USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.07. 13:15:08

Bob jön :D de nagyon nem kell itt védeni a dolgokat, én is írtam sokszor Rondo egy nagyon nehezen kezelhető emberke.Iszonyat makacs, iszonyat flegma, bunkó az újságírókkal a saját Cerlticses riportereknek is úgy nyilatkozik, hogy látszik rajta bármikor eldurranhat és elküld mindenkit a francba :D

Viszont a csapaton belül abszolút szereti mindenki, voltak összezördülések de bizton állítom így több ezer km távolságból, hogy sok dolog van a Celtics-szel kapcsolatban ami fals s az igazi csapathoz közeli insidereket olvasva pl egyáltalán nem volt kibékíthetetlen ellentét Rondo és Allen között.Egyszerűen Allen valóban kicsit visszább szorult meg ugye Bradley is elé került.Szezon közben panaszkodott Ray hogy kevés labdát kap, Rondo meg mondta neki "többet kellene futni" mert így nem tudok passzolni, s ezen kaptak össze, de azért látva edzéseket meg meccseket nem egy dulifuli rohadjon meg a másik probléma volt ez, abszolút jókedvűen játszottak a későbbiekben, s én nem láttam hogy gond lenne.Valahol lehet egy kis ürügy Ray részéről, hogy ezért is megy el, de inkább valóban talán az hogy lecsökkent a szerepe.Meg hogy cserélni akarták.

Rondora meg még visszatérve nehéz játékos, de Doc 99%ban tudja kezelni, s azért tényleg sokat fejlődött mentálisan is, sokkal rosszabb volt pár éve, állandó hisztivel meg nyavalygással a pályán :D De összességében ez a Rondo egy "elviselhetetlen" játékos kijelentés pl Dávid Kornéltól is anno (nem emlékszem pontosan valami hasonlót mondott rá) nem valós.Csapattársakkal meg az öltözőben teljesen másként viselkedik mint mondjuk a pályán vagy az újságírók előtt.Bár ebben is azért fejlődik néha még mosolyog is 1-1 interjú alatt :P :D

megkeresem azt a cikket ami nagyon jól leírta milyen is Rondo az öltözőben pl, Dooling nyilatkozott hosszabban Rondoról.

szerk: s tádám :D
http://sports.yahoo.com/blogs/nba-ball- ... 08276.html
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.07. 13:13:38

kanty írta:Mondjuk így nekem valamilyen szinten érthető.
Úgy volt szerintem vele, hogy ha Bostonban sem számolnak vele komolyan(nála egy 4. opció szerintem ezt jelenti) és a Heatbe is csak egy nagyon nagyon fontos kiegészítőember lehet, akkor oda megy, ahol nagyobb az esélye a gyűrűnek.
Elmenet kevesebb pénzért, ezzel valamilyen szinten törleszteni is tud az általa vélt sérelmekért.

Ez a Rondo pedig egyre jobban érdekel. Mármint az, hogy milyen ember lehet a pályán kívül. Játékát szeretem, kedvenc irányítóm, de azért úgy néz ki, hogy nem egy egyszerű eset.

Tudom most jön Bob és "megvédi." Nem kell megvédeni, csak érdekel, egyszer pár belsős sztorit meghallgatnék, persze erre szinte semmi esély.
Igen, Rondoról többen mondták már, hogy nehezen kezelhető, nagyképű stb. Ez mellé még az, hogy kissé hálátlanul bántak vele Bostonban...szóval végülis tény, hogy azok után, hogy el akarták cserélni, elég hiteltelen a nagy siránkozás most, meg hogy ő az áruló stb...Ainge el akarta trédelni, most ellenérték nélkül elment, ez van.
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.07. 12:57:25

Mondjuk így nekem valamilyen szinten érthető.
Úgy volt szerintem vele, hogy ha Bostonban sem számolnak vele komolyan(nála egy 4. opció szerintem ezt jelenti) és a Heatbe is csak egy nagyon nagyon fontos kiegészítőember lehet, akkor oda megy, ahol nagyobb az esélye a gyűrűnek.
Elmenet kevesebb pénzért, ezzel valamilyen szinten törleszteni is tud az általa vélt sérelmekért.

