Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ne Romeut hozzuk vissza... saját nevelés meg minden, de már idegesít, h hihetetlen üzletekkel már magunkat égetjük, h mindenkit visszavásárlunk... Meg még nem is tudom, mennyire állná meg a helyét...Chino írta:Nem dőlök a kardomba, hogy elment, de azért sajnálom. Így hogy elment szerintem a legjobb lenne leperkálni a 10 misit Chelsea-nek és hazahozni Romeu-t.
Éppen ezért lenne jó, ha nem vennénk senkit Busquets mögé (M'Vila, Cabaye...). Ott van Mascherano, aki remélhetőleg még nem felejtett el teljesen szűrőt játszani, hátra meg Puyol, Piqué, esetleg Bartra, plusz Hummels/Javi Martínez/valaki más.Ronaldinho&Barca írta:Így viszont remélem Dos Santos több lehetőséget fog kapni, nagy játékos lehet, itt az idő bizonyításra.
Ezzel nem értek egyet, régebben voltak jó meccsei vkp-ként, de az utóbbi időben nagyon gyér volt ott. Idén konkrétan volt olyan, ahol Keita - Thiago - Iniesta/Xavi felállásban kezdett Pep, de ennyira gyenge volt a középpálya, hogy Thiago lépett vissza a védelem elé, majd jött is Busquets Keita helyére, Thiago pedig vissza a kezdő pozíciójába.MichaaBee írta:Busquetsnek ő volt a tökéletes csereembere, az "alibipasszaival" középpályán csak ugyanazt csinálta, mint Sergio;
are you fucking kidding me?Kash írta:Én ide még nem irtam a távozása ügyében, nem is tudok igazából mit irni, csak azt hogy sok sikert Keita!!!
Én úgy voltam vele hogy tuti marad,most azért csalódtam egy kicsit.Nagyon bírtam a mali fiút,örültem volna ha innen megy nyugdíjba,dehát ez nem jött össze... Adiós Ombre!Erxy írta:Hát.. Számítottam rá, hogy nem fog hosszabbítani, sok sikert neki az új klubjában a Dalian Aerbin-ben.![]()
188 meccsen 22 gól és 11 gólpassz.