??
ki az a mindenki?
és mit bizonyított most?
én nem ismerem ezt a sabella-t, de mikor kinevezték utánaolvastam kicsit, és hát többek között azt a nem éppen hízelgő infót találtam róla, hogy eredetileg az al-jazira edzője lett volna, csak aztán amikor megkereste az argentin szövetség, kihátrált a szerződésből.
ez alapján nem tűnik valami nagy koponyának.
egyébként pedig a dél-amerikai edzők, vagy legalábbis akik otthon dolgoznak, sehol nincsenek taktikailag az európai stratégákhoz, csak meg kell nézni az ottani bajnokságokat.
alapjában véve szerintem jellemző a dél-amerikaiakra, hogy túlbecsülik a bajnokságukat, a játékosaikat, ez látszik azon ahogy például neymar-t már messi-vel hasonlítgatják, holott a cipőjét nem viheti, vagy ahogy a santos tényleg elhitte hogy megver minket, ehhez képest az utóbbi évek legkönnyebb meccsét játszottuk velük.. ez lehet hogy az edzőik megítélésére is igaz, azt hiszik hogy még mindig elit játékosaik, szakembereik vannak, pedig nem.
sabella akkor bizonyít, ha tétmeccsen 'lemeccsel' egy komoly európai válogatottat, de erre nem sok esélyt látok.
Hát ja, meg mondjuk a feje olyan mintha elkapta volna a Chernobil...Mindegy, Dél-Amerikai csapatoknak ritkán vannak jó edzőik, gondoljunk csak Dunga-ra, a volt Brazil szövetségi kapitányra, a Hollandok megtanitották őket repülőjegyet venni...szánalom volt az egész.
Messi mindenesetre nagyon jól játszik mostanság, ki tudja, lehet hogy az új jövevény miatt játszik ilyen extázisban...Csak igy tovább Messi!!!