Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen, Rondoról többen mondták már, hogy nehezen kezelhető, nagyképű stb. Ez mellé még az, hogy kissé hálátlanul bántak vele Bostonban...szóval végülis tény, hogy azok után, hogy el akarták cserélni, elég hiteltelen a nagy siránkozás most, meg hogy ő az áruló stb...Ainge el akarta trédelni, most ellenérték nélkül elment, ez van.kanty írta:Mondjuk így nekem valamilyen szinten érthető.
Úgy volt szerintem vele, hogy ha Bostonban sem számolnak vele komolyan(nála egy 4. opció szerintem ezt jelenti) és a Heatbe is csak egy nagyon nagyon fontos kiegészítőember lehet, akkor oda megy, ahol nagyobb az esélye a gyűrűnek.
Elmenet kevesebb pénzért, ezzel valamilyen szinten törleszteni is tud az általa vélt sérelmekért.
Ez a Rondo pedig egyre jobban érdekel. Mármint az, hogy milyen ember lehet a pályán kívül. Játékát szeretem, kedvenc irányítóm, de azért úgy néz ki, hogy nem egy egyszerű eset.
Tudom most jön Bob és "megvédi." Nem kell megvédeni, csak érdekel, egyszer pár belsős sztorit meghallgatnék, persze erre szinte semmi esély.
+PEKOVICTocy írta:Pacersen akadtam én is fent nagyon...a legjobb, leghasznosabb emberük, aki folyamatosan fejlődik, hiányposzton van, és pont rá sajnálják a pénzt? Batum akar menni, és én is örülnék neki, a Minny nem gyenge csapat lenne Rubio-Roy-Batum-Love
Mert nem olvasod ezt a topikotTocy írta:Ja, azt hittem Terry még nincs ott, és hogy még nem döntött, erről lemaradtam valamiértAmúgy Ray a miénk, bár a Boston a kétszeresét ajánlotta...
Ez szerintem kezdetnek tökéletes:Kash írta:Tudnátok küldeni pár linket, hogy hol tudom követni az átigazolási dolgokat az NBA-ről, vagy úgy összességében a kosárlabdáról!?
Elhatároztam hogy a jövőben nekiállok én is NBA-t nézni(rendszeresen), remélem addig a Bulls összeszedi magát, és nem fog 20 meg 30 pontos vezetést/előnyt csak úgy eldobni.![]()
![]()
Én azért szivesen látnám Lebron James-t a Chicagoban, erre azonban mennyi lehet az esély? Ti ha jól tudom, szakértők vagytok a témában.
Hát ezaz, hogy volt 2-3 jelölt arra az esetre, ha Allent nem tudjátok megtartani, mindez még az után, hogy megszereztétek Terry-t. Ilyen Nick Young-okat, meg isten tudja kiket akartatok megszerezni. Egyébként Terry-vel szerintem is jobban jártatok. Én stabilabbnak érzem a következő 2 évét, mint Allen-nek. Arra meg ne vegyél mérget, hogy Miami-ban nem fog játszani Allen, valami iszonyat jó cuccot teríthetnek mostanában arra felé, mert az új nagy ötlet, hogy Bosh 5-ös, James 4-es, Wade 3-es, Ray 2-es és a fekete bárány az 1-es, oszt megy a nagyonszmólból. Ezt PO-ra elfogadom, de ha így nyomják végig az alapszakaszt és a nagy 3-ast lefárasztják azzal, hogy non-stop 1 mérettel nagyobb emberrel kell birkózniuk, akkor tökön szúrom magam. Ha már Heat (eddig jól bírtam, hogy nem említettem őket:D)MessiFan írta:Valószínűleg ezért nem marad Allen. Szereztünk egy hasonló shootert mint ő, aki fiatalabb és egészségesebb, és így ha maradna akkor csak úgy lehetne megoldani a perceket ha Terry irányítót is játszana.Cumbee írta:erre úgy vadásszák a szabad sg-ket, mintha az életük múlna rajta.
Nem mintha Miamiban többet játszana, sőt fele annyi pénzt is kapna, de ha gyűrűt szeretne nyerni be kell állni a sorba, és most nem konkrétan a Heatre gondolok, hanem a Bostonnál is, meg az összes másik csapatnál.
