Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Félig off, de leírom.Bob_Marley írta:Sok mindent meglehetett volna spórolniTe szereted leírod karizmatikus stb, én nem szeretem leírom önző és iszonyat csapatbomlasztó személyiség (pályán kívül erre értettem, verekedés összetűzések nyilatkozatok "csapattársak elüldözése" ).
"Vita" miből indult???Leírtuk önző ezt tudja mindenki, valakinek szimpi valakinek nem, érdemeit senki sem vitatta legyen tőle boldog![]()
Erre jött ozsi hogy hát de nem "önző" meg kinek passzoljon stb
Djokovicot meg nem írom le, mert kapok egy bant ozsitól, de továbbiakban legyen Kis Pista
Szóval érdekes módon Kis Pista nem szimpi pl neked, mert egoista hisztizik nagyképű (egy egyéni sportban ráadásul, amiben csak te vagy és nicnsen semmi más csak SAJÁT magad győzd le a veled szemben állót)
De Kobe meg szimpi mert ezek ellenére ő karizmatikus, meg ugye az eredményei őt igazolják, miközben állandóan hiszitzik (nincs még egy ember az NBA-ben ezt állítom aki annyi mindent megtehet a bíróknál mint ő, még James se!!!!Kobe végig pofázza az egészet, állandóan kommentál minden döntés, 2 centiről ordít a sporikkal gyakorlatilag 99%ban teknikai nélkül!!!!) nagyképű, egoista, iszonyat önző és ezt teszi egy CSAPATSPORTBAN de itt szimpi.
Hagyjuk ebbe bele se akarok menni mélyebben de ettől függetlenül logikailag nekem nem áll össze
Hazudtam mégse vége.Bob_Marley írta:De ez hol konkrétum hogy leírod az érdemeit, erre mondtam élő legenda...De az hogy milyen a pályán a játéka(erről "vitatkozunk ) s a pályán kívül az hol tükrözi ezt.kanty írta:Imádlak Bob, nem készülsz politikai pályára?sértés nélkül.
Milyen konkrétumokat szeretnél?
Nyert 5 bajnoki címet, kétszer volt döntő legértékesebb játékosa. Kitartott a csapat mellett ha esett, ha fújt. Nélküle kicsit másként alakult volna a LA elmúlt 15 éve.
Van egy hatalmas egoja, sokan nem kedvelik emiatt, de az eredmények általában őt igazolták.
Ennyivel én is jöhetnek, hogy az, hol tény, PJ alig várta, hogy megszabaduljon tőle.
Na tényleg részemről vége.
PJ rész, meg kb 15ezer nyilatkozata van róla, már amikor edző is volt hányszor "vesztek" ők össze????
A kiemelt részt majd elteszem magamnakJó lesz később felhasználni ha más sportoló kerül előtérbe.
Nagyrészt egyetértek, de azt továbbra sem értem, hogy miért kellett volna Jamesnek Cleveland-ben bajnokságot nyernie. Varejao mellett, vagy kivel? Amióta én NBA-t nézek, csak olyan csapat tudott bajnok lenni, ahol volt egy vezér, és volt körülötte legalább 1 sztár még, valamint hasznos triplázók, irányító, cserepad...a '99-es Spursnél Duncan-Robinson és ott volt még pl Avery Johnson csak hogy valakit mondjak de az egész csapat jó volt, utána Shaq a vezér, Kobe a 2., Rice triplázott, stb-stb, tökéletes csapat volt, a Pistonsból talán az igazi vezér hiányzott, de ott az egész kezdő nagyszerű játékosokkal volt tele, a Spursnél később ugye Duncan mellé Ginobili és Parker is nagyon jó volt, nálunk Wade mellett Shaq, és a kiegészítők Jason Williams, Haslem, Mourning, Toine...Bostonban BIG3, aztán Kobe akkor ért oda, amikor már Gasol is mellette volt, Mavsnél Nowo mellett Marion, Kidd...idén meg nálunk szintén BIG3. Jordan mellett is ott volt Pippen, Kukoc, Rodman...abban a Cavsben egy értékelhető játékos nem volt LeBron mellett! Miért volt elvárás a bajnoki cím? Vagy