MessiFan írta:Cumbee írta:erre úgy vadásszák a szabad sg-ket, mintha az életük múlna rajta.
Valószínűleg ezért nem marad Allen. Szereztünk egy hasonló shootert mint ő, aki fiatalabb és egészségesebb, és így ha maradna akkor csak úgy lehetne megoldani a perceket ha Terry irányítót is játszana.
Nem mintha Miamiban többet játszana, sőt fele annyi pénzt is kapna, de ha gyűrűt szeretne nyerni be kell állni a sorba, és most nem konkrétan a Heatre gondolok, hanem a Bostonnál is, meg az összes másik csapatnál.
Hát ezaz, hogy volt 2-3 jelölt arra az esetre, ha Allent nem tudjátok megtartani, mindez még az után, hogy megszereztétek Terry-t. Ilyen Nick Young-okat, meg isten tudja kiket akartatok megszerezni. Egyébként Terry-vel szerintem is jobban jártatok. Én stabilabbnak érzem a következő 2 évét, mint Allen-nek. Arra meg ne vegyél mérget, hogy Miami-ban nem fog játszani Allen, valami iszonyat jó cuccot teríthetnek mostanában arra felé, mert az új nagy ötlet, hogy Bosh 5-ös, James 4-es, Wade 3-es, Ray 2-es és a fekete bárány az 1-es, oszt megy a nagyonszmólból. Ezt PO-ra elfogadom, de ha így nyomják végig az alapszakaszt és a nagy 3-ast lefárasztják azzal, hogy non-stop 1 mérettel nagyobb emberrel kell birkózniuk, akkor tökön szúrom magam. Ha már Heat (eddig jól bírtam, hogy nem említettem őket:D)
According to sources, Free agent F/C Marcus Camby has a meeting set with the Heat on Saturday and the Knicks shortly thereafter.
Hát nem tudom, az hogy C az jó, az hogy tud pattanózni az is, de az, hogy még egy idős, pontot nem dobó Anthony/Turiaf klónt hoznak, az már kevésbé tetszik. Ráadásul mini mid levelt kér, azaz 3 millát. Ezzel meg szerintem buknánk Ray-t. Ha én miami GM lennék, biztos hogy az első akit megszereznék, az Jordan Hill lenne. Az a srác fiatal, olcsó és rohadt nagy potenciál van benne. Ehhez képest még sehol sem került szóba a neve, pedig egy jó center mindenkinek jól jön.
szerk.: Közben egyre valószínűbb, hogy Howard a Lakers-be megy, már napközben is voltak ilyen hírek, de egyre több az erre utaló jel. Lehet, hogy a szombat reggeli meglepi hír már ez lesz.
Lin ajánlatait meccseli a NYK, így ő valszeg marad. Houston baj van? Se Lin, se Howard és lassan nem marad játékosuk az első csapatból. Mi lesz, a draftpickeket küldik majd ki a pályára év közben?
Allen ügyére is pont kerülhet nemsokára.
D-Will. nyilatkozta, hogy a Mavs felé húzott egészen Joe Johnson érkezéséig. Így tényleg megérte átvenni azt a szerződést.
Elkezdődött az amerikai válogatottnak az olimpiai felkészülés. Meg is van az első balhé, Melo kiakadt a Cousins-ra.