2012.06.09. 23:44:09
Sztem a hollandok a mai játékukkal sok mindenben nem reménykedhetnek, bűn rossz védekezéssel és helyzetkihasználással nem nagyon lehet meccseket nyerni. Ugyanakkor ez még csak az első meccs volt, és nem egyszer láttunk olyat, h vki az első rossz meccs után tornát tudott nyerni. Tudjuk, h tudnak ők ennél sokkal jobbak is lenni, és kell is lenniük, ha akarnak vmit. Az baj, h ezzel vereséggel még lehet az is kevés lesz, ha összeszedik magukat.
Ugyanis következő körben a németekkel játszanak, aki ma szintén gyengék voltak, de róluk is tudjuk, h sokkal több van bennük, és még akár egy jó holland csapatot is meg tudnak verni. Már pedig akkor csomagolhatnak, ha ott is kikapnak. Ha a dánok nyernek, vagy x-nek, akkor már matematikai esélyük sem lesz, ha kikapnak, akkor még reménykedhetnek, de akkor is meg kell Portugáliát verniük, és a dánoknak az utolsó meccsen ki kell kapniuk, és még akkor is a gólarány számít, szóval onnan már nem igazán a saját kezükben lenne a továbbjutás. Egy x kell legalább a németek ellen, ami nem lesz könnyű!
A dánok is nagy lépést tettek a meglepetés felé! Ha legyőzik Portugáliát, akkor már fél lábbal továbbmentek! És képesnek tartom őket erre a feladatra. Bár a portugálokat sem írom le. Sztem 3 esélyes meccs lesz az!
A németek komoly lépést tettek, de a játék nagyon nem tetszett, bántó volt a pontatlanság. B99-nek igazat adva, Müller és Podolski nagyon gyengék voltak, tőlük amúgy sem vártam túl sokat. Nem bánnám, ha a következő meccsen nem kezdenének. Ugyanakkor Hummels nagyot játszott, már az EB előtt is sokan érdeklődtek iránta, nos, most azt hiszem ez fokozódni fog. Javulni kell, de én bízom benne, h lesz is javulás. A hollandok ellen nehéz lesz, hisz az életükért játszanak majd, de nem szabad kikapni!
Az ideális forgatókönyv az lenne a számomra, ha egy német és dán győzelemmel el is dőlne a továbbjutás a következő körben.
Holnap érdekes meccsek jönnek. Nos, az olaszok sztem iszonyat gyengék. Bár őket sosem szabadna leírni, most mégis úgy érzem, h meg fogna égni, már a csoportból sem mennek tovább. Mindenképp spanyol győzelemre számítok, akkor viszonylag nagy arányúra is.
A másik meccsen meg két jó kis középcsapat küzd majd, remélem összehoznak egy jó meccset. Nagy lesz tét, hiszen a győztes pályázhat majd a csoport második helyére, a vesztes bajba kerül, x esetén pedig minden nyitott marad.