ő is várjon 35 éves koráig, hogy összerakjanak neki egy használható csapatot, vagy legalább vkit hozzanak mellé még, aztán mikor ez nem sikerül, elmenjen vet. minimumért ő is a Lakershez bajnokságot nyerni?...kanty írta:James körül hatalmas felhajtás volt már a kezdetektől fogva. Még a bokáját sem tette be az NBA-be és máris Jordanhoz hasonlították sokan. Ehhez képest eltelt asszem 8 év és a fontos szituációkban rendre kevés volt(igen, a legendák a döntőkben születnek, hiába játszik remekül az egész rájátszásban, ha a döntőbe nagyon gyenge). Lehet szépíteni a dolgokat, de Celvelandbe neki bajnokságot kellett volna nyernie, ehelyett inkább lelépett. Ott minden adott volt, nem tudott vele élni. Ezzel most már semmi gond sincs, csak azért volt őt amiért lehúzni. Az idei évről nem beszélek, idén nem emberi volt.Tocy írta: Nekem Kobe sosem volt szimpatikus, az első 3 bajnokság nagyrészt Shaqnek köszönhető, ő teremtette meg a helyet és a lehetőséget Kobenak, persze Bryant nagy játékos volt már akkor is. Utána jöttek az önző meccsek tőle pl a 83 pont, ami egy egészen brutális teljesítmény volt és tátott szájjal néztem csak, de rengeteg olyan meccs volt már akkor is, amikor hiába nem ment a dobás, ugyanúgy ráemelt 30-at...az egy gyenge csapat volt körülötte, ez is tény. 2004-ben neki is volt vesztes döntője, méghozzá simán vesztes döntője, aztán PO-ba sem jutott, volt ott elsőkörös kiesés, minden. Aztán mikor csináltak neki győztes csapatot, azt megint győzelemre vezette, ez is tény. Az 5 bajnoki cím nem az ölébe hullott, megdolgozott érte. Csak annyira túl van ő misztifikálva, túlsztárolva, hogy hihetetlen, miközben James le van húzva a földig, mert hogy nem nyert bajnokságot a fogalmatlan Cleveland-del, nem dobott minden meccsen 50-et, és nem nyert meg minden meccset egy buzzer beaterrel. Miközben Mr. Clutch még gyengébb százalékkal dob hasonló szitukban, rengeteg meccset veszít az önzősége miatt, ő sem ment semmire ( sőt... ) a gyenge csapattal, és legalább olyan nagyképű ( most már sokkal inkább az... ), mint LeBron. Engem ezek a dolgok zavarnak benne, a hatalmas Kobe-mánia, miközben az elitből nem kiemelkedő képességű sem játéktudásban, sem mentálisan. Nálam nála bőven előrébb van pl Tim Duncan, Shaq meg főleg.
A két játékost én még egy lapon nem igazán említeném, bár James most a "helyes" útra lépett.
Miért van ekkora felhajtás? Azért mert adott talán a világ legnépszerűbb csapata, ott lehúzott 16 évet, nyert 5 bajnokságot, plusz még karizmatikus játékos is melléje. Pl. ott van Duncan, egy hatalmas játékos, de érte nem rajonganak annyian, egyszerűen nem az az egyéniség, jellem.
S a másik dolog, hogy nagyon megosztó. Te nem bírod én igen. Nagyon kevés ember van, akinek semleges lenne.
Remek játékos, nagy a piaci értéke, abszolút érthető, hogy ekkora felhajtás van körülötte.
5-6 év múlva talán James-el lesz ugyanez a szitu.
De ez hol konkrétum hogy leírod az érdemeit, erre mondtam élő legenda...De az hogy milyen a pályán a játéka(erről "vitatkozunk ) s a pályán kívül az hol tükrözi ezt.kanty írta:Imádlak Bob, nem készülsz politikai pályára?sértés nélkül.
Milyen konkrétumokat szeretnél?
Nyert 5 bajnoki címet, kétszer volt döntő legértékesebb játékosa. Kitartott a csapat mellett ha esett, ha fújt. Nélküle kicsit másként alakult volna a LA elmúlt 15 éve.
