Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az én első telefonom egy 3110-es volt, igazi féltégla. A mai fiatalok el sem bírnák.lui1698 írta:Meg nem az volt, hogy megvettél valamit és jövőhéten már elavultnak számított, meg kiment a divatból meg magától felrobbant.
3310-es is meg nekem ami volt először 3410-es még a mai napig megvan vésztelefonnak.
Első videónk ott van a szekrények úgy működik, mint a krisztus talpa.
Első söröm is... jah az már nincs meg.
Ha ez vigasztal,én félmillió forintot dobtam a kukábaBob_Marley írta:..soha nem felejtem el, tisztán emlékszem mentünk edzésre Határ úton újságosnál vettünk csapattársammal 1-1 csomag kártyát s együtt odaadta a bácsika, majd 2 a csapattársam kezében és kérdezte melyik csomagot akarom, én meg jó lesz ez...kiválasztottam és persze a másikban volt valami rohadt értékes Jordan kártya amit később eladott a Duna Plázában több mint 20ezer forintért, ami 10-15 évvel ezelőtt rohadt sok volt.Én meg kaptam a jó öreg Vlade Divac meg Mutombo kártyákat amiből már alapból volt párEzen a történeten mindig jót mosolygok mikor visszagondolok rá
![]()
épp akartam írni, h mikor én voltam kicsi akkor c64 meg amiga volt a menő, nintendo még hirből sem létezettBob_Marley írta:Sega nem volt, de eszembe jutott, hogy volt Commodore 64 gépünk, kazettás apukám, ami rohadt menő voltDe azzal nővérem rajzolgatott meg játszogatott királynős ugrálós játékokat
Bob_Marley írta:Pesten vagyis Budán a XI. kerben esettlui1698 írta:
Kicsit remélem most meghozom mindenki kedvét az ilyen nosztalgikus szösszenetekhez, mert nem szeretem én az ilyen depresszív hangulatot.
Főleg olyankor mikor szegény Bobnál még esik is. (hol élsz te ember, nálunk olyan meleg volt egész nap, mint a sátán fszán)
Tazókra én is emlékszem, az nálunk kimaradt de kosaraskártya biznisz az ment.S soha nem felejtem el, tisztán emlékszem mentünk edzésre Határ úton újságosnál vettünk csapattársammal 1-1 csomag kártyát s együtt odaadta a bácsika, majd 2 a csapattársam kezében és kérdezte melyik csomagot akarom, én meg jó lesz ez...kiválasztottam és persze a másikban volt valami rohadt értékes Jordan kártya amit később eladott a Duna Plázában több mint 20ezer forintért, ami 10-15 évvel ezelőtt rohadt sok volt.Én meg kaptam a jó öreg Vlade Divac meg Mutombo kártyákat amiből már alapból volt párEzen a történeten mindig jót mosolygok mikor visszagondolok rá
![]()
Sega nem volt, de eszembe jutott, hogy volt Commodore 64 gépünk, kazettás apukám, ami rohadt menő voltDe azzal nővérem rajzolgatott meg játszogatott királynős ugrálós játékokat
Nálunk is esik.lui1698 írta:Bob írta és nem tudom, hogy kell normálisan idézni:
off: Matchbox-szal elvoltam
Meg még eszembe jutott, hogy sokat gombfociztam, de igen eksönmen meg ilyen figurákat szerintem kaptam, s került befelé a fiókba vagy cseréltem a haverokkal
De amúgy mint írtam nálunk úgy működött, hogy édesanyám lezavart a játszótérre, s ott boldogulj fiam, csak ne lábatlankodj itt.Fociztunk meg kosaraztunk.Csórók voltunk nekünk nem volt videónk, szomszédba jártam filmeket nézni, meg egyik kölökéknek volt szatelit antennájuk s néztük a DSF-t orrba szájbaNa ennyi volt a gyerekkorom
Legalább volt kosárpályátok.![]()
Mikor nálunk divatba jött, hogy mindenkinek volt kosárlabdája a járdán pattogtattuk azt annyi is volt az itthoni játék, normálisan csak suliban tudtunk játszani. (igen, van kosaras múltam)
Amúgy foci ment nálunk is, meg babakocsikból csináltunk versenyautót, gyűjtöttem a söröskupakokat, aztán a SEGA kazettákat (még mindig őrzök jópárat).
Komoly biznisz ment a gesztenyékkel még óvodában, suliban a tazókkal (ezekre emlékszik vki?).
Parabola haveréknál is volt.
Digimon, Pokémon, meg mittomén mik még. Persze németül, és persze azóta se beszélem a nyelvet.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, múltkor valamivel lehet, hogy többet írtam, de muszáj volt már írnom, mert olyan rég ígértem.
Kicsit remélem most meghozom mindenki kedvét az ilyen nosztalgikus szösszenetekhez, mert nem szeretem én az ilyen depresszív hangulatot.
Főleg olyankor mikor szegény Bobnál még esik is. (hol élsz te ember, nálunk olyan meleg volt egész nap, mint a sátán fszán)
Pesten vagyis Budán a XI. kerben esettlui1698 írta:
Tazók? Naná, nálunk is nagy szám volt, de még mennyire, te jó ég.lui1698 írta:Komoly biznisz ment a gesztenyékkel még óvodában, suliban a tazókkal (ezekre emlékszik vki?).
