Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
miihii
KHAL

2012.06.13. 22:19:07

Nálunk a kártyanaptár gyűjtés ment elég sokáig. Aztán ez kiegészült egy játékkal,amit vmelyikünk lépcsőházában toltunk. A lényege az volt,h adott távolságra a faltól dobáltuk a lapokat felváltva és akinek először sikerült a falnak állítani az egyik lapot,az vitte az összeset,ami a földön volt. Izgalmasabb partik voltak,mint egy VB döntő :) Istenem,mennyi kincs értékű naptáram volt,ilyen Woolmarkos kollekció meg a fene se emlékszik már rá. Voltak különlegességek is,mint ilyen 50-es,60-as évekbeli naptárak. Nekem volt vagy 2000 db,elég jó voltam a játékban 8)

Aztán elköltöztünk és anyámék meg véletlenül kidobták a nejlonzacskónyi naptáramat a kacatokkal :cry: Az egy borzasztó csalódás volt,nehezen viseltem,h az életművemet tették tönkre.

Lutra albumok megvannak? Én elég sokáig ragasztgattam,jó móka volt a biznicelés.

Meg nagy képregény fanatikus voltam. Bobó,Góliát,Alf,Rózsaszín párduc,Kockás (emiatt hatalmas bolházós lettem,ment a biznisz mindennel,h megszerezzem visszamenőleg az összes példányt. 3 híján kivolt az egész),Robotzsaru,meg még sok más is,ami már nem ugrik így be. Meg gyűjtöttem a Kaland,játék,kockázat-os könyveket,sokat értek a bolhán :)

Bélyegeket is gyűjtöttem ezerrel,jó pár albumom volt rogyásig.

Kvarcjátékok,édes jézus,mekkora gémek voltak 8) A kedvencem ilyen autós volt,h középen 3 sáv,azokon farönköket kellett kerülgetni. Aztán még az út szélén egy stoppost ha felvettél és átjuttattad a túloldalra 3 szor,akkor asszem vmi bónuszpörgetés volt plusz pontokért. És persze gyorsult menet közben.Azt mennyi nyüstöltem...

Az első telcsim meg egy Motorola 2288-as volt,saját fizetésből vettem vmi nyári meló által 8) Az volt az első telcsi,amiben rádió volt. Ilyen színes gumiburkokat lehetett ráhúzni,ezzel más-más külsőt nyert. Meg akkora antenna volt rajta,h a buszon 3 ember szemébe akadt bele átlagban :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.13. 21:42:52

lui1698 írta:Meg nem az volt, hogy megvettél valamit és jövőhéten már elavultnak számított, meg kiment a divatból meg magától felrobbant. :D

3310-es is meg nekem ami volt először 3410-es még a mai napig megvan vésztelefonnak.
Első videónk ott van a szekrények úgy működik, mint a krisztus talpa.
Első söröm is... jah az már nincs meg. :(
Az én első telefonom egy 3110-es volt, igazi féltégla. A mai fiatalok el sem bírnák.

A kazettás korszakra én is emlékszem, mindig a rádióból szedtük fel a számokat. Még kisebb koromban anyukám hatalmas örömére ráénekeltem a kedvenc zenéit tartalmazó kazettára. :lol: Meg kiszíneztem a képét a személyiében. :lol:
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.13. 21:39:30

http://lovefun.hu/laci-haja-dus/
:lol:

Szerk...:
Óóó [auto_cenzúra]+ :D A humirba akartam tenni...na mindegy, mostmár akkor legyen itt.
Kép
El fanático
Entrenador del Barça

2012.06.13. 21:32:15

Nálunk is menő volt a suliban a Comodore 64, de volt akinek Plus 4-e volt otthon - sőt, a számtech órán is Comodore-on nyomtuk / Input " a számítógép írja ki: izé " :) Nekem nem volt, de unokatesónak igen, olyan, mai magnókazettáról olvasta be a játékokat és monitor is egy öreg szovjet hordozható kis TV volt :)