Van egy hatalmas egoja, sokan nem kedvelik emiatt, de az eredmények általában őt igazolták.
Ennyivel én is jöhetnek, hogy az, hol tény, PJ alig várta, hogy megszabaduljon tőle.
Na tényleg részemről vége.
http://www.nba.com/freeagents/2012/Eazzy írta:Hali!
Nincs mst időm olvasgatni, valaki gyorsba összefoglalná mi történt hétfő óta NBA-ben? Látom Nash LA-ben pl....
Kösz!
Shaq rész megint nem igaz, ő LA-ből akart visszavonulnikanty írta:Shaq azért nem az a hűséges típus, a Kobe nyakába varrni ezt(is) kicsit érdekes.
Az, hogy több rajongója van, mint egy-egy csapatnak szerintem helytálló. Szerinted világszerte kinek van több fanja Kobenak vagy a Bobcatsnek? Ugyanígy fociba is pl. egy Messinek van több szurkolója vagy egy Getafenek.
Amúgy én itt be is fejezem, mert ezt a végtelenségig lehet húzni. Meggyőzni a másikat meg úgyse igazán lehet.
Abban egyetérthetünk, hogy eléggé megosztó.
Bob_Marley írta: Képre visszatérve, igen ez egy ironikus képi megjelenítés arra vonatkozóan, hogy Kobe Bryant a legtöbbször saját önön érdekeit a csapat elé helyezi keveset vagy egyáltalán nem foglalkozik csapattársaival azoknak helyezkedésével és esetleges megjátszásával, legtöbbször csak saját magára gondol és saját kultikus imázsának középpontba helyezését tartja szem előtt.
Röviden igen Kash önző és erre van a kép
Ezzel megint totál nem értek egyet.ozsimiki írta: így is többet használ a csapatának, mintha passzolna.
Ebbe irigység nincs, élő legenda, de kérdem én Shaq miért ment el mellőle, miért ment el mellőle mindenki????, PJ alig várta hogy "megszabaduljon" tőle.ozsimiki írta: Kash, Kobe szimplán a legnagyobb aktív játékos jelenleg az NBA-ban, élő legenda, noha önző is, de tudása megkérdőjelezhetetlen, irigyei csak önzőségével takarózhatnak
Ezt nem tudom megcáfolni vagy elismerni, tuti tájékozottabb vagy ebben a kategóriábanozsimiki írta: Több rajongója van, mint egy-egy csapatnak![]()
Öööö erre vonatkozóan majd karrierje végén beszélhetünk, de hidd el kevés oylan ember van a ligában aki igen fontosabbnak tart esetleg egy MJ stat túlszárnyalását minthogy mondjuk odaadja Bynumnak a labdát.ozsimiki írta: "legtöbbször csak saját magára gondol" ez tetszett a legjobban, bizonyára azért akar sok pontot dobni,h kapjon ki a Lakers, de ő legyen pontrekorder.
Erre meg amit Tocy is írt tudnám én is írni, illetve vele kapcsolatban ami engem "felbosszant" sokan úgy állítják meg mint minden idők legjobb clutch játékosát, ami régen sem volt ígyozsimiki írta: Kash, olvass vissza oda, amikor az önző kis Kobeal szárnyalt a Lakers, ahogy még remélem fog is. Persze egészséges fikázás ideje most van az ellentábornak, hisz épp nem a csúcson van az LAL...
