Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem tudom mennyi vagy,de most az utóbbi években eléggé figyelnek a tisztaságra. főleg a déli parton. én szeméttel az utóbbi 3 évben nem találkoztam,sem csikkel,sem zsepivel,sem semmivel. régebben pedig a 2000es évek elején lényegesen szemetesebb volt,meg el volt vadulva sok helyen.ozsimiki írta: Amúgy én a Balcsit régen (10-12éves koromban) nagyon szerettem, talán akkor még gyzést. Akkor is.tisztább is volt, sőt biztos.
egyből feljebb ment volna 18fokra.S.Agüero írta:szerintem még mindig jobb egy harminc fokos Balaton, mint egy 17 fokos, merthogy mikor osztálykiránduláson voltunk ebben az évben június elején, annyi volt, tizenhét fokos. majdnem behugyoztam mikor belementem a vízbe.
értem,hogy miért fizetős,csak azt nem,hogy akkor máshol miért nem?csababarca írta: az északi part nyilván fizetős,aki nem akarja megérteni,hogy miért,akkor az tényleg ne járjon a balatonra.
ha nem lenne fizetős,senki se foglalkozna vele,nem ápolnák,5 év alatt használhatatlan lenne. senki nem fogja ingyen levágni a nádat,tisztán partani a partot.
de mondjuk északi parton csak Révfülöpre jártam,máshova nem.
de a déli part az nem sokban különbözik sok helyen a horvát tengerpartól. jah,de ,közelebb van,és még a magyaroké is.
gyenge érv. sajnos csak az ""elvakult"" magyaroknak megfelelő indok. rengeteg ismerősöm a balatoni üdülésnél nem drágábban hozza ki a tengerpartot,de mint írtam,nem szeretem a sós vizet,se a balatont,ezért egy közeli,ingyenes megoldást választok általában.de a déli part az nem sokban különbözik sok helyen a horvát tengerpartól. jah,de ,közelebb van,és még a magyaroké is.
az északi part nyilván fizetős,aki nem akarja megérteni,hogy miért,akkor az tényleg ne járjon a balatonra.daffy írta:az északi partra jártam és nagyrészt fizetős volt mind.
azért meg nem fizetek,hogy a szemétben járkáljak és úszkáljak. minden egyes alkalommal beleléptem más szemetébe,mindezt pénzért.
kiépítés? a dunán is megannyi kiépített strand van a szigetközben,mégsem fizetősek. a holtágak dettó. rendesen kotorják,nem hínáros.
az északi partra jártam és nagyrészt fizetős volt mind.csababarca írta: Ezt most úgy írod,mintha csak fizetősek lennének. Minden városban vannak szabad strandok,ami a déli partot illeti.Siófokon is van 1-2 fizetős,de a 80%a a partnak szabadstrand.
De az összes déli parti településen ez van,nem tudom,honnan szedted ezt a dolgot. északi parton több fizetős strand van, ami érthető,hiszen ott ki kellett építeni a strandot a földrajzi környezet miatt,a déli parton viszont nyugodtan lehet pont a vízállás miatt szabadstrand mindenhol.
Én születésem óta minden évben megyek balatonra,és csak az északi Révfülöpön voltam belépős strandon,de az északi part. a délit végignyaraltam Siófoktól-fenyvesig,mindenhol szinte csak szabadstrandok vannak.
Épp ezért is szeretem a Balatont,és nyáron csak az jöhet szóba. kötetlen,szabad az egész,az öreg nyugdíjasok nem néznek szúrósan ha fröcsköl az ember,nem úgy mint a halkonzervként működő medencés strandokon.
Én minden évben kb 1 hónapot lent vagyok a Balatonon,ált Siófokon,nagyon kulturált hely,nincs okom váltani. Külföldre nincs pénzem járni,Horvátoknál is talán 97-ben voltam utoljára,nyáron csak a Balatonnál vagyok. Még a Hajdószoboszlói strand jó,de ott előjön a tömeg probléma,bár nem olyan szinten mint máshol,mert nagyon nagy területű a hely,rengeteg medencével.
Jah,a vize hideg kérdéshez,menj most le a déli partra,26-27 fokos.
daffy írta:én nem vagyok oda a balatonért. egyszerűen nevetségesnek tartom,hogy szinte mindenhol fizetős strandokat nyitnak. mire föl?Gerard3Piqué írta: Tényleg kinek mi a kedvenc nyaralóhelye esetleg még érvelést is lehetne írni.
A Balatont annyira én sem csipázom. De szerencsére mostanság kezdik felszámolni azt a tróger szandálturizmust ami mindig is jellemezte a helyszínt, és ami miatt sohasem szerettem. Bár sajna ez, ahogy daffy is leírta, az árak növekedésével jár. Eszméletlen, hogy milyen hoteleket, sétányokat és üdülőket látok. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem sohasem jött be a zsíroslángos-heck feelingje a helynek. Az meg mindig is idegesített, hogy a vize rohadt hideg. Félre ne értsetek ez nem is baj, sőt szeretem. Az idegesít, hogy nem lehet megszokni. Mivel bemegyek a tó közepéig és ott is bokáig ér a víz. Nem lehet normálisan úszni, hogy keringjen bennem a vér, és így nem tudom megszokni a vizet.Tényleg kinek mi a kedvenc nyaralóhelye esetleg még érvelést is lehetne írni.
Szavaztam.Messa írta:Srácok, főleg facebook userek, help me please.
