Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
előbb elővette a "jajj fáj a popóm is, meg a hajam" akaraterőt. blőőő, majd hamarosan előveszi azt is a színház után.Bob_Marley írta: 4ik szettben brake a svájcitól, Houston we have a problem...Most kell elővenni a hírhedt Nole féle akaraterőt!
számítottam rá,hogy nem lesznek hosszú szettek, még ha 7-6, akkor se hiszem,h tovább tartana 35-40percnél. Nadal esetében a 7-6os szettek több mint 1 órásak is akár.visca el barca írta:federe nayon gyorsan behuzta djoko ellen az első játszmát, csak igy tovább!
Nem hiszem, ők ketten sosem voltak barátok, és sztem már soha nem is lesznek. Ez sztem nemcsak a show része, Silva őszintén utálja Sonnent, ahogy még nagyon sok már harcos is. Sonnen kb. az UFC Mourinhoja, sőt még nála is rosszabb, tényleg mindenkinek odaszól, mindenkibe beleköt, ha csak teheti.kanty írta:Én követem. A nagy gálákat általában megnézem.Tdavid írta:Valaki követi innen a UFC mérkőzéseket?
Hétvégén egy elég ígéretes mérkőzés lesz.
Anderson Silva vs. Chael Sonnen!
Silva elég durván nyilatkozott hogy kiveri Sonnen összes fogát és eltöri az összes csontját.
Én személy szerint nagyon várom hogy mi lesz a végkifejlet!
Valaki másnak véleménye?
Én is Silvára tennék. Az ilyen nyilatkozatok nem meglepőek, a show része. Meccs után aztán hatalmas lesz a barátság.
Ja, kettőkor meg utána.S.Agüero írta: Mikor is kezdődnek pontosan? 2kor meg utána?
Egyetértek. Nem tudom miért, de utálom Djokovicot.. pontosan ugyanúgy mint Vettelt. Mindkettőjük remek sportember, nagyszerű képességekkel, mégsem tudok velük szimpatizálni.csababarca írta:Nincs az a hatalom ami engem arra rávehetne,hogy annak a pökhendi nagyképű szerbnek szurkoljak. pedig Federert sem szeretem,de inkább akkor már ő. Másik ágon meg Tsonga jusson be,Murrey úgyse tud fejben egy GS-t megnyerni,feleslegesen égetné magát a döntőben.
Szóval egy Tsonga-Federer döntő,Tsonga sikerrel kicsit enyhítené a Nadal miatti csalódottságomat
A show-t már megszoktam így meccs előtt.kanty írta:
Én követem. A nagy gálákat általában megnézem.
Én is Silvára tennék. Az ilyen nyilatkozatok nem meglepőek, a show része. Meccs után aztán hatalmas lesz a barátság.
Én követem. A nagy gálákat általában megnézem.Tdavid írta:Valaki követi innen a UFC mérkőzéseket?
Hétvégén egy elég ígéretes mérkőzés lesz.
Anderson Silva vs. Chael Sonnen!
Silva elég durván nyilatkozott hogy kiveri Sonnen összes fogát és eltöri az összes csontját.
Én személy szerint nagyon várom hogy mi lesz a végkifejlet!
Valaki másnak véleménye?
Neki biztos, h megérte. Ha nem nyer semmi komolyat életében, akkor is legalább elmondhatja, h megverte minden idők egyik legjobbját. Ezzel azért annyira sokan nem dicsekedhetnek.ozsimiki írta:Nah nesze neked Rosol...![]()
ezért utálom az ilyen meglepetéseket, aztán így nagyon sok értelme volt,hogy egy meccsre álomteniszt (főleg szervajátékot) tudott produkálni, na bumm, simán kiesett köv fordulóban,és vesztettünk egy klasszis összecsapást a későbbiekben. Megérte.
Kohlschreiber-Rosol
6-2, 6-3, 7-6