Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor is tartom ugyanezt. Te meg gondolj bele mennyi szakosztálya van a Barcának, és azok mennyi pénzből gazdálkodnak. Egy fél órája keresem, de sehol nem tálom egyelőre melyik szakosztály került nagyon nehéz helyzetbe, mert 1,5 millió euróval csökkenteniük kellett az éves költségvetésüket. Szóval, de, számít. Ha nem számítana, nem vonták volna meg.sjd írta:Most nézd végig a játékosok prémiumait, fizetéseit, és utána mondd ugyanezt.
Most nézd végig a játékosok prémiumait, fizetéseit, és utána mondd ugyanezt.barca99 írta: Feltételezem azért, mert ha minden "jelentéktelen összeghez" így állnának hozzá, akkor nem igazán itt tartana gazdaságilag a klub.
Max. 10-20 ezer euró, de akkor már vastagon fogott a tollam.Sanama írta:és akkor most gondolj bele abba, amit neobarca írt.barca99 írta:Feltételezem azért, mert ha minden "jelentéktelen összeghez" így állnának hozzá, akkor nem igazán itt tartana gazdaságilag a klub. Mindezt úgy, hogy Alba ez Eb-n van, semmiről sem marad le. Szóval Rossel - sjd 1-0.sjd írta:Semmivel, csak nem értem, miért erőlködtek 3 hetet egy kb. jelentéktelen összegen
a 3hetes utazgatás-vacsoráztatás stb. mennyibe fájt vajon?
ha 3-4millát lefaragnak az árából, semmit nem szólok, de ez annyira nevetséges.
és akkor most gondolj bele abba, amit neobarca írt.barca99 írta:Feltételezem azért, mert ha minden "jelentéktelen összeghez" így állnának hozzá, akkor nem igazán itt tartana gazdaságilag a klub. Mindezt úgy, hogy Alba ez Eb-n van, semmiről sem marad le. Szóval Rossel - sjd 1-0.sjd írta:Semmivel, csak nem értem, miért erőlködtek 3 hetet egy kb. jelentéktelen összegen
Csak nem is a mi mértékünkkel kell ezt mérni, hanem egy 15 milliós mértékkel, amihez képest a lealkudott 1 millió bizony elenyésző. Másrészt viszont nem értem miért zavar bárkit is a 3 hetes tárgyalás, lekéstünk valahonnan? A felkészülés még nem kezdődött el, azt hiszem egy percet sem késett az üzlet. Akkor meg nem értem. A jövőbeli tárgyalásainkhoz erősebb pozicíóból foghatunk hozzá, ha tudják, hogy Rosell üzletember, nem lehet hülyére venni, és nem kapkod. Szóval Alba itt van, hurrá.Barcaforever írta:Bírom az embereket, h "csak 3 millió euroval kell megtolni az árat" na "3 hét alatt 1 millió eurot vittek le, mi ez"
Ti mennyi pénzt kerestetek az elmúlt években, h 285 millió Ft, ilyen 2 mp-es vállvonás nálatok!?Gondolom ezek az emberek fel se tudják fogni, h ahhoz a "rossz" 1 millió eurohoz is mennyi munka kell egy hétköznapi embernek vagy az Fc Barcelonának.Én azt mondanám, h maradjunk a Földön és beszélgessünk reális kereteken belül.
Feltételezem azért, mert ha minden "jelentéktelen összeghez" így állnának hozzá, akkor nem igazán itt tartana gazdaságilag a klub. Mindezt úgy, hogy Alba ez Eb-n van, semmiről sem marad le. Szóval Rossel - sjd 1-0.sjd írta:Semmivel, csak nem értem, miért erőlködtek 3 hetet egy kb. jelentéktelen összegen
Iniestából sem 23évesen lett az.Nem is lett világsztár a gyerekből...
Több embernél is problémát jelentett korábban, hogy nem felelt meg a La Masia fizikai követelményeinek. Ilyen volt pl Guardiola, Iniesta, vagy Messi is. Asszem mikor Messi a rekorddöntés előtt állt, akkor voltak nyilatkozatok vele kapcsolatban, és akkor olvastam, hogy először azt nézik hogy a fizikai feltételeknek megfelel-e. De ha nem, akkor sincs veszve semmi, mert ha van olyan képessége, amivel ezt feledteti, akkor maradhat. Mindhárom játékosnál persze első látásra látszott, hogy ollyat tudnak, amivel bőven pótolják a testfelépítésbeli hiányosságaikat. Világklasszis játékos lett mind a háromból. Alba-nál meg gondolom látták hogy alacsony, nem üti meg a magassági szintet amit szeretnének, plusz nem győzte meg az edzőket arról, hogy olyan tehetség, ami miatt érdemes szemet hunyni a kis növése felett. Nem is lett világsztár a gyerekből...Capon írta:Ezt most olvastam NSO-n Albáról.
"Barcelona világhírű akadémiáján tanulta a labdarúgás alapjait. Ám furcsa körülmények és indok miatt kellett távoznia 2005-ben: túl alacsony volt a korához képest, ezért eltanácsolták"
Ezt valahogy elég nehezen tudom elhinni, éppen a Barcánál akadnának fent ilyenen.
Vertonghenre és Javi Martinezre van most a legkevesebb esély.Az előbbi a Tottenhambe,az utóbbi pedig valszeg a Bayernbe megy.messideco írta:Jöjjön még Planas, Montoya és egy középhátvéd (Vertonghen) és jó lesz az
Jds-nek meg türelem kell, nem hinném, hogy Keita egy szezonnál tovább húzza itt. Bartra és Muniesa még kérdőjel.
Nem baj, verheti a mellét Rosell, hogy mekkora üzletember. Sikerült lealkudni annyi pénzt, amennyi el is megy a fizukra mennyi idő alatt?! 1hét ?neobarca írta:Tudod mire lennék kíváncsi Bob?! Hogy ez a 3 hetes cécó, ide-oda repülgetés, szálloda, vacsora, utazási költség, stb, stb ugyan mennyibe kerülhetett nekünk illetve a Valenciának.Bob_Marley írta:Na akkor Alba most már tényleg hivatalos, 1 milliót csak sikerült lealkudni, Rosellék ismét jól végezték dolgukatLehet jobban megérte volna ha küldenek egy faxot 15milláról, mi aláírjuk és visszafaxoljuk nekik...
![]()
![]()
Tudod mire lennék kíváncsi Bob?! Hogy ez a 3 hetes cécó, ide-oda repülgetés, szálloda, vacsora, utazási költség, stb, stb ugyan mennyibe kerülhetett nekünk illetve a Valenciának.Bob_Marley írta:Na akkor Alba most már tényleg hivatalos, 1 milliót csak sikerült lealkudni, Rosellék ismét jól végezték dolgukat
Reméljük hogy a sérülések is elkerülik,és akkor jó lesz a védelmünk.ab1daL írta:Tegnap lehet látta a vezetőség az elődöntőt, aztán mondták, na ezért a gyerekért inkább fizessünk egyből 14-et, mert nagyon megéri.![]()