Ez a Rondo pedig egyre jobban érdekel. Mármint az, hogy milyen ember lehet a pályán kívül. Játékát szeretem, kedvenc irányítóm, de azért úgy néz ki, hogy nem egy egyszerű eset.

Tudom most jön Bob és "megvédi." Nem kell megvédeni, csak érdekel, egyszer pár belsős sztorit meghallgatnék, persze erre szinte semmi esély.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.07. 12:47:38

Tocy írta:Pacersen akadtam én is fent nagyon...a legjobb, leghasznosabb emberük, aki folyamatosan fejlődik, hiányposzton van, és pont rá sajnálják a pénzt? Batum akar menni, és én is örülnék neki, a Minny nem gyenge csapat lenne Rubio-Roy-Batum-Love :D
+PEKOVIC :mrgreen:

Rayhez most láttam nálatok, de ide is beteszem mert legalább öröm az ürömben :D
Kép

Rayhez még pár adalék amúgy, tőlünk 3év 27 milliót szeretett volna (apja fülét...:D ennyink ha akartuk se lett volna rá) és még abba is belement volna Ainge, hogy beletegyék a szerződésébe a no trade clause kitételt, de csak 2 év 12 milliót tudtunk volna adni, erre elmegy 3 millióért kb a Heatbe :lol:

Egyértelműen mindenhol azt írják nem érezte a kellő megbecsülést Bostonban s "megsértődött" hogy pl csak 4ik opció illetve a cserepletykák miatt is stb.Lehet megjött neki én nem tudom, de valóban ráadásul most az offseasonben teljesen jól dolgozik Ainge és csapata erősödtünk magas posztokon, Green egészséges Bradley amúgy sem lesz még a szezon elején, így lehetett volna Allen simán kezdő de később is 25 percet tuti kapott volna, abszolút adott lett volna, hogy marad szerintem.

Bostonban amúgy úgy állítják be a dolgot mintha valaki a Red Soxból átmenne a Yankeesbe :D Ray-Rayt most nagyon utálja mindenki.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.07. 12:36:23

Pacersen akadtam én is fent nagyon...a legjobb, leghasznosabb emberük, aki folyamatosan fejlődik, hiányposzton van, és pont rá sajnálják a pénzt? Batum akar menni, és én is örülnék neki, a Minny nem gyenge csapat lenne Rubio-Roy-Batum-Love :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.07. 12:19:39

Tocy írta:Ja, azt hittem Terry még nincs ott, és hogy még nem döntött, erről lemaradtam valamiért :D Amúgy Ray a miénk, bár a Boston a kétszeresét ajánlotta...
Mert nem olvasod ezt a topikot :D Camby meg csak pletyka eddig.

11ig senki nem megy amúgy sem sehova :D Ezek amikről beszélgetünk csak ajánlat előrefixálások 11-től lesznek hivatalosak, s aki meg RFA az aláírástól számítva 3 napig meccselhető.

Batum érdekes s úgy tudom nem akarja a Blazers megtartani, illetve Batum akar mindenképpen a Wolvesnál játszani, számomra viszont ami meglepőbb (ha van ilyen látva mik vannak...) hogy Hibbertet nem akarja megtartani a Pacers.....Legalábbis csak olyanokat olvastam, hogy a Portland beajánlotta neki a max szerződést és az Indiana nem fogja ezt majd tartani.....Nagyon sajnálnám ha hosszú évek alatt szépen összehoznak egy fiatal jó kis csapatot erre hagynák széjjel menni őket.Ebben az ínséges centeridőkben egy Hibbert aranyat érhet.

Rayhez meg nagyon nem lehet mit hozzátenni állítólag valóban Rondo miatti afférok illetve nehezményezte, hogy "állandóan" el akartuk cserélni.Sőt ugye a Grizzlies-szel már meg is egyeztünk márciusban Mayoról és a repülőtérről fordítottuk vissza Allent, hogy bocsi mégse kell menni Memphisbe :D Plusz ugye Orlandoban van a család nála valóban hihető, hogy közel akar lenni hozzájuk :D

Szép volt, jó volt köszönjük, ennyi :D Kicsit ráaludva a sztorira próbálom pozitívan felfogni, s így utólag Nick Young jöhetett volna :P Persze nem 6 millióért, meg jobban belegondolva Nick Young??? :D