A mi korosztályunk még matricát, szalvétát meg radírt gyűjtött meg Donald rágós papírt - később Kinder tojásból az összerakós játékokat. Akkor indult itthon a Pannini cégnek a matrica gyűjtős albuma - az első háziállatos volt, a második Barbie-s, a harmadik meg autós :) Nagyban ment a matrica csere-bere a műv.házban vasárnap délutánonként :)

Jah, akkoriban lehetett kimenni az osztrákokhoz - hoztak anyámék is kétkazettás magnót - de nagy dolog volt! - meg walkman-t :)
Onnantól az ipari mennyiségű kazettamásolás ment és a felvevő miatt több kazettányi ökörködést örökítettünk meg 9 éves korunkból az egyik barátnőmmel :D
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2012.06.13. 21:21:13

Bob_Marley írta:..soha nem felejtem el, tisztán emlékszem mentünk edzésre Határ úton újságosnál vettünk csapattársammal 1-1 csomag kártyát s együtt odaadta a bácsika, majd 2 a csapattársam kezében és kérdezte melyik csomagot akarom, én meg jó lesz ez...kiválasztottam és persze a másikban volt valami rohadt értékes Jordan kártya amit később eladott a Duna Plázában több mint 20ezer forintért, ami 10-15 évvel ezelőtt rohadt sok volt.Én meg kaptam a jó öreg Vlade Divac meg Mutombo kártyákat amiből már alapból volt pár :D Ezen a történeten mindig jót mosolygok mikor visszagondolok rá :D
Ha ez vigasztal,én félmillió forintot dobtam a kukába :lol: Annak idején volt ilyen kupakos játék a kristályvízzel,hogy időközönként kisorsoltak egy várost
és ha az volt a kupakban akkor megnyerted az összeget ami ott szerepelt.
Lent voltunk Balatonon,és vettünk egy kristályvizet ami azért is érdekes mert abban az időben,ez nem volt rám jellemző.Mármint a víz ivás. Stockholm 500000,mondom oké,megy a kukába. Aznap sorsolták ki,persze visszamentünk,kirámoltuk az egész kukát a parkolóban de hiába..De különös módon nem viselt meg túlzottan.
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.06.13. 21:20:33

Meg nem az volt, hogy megvettél valamit és jövőhéten már elavultnak számított, meg kiment a divatból meg magától felrobbant. :D

3310-es is meg nekem ami volt először 3410-es még a mai napig megvan vésztelefonnak.
Első videónk ott van a szekrények úgy működik, mint a krisztus talpa.
Első söröm is... jah az már nincs meg. :(
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.13. 21:12:54

Petőfi Csarnok hétvégenként, lehetett menni seftelni :D Oda jártunk mindent cserélgetni, de szép világ volt az, tudom hogy más most minden s nem is lehet általánosítani, de úgy érzem akkor megbecsültünk mindent, mert nem volt semmink :D Arra gondolok, hogy az első jó öreg 3310es telefonomra úgy vigyáztam mintha egy atomrakéta indítókulcsa lenne, elmentem érte epret szedni nyáron, hogy legyen rá pénzem :D És érték volt minden ami az enyém volt, mert kellett érte tenni hogy meglegyen.

