Nálunk a kártyanaptár gyűjtés ment elég sokáig. Aztán ez kiegészült egy játékkal,amit vmelyikünk lépcsőházában toltunk. A lényege az volt,h adott távolságra a faltól dobáltuk a lapokat felváltva és akinek először sikerült a falnak állítani az egyik lapot,az vitte az összeset,ami a földön volt. Izgalmasabb partik voltak,mint egy VB döntő

Istenem,mennyi kincs értékű naptáram volt,ilyen Woolmarkos kollekció meg a fene se emlékszik már rá. Voltak különlegességek is,mint ilyen 50-es,60-as évekbeli naptárak. Nekem volt vagy 2000 db,elég jó voltam a játékban
Aztán elköltöztünk és anyámék meg véletlenül kidobták a nejlonzacskónyi naptáramat a kacatokkal

Az egy borzasztó csalódás volt,nehezen viseltem,h az életművemet tették tönkre.
Lutra albumok megvannak? Én elég sokáig ragasztgattam,jó móka volt a biznicelés.
Meg nagy képregény fanatikus voltam. Bobó,Góliát,Alf,Rózsaszín párduc,Kockás (emiatt hatalmas bolházós lettem,ment a biznisz mindennel,h megszerezzem visszamenőleg az összes példányt. 3 híján kivolt az egész),Robotzsaru,meg még sok más is,ami már nem ugrik így be. Meg gyűjtöttem a Kaland,játék,kockázat-os könyveket,sokat értek a bolhán
Bélyegeket is gyűjtöttem ezerrel,jó pár albumom volt rogyásig.
Kvarcjátékok,édes jézus,mekkora gémek voltak

A kedvencem ilyen autós volt,h középen 3 sáv,azokon farönköket kellett kerülgetni. Aztán még az út szélén egy stoppost ha felvettél és átjuttattad a túloldalra 3 szor,akkor asszem vmi bónuszpörgetés volt plusz pontokért. És persze gyorsult menet közben.Azt mennyi nyüstöltem...
Az első telcsim meg egy Motorola 2288-as volt,saját fizetésből vettem vmi nyári meló által

Az volt az első telcsi,amiben rádió volt. Ilyen színes gumiburkokat lehetett ráhúzni,ezzel más-más külsőt nyert. Meg akkora antenna volt rajta,h a buszon 3 ember szemébe akadt bele átlagban