Messi-Ini írta:Ha már kártyák,a Yugioh csak nálunk volt divat?

emlékszem,hogy még mikor alsós voltam,mindig azt játszottuk

a szabályokat senki sem tudta pontosan,szóval lényegében fogalmunk sem volt hogy mit is játszunk,de azért elvoltunk vele 2-3 évig

egyébként ami még vicces volt a dologban,hogy mikor arról beszélgettünk hogy kinek milyen paklija van,akkor sosem a paklik erősségét néztük,hanem azt,hogy kinek hány lapja van

ilyen 5-600 db kártya volt az átlag mindenkinek,igaz,hogy egy kártyából volt vagy 15 darab egy pakliban,de az nemszámított akkor

dehát mitmondjak,gyerekek voltunk

Öcsém most kapott rá éppen, megtalálta valahol a fiókban, és állandóan azokat pakolgatja. Meg azzal nyúz, hogy neki kell még sokféle

De már sehol nem lehet kapni, úgyhogy be kell érnie ezekkel. Keresgetett neten is mindenfelé, de nem talált sok mindent.
Nekem is volt vagy ezer darab. Egyszer valami táborban egyik srác teszkós szatyorban tartotta, aztán ott felejtette nekünk

Haverral megosztoztunk rajta

Gyűjtögettem én is az összes ilyen istenséget

Akkor az volt, állandóan mentek a suliban az "örökcsaták", meg a kártyapartik minddel. Szerintem tök jó dolog volt, lehetett üzletelni, meg szórakoztató is volt. Mostanában már csak midnenféle szutyok van a csipszekben is