Ezt neked küldöm Game mint Boshaurus fannak

Grat persze a többi Miami fannak, is itt a fórumon.
Bosh jó játéka rohadtul nem kellett volna.
Fájdítani nem tudod a szívem próbáltam régóta nem arra gondolni mi lenne ha xy nem lenne sérült.Ok okozati volt ez a szezon ha nem sérül le Allen, Bradley lehet lenne 5-10 perces ember s nem biztos hogy olyan szezonzárást nyomott volna mint amilyet.
Green meg alapból nem volt (ő mondjuk tényleg iszonyat kellett volna) helyette volt ugye Pietrrus szerződtetve.
Persze így a sorozat végén előjön s egyértelmű erősebbek lettünk volna, nagyon nehéz szezon volt nekünk sajnos, olyan emberek sérültek le ráadásul akik fiatalok

Felsorolhatnék mindenkit a csapatból, egy kisebb csoda volt ez a PO s mindenkire nagyon büszke vagyok.
KG-t remélem még 1 évre megtudjuk fogni, Allen szerintem megy.
Aingenek lesz dolga a nyáron remélem megint valamit összetudunk hozni.
Annyira kevésen múlott, hogy nem igaz
Doc: "One of the things I love about being a Celtic, we have 17 banners on the wall… That's it… We don't celebrate individual stuff."
Doc Rivers: "I don't know if I've ever had a group like this. They did everything I asked them to do. I love them. They were phenomenal."
Rivers elárulta:
Meccs utáni szokásos gratulációnál Doc viccesen azt súgta James fülébe, Lebron nyáron sok pénzünk lesz gyere hozzánk

Humora legalább megvolt a meccs végén is
Ray durván bekönnyezett a sajtótájékoztató alatt
Illetve meg kell említeni nagyon elegánsak voltak a Heat szurkolók és a játékosok is velünk.Nem kis tapsot kaptak Garnették mikor lecserélte őket Doc és a végén James is korrektül nyilatkozott rólunk, respect neki (akármennyire is utálom

ez nagyon szép gesztus volt tőle) is.Még vesztes szurkolókén is azt mondom felejthetetlen 7 meccses széria volt, PO klasszikus.
Zárásként nem is lehetne más mint ez a videó eben minden benne van ami a mostani Boston Celtics
http://www.youtube.com/watch?v=Z2C_CtwNeb0
Elég megható video, főleg így hogy lehet ez volt az utolsó meccs.....
Pep távozása és a Celticsnél meg valószínűleg a BIG3 feloszlása kicsit sok erre az idény zárásra