Első focicipő egy kék Lotto volt és iszonyat büszke voltam rá :D

Turbo rágó??? Hát viccelsz??Isten volt :D 2to1? Vagy valami ilyesmi meg cherry coke volt nagy divat ááá más világ volt az :D Még a sör is jobb volt :mrgreen:

Gameboy???Egy srácnak volt a csapatból mentünk egyszer külföldi tornára mindenkié 1 pálya volt, ha meghaltál tovább kellett adnod, volt idő a hosszú buszutazás alatt :D

Ja meg jó öreg Tetris :D Csak úgy jönnek elő a dolgok, tényleg jó kicsit nosztalgiázni.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.13. 21:09:20

Bob_Marley írta:Sega nem volt, de eszembe jutott, hogy volt Commodore 64 gépünk, kazettás apukám, ami rohadt menő volt :mrgreen: De azzal nővérem rajzolgatott meg játszogatott királynős ugrálós játékokat :D
épp akartam írni, h mikor én voltam kicsi akkor c64 meg amiga volt a menő, nintendo még hirből sem létezett :lol:
és nem a floppys, hanem a kazettás c64 ami szalagról olvasta be a jatekot, és volt h egy órát kellett várni mire betöltötte :lol:

ez ugye akkoriban volt, mikor mindenki ment ausztriaba hűtőt meg szamitogepet venni :lol:

én rágósmatrica gyujtesben voltam profi, turbo rágó, meg az a fajta amiben a vb csapatok voltak. emléxem, kigyujtottem 4 majdnem teljes szériát, de volt egy csaoat, már nem emléxem melyik, amelyiknek egyetlen egy példányát sem birtokoltam :(

hja, meg a kvarcjátékok töménytelen mennyiségben :lol: nővéremet mindig halálra idegesítettem a hulye zenejukkel :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.06.13. 21:08:54

C64 volt egyik haveromnak is.
Volt valami sexes játkuk azzal szedtünk szét mittomén hány joysticket. :D

Yu-gi-oh kártyát mi is toltuk, még valami szabályok is voltak szerintem, de hogy mik ne kérdezzétek. :D

Turbórágó? 8)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Messi-Ini
Capitá del Barça

2012.06.13. 21:05:54

Bob_Marley írta:
lui1698 írta:
Kicsit remélem most meghozom mindenki kedvét az ilyen nosztalgikus szösszenetekhez, mert nem szeretem én az ilyen depresszív hangulatot.
Főleg olyankor mikor szegény Bobnál még esik is. (hol élsz te ember, nálunk olyan meleg volt egész nap, mint a sátán fszán :D )
Pesten vagyis Budán a XI. kerben esett :D

Tazókra én is emlékszem, az nálunk kimaradt de kosaraskártya biznisz az ment.S soha nem felejtem el, tisztán emlékszem mentünk edzésre Határ úton újságosnál vettünk csapattársammal 1-1 csomag kártyát s együtt odaadta a bácsika, majd 2 a csapattársam kezében és kérdezte melyik csomagot akarom, én meg jó lesz ez...kiválasztottam és persze a másikban volt valami rohadt értékes Jordan kártya amit később eladott a Duna Plázában több mint 20ezer forintért, ami 10-15 évvel ezelőtt rohadt sok volt.Én meg kaptam a jó öreg Vlade Divac meg Mutombo kártyákat amiből már alapból volt pár :D Ezen a történeten mindig jót mosolygok mikor visszagondolok rá :D

Sega nem volt, de eszembe jutott, hogy volt Commodore 64 gépünk, kazettás apukám, ami rohadt menő volt :mrgreen: De azzal nővérem rajzolgatott meg játszogatott királynős ugrálós játékokat :D

Ha már kártyák,a Yugioh csak nálunk volt divat? :D emlékszem,hogy még mikor alsós voltam,mindig azt játszottuk :D a szabályokat senki sem tudta pontosan,szóval lényegében fogalmunk sem volt hogy mit is játszunk,de azért elvoltunk vele 2-3 évig :D egyébként ami még vicces volt a dologban,hogy mikor arról beszélgettünk hogy kinek milyen paklija van,akkor sosem a paklik erősségét néztük,hanem azt,hogy kinek hány lapja van :D ilyen 5-600 db kártya volt az átlag mindenkinek,igaz,hogy egy kártyából volt vagy 15 darab egy pakliban,de az nemszámított akkor :D dehát mitmondjak,gyerekek voltunk :roll: :D :lol:
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.13. 21:00:20

