Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja hallottam, állítólag az már nem kézi kamerás lesz. Örülnék, mert ez a műfaj már több, mint lerágott csont.soadroli írta:Így vansjay írta:
Szerintem egy szhar.. Nézd meg a Rec-et, percről-percre azt másolta ez a film.Hamarosan jön a 3. rész.
Így vansjay írta:
Szerintem egy szhar.. Nézd meg a Rec-et, percről-percre azt másolta ez a film.
Szerintem egy szhar.. Nézd meg a Rec-et, percről-percre azt másolta ez a film.Kash írta:Nagyon jó filmet néztem nem is olyan régen.
Quarantine
Rendező - John Eric Dowdl
A film eredetileg horror akart lenni, ám ebből semmi sem lett, igy maradt a Thriller.
A film első 20 perce unalmas, szinte semmi nem történik, ám amikor már beindulnak az események, nem birod ki, hogy ne nézd végig.
Egy járvány üt ki egy panellakásban, amit a megfertőzött patkányok terjesztettek, később kutyák, makd az emberek is tovább tudták adni ezt a virust. Kicsit ResidentEvil beütéses, megharapják az élőholtak az embert, az meghal, majd feléled. A film videókamerás, tehát olyan érzést kellt, mintha te is ottlennél, és te élnéd át, hasonló a Cloverfield filmhez, de itt könyebben kilátod a dolgokat.
8/10
igen. az út, egy posztapokaliptikus, rettentően lassú melodráma. szeretem az ilyen filmeket, de ez nem tetszettSanama írta:Az út , illetve A bakancslista című filmekről tudna valaki mondani egy rövid véleményt?
Matyi ez véletlenül nem a legendás német kapusról szóló életrajzi film?S.Agüero írta: My name is Kahn ( A nevem Kahn ) 2010.
Piros pont Matyinak.S.Agüero írta:Húú milyen jó filmet néztem ma meg!
My name is Kahn ( A nevem Kahn ) 2010.
Nagyon szép film, majdnem három órás.
Első fél óra nem igazán tetszett, elég unalmas volt, aztán nagyon belelendült a film, mikor találkozott a csajjal. Kicsit Forrest Gump-os beütése van a filmnek. A vége pedig nagyon tanulságos.
Ajánlom mindenkinek, aki még nem látta!
9/10
Azzal, hogy lehet megszenvedni?
íjj jogos. Mekkora fail. Beharangozónál folyton emlegették Spielberget és az maradt meg.Faust írta:Nem ő rendezte, csak producer volt.nekem tetszett. Jó féle Spielberg film.
Nem ő rendezte, csak producer volt.nekem tetszett. Jó féle Spielberg film.