Nagy igazolás, de kicsit furcsa lesz őt Celtics után Heat mezben látni. Wade játékpercei csökkenni fognak, JJ és MM nem biztos, hogy marad, 20+ percet kapni fog Allen. Hiába kapott volna sokkal több pénzt, ő már nem igazán akart Boston-ban maradni...
Bob_Marley írta:(amúgy a szabályok eléggé elmaradtak skaccerek

)
Socio szépen leírta, amivel meg volt bízva, én is megcsináltam már a felét, de rohadt lusta vagyok befejezni
Kash írta:
Én azért szivesen látnám Lebron James-t a Chicagoban, erre azonban mennyi lehet az esély? Ti ha jól tudom, szakértők vagytok a témában.
0%. Bob, te hogy gondolod?
Cumbee írta:Ötöd. 4. ötödnek mondják. Tudni kell erről a sportról, hogy Amerikában minden meccs közben van egy szavazás, hogy mennyire tetszik a nézőknek a meccs, legyen-e 5. ötöd. A gond az, hogy az amcsik eléggé punnyadék emberek és lusták ilyen hosszú meccset megnézni, ránk szegény európaiakra meg nem gondolnak, így legtöbbször nem-el szavaznak, ezért általában csak négy-ötödig tart egy meccs.
Neee
Cumbee írta:
According to sources, Free agent F/C Marcus Camby has a meeting set with the Heat on Saturday and the Knicks shortly thereafter.
Hát nem tudom, az hogy C az jó, az hogy tud pattanózni az is, de az, hogy még egy idős, pontot nem dobó Anthony/Turiaf klónt hoznak, az már kevésbé tetszik. Ráadásul mini mid levelt kér, azaz 3 millát. Ezzel meg szerintem buknánk Ray-t. Ha én miami GM lennék, biztos hogy az első akit megszereznék, az Jordan Hill lenne. Az a srác fiatal, olcsó és rohadt nagy potenciál van benne. Ehhez képest még sehol sem került szóba a neve, pedig egy jó center mindenkinek jól jön.
Camby azért jobb lenne az összes Miami C-nél még így 63 évesen is. Knicks - Heat között vacillál, valahogy rá kéne venni, hogy vet. min.-ért aláírjon

SnT-et nem tudom, hogy összetudnának-e hozni a Houston-nal.
Jordan Hill-re már nem lenne lóvé meg asszem néhány napja olvastam, hogy a Wolves érdeklődik iránta, Pekovic és Love mögé bőven jó lenne.
kanty írta:
Megszerezték Youngot és így Williamsnek mennie kell, ennek mi értelme van? Fizetésük kb. azonos, tudásba is kb. azt hozzák. S ott van, hogy Nick Young eléggé érdekes személyiség.
Annyi hírt olvasok mostanában, hogy már nem tudom, hogy mi hogy van, de nem úgy volt, hogy Lou Will nem hosszabbított, ezért szerezték meg Swaggy P-t?
kamaj írta:
Kicsit most haza is beszélek: nekem eddig az uborkaszezon eléggé csalódás, mert mintha a Grizz csapatánál elégedettek lennének a kerettel, pedig lenne min javítani.
Sok mindent nem tudtok csinálni, Gay - Randolph - Gasol szerződése már alapból 47 millió. Gay-t én cserélném, csak hova és kire? Draft környékén szó volt a Raptors-ról, de oda már nem hiszem, hogy el lehetne őt passzolni.
Bob_Marley írta:
Batum érdekes s úgy tudom nem akarja a Blazers megtartani, illetve Batum akar mindenképpen a Wolvesnál játszani, számomra viszont ami meglepőbb (ha van ilyen látva mik vannak...) hogy Hibbertet nem akarja megtartani a Pacers.....Legalábbis csak olyanokat olvastam, hogy a Portland beajánlotta neki a max szerződést és az Indiana nem fogja ezt majd tartani.....Nagyon sajnálnám ha hosszú évek alatt szépen összehoznak egy fiatal jó kis csapatot erre hagynák széjjel menni őket.Ebben az ínséges centeridőkben egy Hibbert aranyat érhet.
Ha igaz, akkor a Pacers-t nem igazán értem, elengedik Hibbert-et, aztán meg hozzák OJ Mayo-t George mellé

Blazers meg Batum-ot "lecserélné" Hibbert-re, szerintem ők jól járnának.
Wolves-nak alapból divatszurkolok, de ez a Rubio, Roy, Batum, Love, Pek csapat még inkább szimpatikus lenne. Egy egészszéges Rubio-val és egy 3-4 évvel ezelőtti Roy-jal ez Nyugaton simán 3-4. csapat lenne, de szerintem Rubio nélkül és egy 10-15 perces Roy-jal is meglehet a PO nekik.