Mayoról emg hír:
Courtney Lee is getting affections from the Bulls and the Pacers... but hearing Pacers may be close to something with OJ Mayo.
Kép
Kép
Kép
kamaj
Capitá del Barça

2012.07.07. 12:12:00

Micsoda változások vannak itt, ilyen évek óta nem volt. Már az kéne, hogy Howard is megmozduljon, akkor lenne még csak káosz. Arra vagyok kíváncsi, hogy a nagy vesztesek (Rockets pl), mire lesznek képesek, és legfőképp kit tudnak hozni a lyukas posztokra.
Kicsit most haza is beszélek: nekem eddig az uborkaszezon eléggé csalódás, mert mintha a Grizz csapatánál elégedettek lennének a kerettel, pedig lenne min javítani. Külföldi források szerint (nem néztem egyetemi kosarat) Wroten nem a dobásairól híres, pedig ez a nagy hiány a Maciknál. Mayo-t is elengedtük, mert a tulajdonosbácsi nem megy a luxusadóhatár fölé (nem mintha nem futná neki a + díj). Már csak abban reménykedek, hogy a sok nagy hal között egy nálunk is kiköt (no nem Nash félék). Remélem minél előbb meglesz a tulajdonosváltás, mert ez így nonszensz. + hír Speights marad 2 évre összesen 9 millióért. Elvileg Arthur is marad, de így sok lesz a PF. Szerintem Cunningham mehetne, de ismerve a menedzsmentet, nem nagyon cserélgetnek. Gay meg valszeg marad, de minek...
Amúgy Mayoról vannak hírek, hogy hová mehet?
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.07. 11:58:34

Kash írta:Tudnátok küldeni pár linket, hogy hol tudom követni az átigazolási dolgokat az NBA-ről, vagy úgy összességében a kosárlabdáról!?
Elhatároztam hogy a jövőben nekiállok én is NBA-t nézni(rendszeresen), remélem addig a Bulls összeszedi magát, és nem fog 20 meg 30 pontos vezetést/előnyt csak úgy eldobni. :? :D
Én azért szivesen látnám Lebron James-t a Chicagoban, erre azonban mennyi lehet az esély? Ti ha jól tudom, szakértők vagytok a témában.
Ez szerintem kezdetnek tökéletes:
http://kezdo5.hu/

Ha tényleg komolyan érdekel, akkor olvasgasd ezt, plusz nba1 fórumát, plusz youtube tele van meccsekkel, párat érdemes megnézned.

Ja és olvasd ezt a topicot. Egyelőre csak szigorúan olvasd, van itt pár arc, aki eléggé vágja a dolgokat.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.07.07. 11:16:56

lehet én vagyok a hülye, de ha pályán vége felé lennék, már nyertem bőven, akkor inkább ott vonulnék vissza, ahol mint legendát tisztelnek és egy fogalom vagyok a csarnokba, vastaps közepette tűnnék el a folyosón.. pont a Heat? érdekes. Ez az idei átigazolási időszak eléggé parádés kicsit.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kash
Entrenador del Barça

2012.07.07. 11:04:59

Tudnátok küldeni pár linket, hogy hol tudom követni az átigazolási dolgokat az NBA-ről, vagy úgy összességében a kosárlabdáról!?
Elhatároztam hogy a jövőben nekiállok én is NBA-t nézni(rendszeresen), remélem addig a Bulls összeszedi magát, és nem fog 20 meg 30 pontos vezetést/előnyt csak úgy eldobni. :? :D
Én azért szivesen látnám Lebron James-t a Chicagoban, erre azonban mennyi lehet az esély? Ti ha jól tudom, szakértők vagytok a témában.
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.07. 11:01:45

Elvileg Ray-nek Rondoval volt baja, de én ezt nehezen hiszem...de nagyon más épeszű magyarázatot én sem találok amúgy. Most jó lesz jövőre a Boston, ott ő tényleg egy szent, PP-KG-vel együtt vonulhatnának vissza Kelta legendaként, erre fele annyi pénzért aláír a jelenlegi talán legnagyobb riválishoz. Ha csak nem Doc küldte téglának, akkor nem értem :D De baromira örülök neki :P
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.07. 10:06:46

