ha kivesszük ebből a spanyol válogatottból a híííres naaagy real játékosokat akkor közel ugyanolyan minőségű emberekkel lehet pótolni
Ez azért nem teljesen igaz. Iker a legjobb a posztján, nehezen pótolható két okból is: az egyik, hogy tud adni vmi pluszt a csapatnak (nehéz leírni így nem is szerencsétlenkedek ezzel...tudjátok úgy is hogy mire gondolok), a másik, hogy ő a csk... ezt a tisztséget pedig csak Puyolról tudom elképzelni, vagy még Xavi (bár nála nem érzem azt a maximális tiszteletet, amit pl Puyol iránt éreznek a társak [kivétel persze a Barca különítmény] + ő sem fog minden meccsen végigjátszani gondolok itt a jövőre természetesen).
Akkor ott van Ramos. Kicsit több a hiba, mint szokott, de ezt inkább a fáradságra és egy kicsit az összeszokatlanságra érzem Piquével. Ua. erős a gyanúm, hogy ha Puyol fel is épült volna akkor is többet játszott volna Sergio középen (bár ez csak feltételezés). Tudom rossz kimondani, de bizony el kell ismerni, hogy képességei alapján bizony utolérte Puyí-t. Bár nem pótolhatatlan, de vele erősebbnek érzem a csapatot... kövezzetek
Arbeloa egy kicsit más tészta...a jelenlegi csapatból csak Ramos képes pótolni, de mint már írtam, vétek lenne kivenni középről. Így viszont nincs több jobbszélső...tehát védettséget érez... + nála látom azt (és ezt bírom a tagnál), hogy képes úgy elkövetni a faltokat, hogy csak minimális esetben kap érte lapot...nem tudom, hogy hogyan csinálja, de ez egyszerűen zseniális.
Végül pedig Alonso...elképesztő pilóta...akarom mondani focista. Ha nem látszódnának rajta a fáradság jelei... akkor még mindig meghatározó tagja lenne a csapatnak. Most az EB-n nem érzem ezt... de cáfoljon rám. Különben is nagy kedvenc...szal vele kicsit elfogult vagyok, így inkább nem is véleményezem, hogy kell-e a csapatba, de a többiről fenntartom a jogot.
A végén meg egy érdekes észrevétel. A VB előtt sokan (főleg Real szimpatizánsok) szidták a válogatottat, hogy mennyi Barcás van...már a kezdőben is...sokan mondták, hogy ez nem is spanyol válogatott...csak katalán és miután megnyerték a tornát egyből spanyol válogatott lett. Na kérdem én akkor, hogy is van ez?
Mielőtt még vki nekem ugrana jelzem, hogy ős spanyol drukker vagyok Francostól mindenestül... nálam a spanyol csapat szent és sérthetetlen, nálam nincs Real meg Barca... nálam csak spanyolok.
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.