James körül hatalmas felhajtás volt már a kezdetektől fogva. Még a bokáját sem tette be az NBA-be és máris Jordanhoz hasonlították sokan. Ehhez képest eltelt asszem 8 év és a fontos szituációkban rendre kevés volt(igen, a legendák a döntőkben születnek, hiába játszik remekül az egész rájátszásban, ha a döntőbe nagyon gyenge). Lehet szépíteni a dolgokat, de Celvelandbe neki bajnokságot kellett volna nyernie, ehelyett inkább lelépett. Ott minden adott volt, nem tudott vele élni. Ezzel most már semmi gond sincs, csak azért volt őt amiért lehúzni. Az idei évről nem beszélek, idén nem emberi volt.Tocy írta: Nekem Kobe sosem volt szimpatikus, az első 3 bajnokság nagyrészt Shaqnek köszönhető, ő teremtette meg a helyet és a lehetőséget Kobenak, persze Bryant nagy játékos volt már akkor is. Utána jöttek az önző meccsek tőle pl a 83 pont, ami egy egészen brutális teljesítmény volt és tátott szájjal néztem csak, de rengeteg olyan meccs volt már akkor is, amikor hiába nem ment a dobás, ugyanúgy ráemelt 30-at...az egy gyenge csapat volt körülötte, ez is tény. 2004-ben neki is volt vesztes döntője, méghozzá simán vesztes döntője, aztán PO-ba sem jutott, volt ott elsőkörös kiesés, minden. Aztán mikor csináltak neki győztes csapatot, azt megint győzelemre vezette, ez is tény. Az 5 bajnoki cím nem az ölébe hullott, megdolgozott érte. Csak annyira túl van ő misztifikálva, túlsztárolva, hogy hihetetlen, miközben James le van húzva a földig, mert hogy nem nyert bajnokságot a fogalmatlan Cleveland-del, nem dobott minden meccsen 50-et, és nem nyert meg minden meccset egy buzzer beaterrel. Miközben Mr. Clutch még gyengébb százalékkal dob hasonló szitukban, rengeteg meccset veszít az önzősége miatt, ő sem ment semmire ( sőt... ) a gyenge csapattal, és legalább olyan nagyképű ( most már sokkal inkább az... ), mint LeBron. Engem ezek a dolgok zavarnak benne, a hatalmas Kobe-mánia, miközben az elitből nem kiemelkedő képességű sem játéktudásban, sem mentálisan. Nálam nála bőven előrébb van pl Tim Duncan, Shaq meg főleg.
Nekem Kobe sosem volt szimpatikus, az első 3 bajnokság nagyrészt Shaqnek köszönhető, ő teremtette meg a helyet és a lehetőséget Kobenak, persze Bryant nagy játékos volt már akkor is. Utána jöttek az önző meccsek tőle pl a 83 pont, ami egy egészen brutális teljesítmény volt és tátott szájjal néztem csak, de rengeteg olyan meccs volt már akkor is, amikor hiába nem ment a dobás, ugyanúgy ráemelt 30-at...az egy gyenge csapat volt körülötte, ez is tény. 2004-ben neki is volt vesztes döntője, méghozzá simán vesztes döntője, aztán PO-ba sem jutott, volt ott elsőkörös kiesés, minden. Aztán mikor csináltak neki győztes csapatot, azt megint győzelemre vezette, ez is tény. Az 5 bajnoki cím nem az ölébe hullott, megdolgozott érte. Csak annyira túl van ő misztifikálva, túlsztárolva, hogy hihetetlen, miközben James le van húzva a földig, mert hogy nem nyert bajnokságot a fogalmatlan Cleveland-del, nem dobott minden meccsen 50-et, és nem nyert meg minden meccset egy buzzer beaterrel. Miközben Mr. Clutch még gyengébb százalékkal dob hasonló szitukban, rengeteg meccset veszít az önzősége miatt, ő sem ment semmire ( sőt... ) a gyenge csapattal, és legalább olyan nagyképű ( most már sokkal inkább az... ), mint LeBron. Engem ezek a dolgok zavarnak benne, a hatalmas Kobe-mánia, miközben az elitből nem kiemelkedő képességű sem játéktudásban, sem mentálisan. Nálam nála bőven előrébb van pl Tim Duncan, Shaq meg főleg.ozsimiki írta:Ennek Game, Bob, és Daffy biztos örülKash írta: Mindenesetre közel vagyok a Kosárlabda végleges megkedveléséhez, minnél többet beszélek ezekről a kiváló játékosokról.
Ozsi, te kinek szurkolsz?Hiszen egyik céljuk, hogy minél több emberrel szerettessék meg ezt a sportot, szóval hajrá Kash, kérdezz bátran, szurkolj erőteljesen!