Na itt a nagy Ray és Boston történet közben, azért megemlíteném Batumot is.
Tavaly eléggé megkedveltem őt. Most pedig a Wolves szeretné valahogy megszerezni, azért nem lenne gyenge, Rubio-Batum-Love, még szerethetőbb team lenne. A bibi csak ott van, hogy a Portland sem igazán szeretné elengedni. Hallani egy olyat is, hogy Sixersből Igu menne Portlandba, D. Williams és még töltelék emberek a Sixersbe és Batum a Wolveshoz. Érdekes lenne, bár nagy esélyt erre nem látok.
Sixers:

Megszerezték Youngot és így Williamsnek mennie kell, ennek mi értelme van? Fizetésük kb. azonos, tudásba is kb. azt hozzák. S ott van, hogy Nick Young eléggé érdekes személyiség.

szerk:

Allen-t én sem igazán értem. Már bajnok, oké, hogy még szeretne gyűrűt, de ezért feladja azt, hogy Bostonban tényleg imádják, tisztelik.
Mondjuk azért mostanában történnek dolgok, amik eléggé érthetetlenek. :)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.07.07. 10:06:01

Allen mezét nem hiszem,hogy vissza fogják vonultatni...ezek után.
Lehet én vagyok a gyengeelméjű,de az ilyen szintű cseréket sosem értettem.
Adott a Boston,aki jövőre a bajnoki gyűrűre is esélyes,itt Allen élő legenda,mindenki imádja,játszott is volna nem keveset.
Elmegy egy Miamiba,ahol aztán abszolút 2 faktoros a csapat,és teljesen háttérbe fog szorulni,szerintem a játékpercei is kevesebbek lesznek. Persze pro érv,hogy valamivel esélyesebb a bajnoki címre a Heat,ezt nem vitatja senki,de nem értem akkor sem.
Plusz állítólag azt olvasni,hogy a C's még többet is ajánlott neki. akkor mi lehetett? lehet Riversel nem jöttek ki jól? más nem lehet mert épeszű ember ilyet nem csinál.

A Nash-kérdéshez annyit,hogy gyűrűért mehet így a Lakers is, bár nem biztos,hogy ez még elég,és nagy kérdés a Kobe-Nash szál mennyire fog működni. Ha működik,odaérhetnek,tény kijárna NAshnak a gyűrű,de ne má' a Lakersel... :D

OKC-ről vannak hírek? lesz valami jövés-menés? remélem a mag (Harden-RW-Durant-Ibaka) megmarad,és akkor jövőre megint meg lehet próbálni a dolgot. 2 éve főcsoportdöntő,idén nagy döntő,jövőre bajnokicím?!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.07. 09:50:49

Ja, azt hittem Terry még nincs ott, és hogy még nem döntött, erről lemaradtam valamiért :D Amúgy Ray a miénk, bár a Boston a kétszeresét ajánlotta...

Cambynek én azért örülnék, egyrészt most már számszerűleg is kevés magasunk van, minőségben főleg, ő azért egy rutinos, jól pattanózó magas, a pontokat nem feltétlenül tőle kell várni, de pár kosarat azért ő is fel tud tenni, sztem Joelnél ügyesebb. Ott úgyis Bosh fogja a pontokat hozni, meg Wade-James betörésekből, a többiek pedig kintről, neki az lenne a feladata, hogy ne szerezzen minden arra járó ellenfél pattanót, ne csak Bosh-James legyen képes felugrani érte...

Lewis annyira nem lenne update, sose bírtam, a játékát se különösebben, nem is követtem az elmúlt szezonban, de úgy olvastam, hogy már egyre csak rosszabb lesz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.07. 05:56:47

Nagyjából visszaolvastam Kashről tudtuk Bulls szurkoló, legyél majd aktív ha valami nem világos Cumbee pl szívesen segít meg mi is ha tudunk. (amúgy a szabályok eléggé elmaradtak skaccerek :mrgreen:)

Free agent center Marcus Camby still visiting MIA on Saturday, but would now need a sign & trade from HOU to get deal done, source tells Y!

Már csak ez hiányzik :D

Celtics source confirms that Ray Allen has chosen Miami. Team just received call from new Heat guard 10 minutes ago.

