Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Általában hasonló a gondolkodásunk, sokszor ugyanazt írjuk le, illetve én nem is mindig írom, mert max. egy +1et érdemelne a hsz, de Llorente helyzetét én máshogy látom. Egyszerűen nem kapja meg azt a lehetőséget, amire szerintem rászolgált, ez az ő nagy tornája lehetett volna, ehelyett örülhet, ha egyáltalán pályára lép. Remélem, azért a horvátok ellen bedobja legalább egy félidőre VDB...Barcaman14 írta: Ennek örülök mert csípem Torrest és hiába van mögötte egy pocsék időszak, Llorentet vagy Negredo jó csatár, de az igazi klasszis Torres illetve Villa.
te olyan jó vagy hozzánk,meg sem érdemlünk.Kash írta:ezért ezt most köszönjétek nekem
LG írta:Most akkor pl. te és Kalap most szurkoltok a spanyoloknak, mert Barca játékosok is játszanak az kezdőjében. Gondolom akkor a kb. úgy kb. 2006/2007-ig nem szurkoltatok nekik, mert akkor nem volt benne túl sok Barca játékos, viszont sok volt a Madridista. Ha mondjuk egy 5-6 év múlva megint csak elvétve lesz benne Barca játékos, akkor megint nem fogtok nekik szurkolni? Ha 10-12 év múlva meg megint több, akkor meg ismét nekik:mrgreen:
Azért inkább úgy lenne korrekt, h azt mondanánk, Torres berúgott a sok helyzetéből 2-t. Én csak azt nem értem, h ezek után már mindenki úgy beszél róla, mintha jól játszott volna, vagy mintha a régi lenne, meg most visszanyerte az önbizalmát.... ellenünk is betalál, utána vmelyik angol kupában mester3t lőtt, mégsem nyerte vissza az önbizalmát, mert utána megint gyatra volt. Most ez miért lenne más? Emlékszem, amikor Ronaldinho már leszálló ágban volt, de még a Barcában játszott, ha lőtt egy gólt, v. volt egy jobb meccse, máris sokan a az önbizalma visszatéréséről beszéltek, meg hogy újra a régi lesz. De nem lett, ahogy véleményem szerint Torres sem lesz az ez után meccs után, mert már ő is olyan stádiumba ért a lejtőn, ahonnan nincs visszaút felfelé. Aztán majd meglátjuk, lehet nektek lesz igazatok, és ezek után megtáltosodik, de én erre a verzióra túl sok pénzt nem tennék. Sokkal valószínűbbnek tartom, h a horvátok elleni meccs után már ismét VdB lesz kritizálva, h miért Torres, miért nem Negredo, Llorentte, stb...Messidona10 írta:Úgy látszik, hogy Torresnek EB kell, hogy belejöjjön. Végre berugdosta tegnap a helyzeteket, ennek örülök. Nem vagyok Torres-fan, a spanyol válogatottnak sem szurkolok, de a focinak szerintem jót tesz, ha több gól is van egy meccsen. Jó meccs volt a tegnapi, mint ahogyan nagyjából az összes eddig (francia-angolt kivéve).
Szerintem a spanyolok újfent esélyesek a végső győzelemre, én német-spanyol döntőt várok, de most a németeknek szerintem jóval nagyobb esélye van megnyerni, mint 4 éve. Ott sem szurkolok senkinek sem, ha összejön, csak a sok gólnak, és az élvezetes játéknak.
Ez nagyon komoly volt...Barátnőmmel néztük ő már majdnem aludt,de aztán meghallotta ezt és felkelt...be is könnyezte...
Mondjuk az sem lenne rossz, ha rájönnétek, h keret, és kezdő 11 között különbség van. Te pedig keretet emlegették.szerk: Kalapnak köszi Smile még a matek részében is feljövök a végén Very Happy (szegény Villát kihagytam, mint fix kezdőt az utóbbi 4 évben Smile. cserékről nem is beszélve.
Özilt, Benzemát, Higuain-t, Mourinhot is birom, ettől még a Madridot utálom. Számomra nem azok határozzák meg egy csapat szimpatikusságát, h kik játszanak benne, sem klub, sem válogatott szinten.Azt meg köszönöm,hogy végre 2012-re megpróbálsz nem bicskanyitogató stílusban beszélni egy olyan válogatottról amelynek kulcsfiguráit elvileg bírod,és szereted a játékukat.
Vki fejlődőképes, vki nem.de mondom, ha 5-6 év után végre elkezdesz mérlegelni, akkor csak így tovább!
Mondjuk ha Robbennél ezt passzokban mérnék, akkor az jönne ki, hogy ő mindenkit utál a csapatbólVictorValdes19 írta:Volt egy érdekes adat a VB-n, hogy Sneijder, messze van Persie-nek passzolt a legkevesebbet, szinte alig. Érdekes.
