Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Forlán egyáltalán szerzett gólt az Interben?ab1daL írta:Forlán szerződését is felbontják hamarosan!
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ub-2146059
Még nem fejezi be szerencsére, elvileg megy ki az Amcsikhoz.kanty írta:Kicsit le vagyok maradva.Most visszavonul vagy még elmegy levezetni?
Kicsit le vagyok maradva.visca el barca írta:19 év a juvéban. nem semmi. sajnos egyre kevesebb lesz az ilyen legenda. és milyen aranyos mikor írja, hogy most már más is álmodozhat a a juve 10-es mezéről
19 év a juvéban. nem semmi. sajnos egyre kevesebb lesz az ilyen legenda. és milyen aranyos mikor írja, hogy most már más is álmodozhat a a juve 10-es mezéről
Fele játékjogukat vettük meg, 15millióért.Game90 írta: Fenébe, örültem volna, ha az Interbe jönnek![]()
Csak a fele játékjogukat vettétek meg (kb. 1 hete ilyesmiről olvastam) vagy már 100%-osan a tiétek mindkettő? Mennyibe fájtak? Asamoah már a VB-n is feltűnt, hogy tehetséges játékos és Isla is meggyőzött akkor, jó igazolások, ha még egy csatárt is szereztek, akkor jövőre a legnagyobb esélyesek lesztek a Serie A-ban (sajnos...).
Udinese-nek meg korrekt játékosmegfigyelői vannak, Sánchez, Isla, Asamoah, Inler, és mind a négyet szinte fillérekért szerezték még.
Fenébe, örültem volna, ha az Interbe jönnekL.Messi 10 írta:Mától hivatalosan is a Juventus játékosa Kwadwo Asamoah, Mauricio Isla (mindkettőjük az Udinesetől jött)
ez az utobbi tiz ev legjobb hire az asrrel kapcsolatban!LG írta:Ennek Boixos koma örülni fog, ő már régebben emlegette, h szívesen látná Zemant a Roma padján.ab1daL írta:Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a Pescarát az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba (Serie A) feljuttató Zdenek Zeman rohamléptekben közeledik az AS Roma megüresedett vezetőedzői posztjához. A fővárosi klub korábbi klasszisa, Aldair szerint a prágai születésű, 65 éves szakember tökéletes választás a távozó Luis Enrique pótlására.
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ir-2135383
Azt nem tudom, h mire lehet képes a Romával. De sztem ez a Roma olyan mély válságba van, h akármelyik edzőnek komoly problémákat okozna kilépni belőle.barca99 írta:Luis Enrique után nem biztos.Azért nem kis kamikaze, amit az öreg játszat, nem biztos, hogy eredményes lenne az ASR... mondjuk hogy egy csomó szimpatizánst szereznének, az tuti.
![]()
Bár ahogy elnézem, első lett a Pescara, messze többet lőttek és kaptak, mint a feljutást érő helyen végzők bármelyike.
Ennek Boixos koma örülni fog, ő már régebben emlegette, h szívesen látná Zemant a Roma padján.ab1daL írta:Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a Pescarát az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba (Serie A) feljuttató Zdenek Zeman rohamléptekben közeledik az AS Roma megüresedett vezetőedzői posztjához. A fővárosi klub korábbi klasszisa, Aldair szerint a prágai születésű, 65 éves szakember tökéletes választás a távozó Luis Enrique pótlására.
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ir-2135383