Sandro Rosell

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
lijacska
Jugador del Barça

2012.07.12. 17:08:55

Gareth Tello írta: Nevetséges, remélem, Rosellék azonnal a szemetesbe vágják a javaslatot.
Elolvasva google translate segítségével az inditvány, nekem nem tűnik nevetségesnek.
Biztos vagyok benne, hogy a vezetőség nem fogja elfogadni.

Nem egy objektiv levél, de számomra így is érdekes, hogy egy szurkolói csoport "vállalja" a csapat gyengébb szereplését is, ellenben az elszenvedet sérelem meg nem büntetésével, s mind azt amit ez hordozz magában.

Remélem, le lesz forditva magyarra is, az egész, s nem csak kiemelve egy rész belőle.
socio66

2012.07.12. 17:05:57

hihetetlen hogy vannak emberek, akiknek még mindig nem volt elég az utálkozásból, már most el kell kezdeni nyomatni a mocskot a következő szezonra, szánalmas.
persze nem ez az igazán szomorú, hisz ők csak drukkerek, hanem hogy a két vezetés sem tesz semmit a viszony normalizálásáért, sőt.
nem tudom kinek jó ez.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.07.12. 16:40:30

Az FC Barcelona több szurkolói csoportját tömörítő Fanátics del Barca négy pontban álló javaslatot írt Rosellnek, amelyben többek között azt tanácsolják a klubnak, hogy a B csapatot küldjék pályára a Real Madrid elleni Szuperkupa-döntőn, mert sem a Szövetség, sem annak elnöke, sem pedig a Real Madrid nem érdemli meg, hogy az első csapat ellen játszanak, illetve lássák őket.
Ha igaz, még nagyobb öröm lesz látni, ahogy a B mossa le a Madridot Deulofeu mesterhármasával.

Nevetséges, remélem, Rosellék azonnal a szemetesbe vágják a javaslatot.
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.07.12. 16:06:54

Az FC Barcelona több szurkolói csoportját tömörítő Fanátics del Barca négy pontban álló javaslatot írt Rosellnek, amelyben többek között azt tanácsolják a klubnak, hogy a B csapatot küldjék pályára a Real Madrid elleni Szuperkupa-döntőn, mert sem a Szövetség, sem annak elnöke, sem pedig a Real Madrid nem érdemli meg, hogy az első csapat ellen játszanak, illetve lássák őket.
Remélem, hogy ez csak valami kitaláció, mert ez egy marhaság. Mivel a foci célja elsősorban az emberek szórakoztatása (legalábbis papíron, bár ez kezd más irányba elmenni), velünk szúrnának ki, ha az egy lenne. De kizárt dolognak tartom, hogy ilyen hülyeség megvalósuljon.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.07.12. 15:29:14

shutterisland írta:

ez igaz szerintetek ? ha igen, akkor szánalmas szerintem.
Pfff...sőt, az egész bajnokságban játsszon a B csapat, mert szövetség nem érdemli meg, h Messiéket láthassa. ](*,) Már megint a határtalan hülyeség.
K900
Jugador d'estrella

2012.07.12. 14:17:37

daffy írta:perezre nem sok rosszat tudsz mondani manapság
Nem is lehet, mert hiszen áldott egy jó ember ő is.A bajnoki cím elvette az ő tudatát is, arról a tényről hogy egy olyan edzője van a csapatuknak, aki a viselkedése alapján nem méltó a klubjuk hirnevéhez.Aki folyamatos úszitó kampányt kezdeményez a rivális csapat ellen, és aki ezt következmények nélkül folytathatja tovább. :idea: Aki másoknak a testi épségét veszélyeztetheti mint pl.(Titóét is),ezt persze mindenféle szankciók nélkül. Egy elnök ennek csak örvendezhet. :evil:
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
shutterisland
Director del Fútbol

2012.07.12. 14:01:20

ez igaz szerintetek ? ha igen, akkor szánalmas szerintem.
sura
Jugador d'estrella