Még a 2006-os VB-n meg arról olvastam, hogy RvP és Robben utálja egymást kb.
Részben egyetértek, de csak tehetségekkel nem lehet tornát nyerni. De Vrij simán befért volna a Kannibál helyett, de pl van Rhijn is. Maduro pályafutása egyre lefelé ível, így őt egyáltalán nem hiányolom. Emanuelson tényleg mehetett volna. Strootman jó lesz a VB-re, Clasie is kb. addigra lesz majd válogatott, de ez a generáció a következő EB-n mutathat majd valamit.K900 írta:Egyszerűen botrány ahogy Marweijk irányitja a holland csapatot.![]()
De Wrij,Maduro,Bruma,Anita,Emanuelson,Douglas......ezek az emberek nem férnek be a keretbe.Ehelyett van két béna védő:Heitinga vs Mathijsen.A másik pedig Castaignos,Bacuna,Lens,Wijnaldum,Cabral mind szupertehetségeknek vannak tartva,és meglepetésre őksem férnek be.Ez botrány!!!!!!
![]()
Van bommel pedig.....áhh!!!egy vén ember.
Helyette ott lenne Strootman,J.Claise,Brama,Leroy Fer és egyiksem kap lehetőséget.Ez hihetetlen.....
LG írta:Ugyan már, szó szerint az írtad, h a keret fele Barca játékos. Most meg már a múltat kevered bele. De hiába, mert a múltban sem volt a keret fele Barca játékos.
A barcás és spanyol drukkerek meg más csapatokat nem szeretnek, és enne sokszor is hangot adnak, sokszor nem is túl szép stílusban. Pl. nagyon sok holland szurkoló is van a fórumon, és ha már a felhoztad a múltat, meg a spanyol válogatott barcás kötődését, akkor a múltban bizony a hollandoknál is megvolt ez. A holland szurkolók közül mégsem sír senki, amikor a hollandokat ócsárolják itt, pedig sokkal durvább stílusban írnak róluk, mint én a spanyolokról írtam régebben. És igen, RÉGEBBEN írtam úgy róluk, ezen az EB-n direkt mellőztem az ilyeneket, mert nem akart sírást. Ennek ellenére mégis sírás van, mert sikerült belekötni egy olyan hsz-be, ami nem is a spanyolokról, hanem TORRES-ről szólt. De sajnos mindig lesznek olyan emberek, akik találnak vmit, amibe bele lehet kötni.Azért ha azok a bizonyos játékosok szablyák meg a spanyol csapat játékát (többek között), és ezek után olyan stílusban beszélni a spanyolokról, akkor azért csak érthető, ha nem tetszik pár Barcás ÉS Spanyol drukkernek.
Azért volt ilyen kezdő még anno:LG írta:Ugyan már, szó szerint az írtad, h a keret fele Barca játékos. Most meg már a múltat kevered bele. De hiába, mert a múltban sem volt a keret fele Barca játékos.
A barcás és spanyol drukkerek meg más csapatokat nem szeretnek, és enne sokszor is hangot adnak, sokszor nem is túl szép stílusban. Pl. nagyon sok holland szurkoló is van a fórumon, és ha már a felhoztad a múltat, meg a spanyol válogatott barcás kötődését, akkor a múltban bizony a hollandoknál is megvolt ez. A holland szurkolók közül mégsem sír senki, amikor a hollandokat ócsárolják itt, pedig sokkal durvább stílusban írnak róluk, mint én a spanyolokról írtam régebben. És igen, RÉGEBBEN írtam úgy róluk, ezen az EB-n direkt mellőztem az ilyeneket, mert nem akart sírást. Ennek ellenére mégis sírás van, mert sikerült belekötni egy olyan hsz-be, ami nem is a spanyolokról, hanem TORRES-ről szólt. De sajnos mindig lesznek olyan emberek, amik találnak vmit, amibe bele lehet kötni.Azért ha azok a bizonyos játékosok szablyák meg a spanyol csapat játékát (többek között), és ezek után olyan stílusban beszélni a spanyolokról, akkor azért csak érthető, ha nem tetszik pár Barcás ÉS Spanyol drukkernek.
kétlem, hogy releváns volt az önbizalma szempontjából, hogy lehozta. profikról beszélünk. rúgott kettőt, lecserélték, szerintem már átélte ezt karrierje során ezerszer, nyilván tisztában volt azzal, hogy nem azért ment le, mert $zar volt.Sanama írta:kimondom... ez a VdB hülye. Torrest most minek kellett lehozni? Esküszöm nem értem.
most az az önbizalma is elment, amit ma szerzett