Ja hallottam, állítólag az már nem kézi kamerás lesz. Örülnék, mert ez a műfaj már több, mint lerágott csont.soadroli írta:Így vansjay írta:
Szerintem egy szhar.. Nézd meg a Rec-et, percről-percre azt másolta ez a film.Hamarosan jön a 3. rész.
Mozi & Filmek
- sjay
- Entrenador del Barça
Így vansjay írta:
Szerintem egy szhar.. Nézd meg a Rec-et, percről-percre azt másolta ez a film.

- sjay
- Entrenador del Barça
Szerintem egy szhar.. Nézd meg a Rec-et, percről-percre azt másolta ez a film.Kash írta:Nagyon jó filmet néztem nem is olyan régen.
Quarantine
Rendező - John Eric Dowdl
A film eredetileg horror akart lenni, ám ebből semmi sem lett, igy maradt a Thriller.
A film első 20 perce unalmas, szinte semmi nem történik, ám amikor már beindulnak az események, nem birod ki, hogy ne nézd végig.
Egy járvány üt ki egy panellakásban, amit a megfertőzött patkányok terjesztettek, később kutyák, makd az emberek is tovább tudták adni ezt a virust. Kicsit ResidentEvil beütéses, megharapják az élőholtak az embert, az meghal, majd feléled. A film videókamerás, tehát olyan érzést kellt, mintha te is ottlennél, és te élnéd át, hasonló a Cloverfield filmhez, de itt könyebben kilátod a dolgokat.
8/10
- visca el barca
- Presidente del Barça
igen. az út, egy posztapokaliptikus, rettentően lassú melodráma. szeretem az ilyen filmeket, de ez nem tetszettSanama írta:Az út , illetve A bakancslista című filmekről tudna valaki mondani egy rövid véleményt?
a bakancslista meg aranyos kis vígjáték/dráma, remek mondanivalóval és két kiváló színésszel.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Az út , illetve A bakancslista című filmekről tudna valaki mondani egy rövid véleményt?
- Primitive
- Entrenador del Barça
Matyi ez véletlenül nem a legendás német kapusról szóló életrajzi film?S.Agüero írta: My name is Kahn ( A nevem Kahn ) 2010.

De a Nevem Khan se rossz film...

szerk.: valakinek sikerült már úgy lelkiismeretesen végig néznie a Sátántangót, hogy nem állította le, vagy nem tekert bele?! ...

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Doomsday-ről vélemény?
Bár láttam már jobb filmet is, de összességében tetszik. Negatívumok számomra, hogy a főszereplő csaj egyáltalán nem jön be, sőt, eléggé ellenszenves. Plusz még nagyon kiszámítható az egész a vége felé.
Unaloműzőnek jó, a punkok feldobták a filmet
Bár láttam már jobb filmet is, de összességében tetszik. Negatívumok számomra, hogy a főszereplő csaj egyáltalán nem jön be, sőt, eléggé ellenszenves. Plusz még nagyon kiszámítható az egész a vége felé.
Unaloműzőnek jó, a punkok feldobták a filmet

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- Kash
- Entrenador del Barça
Nagyon jó filmet néztem nem is olyan régen.
Quarantine
A film eredetileg horror akart lenni, ám ebből semmi sem lett, igy maradt a Thriller.
A film első 20 perce unalmas, szinte semmi nem történik, ám amikor már beindulnak az események, nem birod ki, hogy ne nézd végig.
Egy járvány üt ki egy panellakásban, amit a megfertőzött patkányok terjesztettek, később kutyák, makd az emberek is tovább tudták adni ezt a virust. Kicsit ResidentEvil beütéses, megharapják az élőholtak az embert, az meghal, majd feléled. A film videókamerás, tehát olyan érzést kellt, mintha te is ottlennél, és te élnéd át, hasonló a Cloverfield filmhez, de itt könyebben kilátod a dolgokat.
8/10
Quarantine
8/10

