Bob írta és nem tudom, hogy kell normálisan idézni:
off: Matchbox-szal elvoltam

Meg még eszembe jutott, hogy sokat gombfociztam, de igen eksönmen meg ilyen figurákat szerintem kaptam, s került befelé a fiókba vagy cseréltem a haverokkal

De amúgy mint írtam nálunk úgy működött, hogy édesanyám lezavart a játszótérre, s ott boldogulj fiam, csak ne lábatlankodj itt.Fociztunk meg kosaraztunk.Csórók voltunk nekünk nem volt videónk, szomszédba jártam filmeket nézni, meg egyik kölökéknek volt szatelit antennájuk s néztük a DSF-t orrba szájba

Na ennyi volt a gyerekkorom
Legalább volt kosárpályátok.
Mikor nálunk divatba jött, hogy mindenkinek volt kosárlabdája a járdán pattogtattuk azt annyi is volt az itthoni játék, normálisan csak suliban tudtunk játszani. (igen, van kosaras múltam

)
Amúgy foci ment nálunk is, meg babakocsikból csináltunk versenyautót, gyűjtöttem a söröskupakokat, aztán a SEGA kazettákat (még mindig őrzök jópárat).
Komoly biznisz ment a gesztenyékkel még óvodában, suliban a tazókkal (ezekre emlékszik vki?

).
Parabola haveréknál is volt.
Digimon, Pokémon, meg mittomén mik még. Persze németül, és persze azóta se beszélem a nyelvet.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, múltkor valamivel lehet, hogy többet írtam, de muszáj volt már írnom, mert olyan rég ígértem.
Kicsit remélem most meghozom mindenki kedvét az ilyen nosztalgikus szösszenetekhez, mert nem szeretem én az ilyen depresszív hangulatot.
Főleg olyankor mikor szegény Bobnál még esik is. (hol élsz te ember, nálunk olyan meleg volt egész nap, mint a sátán fszán

)