Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát, a 4. negyedben csak jó megmozdulása volt...Bob_Marley írta:Remélem tudod, ha ez a dino nyír ki minket, kőkemény fórum hadjáratot indítok antibosh néven
Meccs előtt hamarabb kiment és a 3 pontosokat gyakorolta. Megérte.Game90 írta:És Básssshh tríííí!
Remélem tudod, ha ez a dino nyír ki minket, kőkemény fórum hadjáratot indítok antibosh névenGame90 írta:
És Básssshh tríííí!
Engem mondjuk nem irritálGame90 írta: KG 3 fault, 2. negyedben sokat ült, de még ezt sem tudták kihasználni. Rondo-tól szép ez a 10 assist, de csak engem irritál, hogy rohadtul önzetlen? PP és Allen eddig jó és még Bass is állatkodik...
Mindkét csapat kiesik és a Szolnok játssza a döntőt az OKC-vel.Bob_Marley írta: Na akkor ezekből a statokból legyen okos az ember
Game90 írta: Ja, LBJ a 7. meccseken 0-2.
Fú, PP...még Duncannél is jobbanGame90 írta: Ha még Pierce-t és Ginobili-t is utálod, akkor LBJ kivételével kicsit megegyezik az ízlésünk
Ha még Pierce-t és Ginobili-t is utálod, akkor LBJ kivételével kicsit megegyezik az ízlésünkEazzy írta:Nem tudom. Az egész ember úgy ahogy van nem bírom. Se a játékát, se semmit. Igaz, hogy intelligens persze. De én Duncant sem bíromTocy írta:na de hogy Nash-sel mi a bajod? Asszisztkirály, félelmetes játékintelligencia, erről szól a kosárlabda.Szóval valami van ezekkel a jókisfiúkkal, ami miatt nekem nem lesznek soha tűrhetőek.
Duncan valahogy nekem se, tényleg posztján az NBA történetének egyik legjobbja, de valami hihetetlenül unalmas számomra.kanty írta:Én is így vagyok ezzel. Bármilyen sportról legyen szó imádom a kicsit balhés zseniket.Eazzy írta:De én Duncant sem bíromSzóval valami van ezekkel a jókisfiúkkal, ami miatt nekem nem lesznek soha tűrhetőek.
Én is így vagyok ezzel. Bármilyen sportról legyen szó imádom a kicsit balhés zseniket.Eazzy írta:De én Duncant sem bíromSzóval valami van ezekkel a jókisfiúkkal, ami miatt nekem nem lesznek soha tűrhetőek.
Nem tudom. Az egész ember úgy ahogy van nem bírom. Se a játékát, se semmit. Igaz, hogy intelligens persze. De én Duncant sem bíromTocy írta:na de hogy Nash-sel mi a bajod? Asszisztkirály, félelmetes játékintelligencia, erről szól a kosárlabda.
Persze MJ más kategória, mint ahogy Iverson is kedvencem volt, de őt már nem feltétlenül raknám James elé...na de hogy Nash-sel mi a bajod? Asszisztkirály, félelmetes játékintelligencia, erről szól a kosárlabda.Eazzy írta:Számokban hasonlítgatni valakit Jordanhez....jó oké, elkerülhetetlen, mivel csak vannak ezek a számok, de nah, azért tegye mindenki a szívére a kezét miután megnézett egy James PO meccset, meg egy Jordan PO meccset, és mondja azt, hogy jobban tetszett neki, ahogyan James játszik.
Jordan annyira elegánsan, meg egyedien mozog, dob, csinál mindent a pályán. James meg mint egy tank.
Sőt, ha választani kellene, nekem rengeteg játékos lenne James előtt, akiknek a stílusa ezerszer jobban tetszik, és még nem is voltak sokkal kevésbé hatékonyak. (Iversont meg sem említem, mert evidensna csak megemlítettem.)
Szóval felőlem lehet 20 MVP-je is, meg 40000 karrier pontja, akkor sem fogom soha Jordan elé rakni.
(ahogy Steve Nash számomra kiállhatatlan játéka ért két MVP-t....máig nem értem...)