Piros pont Matyinak.S.Agüero írta:Húú milyen jó filmet néztem ma meg!
My name is Kahn ( A nevem Kahn ) 2010.
Nagyon szép film, majdnem három órás.
Első fél óra nem igazán tetszett, elég unalmas volt, aztán nagyon belelendült a film, mikor találkozott a csajjal. Kicsit Forrest Gump-os beütése van a filmnek. A vége pedig nagyon tanulságos.
Ajánlom mindenkinek, aki még nem látta!
9/10
Ezt a filmet ajánlottam az első filmklubban, de mivel buták

Tessék megnézni, érdekes, nem mindennapi film.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Húú milyen jó filmet néztem ma meg!
Első fél óra nem igazán tetszett, elég unalmas volt, aztán nagyon belelendült a film, mikor találkozott a csajjal. Kicsit Forrest Gump-os beütése van a filmnek. A vége pedig nagyon tanulságos.
9/10
9/10
Ha már bosszúfilmek. Évekkel ezelőtt láttam a Pokoli leckét (Sleepers), szerintem az is irtó jó. Bár talán sokaknak ismerős, Brad Pitt, De Niro, Dustin Hoffman, Kevin Bacon...
- lui1698
- Llegenda del Barça
The Man with the Iron Fists Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=wJKe-u9-zS8
Kung-Fu agymenés RZA-től? Köszönöm, jöhet.
http://www.youtube.com/watch?v=wJKe-u9-zS8
Kung-Fu agymenés RZA-től? Köszönöm, jöhet.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Pár filmen én is túlvagyok.
Borotvaélen (The Man On The Ledge):
Ebben a filmben kivételesen nem volt rossz Worthington, a sztori is elég jó, lehet rajta nevetni, sőt olykor feszengeni is. Egyszer mindenképpen ajánlós.
10/7.
Közönséges bűnözők:
Az egyik kedvenc filmem, szóval elfogulatlanul nem tudok róla írni. Tudtam mi a vége, de mégis tetszett. Persze ha valaki ma megnézi akkor mondhaja, hogy á, előre tudtam, de ez akkoriban Kevin Spacey-vel ütött rendesen.
10/8.5.
Amerikai Pite: A találkozó:
Annyira nem volt jó, mint a 2, de nagyon jó volt, végigvigyorogtam a filmet, jó volt újra megnézni egy igazi pitét, ezekkel a szereplőkkel. Kedvenc vígjátékaim a pite részek, csak kár, hogy azért már idősödtek ezek a karakterek, mág Stifler is mickyegeresedik. Kis elfogultsággal:
10/8.5.
Amik még várnak rám a hétvégén:
Amerikai gengszter (szégyenlem de nem volt sose annyi időm, hogy végignézzem
Chihiro Szellemországban, erre kíváncsi leszek, jónak tűnik
Borotvaélen (The Man On The Ledge):
Ebben a filmben kivételesen nem volt rossz Worthington, a sztori is elég jó, lehet rajta nevetni, sőt olykor feszengeni is. Egyszer mindenképpen ajánlós.
10/7.
Közönséges bűnözők:
Az egyik kedvenc filmem, szóval elfogulatlanul nem tudok róla írni. Tudtam mi a vége, de mégis tetszett. Persze ha valaki ma megnézi akkor mondhaja, hogy á, előre tudtam, de ez akkoriban Kevin Spacey-vel ütött rendesen.
10/8.5.
Amerikai Pite: A találkozó:
Annyira nem volt jó, mint a 2, de nagyon jó volt, végigvigyorogtam a filmet, jó volt újra megnézni egy igazi pitét, ezekkel a szereplőkkel. Kedvenc vígjátékaim a pite részek, csak kár, hogy azért már idősödtek ezek a karakterek, mág Stifler is mickyegeresedik. Kis elfogultsággal:
10/8.5.
Amik még várnak rám a hétvégén:
Amerikai gengszter (szégyenlem de nem volt sose annyi időm, hogy végignézzem
Chihiro Szellemországban, erre kíváncsi leszek, jónak tűnik
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- miihii
- KHAL
Hamarosan egy újabb remake:
Total Recall
Arnie-t és Sharon-t lecseréli C. Farrell és K. Beckinsdale,de szerepel még Jessica Biel és Ethan Hawke is benne.
Látványfilm lesz nagyrészt,de a sztorira is kíváncsi leszek.
Total Recall
Arnie-t és Sharon-t lecseréli C. Farrell és K. Beckinsdale,de szerepel még Jessica Biel és Ethan Hawke is benne.
Látványfilm lesz nagyrészt,de a sztorira is kíváncsi leszek.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Azzal, hogy lehet megszenvedni?