Parabola haveréknál is volt.
Digimon, Pokémon, meg mittomén mik még. Persze németül, és persze azóta se beszélem a nyelvet.
off: Matchbox-szal elvoltam
Meg még eszembe jutott, hogy sokat gombfociztam, de igen eksönmen meg ilyen figurákat szerintem kaptam, s került befelé a fiókba vagy cseréltem a haverokkal
De amúgy mint írtam nálunk úgy működött, hogy édesanyám lezavart a játszótérre, s ott boldogulj fiam, csak ne lábatlankodj itt.Fociztunk meg kosaraztunk.Csórók voltunk nekünk nem volt videónk, szomszédba jártam filmeket nézni, meg egyik kölökéknek volt szatelit antennájuk s néztük a DSF-t orrba szájbaNa ennyi volt a gyerekkorom
Nem, olvasd csak végig, vannak ott olyan Eistein idézetek, amik Isten hitre utalnak. Pl. amit Jézusról mond... és ezeken az idézeteken kívül már olvastam régebben is olyanokat, amelyek Einstein hitére utalnak.daffy írta:az "isten nem kockázik" és hasonló mondásokra alapozva írták?
einstein tudományos önéletrajzi művéből idéztem egyébként
de hogy a te általad linkelt oldalról is egy részletet idefűzzek:
"Nem hiszek a személyes Istenben, s ezt a felfogásomat sohasem titkoltam el, hanem mindig világosan kifejezésre juttattam. Ha van valami bennem, ami vallásosnak nevezhető, az az a határtalan csodálat, amelyet világunk szerkezete ébreszt bennem, világunké, amennyire azt tudományunk feltárni képes. ... Nem hiszek az egyén halhatatlanságában, az etikát pedig kizárólagosan emberi ügynek tekintem, mely mögött nem áll semmiféle természetfeletti hatalom vagy tekintély"
nem hisz istenben.szabad gondolkodású,semmilyen kötött vallást nem vállal fel gyermekkora óta
http://vallasszoba.shp.hu/hpc/web.php?a ... n_hite_jO7daffy írta:"A hajszából az első kivezetô utat a vallás mutatta, melyet a hagyományos nevelő-oktató gépezet minden gyermekbe beleplántált. Így lettem én is - noha vallástalan (zsidó) szülők gyermeke voltam - mélyen vallásos, ez azonban 12 éves koromban hirtelen véget ért. A népszerű tudományos művek olvasása során hamarosan meggyőződtem arról, hogy a bibliai történetek jó része nem lehet igaz. Ennek következményeként szinte fanatikus szabadgondolkodóvá váltam, amihez az az érzés társult, hogy az állam szántszándékkal hazudik az ifjúságnak. Ennek az élménynek az lett a következménye, hogy bizalmatlan lettem minden tekintéllyel szemben, szkeptikussá lettem a mindenkori társadalmi környezetben élő meggyőződésekkel szemben" AELG írta: Azért sok nagy tudósnak mégis összeegyeztethető, pl. vmi Albert Eisteinnek is anno...![]()
"A hajszából az első kivezetô utat a vallás mutatta, melyet a hagyományos nevelő-oktató gépezet minden gyermekbe beleplántált. Így lettem én is - noha vallástalan (zsidó) szülők gyermeke voltam - mélyen vallásos, ez azonban 12 éves koromban hirtelen véget ért. A népszerű tudományos művek olvasása során hamarosan meggyőződtem arról, hogy a bibliai történetek jó része nem lehet igaz. Ennek következményeként szinte fanatikus szabadgondolkodóvá váltam, amihez az az érzés társult, hogy az állam szántszándékkal hazudik az ifjúságnak. Ennek az élménynek az lett a következménye, hogy bizalmatlan lettem minden tekintéllyel szemben, szkeptikussá lettem a mindenkori társadalmi környezetben élő meggyőződésekkel szemben" AELG írta: Azért sok nagy tudósnak mégis összeegyeztethető, pl. vmi Albert Eisteinnek is anno...![]()
Azért sok nagy tudósnak mégis összeegyeztethető, pl. vmi Albert Eisteinnek is anno...daffy írta:nálam a tudomány nem fér össze a vallással,a szüleim nem erőltették,így nem lettem vallásosmessideco írta:Amúgy divat nem hinni. Attól vagány az ember, ha elfordul Istentől...
Isten ments, hogy szépen kérjemdaffy írta:lehetetlen,inkább lottózz! vagy kérd szépen...
lehetetlen,inkább lottózz! vagy kérd szépen...Bob_Marley írta: daffyval egyébként remek néha társalogni bedob 1-2 olyan vicces félmondatot, amire nem tudsz mit írniEzért kell mindent úgy megfogalmazni 45 sorban , hogy véletlenül se legyen esélye az ilyen piócáknak megtalálni rá a logikai bukkanót
Kisbetűvel írva, nemdaffy írta:akkor kína nem is létezik?Bob_Marley írta: az alap felfogásom nekem is az hogy amit látok azt hiszem el.
Akkor nem szóltam, bocsi nem esett most le.Alexander Mahone írta:Poénnak szántam haver.
Most akkora baromságot írtál le h ha 2 napot gondolkodnék akkor se tudnék nagyobb hülyeséget írnimessideco írta:Amúgy divat nem hinni. Attól vagány az ember, ha elfordul Istentől...