Számítani lehetett rá, s twitteren nagyon ostorozzák Jesust :? Pedig azért sokat köszönhetünk neki, nagyon sajnálom ráadásul a keleti legnagyobb riválist választotta :cry: Sok sikert neki (persze ellenünk ne :D) Valahol értem őt valahol nem, mindenesetre ez extra motiváltság lesz a többieknek, s mondjuk Terry nem fogja tudni pótolni (mert azért védekezésben még egy 37 éves Allen is jobb) de megpróbáljuk jövőre nélküle.

Mindig ez jut róla eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=72L_wmVn-cs
Hiányozni fog azért :cry: Number twenty Ray Allen for threeeeeeeeeeeeeee

Ritka szutyok érzés hogy pont a Miamiba ment....Shit :?
Annyira jól dolgozott a vezetés eddig, s valahogy ez mégis szíven ütött :? Persze azért itt van KG meg Bradley óriási felfedezett volt, de valahogy ezt a sztorit úgy képzelte az ember, jött 2 ember PP mellé bajnokságot nyert majd együtt 3an visszavonulnak...Aztán az élet közbeszól......

És még Rashard Lewist is akarja a Heat :lol: Fú de utálom én őket :D (összeállhat a régi Sonics gyilok duó...)

Eazzyvel sírhatunk egymás vállán :mrgreen: Ők Lout vesztik el mi Rayt tényleg hihetetlen össze-visszasság van az NBA offseasonben.....

KG meze vissza lesz val vonultatva 2 vagy 3 év múlva Ray-Ray meze már nem biztos..... :? Iszonyat fura lesz az első Celtics-Heat meccs az alapszakaszban....Nem vagyok egy érzelmes gyerek de most ez azért tényleg megütött pedig lehetett tudni régóta, de mégis most tudatosul az emberben Ray Celtics mezben nincs többé.....

szerk: látom Cumbee up to date a témában mindent leírt amiről én kb 8 órával később értesültem :D
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.07.06. 23:36:21

MessiFan írta:
Cumbee írta:erre úgy vadásszák a szabad sg-ket, mintha az életük múlna rajta.
Valószínűleg ezért nem marad Allen. Szereztünk egy hasonló shootert mint ő, aki fiatalabb és egészségesebb, és így ha maradna akkor csak úgy lehetne megoldani a perceket ha Terry irányítót is játszana.
Nem mintha Miamiban többet játszana, sőt fele annyi pénzt is kapna, de ha gyűrűt szeretne nyerni be kell állni a sorba, és most nem konkrétan a Heatre gondolok, hanem a Bostonnál is, meg az összes másik csapatnál.
Hát ezaz, hogy volt 2-3 jelölt arra az esetre, ha Allent nem tudjátok megtartani, mindez még az után, hogy megszereztétek Terry-t. Ilyen Nick Young-okat, meg isten tudja kiket akartatok megszerezni. Egyébként Terry-vel szerintem is jobban jártatok. Én stabilabbnak érzem a következő 2 évét, mint Allen-nek. Arra meg ne vegyél mérget, hogy Miami-ban nem fog játszani Allen, valami iszonyat jó cuccot teríthetnek mostanában arra felé, mert az új nagy ötlet, hogy Bosh 5-ös, James 4-es, Wade 3-es, Ray 2-es és a fekete bárány az 1-es, oszt megy a nagyonszmólból. Ezt PO-ra elfogadom, de ha így nyomják végig az alapszakaszt és a nagy 3-ast lefárasztják azzal, hogy non-stop 1 mérettel nagyobb emberrel kell birkózniuk, akkor tökön szúrom magam. Ha már Heat (eddig jól bírtam, hogy nem említettem őket:D)
According to sources, Free agent F/C Marcus Camby has a meeting set with the Heat on Saturday and the Knicks shortly thereafter.
Hát nem tudom, az hogy C az jó, az hogy tud pattanózni az is, de az, hogy még egy idős, pontot nem dobó Anthony/Turiaf klónt hoznak, az már kevésbé tetszik. Ráadásul mini mid levelt kér, azaz 3 millát. Ezzel meg szerintem buknánk Ray-t. Ha én miami GM lennék, biztos hogy az első akit megszereznék, az Jordan Hill lenne. Az a srác fiatal, olcsó és rohadt nagy potenciál van benne. Ehhez képest még sehol sem került szóba a neve, pedig egy jó center mindenkinek jól jön.