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Skandináv filmek kedvelőinek
Nagyon megszenvedek a 2 nyúllal
És közben megtaláltam a lehetséges ajánlásom egy orosz vígjáték által
Nagyon megszenvedek a 2 nyúllal

És közben megtaláltam a lehetséges ajánlásom egy orosz vígjáték által

Mivel a Törvénytisztelő polgárt eléggé szeretem, plusz írtatok pár bosszúfilmet mostanában, gondoltam megnézek egyet-kettőt.
Először a Visszafordíthatatlant néztem meg, főleg Cassel miatt, mert nem olyan régen láttam tőle a Gyűlöletet, amiben szerintem jó volt (legalábbis iszonyat irritált a karaktere, nyilván jól játszotta
). Nem egy könnyű délutáni mozi, eléggé meg tudja dolgozni az embert. Tulajdonképpen érdekes a narráció amit használ, bár nem biztos, hogy mindenki értékeli.
Aztán jött a Köpök a sírodra, ez már jóval populárisabb. Bár számomra nagyon hiteltelen az egész, meg igazából egyik porcikám sem kívánta ezt az elhagyatott, kietlen semmi + gonosz white-trash/redneck lerágott csont kombót (főleg a "főgonosszal"), de igazából nem rossz, az imdb pontszáma kb. tükrözi a valóságot. Nekem a bonyodalom itt is nyomasztó volt, de legalább a bosszú rész nagyjából rendbe teszi az embert.
Először a Visszafordíthatatlant néztem meg, főleg Cassel miatt, mert nem olyan régen láttam tőle a Gyűlöletet, amiben szerintem jó volt (legalábbis iszonyat irritált a karaktere, nyilván jól játszotta