2012.06.29. 06:16:36

Most, hogy a németek idő előtt kiestek, Hummels ügyében megmutathatja, hogy igazolási ügyekben jó stratéga-e.
daffy
Madridista

2012.06.26. 22:07:48

S.Agüero írta:Nekem bejön ez, h kimondja amit gondol, csak néha sok. Múltkor például a 12. Ronaldo már sok volt, de ezek tetszenek, h kicsit odaszurkál Jo5énak meg Perecnek.
perezre nem sok rosszat tudsz mondani manapság
MatyiG
Adminisztrátor

2012.06.26. 22:06:01

Nekem bejön ez, h kimondja amit gondol, csak néha sok. Múltkor például a 12. Ronaldo már sok volt, de ezek tetszenek, h kicsit odaszurkál Jo5énak meg Perecnek.
Capon
Llegenda del Barça

2012.06.26. 21:56:18

noname írta:Pár dolog. Az adósság azért csökkent többel, mint az azévi nyereség, mert az adósság kifizetésének egy része is bele volt számolva a költségvetésbe.
Mellesleg hajlok afelé h elhiggyem h Laporta azért elmanipulálgatott némileg a számokkal. Több pénzt dobott ki pár év alatt, mint a jelenlegi vezetőség összes eddigi igazolásra költött pénze: Ibra: 40, Csiga 10, Caceres 11, Hleb 15, Keirrisson 12. Ez eddig 90 millió majdnem, a fizetésekkel pedig kb 110.
Nem igaz h a klub ekkora hibákat elviselt gond nélkül!
Az a 40 millió azért is "csak" 40, mert azért azt ne feledjük h a múlt nyáron volt költekezés, aminek egy részét még most fizettük csak ki.
Laporta alatt az volt az ember érzése a végefele h a klub akármennyi pénzt költhet gond nélkül és nem tűnt reálisnak a helyzet.
Most az a helyzet h a klub az anyagi stabilitásra hajt, és valahogy realisztikusabb a kép.
Így már érthetőbb az adósság ilyen mértékű csökkenése. Köszi, erre nem gondoltam, hogy már egy része bele van számolva az adott év költségvetésébe, pedig logikus.

Én is hajlamos vagyok elhinni hogy Laporta szépített a számokon, de egy percig sem kétlem hogy Rosell ugyan ezt ne csinálná meg.
10 könyvvizsgálócég megvizsgálná a számokat 10 különböző eredmény jönne ki.
sjd
Llegenda del Barça

2012.06.26. 21:46:31

Már kiveséztük itt, de egyértelmű, hogy Laporta is Rossel is hazudott, előbbi azt próbálta beállítani, hogy az ő elnöksége alatt milyen kevés veszteség volt, utóbbi pedig azt, hogy Laporta mekkora tartozást halmozott fel, de ő ezt milyen jól megoldja. Ez még mindig tart, itt a legújabb lépése.
Nincs is egyszerűbb, mint azt mondani, hogy az előző elnök miatt 150 milliót muszáj volt felvenni, és aztán ezt varázslatos módon az ő vezetésével a klub törleszteni tudja.
noname
Llegenda del Barça

2012.06.26. 21:36:36

Pár dolog. Az adósság azért csökkent többel, mint az azévi nyereség, mert az adósság kifizetésének egy része is bele volt számolva a költségvetésbe.
Mellesleg hajlok afelé h elhiggyem h Laporta azért elmanipulálgatott némileg a számokkal. Több pénzt dobott ki pár év alatt, mint a jelenlegi vezetőség összes eddigi igazolásra költött pénze: Ibra: 40, Csiga 10, Caceres 11, Hleb 15, Keirrisson 12. Ez eddig 90 millió majdnem, a fizetésekkel pedig kb 110.
Nem igaz h a klub ekkora hibákat elviselt gond nélkül!
Az a 40 millió azért is "csak" 40, mert azért azt ne feledjük h a múlt nyáron volt költekezés, aminek egy részét még most fizettük csak ki.
Laporta alatt az volt az ember érzése a végefele h a klub akármennyi pénzt költhet gond nélkül és nem tűnt reálisnak a helyzet.
Most az a helyzet h a klub az anyagi stabilitásra hajt, és valahogy realisztikusabb a kép.
A Fifa egy szégyen
Capon
Llegenda del Barça