szerk.: Közben egyre valószínűbb, hogy Howard a Lakers-be megy, már napközben is voltak ilyen hírek, de egyre több az erre utaló jel. Lehet, hogy a szombat reggeli meglepi hír már ez lesz.
Lin ajánlatait meccseli a NYK, így ő valszeg marad. Houston baj van? Se Lin, se Howard és lassan nem marad játékosuk az első csapatból. Mi lesz, a draftpickeket küldik majd ki a pályára év közben?
Allen ügyére is pont kerülhet nemsokára.

D-Will. nyilatkozta, hogy a Mavs felé húzott egészen Joe Johnson érkezéséig. Így tényleg megérte átvenni azt a szerződést.:D

Elkezdődött az amerikai válogatottnak az olimpiai felkészülés. Meg is van az első balhé, Melo kiakadt a Cousins-ra.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.07.06. 23:16:59

Cumbee írta:erre úgy vadásszák a szabad sg-ket, mintha az életük múlna rajta.
Valószínűleg ezért nem marad Allen. Szereztünk egy hasonló shootert mint ő, aki fiatalabb és egészségesebb, és így ha maradna akkor csak úgy lehetne megoldani a perceket ha Terry irányítót is játszana.
Nem mintha Miamiban többet játszana, sőt fele annyi pénzt is kapna, de ha gyűrűt szeretne nyerni be kell állni a sorba, és most nem konkrétan a Heatre gondolok, hanem a Bostonnál is, meg az összes másik csapatnál.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.07.06. 23:10:01

Tocy írta:Ööö, ez egy kicsit nem túl pozitív hozzáállás? Szerintem Terry sem megy oda, viszont Allen 90%, hogy jön hozzánk.
Terry már gyakorlatilag ott van.(Akkor lemaradtál róla, hogy a Dallast is kirabolták?:D) Pont ezért nem értem a Bostont.(Mint írtam idén sok mindent nem értek, ez az egyik.) Van 2 magas játékperces(kezdő szintű) kettese, erre úgy vadásszák a szabad sg-ket, mintha az életük múlna rajta. Kereshetnének helyette valami centert KG mellé.(És nem olyat akinek csak a posztja az.)

Egyébként meg a Nash ügyhöz csak ennyi:
Kép
EPIC

Egyébként ez így most merült fel bennem. Nekem kajak az az érzésem, hogy idén van 2-3 farmcsapat, akit mindenki lerabol a francba, az eleje meg majd jól összetorlódik.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.07.06. 23:06:07

Inkább az a pozitív hozzáállás, hogy csak azért mert Miamiban ragadt Ray már 90%-ban a tietek.
Terry-vel szóban megegyeztek a felek, a Dallas nem fogja ütni a Boston ajánlatát, így 11.-én alá fogja írni majd a szerződést.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.07.06. 23:02:15

Tocy írta:
Ööö, ez egy kicsit nem túl pozitív hozzáállás? Szerintem Terry sem megy oda, viszont Allen 90%, hogy jön hozzánk.
On Monday, Jason Terry, a free agent after this past season, agreed to terms on a three-year deal with Boston.

ez nem azt jelenti,hogy ő már a Bostoné?
Allen meg remélem nem megy sehova,vagy ha igen,ne a Miamiba, csalódnék benne nagyon :?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.06. 22:57:36

MessiFan írta:
Kash írta:és nem az ellenfele visszahozta a meccset!!! M
Nem? Hát akkor ki? Egyébként NEGYED az a szót amit keresel.