Amúgy elég rég óta a Lakers-nek, így képben vagyok vele,h mennyire önző gyerek ez a Kobe, viszont ettől függetlenül óriási zseni, és kb csak köszönhet neki a Lakers. Igaz mint minden csapatsportnál itt is kellettek neki a társak is a sikerekhez, sőt elengedhetetlenek voltak. Csupán a briliáns képességei szerintem nem vita tárgya.
Dirk valami német srác, s valami falusi csapatba játszik, asszem Dallas, tavaly pedig összekukázott valami jelentéktelen gyűrűt.Kash írta: Dirk Nowitzkiről tudtok valamit? Ha összejönne egyszer a Dirk-James-Kobe 3-as...Akkor szerintetek mi lenne?![]()
Mindenesetre közel vagyok a Kosárlabda végleges megkedveléséhez, minnél többet beszélek ezekről a kiváló játékosokról.
Szinte ugyanaz, akiket én is írtam kivéve a visszalépett Wade és Bosh, helyettük Harden és Westy.Bob_Marley írta: Team USA Official Roster: Kobe, LeBron, Durant, Carmelo, DWill, CP3, Harden, Westbrook, Love, Tyson Chandler, Blake Griffin & Andre Iguodala
Kis Olimpia riválisok elemzése:
http://aol.sportingnews.com/olympics/st ... a-lithuani
Hajrá Spanyolország
Kash írta: Ha összejönne egyszer a Dirk-James-Kobe 3-as...Akkor szerintetek mi lenne?![]()
Igazolások topic deja vuKash írta: Én azért szivesen látnám Lebron James-t a Chicagoban, erre azonban mennyi lehet az esély?
Ennek Game, Bob, és Daffy biztos örülKash írta: Mindenesetre közel vagyok a Kosárlabda végleges megkedveléséhez, minnél többet beszélek ezekről a kiváló játékosokról.
Ozsi, te kinek szurkolsz?
Nekem is nagy kedvencem Kobe, annak ellenére, hogy nem rajongok a Lakers-ért.így is többet használ a csapatának, mintha passzolna.
Kash, Kobe szimplán a legnagyobb aktív játékos jelenleg az NBA-ban, élő legenda, noha önző is, de tudása megkérdőjelezhetetlen, irigyei csak önzőségével takarózhatnak Very Happy
Több rajongója van, mint egy-egy csapatnak Smile
"legtöbbször csak saját magára gondol" ez tetszett a legjobban, bizonyára azért akar sok pontot dobni,h kapjon ki a Lakers, de ő legyen pontrekorder.
Kash, olvass vissza oda, amikor az önző kis Kobeal szárnyalt a Lakers, ahogy még remélem fog is. Persze egészséges fikázás ideje most van az ellentábornak, hisz épp nem a csúcson van az LAL...
így is többet használ a csapatának, mintha passzolna.Bob_Marley írta: Képre visszatérve, igen ez egy ironikus képi megjelenítés arra vonatkozóan, hogy Kobe Bryant a legtöbbször saját önön érdekeit a csapat elé helyezi keveset vagy egyáltalán nem foglalkozik csapattársaival azoknak helyezkedésével és esetleges megjátszásával, legtöbbször csak saját magára gondol és saját kultikus imázsának középpontba helyezését tartja szem előtt.
Röviden igen Kash önző és erre van a kép
Mindenesetre nem bánom, sok fejfájást okozott igy is a Bulls-nak, még az kell, hogy odamenjen.Sima Boozer-James deal plusz még két hajpánt ajándékba Carlosnak Lebrontól Mr. Green
Nyilván 1 % esély talán van rá, lehet pár év múlva olyan történik hogy odamegy 2015ben pl player optionos a szerződése Bronnak aztán lehet nyom egy Decision2őt (addigra már 4 vagy 5 vagy kit tudja hányadik Decision lesz látva pár ember bénázását élen Howarddal)
De a közeljövőben Kash nem fog James Chicagoban játszani illetve fog csak nem Bulls mezben
Örülnék neki természetesenMessiFan írta: Bob! Te mit szólnál egy ilyen kerethez Bostonban?
