Barcaman1993 írta:
Már én is hányszor hallottam ezt a dumát, hogy Ronaldo komplettebb. De azért kifejlesztettem egy csattanós választ.

Messi bal lába egyedül többet ér, mint Ronaldo a talpától a feje búbjáig. Egyébként sztem Messinek nem csak 1 fejese volt. Nekem vhogy több rémlik. Meg kéne néznem a góljait, de most ezt nem szeretném megtenni. De ha 1 akkor is mindegy... Jó hogy Ronaldo több gólt fejel, ha 1 fejjel magasabb, józan paraszti ésszel rá lehet erre jönni.
Nem akarlak lelombozni, de ezt nem te találtad ki. Az Aranycsapat korában szoktak vitatkozni, h ki a jobb, Kocsis v. Puskás. Akik Kocsist tartották jobbnak, azok azt hozták fel, h Puskás csak bal lábbal tud, Kocsis viszont mind2 lábával, + fejjel. Erre az volt a válasz a másik részről, h Puskás bal lábában több van, mint Kocsis két lábában + fejében együtt. Ráadásul még nem is off, hisz ugye tudjuk, h Kocsis Barca játékos volt, Puskás meg Real. A történelem ismétli önmagát, csak most a Realnak van komplett játékosa, nekünk meg egylábas zsenink.
Ja, meg annyit, h ugye akkoriban is a közvélemény inkább Puskást tartotta jobbnak, de azért akadtak, és még ma is vannak, akik Kocsist. Most pedig Messit tartja közvélemény jobbnak, de azért vannak olyanok is, akik szerint CR a jobb, és nemcsak madridisták, + portugálok. Én is Messit tartom jobbnak, de ha vki azt mondja, h szerinte CR a jobb, ha nem is értek vele egyet, el tudom fogadni a véleményét, és nem nézem hülyének miatta. De ha pl. azt mondaná vki, h Drogba, v. Rooney a legjobb, azt már nem tudnám komolyan venni, hiába szubjektív dolog, h kinek ki a legjobb. Mert vmikor akkora különbség van két játékos között, h egyértelműen megítélhető, h ki a jobb. Pl. egy Messi vs. Rooney esetben így van. Messi vs. CR-nél is inkább Messi felé billen a mérleg, de nem annyira egyértelműen, mint az előbbi esetben.