Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most lehet hülyeséget írtak ahol olvastam, de ott az volt, hogy a mostani fizetésére kért +2milliót, szóval ott is 12körül keresett.Capon írta:Az szép kis pénz. Pontosan nem tudom talán olyan 8 körül kereshetett a Milanba.
Ibra 14misit szeretne, a második legjobban fizetett játékos lehet Eto'o után.Capon írta:Bob véleményével egyetértek. Nem lesz egyszerű dolga Ibrának Franciaországba. Szerintem nem sok sót fog ott megenni.
Ha a fizetését nézzük (amit még nem tudunk mennyi, de nyilván megfizetik), akkor megérheti neki oda igazolni, de szakmailag szerintem rá fog fázni. 2 év és Kínában vagy Amerikában látjuk.
A Párizsiak voltak. Amúgy az a 40-45millió vicc lett volna érte, ez a 65reális kettőjükért.Capon írta:Lehet pont a PSG volt az.
Nem tudom ki kínált Silvaért 40 vagy 45 misit és nem adták. Ebből indulok ki.Sanama írta:szerintem meg teljesen reális üzlet volt...Capon írta:Nem értem én ezt a Milant.
Sivat nem adják el 30-40 misiért sem, de 65-ért még Ibrát is vihetik. Hogy van ez?
Itt inkább Ibra volt a mérleg nyelve. Inkább odaadják olcsón, csak ne kelljen tovább állni a fizetését.
Minden esetre elég olcsón megszámolták ezt a két játékost, diszkont áron.
Thiago Silva tegyül fel 40m, Ibra 25nél nem ér többet. De nézhetjük úgy is hogy 35-30, akárhogy nézzük szerintem reális ár.
Nem értem ebben mi olyan érthetetlen.
szerintem meg teljesen reális üzlet volt...Capon írta:Nem értem én ezt a Milant.
Sivat nem adják el 30-40 misiért sem, de 65-ért még Ibrát is vihetik. Hogy van ez?
Itt inkább Ibra volt a mérleg nyelve. Inkább odaadják olcsón, csak ne kelljen tovább állni a fizetését.
Minden esetre elég olcsón megszámolták ezt a két játékost, diszkont áron.
Ha a Juve vesz egy normális csatárt, szerintem a BL8 összejön nekik. Az, hogy mennyire jók nemzetközi szinten, szerintem mutatta az Eb is, ahol a juvésokra épülő olaszok a döntőig mentek. De Rossi azért hiányozni fog...kristop írta:...
nagyon jókat írtál, öröm volt olvasni!kristop írta:...
ennyire nincs pénz az Internél??? nagyon nagy csapatuk volt még 2 éve, most meg ezek az emberkék... hát, finoman szólva talán a BL helyezésért harcolhatnának, de ugye most már nem a BL-ben fog indulni a 4.! ezzel a kerettel kb. 4-6 helyre várom őket... a Juvétól nem fogja senki elvenni az elsőséget, a Milan odaérhet a 2. helyre, utána a 3. helyért nagy harc lesz!!!Boixos írta:az internél nagy átalakításban vannak az interes haverom szerint, állítólag a nagypénzű zsugások kerültek lapátra: lucio, maicon, pandev, muntari. július cézárt ugye árulják, de adnák forlánt, sztankovicsot és még cambiassót is... cordoba ugye befejezte, meg az orlandoni is, nem nagyon fog maradni senki sem.
de nem baj, mert megvették a guarínt, a palaciót és a polt (ez ki a fsz...?)
kergetik a mudingayit, a kolarovot, de jongot meg a destrót.. és nagy dobásnak szánják a müllert a monacoból...
és még csodálkoznak, h egyre szarabb a serie a...
úgyszintén Juvéra szavaztam.messideco írta:A Juvére ment a szavazatom, nem is ok nélkül. Hihetetlenül profin igazolnak, ami azért meglepő az utolsó pár év után. A milánói csapatok újjáépülnek, ők szerintem a második helyért fognak harcolni, az Udinese kipukadt szerintem ezzel, a Napoli erőtlennek tűnik számomra.
Na hát akkor te boldogan és nagy reményekkel várod az új szezont.L.Messi 10 írta:Leali még oké, de Isla...fanbarca írta: Akkor bocsánat. Teljesen megfeledkeztem róluk.![]()
![]()
Szerettem Asamoah játékát a vébén, ügyes játékos. Giovinco is elég ügyes, Islát és Lealit nem nagyon ismerem.
Isla Asamoahval együtt az Udinese alappillére volt, Vidallal is jól ismerik egymást a Chilei válogatottból.
Leali pedig a Bresciatól jött, állítólag Ő az új Buffon és védett már az U17-18-19es Olasz válogatottban is.
Leali még oké, de Isla...fanbarca írta: Akkor bocsánat. Teljesen megfeledkeztem róluk.![]()
![]()
Szerettem Asamoah játékát a vébén, ügyes játékos. Giovinco is elég ügyes, Islát és Lealit nem nagyon ismerem.
Akkor bocsánat. Teljesen megfeledkeztem róluk.L.Messi 10 írta:Asamoah - 23 évesfanbarca írta:A Juve sem igazol rosszul, de nem lesznek túl öregek?
Isla - 24
Leali - 19
Giovinco - 25
Egyedül Lucio van aki 25év fölötti, Ő mondjuk 34, de cserének tökéletes.
Asamoah - 23 évesfanbarca írta:A Juve sem igazol rosszul, de nem lesznek túl öregek?