Aztán jött a Köpök a sírodra, ez már jóval populárisabb. Bár számomra nagyon hiteltelen az egész, meg igazából egyik porcikám sem kívánta ezt az elhagyatott, kietlen semmi + gonosz white-trash/redneck lerágott csont kombót (főleg a "főgonosszal"), de igazából nem rossz, az imdb pontszáma kb. tükrözi a valóságot. Nekem a bonyodalom itt is nyomasztó volt, de legalább a bosszú rész nagyjából rendbe teszi az embert.
- visca el barca
- Presidente del Barça
csipegetek mostanaban a madridista filmklubból
das boot, directors cut
210 perc. azért ezt vettem meg a boltban, mert tudtam, hogy usem nézem meg egyszerre, akkor meg már legyen a hosszabb.
jó film, no, mit mondjak. háromszorra néztem meg, így azt nem tudom megítélni h mennyire unalmas, de gyanítom egy ültő helyemben nem ment volna egyszerre. a szereplők nagyon jók (sőt, nagyon nagyon jók), jó a egész film feelingje, teljesen át tudtam élni. persze tele van számomra bugyutánk tűnő hibákkal, de nem szabad foglalkozni vele (pl. nem értem h mikor az első cirkáló bombázta őket, mi a francér nem tudtak visszalőni...). igazból azt a marha nagy háborús feszültséget sem éreztem, mert tul sok erre utalo jel nem volt, de nekem nem is hiányzott. sajnos mivel tudtam h mi a vége, annyira nem üttött be, de azon kicsit meglepődtem, hogy egy 210 perces filmet lerendeznek egy 2 perces csattanóval. vmikor a közeljövőben ujra megfogom nézni, de a sima verziót, mert szerintem itt 39x bevágták ugyanazt a snittet...
amugy nagyon jó film, aboszlut nem hianyoztak a lövöldözgetések meg a pearl harbor feeling.
8/10
das boot, directors cut
210 perc. azért ezt vettem meg a boltban, mert tudtam, hogy usem nézem meg egyszerre, akkor meg már legyen a hosszabb.
jó film, no, mit mondjak. háromszorra néztem meg, így azt nem tudom megítélni h mennyire unalmas, de gyanítom egy ültő helyemben nem ment volna egyszerre. a szereplők nagyon jók (sőt, nagyon nagyon jók), jó a egész film feelingje, teljesen át tudtam élni. persze tele van számomra bugyutánk tűnő hibákkal, de nem szabad foglalkozni vele (pl. nem értem h mikor az első cirkáló bombázta őket, mi a francér nem tudtak visszalőni...). igazból azt a marha nagy háborús feszültséget sem éreztem, mert tul sok erre utalo jel nem volt, de nekem nem is hiányzott. sajnos mivel tudtam h mi a vége, annyira nem üttött be, de azon kicsit meglepődtem, hogy egy 210 perces filmet lerendeznek egy 2 perces csattanóval. vmikor a közeljövőben ujra megfogom nézni, de a sima verziót, mert szerintem itt 39x bevágták ugyanazt a snittet...
amugy nagyon jó film, aboszlut nem hianyoztak a lövöldözgetések meg a pearl harbor feeling.
8/10
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Tőled megszoktuk.

íjj jogos. Mekkora fail. Beharangozónál folyton emlegették Spielberget és az maradt meg.Faust írta:Nem ő rendezte, csak producer volt.nekem tetszett. Jó féle Spielberg film.

Nem ő rendezte, csak producer volt.nekem tetszett. Jó féle Spielberg film.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Titánok haragja
--- SPOILER!!! ---
Szóval, így nyaral Liam bácsi. Felhíják telefonon, hogy "te figyejjé má', mondjál már el pár gyík mondatot, meg csináljál már úgy mint egy komplett idióta, cserébe kapsz sok pééézt". Ő, meg mivel épp nem forgatja a Taken 2-t elvállalja.
A film, ahogy kezdődik fantasztikus. Ókori Hellász, sírfelirat angolul. Köszi.
Itt már éreztem a vesztem, de nem adtam fel, néztem kitartóan.
De nem nagyon jött egy olyan apró momentum se, ami akár kicsit is megfogott volna.
Animáció terén erősíteni kéne nagyon a készítőknek, mert ugye elvileg az lenne a lényege, hogy beokádjál a húdekirály látványtól. Ehhez képest, sokszor úgy éreztem, hogy egy ps játék trailerét nézem.
Sam Worthington meg egy iszonyatosan gyenge színész, aki még idegesítő is.
3/10
--- SPOILER!!! ---
Szóval, így nyaral Liam bácsi. Felhíják telefonon, hogy "te figyejjé má', mondjál már el pár gyík mondatot, meg csináljál már úgy mint egy komplett idióta, cserébe kapsz sok pééézt". Ő, meg mivel épp nem forgatja a Taken 2-t elvállalja.
A film, ahogy kezdődik fantasztikus. Ókori Hellász, sírfelirat angolul. Köszi.
Itt már éreztem a vesztem, de nem adtam fel, néztem kitartóan.
De nem nagyon jött egy olyan apró momentum se, ami akár kicsit is megfogott volna.
Animáció terén erősíteni kéne nagyon a készítőknek, mert ugye elvileg az lenne a lényege, hogy beokádjál a húdekirály látványtól. Ehhez képest, sokszor úgy éreztem, hogy egy ps játék trailerét nézem.
Sam Worthington meg egy iszonyatosan gyenge színész, aki még idegesítő is.
3/10

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.