor persze, hogy rád haragszom meg, ÁM Xavi és a madridos társak nem a sajtón keresztül érintkeznek, azaz ha volt eddig probléma, nem ez a nyilatkozat lesz szerintem az, amelyik elmérgesíti.
Remélem érted, mire gondolok. Szóval ha te lehülyézel engem személyesen, akkor ha igazságtalannak érzem, persze hogy megharagszom rád, de ha a kettőnk közt lévő konfliktus már fennáll egy ideje, és te csak lenyilatkozod a népsportnak megint, akkor semmilyen hatást nem váltanál ki rám.
Persze aztán szvsz embere válogatja. Máshogy reagál rá biztosan Arbeloa, máshogy Casillas és ugyanúgy más a véleménye Pedrónak vagy Iniestának erről.
Ui.: Bocsi a dupla hsz-ért, lefagyott a rendszer. A példát pedig természetesen nem vettem egyáltalán személyeskedésnek.
.