2012.06.26. 17:40:22

Gareth Tello írta:40 millió eurós profit. Ha a nyilatkozataiban nem is, a pénzügyekben legalább profi Rosell.
http://www.fcbarcelona.com/club/detail/ ... lion-euros
Bennem elég sok kérdés merült fel ezzel a cikkel és adatokkal kapcsolatban.
Úgy kezdődött az égész, hogy 150 millát felvettek mert kifizetési gondok voltak a klubnál ugye??
Tehát ha most a 420 ról 320 ra csökkent az adósságunk 2 év alatt az még mindig 50 millióval nagyobb mint Laporta leköszönésekor volt.
És hogy csökkenhet az adósság 2 év alatt 100 milliót ha előtte ilyen 10 max. 20 milliós nyereségek voltak év végén?
A Mezszponzori szerződés ha jól emlékszem éves szintre lebontva olyan 30 millió körül van (ha nem nyerünk bajnokságok/BL-t), tehát ha ezt a +30 milliós bevételt leszámítjuk ugyan ott lennének mint Laporta idején 10 millió körüli nyereséggel.
Tehát mennyivel teljesít jobban gazdasági téren ez a vezetés az előzőhöz képest? egy mezszponzori szerződésnyivel?? ennyi?? Ez volt a nagy gazdasági terve?

Kicsit félre érthető vagyok nem Rosellt akarom bírálni, mert eddig semmi bajom vele, csak nem látom hol van ebbe benne az ő keze, mit tett hozzá a klub gazdasági fejlődéséhez? Hol van a nagy kiadást csökkentő tervének az eredménye?
Mert szinte "csak" pont annyival nagyobb a nyereség (a Laporta évekhez képest) amennyit a mezszponzori szerződés biztosít a klubnak.

Tényleg ennyire rémes a helyzet, hogy ha nincs mezszponzor akkor majdnem 0 lenne a klub nyeresége? Hol van itt a fejlődés?

Valaki világosítson fel.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.26. 16:48:14

Gareth Tello írta:40 millió eurós profit. Ha a nyilatkozataiban nem is, a pénzügyekben legalább profi Rosell.
Hozzátartozik hogy sem bajnoki,sem BL prémiumit nem kellett fizetni.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.26. 14:55:52

40 millió eurós profit. Ha a nyilatkozataiban nem is, a pénzügyekben legalább profi Rosell.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.06.20. 11:43:05

Érdekes egy nyilatkozat, igaz, hogy 11 játékos a kezdő, de azért vannak még ott.. formalitás végül is. Én sose szerettem, ha ilyen szájkarate hadjáratba mennek bele olyan emberek, akik vélhetőleg 100 euróssal törlik ki a bizonyost könnyítés után.. főleg ha az egy elnök, óriási butaságra utal. Nem értem mi a jó ebbe, egymás baszogatása.. Érkezésekor is elég unszimpatikus volt, lehet csak velem van a gond, de sose tudtam elfogadni elnöknek, mondjuk olyan sokat nem is tett a klubért, amióta itt van ezt tegyük hozzá gyorsan. Laporta sokkal inkább volt a szememben egy elnök Úr, persze megvoltak a hibái, de igazi Úriember volt. Amikor osztott, akkor is mosolygott. Nem tudom hogy Pep távozásába is közreműködött-e, de ő kevés lesz egy egész klub szétbarmolásához, ha ez a célja. Remélem Titot pedig nem fogja úgy cibálni ahogy akarja, Pep sokkal karakánabb ember volt, kiállt a véleménye mellett, ha kellett egyedül, Titoban még nem érzem ezt, de cáfoljon rám. Érdekes egy történet veszi kezdetét..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.19. 23:40:56

Most Mihu-val értek egyet.