Hát nem tudom, az hogy C az jó, az hogy tud pattanózni az is, de az, hogy még egy idős, pontot nem dobó Anthony/Turiaf klónt hoznak, az már kevésbé tetszik. Ráadásul mini mid levelt kér, azaz 3 millát. Ezzel meg szerintem buknánk Ray-t. Ha én miami GM lennék, biztos hogy az első akit megszereznék, az Jordan Hill lenne. Az a srác fiatal, olcsó és rohadt nagy potenciál van benne. Ehhez képest még sehol sem került szóba a neve, pedig egy jó center mindenkinek jól jön.According to sources, Free agent F/C Marcus Camby has a meeting set with the Heat on Saturday and the Knicks shortly thereafter.
Valószínűleg ezért nem marad Allen. Szereztünk egy hasonló shootert mint ő, aki fiatalabb és egészségesebb, és így ha maradna akkor csak úgy lehetne megoldani a perceket ha Terry irányítót is játszana.Cumbee írta:erre úgy vadásszák a szabad sg-ket, mintha az életük múlna rajta.
Terry már gyakorlatilag ott van.(Akkor lemaradtál róla, hogy a Dallast is kirabolták?:D) Pont ezért nem értem a Bostont.(Mint írtam idén sok mindent nem értek, ez az egyik.) Van 2 magas játékperces(kezdő szintű) kettese, erre úgy vadásszák a szabad sg-ket, mintha az életük múlna rajta. Kereshetnének helyette valami centert KG mellé.(És nem olyat akinek csak a posztja az.)Tocy írta:Ööö, ez egy kicsit nem túl pozitív hozzáállás? Szerintem Terry sem megy oda, viszont Allen 90%, hogy jön hozzánk.
On Monday, Jason Terry, a free agent after this past season, agreed to terms on a three-year deal with Boston.Tocy írta:
Ööö, ez egy kicsit nem túl pozitív hozzáállás? Szerintem Terry sem megy oda, viszont Allen 90%, hogy jön hozzánk.
Ööö, ez egy kicsit nem túl pozitív hozzáállás? Szerintem Terry sem megy oda, viszont Allen 90%, hogy jön hozzánk.MessiFan írta:Nem? Hát akkor ki? Egyébként NEGYED az a szót amit keresel.Kash írta:és nem az ellenfele visszahozta a meccset!!! M
Nagyon érdekesen alakulnak eddig az igazolások, cserék.
Az nem tetszik hogy Kidd a Knickbe ment, mert jövőre már 2 PO meccset is tudnak majd nyerni![]()
Az pedig hogy a másik zseni, Nash a Lakersbe, ahol x éve nem volt 8,5 assist felett átlagoló ember a csapatba elég érdekes. Majd Kobe-val veszekedni fognak a labdáértBynum meg (Gasol ha marad) örülhetnek, lesz aki passzoljon
Bostonnál úgy tűnik KG, Bass, Green biztosan marad, jön Terry és talán Allen is. Szomorú lennék ha elmenne, főleg akkor ha pont a Miamit választaná. Ha maradna a csapatnál simán lehet azt mondani hogy its all about 18, főleg ha nem 10 ember lesz sérült csak 5 a rájátszásban...
Nem? Hát akkor ki? Egyébként NEGYED az a szót amit keresel.Kash írta:és nem az ellenfele visszahozta a meccset!!! M
Ötöd. 4. ötödnek mondják. Tudni kell erről a sportról, hogy Amerikában minden meccs közben van egy szavazás, hogy mennyire tetszik a nézőknek a meccs, legyen-e 5. ötöd. A gond az, hogy az amcsik eléggé punnyadék emberek és lusták ilyen hosszú meccset megnézni, ránk szegény európaiakra meg nem gondolnak, így legtöbbször nem-el szavaznak, ezért általában csak négy-ötödig tart egy meccs.Kash írta:Az utlosó játékmenet jött, a 4. félidő(nem tudom hogy mondják,komolyan, nem értek hozzá)
Most vagy a jövőbe látsz, vagy rendkívül gonosz vagy és te csaltad ide...ozsimiki írta:másodszor, lassan Kash is bekapcsolódik az itteni vitákhoz Very Happy
Wtf van Orlandoban, wtf van Dallasban, wtf van Brooklynban de legfőképpen wtf van Houstonban? Meg van hülyülve mindenki, én már semmit sem értek... Engem a Rockets zavaz leginkább, fogalmam sincs ők mit szeretnének, gyakorlatilag kiárulják az első és a 2. sorukat is. Kíváncsi lennék Slither véleményére, hogy ő mit tud, mi folyik odaát, mert 2 hét alatt [auto_cenzúra] szétvertek egy szimpatikus és egész jó kis csapatukat.Tocy írta:Wtf van Phillyben?