sura írta:Persze kérni Tito is kérhet, csak ennek a kérésnek méregdrága játékos esetén nincs akkora súlya, vagy ha az elnök szeret bele egy átigazolandóba, nehezebben mondhatja, hogy neki nem kell.
Igazából gondolom ezt semmivel nem tudod alátámasztani.
DE! Nekem is van hasonló félelmem, de én sem tudod alátámasztani, csak egy egy rossz lehetséges előérzet bennem van, hogy ezek után Rossel sokkal inkább megpróbál beleszólni a csapat dolgaiba.
Mondom, ezt semmi konkrét érvel nem tudom alátámasztani, csak egy összeesküvés elmélet:
-Guardiola karizmatikussága végett az elmúlt két szezonban aligha tudta volna megtenni.
-Lehet, hogy azért nem akart nagyobb nevű edzőt, mert azt nehezebb lett volna befolyásolni, úgy gondolja, Titoval könnyebb dolga lesz.
-Rosselnél úgy érzem, hajlamos a megalomániára(pl. mezszponzor), belemenni, talán feleslegesnek tűnő sztárigazolásokba. Pl. mikor Bale, vagy Neymar neve felmerült, hacsak pletyka szinten is, én vhogy nem érzem, h őket Tito szeretné. Sokkal inkább gondolom, h Rossel kívánságlistáján szerepelnek.
-A pletykák, mely Rossel és Guardiola megromlott viszonyáról szóltak.
-Korábbi Laporta-Rossel ellentét. Egyik dolog, ami miatt a viszonyuk megromlott, hogy Rossel 2004 nyarán el akarta küldeni Rijkaardot... aztán már a 06/07-s szezon után nyilatkozta, ő bizony elküldené Rijkaardot, megválna Ronaldinhotól és Decotol. Szóval sokkal kevésbé tűnik türelmes fickónak, mint Laporta, ami néha jól jöhet, de nagy bajt is csinálhat.
-Van egy olyan érzésem is, h Rossel személyisége közelebb áll Perezéhez, mint Laportáéhoz. Lehet hülyeség, de bennem Rosselről nem a hagyományokat tisztelő elnök, hanem a megalomániás üzletember képe alakult ki.
Remélem ezek a félelmeim soha nem igazolódnak be, mert különben nagy baj lesz.