Korábban már írtam róla, Rosselről bennem eléggé negatív kép alakult ki, és példákat is hoztam rá, h miért, nem akarom ismételni önmagam.

Ha idehozza még Neymart is, nálam elássa magát. :roll:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.19. 20:21:28

Lionel85 írta:Azért azt el kell mondani, nem magától utalt vissza a Tito vs. tolmács esetre Rosell. Hanem egy újságírónak nyilatkozott mind erről, mind a Ronaldo esetről. Szerintem egy kis egészséges szurka még nem elitélendő, ő is emberből van és elmondhatja a magánvéleményét. Akár elnökként, akár szurkolóként. Joga van hozzá. Az ellenzői természetesen azonnal megtalálják ilyenkor a legkisebb támadási felületet is, amiből elefántot csinálnak belőle, ilyen a legutóbbi, Iván által írt cikk is!
Valamennyire igazad van, természetesen megvan hozzá a joga, DE figyelembe kéne vennie, hogy ő a Barça elnöke, egy olyan (több mint egy) klubé, aminek a hagyományai, a szokásai stb. nem engedik meg az ellenféllel (ellenség?) szembeni tiszteletlenséget.
Ha például Pepre gondolunk, a nyilatkozataira, a gesztusaira, amik mindig tiszteletteljesek, korrektek voltak... Ő sosem engedett volna meg magának (és nem is fog) ilyet. Nyilvánvalóan Rosell meg sem közelíti azt a szintet, ahol Pep áll, mármint emberileg, de ez a nyilatkozat akkor is elítélendő.
Mihu
Director del Fútbol

2012.06.19. 20:19:36

Lionel85 írta:Azért azt el kell mondani, nem magától utalt vissza a Tito vs. tolmács esetre Rosell. Hanem egy újságírónak nyilatkozott mind erről, mind a Ronaldo esetről. Szerintem egy kis egészséges szurka még nem elitélendő, ő is emberből van és elmondhatja a magánvéleményét. Akár elnökként, akár szurkolóként. Joga van hozzá. Az ellenzői természetesen azonnal megtalálják ilyenkor a legkisebb támadási felületet is, amiből elefántot csinálnak belőle, ilyen a legutóbbi, Iván által írt cikk is!
A követői pedig csak egy oldalúan gondolkoznak...attól, még hogy most egy újságíró hozta fel a dolgot, az még nem változtat azon a tényen, hogy amikor ez a dolog megtörtént (a szemkinyomás), akkor nem állt ki megfelelően a csapata mellett. Ahogy a cikk is írta, Laportát lehetett szeretni, lehetett nem szeretni, de amikor kellett, mindig megvédte a klubot a nyílvánosság előtt. Méghozzá úgy, hogy közben megmaradt a tisztelet a másik iránt. Nem ilyen nagyképű, fellengzős "poénokkat" böfög be a sajtóba. Írod, hogy az egészséges szurka belefér...nem, nem fér bele. Egy elnöktől nem fér bele. Neki a diplomatikusság mintapéldájának kell lenni (itt most általánosságban gondolok minden futballklub elnökére). Amikor kell, akkor elengedheti magát, de csak házon belül, lásd mikor Laporta együtt bulizott a csapattal Róma után, és tajtrészegre itta magát. De akkor ez teljesen elfogadható volt egy BL győzelem után, és mert olyan képet épített fel magáról addigi regnálása során, amibe ez belefért. De Rossell pozitív tekintetben még lóf.szt se tett le az asztalra. Csak állandóan szúrkálódik, nagyképű nyilatkozatokat böfög a sajtóban, amik teljesen távol állnak egy elnöktől, főleg ha az FC Barcelona elnökéről van szó. Így a més que un club már tényleg csak egy jól, bár inkább úgy mondom, egyre kevésbé jól hangzó marketing duma...
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.06.19. 20:07:20

