Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
WTCC-ben két fajta egyéni értékelés van, az egyikben mindenkit figyelembe véve a beérkezés szerint pontozva, ami egyébként a forma-1el megegyező pontrendszerSziasztok!A WTCC-ben mi az a Yokohama Trophy?És ott mi alapján pontoznak,és ott pl.: a chevi-k miért nincsenek?Előre is köszi
visca el barca írta:
eh, hogy meg lettem találva![]()
semmi titok nincs benne, elég sokáig grafikusként dolgoztam, és a munkám része volt néha a fotózás is. hobbyként is szerettem, de sajnos iszonyatosan drága mulatság, uhogy évekkel ezelőtt felhagytam vele.
a blowuphoz hozzáfuzni sok mindent nem tudok, mert azért technikai szempontból voltak benne olyan ihajcsuhaj dolgokörülj neki h a pontozásnál nem vettem figylembe még azt is
eh, hogy meg lettem találvaBob_Marley írta:Írhatnám privátban is, de az mégis milyen már?Visca el barca te mutatkoztál már be portrék topikban?Mert kifejezetten érdekelne mivel foglalkozol, hogy ennyire áhítattal beszélsz fényképezőgépekről
Ráadásul ha valaki ennyire szereti a fényképezgetést, akkor pl a Blow Up képi világát miért "húzza le ennyire" ?
Igen, ő. Még veronikát is megdöntötte, amiért a példaképem, de a kubai ritmussal vitt mindent, arra kelek-fekszek most is.K900 írta:Messa neked Cristopher a példaképed????
nincs mit. olykor előfordul,hogy lassan tölt be vagy karbantartást ír(tévesen). akkor frissítsd,várj vele. eddig minden meccset hd-ben tudtam ezen nézni és csak 1 akadozott néhaRinku írta: Ohó, danke sün!
Ohó, danke sün!daffy írta:bezony a meccs előtt közvetlenül kezdődik csak az adásRinku írta:Neten magyarul adják az EB-meccseket valahol, ahol ingyenesen lehet nézni?
bezony a meccs előtt közvetlenül kezdődik csak az adásRinku írta:Neten magyarul adják az EB-meccseket valahol, ahol ingyenesen lehet nézni?
Öcsém most kapott rá éppen, megtalálta valahol a fiókban, és állandóan azokat pakolgatja. Meg azzal nyúz, hogy neki kell még sokféleMessi-Ini írta:Ha már kártyák,a Yugioh csak nálunk volt divat?emlékszem,hogy még mikor alsós voltam,mindig azt játszottuk
a szabályokat senki sem tudta pontosan,szóval lényegében fogalmunk sem volt hogy mit is játszunk,de azért elvoltunk vele 2-3 évig
egyébként ami még vicces volt a dologban,hogy mikor arról beszélgettünk hogy kinek milyen paklija van,akkor sosem a paklik erősségét néztük,hanem azt,hogy kinek hány lapja van
ilyen 5-600 db kártya volt az átlag mindenkinek,igaz,hogy egy kártyából volt vagy 15 darab egy pakliban,de az nemszámított akkor
dehát mitmondjak,gyerekek voltunk
![]()
![]()
Soki!!!! ezt azért hagytam ki a saját kommentemből, mert nem jutott eszembe a neveXavi_Messi írta: Sokat játszottunk még bátyámékkal a Soki figurákkal. Néha találok egyet egyet,de régen majdnem az összes megvolt.
hát igen,a gx10 a maga 110g-s súlyával semmiség ezek közöttMihu írta:.
Szerk: Éééééééééééés igendaffy írta:stimmel,a gx10 és a sharp ua,ugyan arra a készülékre használtam a szót.
a p990 nagyobb,mint a gx10? akkor kereshetnél pár képet,mert komolyan nem láttam még nagyobbat. már a gx10 alatt is lehet leveleket préselni,de hogy nagyobbal...annak már nem tokja volt,hanem oldaltáskája,nem?
stimmel,a gx10 és a sharp ua,ugyan arra a készülékre használtam a szót.Mihu írta:Na de várjál...most ezt nem értem, ahogy leírtad. A gx10-től nem láttál nagyobb telefont, de már a sharp sem fért el minden zsebben. A Sharp meg a gx10 ugyan az. Akkor az a de szócska kicsit hibádzikEgyébként unokatesómnak volt egy Sony Ericsson P990-ese...na én meg attól nem láttam még nagyobb telefont...vagyis de, Apának volt egy famintás téglafonja
![]()
![]()
Annak még úgy kezdődött a száma hogy 06-60
Ha találok képet az első telómról, akkor mindenképpen belököm a linket, de most már abban se vagyok biztos, hog Ericsson volt. Tegnap az Istennek se találtam a google-ben.
Na de várjál...most ezt nem értem, ahogy leírtad. A gx10-től nem láttál nagyobb telefont, de már a sharp sem fért el minden zsebben. A Sharp meg a gx10 ugyan az. Akkor az a de szócska kicsit hibádzikdaffy írta:az igen. kíváncsi lennék arra az első telefonodra,mert ha azt írod,hogy nagy volt,akkor tényleg hatalmas lehetett,mert a gx10 (volt nekem is) az én olvasatomban már önmagában hatalmas,vastag és nehéz. nem is láttam annál nagyobb telefont,de már a sharp sem fért el minden zsebbenMihu írta:...
nekem 6-ban lett egy 3410es telefonom,amit a 8as ballagáson a sharp váltott. ezzel 4 évet töltöttünk együtt,majd egy SE k800i miatt elhagytam(még megvan). vele máig kitűnő a viszonyom és úgy érzem,hogy együtt leszünk,míg a halál el nem választ