lui1698 írta:Bob írta és nem tudom, hogy kell normálisan idézni:
off: Matchbox-szal elvoltam :D
Meg még eszembe jutott, hogy sokat gombfociztam, de igen eksönmen meg ilyen figurákat szerintem kaptam, s került befelé a fiókba vagy cseréltem a haverokkal :D
De amúgy mint írtam nálunk úgy működött, hogy édesanyám lezavart a játszótérre, s ott boldogulj fiam, csak ne lábatlankodj itt.Fociztunk meg kosaraztunk.Csórók voltunk nekünk nem volt videónk, szomszédba jártam filmeket nézni, meg egyik kölökéknek volt szatelit antennájuk s néztük a DSF-t orrba szájba :D Na ennyi volt a gyerekkorom

Legalább volt kosárpályátok. :D
Mikor nálunk divatba jött, hogy mindenkinek volt kosárlabdája a járdán pattogtattuk azt annyi is volt az itthoni játék, normálisan csak suliban tudtunk játszani. (igen, van kosaras múltam :D )
Amúgy foci ment nálunk is, meg babakocsikból csináltunk versenyautót, gyűjtöttem a söröskupakokat, aztán a SEGA kazettákat (még mindig őrzök jópárat).
Komoly biznisz ment a gesztenyékkel még óvodában, suliban a tazókkal (ezekre emlékszik vki? :D ).
Parabola haveréknál is volt.
Digimon, Pokémon, meg mittomén mik még. Persze németül, és persze azóta se beszélem a nyelvet. :D

Most hirtelen ennyi jutott eszembe, múltkor valamivel lehet, hogy többet írtam, de muszáj volt már írnom, mert olyan rég ígértem. :D

Kicsit remélem most meghozom mindenki kedvét az ilyen nosztalgikus szösszenetekhez, mert nem szeretem én az ilyen depresszív hangulatot.
Főleg olyankor mikor szegény Bobnál még esik is. (hol élsz te ember, nálunk olyan meleg volt egész nap, mint a sátán fszán :D )
Nálunk is esik. :cry:
Egyébként én is nagyon sokan fociztam kiskoromban a játszótéren. Eleinte pöttyös gumilabdával nyomtuk, aminek voltak előnyei: sok volt a téren az akácfa, és nem lyukasztotta ki a tüskéje, illetve egyszer egy 100-as Skoda is végigment rajta, és túlélte. 8) Később jöhettek a legolcsóbb focilabda félék, akkoriban az olyan márkák, mint a Nike, Adidas stb. egy átlagos gyerek számára csak álom voltak. Ezek a labdák általában az akáctüskék és autók áldozatai lettek. Az első futballcipőm, amit mi a Felvidéken Kopacskinak hívunk egy Tango márkájú, nagyrészt gumiból lévő borzalom volt, sárga-fekete színű. Vkinek volt ilyen?
Kosarazni is szoktunk, azt is focilabdával. A kosarunk a teregető rúdjából lett kialakítva. :lol: A szomszéd néni sokat cirkuszolt velünk, zavarta a pattogást.
Nintendo kazetták megvoltak nekem is. Azt mindig cserélgettük egymás között. Ahogy a pokémonokat is, amelyek egy borzalmas iző rágógumihoz voltak. Nekem meglett mind a 150, de aztán később még több pokémon lett a mesében. :cry: :lol:

Mi fociban olyan is szoktunk játszani, amit Vébének neveztünk el: mindenki maga volt, és egy csapatot képviselt, én a németek szoktam lenni. Egy kapura játszottunk, volt egy semleges kapus, 3 győztes gólig ment. Szöglet nem volt, helyette három mellérúgás egy 11-es volt. Ami igazából hetes volt, és lépésekben mértünk. :lol:

Hupikék törpikék kazettáitok voltak? :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.13. 20:54:21

lui1698 írta:
Pesten vagyis Budán a XI. kerben esett :D

Tazókra én is emlékszem, az nálunk kimaradt de kosaraskártya biznisz az ment.S soha nem felejtem el, tisztán emlékszem mentünk edzésre Határ úton újságosnál vettünk csapattársammal 1-1 csomag kártyát s együtt odaadta a bácsika, majd 2 a csapattársam kezében és kérdezte melyik csomagot akarom, én meg jó lesz ez...kiválasztottam és persze a másikban volt valami rohadt értékes Jordan kártya amit később eladott a Duna Plázában több mint 20ezer forintért, ami 10-15 évvel ezelőtt rohadt sok volt.Én meg kaptam a jó öreg Vlade Divac meg Mutombo kártyákat amiből már alapból volt pár :D Ezen a történeten mindig jót mosolygok mikor visszagondolok rá :D

Sega nem volt, de eszembe jutott, hogy volt Commodore 64 gépünk, kazettás apukám, ami rohadt menő volt :mrgreen: De azzal nővérem rajzolgatott meg játszogatott királynős ugrálós játékokat :D
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.13. 20:42:41

lui1698 írta:Komoly biznisz ment a gesztenyékkel még óvodában, suliban a tazókkal (ezekre emlékszik vki? :D ).
Digimon, Pokémon, meg mittomén mik még. Persze németül, és persze azóta se beszélem a nyelvet. :D
Tazók? Naná, nálunk is nagy szám volt, de még mennyire, te jó ég. :D Nagyjából az összes megvolt, ami elképzelhető, persze mára mindegyiknek lába kelt... :cry:
lui1698
Llegenda del Barça

2012.06.13. 20:38:02

Bob írta és nem tudom, hogy kell normálisan idézni:
off: Matchbox-szal elvoltam :D
Meg még eszembe jutott, hogy sokat gombfociztam, de igen eksönmen meg ilyen figurákat szerintem kaptam, s került befelé a fiókba vagy cseréltem a haverokkal :D
De amúgy mint írtam nálunk úgy működött, hogy édesanyám lezavart a játszótérre, s ott boldogulj fiam, csak ne lábatlankodj itt.Fociztunk meg kosaraztunk.Csórók voltunk nekünk nem volt videónk, szomszédba jártam filmeket nézni, meg egyik kölökéknek volt szatelit antennájuk s néztük a DSF-t orrba szájba :D Na ennyi volt a gyerekkorom

Legalább volt kosárpályátok. :D
Mikor nálunk divatba jött, hogy mindenkinek volt kosárlabdája a járdán pattogtattuk azt annyi is volt az itthoni játék, normálisan csak suliban tudtunk játszani. (igen, van kosaras múltam :D )
Amúgy foci ment nálunk is, meg babakocsikból csináltunk versenyautót, gyűjtöttem a söröskupakokat, aztán a SEGA kazettákat (még mindig őrzök jópárat).
Komoly biznisz ment a gesztenyékkel még óvodában, suliban a tazókkal (ezekre emlékszik vki? :D ).

Most hirtelen ennyi jutott eszembe, múltkor valamivel lehet, hogy többet írtam, de muszáj volt már írnom, mert olyan rég ígértem. :D

Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.13. 20:31:50

daffy írta:
:D az "isten nem kockázik" és hasonló mondásokra alapozva írták?
einstein tudományos önéletrajzi művéből idéztem egyébként
de hogy a te általad linkelt oldalról is egy részletet idefűzzek:
"Nem hiszek a személyes Istenben, s ezt a felfogásomat sohasem titkoltam el, hanem mindig világosan kifejezésre juttattam. Ha van valami bennem, ami vallásosnak nevezhető, az az a határtalan csodálat, amelyet világunk szerkezete ébreszt bennem, világunké, amennyire azt tudományunk feltárni képes. ... Nem hiszek az egyén halhatatlanságában, az etikát pedig kizárólagosan emberi ügynek tekintem, mely mögött nem áll semmiféle természetfeletti hatalom vagy tekintély"
nem hisz istenben.szabad gondolkodású,semmilyen kötött vallást nem vállal fel gyermekkora óta
Nem, olvasd csak végig, vannak ott olyan Eistein idézetek, amik Isten hitre utalnak. Pl. amit Jézusról mond... és ezeken az idézeteken kívül már olvastam régebben is olyanokat, amelyek Einstein hitére utalnak.
Nyilván nem olyan hitről van szó, mint egy átlagos kereszténynél. De ateizmusról sem beszélhetünk, elég bonyolult a világlátásra. Az, h szabad gondolkodó, és hogy nem elkötelezett semelyik vallás felé, nem jelenti azt, h tagadja Istent! Ahogy az általad idézett szöveg sem. Attól, h 12 évesen így gondolta, még nem jelenti, h később nem változott a nézete.

A szituáció kifejezhető egy képpel: a tudomány vallás nélkül béna, a vallás tudomány nélkül pedig vak.

Ez a mondata sztem sokatmondó. Az én értelmezésem szerint ezzel elítéli az olyan tudósokat, akik megrögzött ateisták, is semmiben nem hisznek, illetve az elvakult vallásos embereket is, akik mindent elfogadnak, amit a vallásuk dogmái kimondanak, és néznek a dolgok mögé.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2012.06.13. 20:39:37-kor.
daffy
Madridista

2012.06.13. 19:35:38

:D az "isten nem kockázik" és hasonló mondásokra alapozva írták?
einstein tudományos önéletrajzi művéből idéztem egyébként
de hogy a te általad linkelt oldalról is egy részletet idefűzzek:
"Nem hiszek a személyes Istenben, s ezt a felfogásomat sohasem titkoltam el, hanem mindig világosan kifejezésre juttattam. Ha van valami bennem, ami vallásosnak nevezhető, az az a határtalan csodálat, amelyet világunk szerkezete ébreszt bennem, világunké, amennyire azt tudományunk feltárni képes. ... Nem hiszek az egyén halhatatlanságában, az etikát pedig kizárólagosan emberi ügynek tekintem, mely mögött nem áll semmiféle természetfeletti hatalom vagy tekintély"
nem hisz istenben.szabad gondolkodású,semmilyen kötött vallást nem vállal fel gyermekkora óta
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.13. 19:15:27

daffy írta:
LG írta: Azért sok nagy tudósnak mégis összeegyeztethető, pl. vmi Albert Eisteinnek is anno... :lol:
"A hajszából az első kivezetô utat a vallás mutatta, melyet a hagyományos nevelő-oktató gépezet minden gyermekbe beleplántált. Így lettem én is - noha vallástalan (zsidó) szülők gyermeke voltam - mélyen vallásos, ez azonban 12 éves koromban hirtelen véget ért. A népszerű tudományos művek olvasása során hamarosan meggyőződtem arról, hogy a bibliai történetek jó része nem lehet igaz. Ennek következményeként szinte fanatikus szabadgondolkodóvá váltam, amihez az az érzés társult, hogy az állam szántszándékkal hazudik az ifjúságnak. Ennek az élménynek az lett a következménye, hogy bizalmatlan lettem minden tekintéllyel szemben, szkeptikussá lettem a mindenkori társadalmi környezetben élő meggyőződésekkel szemben" AE
http://vallasszoba.shp.hu/hpc/web.php?a ... n_hite_jO7
daffy
Madridista