Azért azt el kell mondani, nem magától utalt vissza a Tito vs. tolmács esetre Rosell. Hanem egy újságírónak nyilatkozott mind erről, mind a Ronaldo esetről. Szerintem egy kis egészséges szurka még nem elitélendő, ő is emberből van és elmondhatja a magánvéleményét. Akár elnökként, akár szurkolóként. Joga van hozzá. Az ellenzői természetesen azonnal megtalálják ilyenkor a legkisebb támadási felületet is, amiből elefántot csinálnak belőle, ilyen a legutóbbi, Iván által írt cikk is!
Kép
Kép
Kép
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.06.19. 19:53:02

Már vártam, hogy azzal a sunyi fejével mikor lép színre... Minek kell agárkodni? Ez lenne az a dolog, amiben biztosan, száz százalékig jobbak voltunk a Madridnál az elmúlt négy évben. Tiszteletből itt nem volt hiány, leszámítva azt a kampány dolgot, bár azt én nem éreztem ennyire erősnek. Remélem, hogy ez egyszeri alkalom volt, és még ha lehet, valami mentegetőzés-félét is intéz majd, mert hosszútávon cudar világ jön, ha ennek lesz folytatása.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.28. 10:18:26

sura írta:Persze kérni Tito is kérhet, csak ennek a kérésnek méregdrága játékos esetén nincs akkora súlya, vagy ha az elnök szeret bele egy átigazolandóba, nehezebben mondhatja, hogy neki nem kell.
Igazából gondolom ezt semmivel nem tudod alátámasztani. :wink:
DE! Nekem is van hasonló félelmem, de én sem tudod alátámasztani, csak egy egy rossz lehetséges előérzet bennem van, hogy ezek után Rossel sokkal inkább megpróbál beleszólni a csapat dolgaiba.
Mondom, ezt semmi konkrét érvel nem tudom alátámasztani, csak egy összeesküvés elmélet:
-Guardiola karizmatikussága végett az elmúlt két szezonban aligha tudta volna megtenni.
-Lehet, hogy azért nem akart nagyobb nevű edzőt, mert azt nehezebb lett volna befolyásolni, úgy gondolja, Titoval könnyebb dolga lesz.
-Rosselnél úgy érzem, hajlamos a megalomániára(pl. mezszponzor), belemenni, talán feleslegesnek tűnő sztárigazolásokba. Pl. mikor Bale, vagy Neymar neve felmerült, hacsak pletyka szinten is, én vhogy nem érzem, h őket Tito szeretné. Sokkal inkább gondolom, h Rossel kívánságlistáján szerepelnek.
-A pletykák, mely Rossel és Guardiola megromlott viszonyáról szóltak.
-Korábbi Laporta-Rossel ellentét. Egyik dolog, ami miatt a viszonyuk megromlott, hogy Rossel 2004 nyarán el akarta küldeni Rijkaardot... aztán már a 06/07-s szezon után nyilatkozta, ő bizony elküldené Rijkaardot, megválna Ronaldinhotól és Decotol. Szóval sokkal kevésbé tűnik türelmes fickónak, mint Laporta, ami néha jól jöhet, de nagy bajt is csinálhat.
-Van egy olyan érzésem is, h Rossel személyisége közelebb áll Perezéhez, mint Laportáéhoz. Lehet hülyeség, de bennem Rosselről nem a hagyományokat tisztelő elnök, hanem a megalomániás üzletember képe alakult ki.

Remélem ezek a félelmeim soha nem igazolódnak be, mert különben nagy baj lesz.
sura
Jugador d'estrella

2012.05.28. 03:36:17

Persze kérni Tito is kérhet, csak ennek a kérésnek méregdrága játékos esetén nincs akkora súlya, vagy ha az elnök szeret bele egy átigazolandóba, nehezebben mondhatja, hogy neki nem kell.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.26. 11:58:12

sura írta:Most kerül először úgy döntési helyzetbe a keret jövőjéről, hogy nem kell az edzőre tekintettel lennie.
már miért ne kellene? tito nem kérhet játékost?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Lezárt