Egyik nagyon közeli lány ismerősöm indult egy modellversenyen, jelenleg 4. helyen áll a majdnem 100-ból, és nincs messze az első hely sem. Kérlek, egy kattintással 'tetszikeljétek' már a fotót. Ha nagyon szerettek (vagy őt) akár meg is oszthatjátok.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
Köszönöm előre is, és ő is! Azt mondta ha megnyeri Barca drukker lesz.
én nem vagyok oda a balatonért. egyszerűen nevetségesnek tartom,hogy szinte mindenhol fizetős strandokat nyitnak. mire föl? a balaton az ott van,nem egy élményfürdő,amit meg kellett építeni. ha esik az eső,akkor van benne víz,ha nem esik,akkor átsétálok szinte az északi partra is. én kifejezetten rühellem a klasszikus nyaralókat,okot nem tudok írni,a hideg ráz tőle. ugyanakkor tengerpartot sem írok,mint kedvenc fürdőhelyet,mert az édesvizet jobban szeretem. vagyok olyan szerencsés helyzetben,hogy a kisalföldön születtem.a szigetközben rengeteg dunai holt ág található,melyek némelyike teljesen körbe van zárva nyaralókkal és csak az ottani ingatlantulajdonosok fürödhetnek a vízben. egy ilyen nyaralóval rendelkezik a családunk is és ha a barátnőmmel elmegyünk oda fürdeni,akkor kb 3-4 embernél többet sosem látni a vízben,pedig meglehetősen nagy a tó.Gerard3Piqué írta: Tényleg kinek mi a kedvenc nyaralóhelye esetleg még érvelést is lehetne írni.
Az már hogy is mondjam kellemetlen , főleg annak aki megszokta a Balaton hűvösségét . Én voltam úgy Siófokon hogy 30 fok volt a víz a kikötőben .daffy írta:helyenként 29 fokos a Balaton. szerintem abba már nem is érdemes megmártózni,ha a felfrissülés a cél
Abszolút, mi is bementünk a bójáig beugrottam és jól odavertem a bokám pedig magas nem vagyok kb 170 cm bár lehet kicsit több.Lassan kiszárad. Meg szeretem mikor az ötévesek ássák a gödröt és belelépsz és kitörik a térdet meg a csípődmiihii írta:Durván meleg az tuti. Hétvégén voltunk Vonyarcon és valóban melegebb,mint Varnus Xavér Twisted Evil
Azon meg mindig el vagyok hűlve,h mennyire nincs mélysége Shocked
Elmentünk vízibringázni,betekertünk a francba,aztán az egyik srác beugrott és utána vigyorogva mondja,h bakker,leér a lábam. (Igaz,mindehol leér az ember lába,csak nem mindenhol ér már ki a feje a vízből Mr. Green ) És tényleg,kulcscsontig ért a vasszer.Elképesztő ezt tapasztalni
Durván meleg az tuti. Hétvégén voltunk Vonyarcon és valóban melegebb,mint Varnus Xavérdaffy írta:helyenként 29 fokos a balaton. szerintem abba már nem is érdemes megmártózni,ha a felfrissülés a cél
Mond meg neki hogy ha dobogót elér már akkor legyen drukkerMessa írta:Srácok, főleg facebook userek, help me please.
Egyik nagyon közeli lány ismerősöm indult egy modellversenyen, jelenleg 4. helyen áll a majdnem 100-ból, és nincs messze az első hely sem. Kérlek, egy kattintással 'tetszikeljétek' már a fotót. Ha nagyon szerettek (vagy őt) akár meg is oszthatjátok.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
Köszönöm előre is, és ő is! Azt mondta ha megnyeri Barca drukker lesz.
Ha ezek a szempontok, akkor Samsung Galaxy Ace.FtcSikiHun írta:Hívás közben tökéletes legyen, az audió és zenelejátszó jó legyen, wifi legyen, ne legyen kicsi a képernyője-a mostani telóm nincs 1 éves de leakarom cserélni, mert túl kicsi a képernyője.
Lehessen rá mindenféle programot-játékot rakni, és lehetőleg érintőképernyős. Kamera legalább 5 megapixeles. és persze jó operációs rendszer, lehetőleg valami friss és új
Számlásan venném, plusz van valami akcióféle a hivatalba, mert faterom alpolgármester. Ezeket egybevéve 40.000 fölé nem nagyon mennék. De ha minden igaz, holnap megyek be papírért, hogy így minden akcióval együtt mi mennyibe kerül.L.Messi 10 írta:Mennyit költenél rá, és mi lenne a fontos? Ha mondasz egy-két támpontot, akkor tudok ajánlani telefonokat ha gondolod.FtcSikiHun írta:
Azért nem mindig lehet megítélni egy előzetes alapján, milyen is lesz a teljes produkció. Például a Skyline 2010-ben egy baromi jó trailerrel debütált, aztán a film meg egy halom trágya lett. Jó minősítési alap még a Drive is tavalyról, ami pedig sokkal jobban sikerült, mint ahogy azt az első előzetesek sugallták.Kash írta:Eddig azthittem, érdemes trailerek alapján filmet értékelni, de úgylátszik nem.![]()
És ne tessék félreérteni, de ha én látok egy 1-2 perces kisvideót, én már megtudom állapitani, hogy jó-e vagy nem.
És kivételesen viccnek szántam azt, hogy képek alapján itéltem, azt tényleg végignéztem.