2012.06.13. 18:59:23

LG írta: Azért sok nagy tudósnak mégis összeegyeztethető, pl. vmi Albert Eisteinnek is anno... :lol:
"A hajszából az első kivezetô utat a vallás mutatta, melyet a hagyományos nevelő-oktató gépezet minden gyermekbe beleplántált. Így lettem én is - noha vallástalan (zsidó) szülők gyermeke voltam - mélyen vallásos, ez azonban 12 éves koromban hirtelen véget ért. A népszerű tudományos művek olvasása során hamarosan meggyőződtem arról, hogy a bibliai történetek jó része nem lehet igaz. Ennek következményeként szinte fanatikus szabadgondolkodóvá váltam, amihez az az érzés társult, hogy az állam szántszándékkal hazudik az ifjúságnak. Ennek az élménynek az lett a következménye, hogy bizalmatlan lettem minden tekintéllyel szemben, szkeptikussá lettem a mindenkori társadalmi környezetben élő meggyőződésekkel szemben" AE
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.13. 18:46:53

daffy írta:
messideco írta:Amúgy divat nem hinni. Attól vagány az ember, ha elfordul Istentől...
nálam a tudomány nem fér össze a vallással,a szüleim nem erőltették,így nem lettem vallásos
Azért sok nagy tudósnak mégis összeegyeztethető, pl. vmi Albert Eisteinnek is anno... :lol:
De tényleg ne menjünk ebbe bele, mindenkinek joga abba hinni, amit akar, nem kell magyarázkodni se annak, aki hívő, se annak, aki nem.
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.13. 18:43:38

Fú, mit találtam...:
Facebook témák, lehet válogatni, hogy milyen szin legyen, mennyire legyen dizájnos stb.
Valamint Google témákat is lehet keredni, bal oldalt irja hogy "categories", arra kattintva megjelenik valami érthetetlen irás, és a "Categories" fül alatt lesz egy mező, ahova beirod hogy "Google", és keresgélsz... :D
Én a klasszikus feketét választottam.
Ja, igaz, itt a link. :lol: :lol: :lol:
http://userstyles.org/styles/browse/facebook
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.13. 17:40:16

daffy írta:lehetetlen,inkább lottózz! vagy kérd szépen... :)
Isten ments, hogy szépen kérjem :lol: Legalább tanul belőle az ember, hogy mindent meg kell fogalmazni tisztességgel.Game-lui-te ezekre lecsaptok.luitól kedvencem mikor azt írtam "belenéztem ebbe a Puzsérba" jött egyből a kontra, hogy szíved joga, de én csajokba szoktam vagy valami ilyesmi :D
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2012.06.13. 17:34:41

Bob_Marley írta: daffyval egyébként remek néha társalogni bedob 1-2 olyan vicces félmondatot, amire nem tudsz mit írni :D Ezért kell mindent úgy megfogalmazni 45 sorban , hogy véletlenül se legyen esélye az ilyen piócáknak megtalálni rá a logikai bukkanót :D
lehetetlen,inkább lottózz! vagy kérd szépen... :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.13. 17:30:19

daffy írta:
Bob_Marley írta: az alap felfogásom nekem is az hogy amit látok azt hiszem el.
akkor kína nem is létezik? :D
Kisbetűvel írva, nem :mrgreen:

daffyval egyébként remek néha társalogni bedob 1-2 olyan vicces félmondatot, amire nem tudsz mit írni :D Ezért kell mindent úgy megfogalmazni 45 sorban , hogy véletlenül se legyen esélye az ilyen piócáknak megtalálni rá a logikai bukkanót :D
Kép
Kép
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.06.13. 17:28:39

Alexander Mahone írta:Poénnak szántam haver.
Akkor nem szóltam, bocsi nem esett most le. :oops:
Na, én ezzel nem is folytatom ezt a témát.
Kép
Zsolti95
Jugador d'estrella

2012.06.13. 17:28:08

messideco írta:Amúgy divat nem hinni. Attól vagány az ember, ha elfordul Istentől...
Most akkora baromságot írtál le h ha 2 napot gondolkodnék akkor se tudnék nagyobb hülyeséget írni :lol:
Válasz küldése