Nagyon érdekesen alakulnak eddig az igazolások, cserék.
Az nem tetszik hogy Kidd a Knickbe ment, mert jövőre már 2 PO meccset is tudnak majd nyerni :lol:
Az pedig hogy a másik zseni, Nash a Lakersbe, ahol x éve nem volt 8,5 assist felett átlagoló ember a csapatba elég érdekes. Majd Kobe-val veszekedni fognak a labdáért :D Bynum meg (Gasol ha marad) örülhetnek, lesz aki passzoljon :D

Bostonnál úgy tűnik KG, Bass, Green biztosan marad, jön Terry és talán Allen is. Szomorú lennék ha elmenne, főleg akkor ha pont a Miamit választaná. Ha maradna a csapatnál simán lehet azt mondani hogy its all about 18, főleg ha nem 10 ember lesz sérült csak 5 a rájátszásban...
Ööö, ez egy kicsit nem túl pozitív hozzáállás? Szerintem Terry sem megy oda, viszont Allen 90%, hogy jön hozzánk.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.07.06. 22:54:14

Kash írta:és nem az ellenfele visszahozta a meccset!!! M
Nem? Hát akkor ki? Egyébként NEGYED az a szót amit keresel.

Nagyon érdekesen alakulnak eddig az igazolások, cserék.
Az nem tetszik hogy Kidd a Knickbe ment, mert jövőre már 2 PO meccset is tudnak majd nyerni :lol:
Az pedig hogy a másik zseni, Nash a Lakersbe, ahol x éve nem volt 8,5 assist felett átlagoló ember a csapatba elég érdekes. Majd Kobe-val veszekedni fognak a labdáért :D Bynum meg (Gasol ha marad) örülhetnek, lesz aki passzoljon :D

Bostonnál úgy tűnik KG, Bass, Green biztosan marad, jön Terry és talán Allen is. Szomorú lennék ha elmenne, főleg akkor ha pont a Miamit választaná. Ha maradna a csapatnál simán lehet azt mondani hogy its all about 18, főleg ha nem 10 ember lesz sérült csak 5 a rájátszásban...
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.06. 22:52:37

Én csak feltettem egy kérdést,hogy ki a kedvence, elolvasta, és ma válaszolt rá.

Az sem szép, hogy nem hogy elmagyaráznád/nánk neki milyen szabályok érvényesek, hanem visszaélünk a tudásunkkal :(

Kash!

Kosárlabdánál 4db negyed van, kettő után félidő.

Ne aggódj, én se voltam sokkal fiatalabb amikor kezdett érdekelni a kosárlabda. (10éves)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.07.06. 22:48:24

Kash írta:Az utlosó játékmenet jött, a 4. félidő(nem tudom hogy mondják, :lol: komolyan, nem értek hozzá)
Ötöd. 4. ötödnek mondják. Tudni kell erről a sportról, hogy Amerikában minden meccs közben van egy szavazás, hogy mennyire tetszik a nézőknek a meccs, legyen-e 5. ötöd. A gond az, hogy az amcsik eléggé punnyadék emberek és lusták ilyen hosszú meccset megnézni, ránk szegény európaiakra meg nem gondolnak, így legtöbbször nem-el szavaznak, ezért általában csak négy-ötödig tart egy meccs.:(
ozsimiki írta:másodszor, lassan Kash is bekapcsolódik az itteni vitákhoz Very Happy
Most vagy a jövőbe látsz, vagy rendkívül gonosz vagy és te csaltad ide...:(
Tocy írta:Wtf van Phillyben?
Wtf van Orlandoban, wtf van Dallasban, wtf van Brooklynban de legfőképpen wtf van Houstonban? Meg van hülyülve mindenki, én már semmit sem értek... Engem a Rockets zavaz leginkább, fogalmam sincs ők mit szeretnének, gyakorlatilag kiárulják az első és a 2. sorukat is. Kíváncsi lennék Slither véleményére, hogy ő mit tud, mi folyik odaát, mert 2 hét alatt [auto_cenzúra] szétvertek egy szimpatikus és egész jó kis csapatukat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.07.06. 22:57:44-kor.
Kash
Entrenador del Barça

2012.07.06. 22:08:30

Még múltkor néztem egy NBA meccset, azthiszem a Chicago Bulls - Miami/Dallas kettősből valakivel.
Az utlosó játékmenet jött, a 4. félidő(nem tudom hogy mondják, :lol: komolyan, nem értek hozzá) és a Bulls vezetett vagy 20 ponttal, és nem az ellenfele visszahozta a meccset!!! Majd a ráadásban kiütötte a Bullst...Az volt életem első kosárlabda szurkolása... :D
Kép
Válasz küldése