Rondo-Bradley-Pierce-Bass-Garnett
6.Green 7.Terry 8.Pietrus 9.Sullinger 10.Stiemsma 11.Dooling 12.Wilcox/Melo
Socio amúgy tényleg nagyon szépen megcsinálta utólag is pacsi neki, minden le volt írva.Game90 írta: Socio szépen leírta, amivel meg volt bízva, én is megcsináltam már a felét, de rohadt lusta vagyok befejezni![]()
Game90 írta:0%. Bob, te hogy gondolod?Kash írta: Én azért szivesen látnám Lebron James-t a Chicagoban, erre azonban mennyi lehet az esély? Ti ha jól tudom, szakértők vagytok a témában.
Cambys résszel nem értek egyet, mert azért Joel-Turiaf párossal ellentétben megtudja fogni a labdátGame90 írta:Hát nem tudom, az hogy C az jó, az hogy tud pattanózni az is, de az, hogy még egy idős, pontot nem dobó Anthony/Turiaf klónt hoznak, az már kevésbé tetszik. Ráadásul mini mid levelt kér, azaz 3 millát. Ezzel meg szerintem buknánk Ray-t. Ha én miami GM lennék, biztos hogy az első akit megszereznék, az Jordan Hill lenne. Az a srác fiatal, olcsó és rohadt nagy potenciál van benne. Ehhez képest még sehol sem került szóba a neve, pedig egy jó center mindenkinek jól jön.According to sources, Free agent F/C Marcus Camby has a meeting set with the Heat on Saturday and the Knicks shortly thereafter.
Socio szépen leírta, amivel meg volt bízva, én is megcsináltam már a felét, de rohadt lusta vagyok befejezniBob_Marley írta:(amúgy a szabályok eléggé elmaradtak skaccerek)
0%. Bob, te hogy gondolod?Kash írta: Én azért szivesen látnám Lebron James-t a Chicagoban, erre azonban mennyi lehet az esély? Ti ha jól tudom, szakértők vagytok a témában.
NeeeCumbee írta:Ötöd. 4. ötödnek mondják. Tudni kell erről a sportról, hogy Amerikában minden meccs közben van egy szavazás, hogy mennyire tetszik a nézőknek a meccs, legyen-e 5. ötöd. A gond az, hogy az amcsik eléggé punnyadék emberek és lusták ilyen hosszú meccset megnézni, ránk szegény európaiakra meg nem gondolnak, így legtöbbször nem-el szavaznak, ezért általában csak négy-ötödig tart egy meccs.![]()
Camby azért jobb lenne az összes Miami C-nél még így 63 évesen is. Knicks - Heat között vacillál, valahogy rá kéne venni, hogy vet. min.-ért aláírjonCumbee írta:Hát nem tudom, az hogy C az jó, az hogy tud pattanózni az is, de az, hogy még egy idős, pontot nem dobó Anthony/Turiaf klónt hoznak, az már kevésbé tetszik. Ráadásul mini mid levelt kér, azaz 3 millát. Ezzel meg szerintem buknánk Ray-t. Ha én miami GM lennék, biztos hogy az első akit megszereznék, az Jordan Hill lenne. Az a srác fiatal, olcsó és rohadt nagy potenciál van benne. Ehhez képest még sehol sem került szóba a neve, pedig egy jó center mindenkinek jól jön.According to sources, Free agent F/C Marcus Camby has a meeting set with the Heat on Saturday and the Knicks shortly thereafter.
Annyi hírt olvasok mostanában, hogy már nem tudom, hogy mi hogy van, de nem úgy volt, hogy Lou Will nem hosszabbított, ezért szerezték meg Swaggy P-t?kanty írta: Megszerezték Youngot és így Williamsnek mennie kell, ennek mi értelme van? Fizetésük kb. azonos, tudásba is kb. azt hozzák. S ott van, hogy Nick Young eléggé érdekes személyiség.
Sok mindent nem tudtok csinálni, Gay - Randolph - Gasol szerződése már alapból 47 millió. Gay-t én cserélném, csak hova és kire? Draft környékén szó volt a Raptors-ról, de oda már nem hiszem, hogy el lehetne őt passzolni.kamaj írta: Kicsit most haza is beszélek: nekem eddig az uborkaszezon eléggé csalódás, mert mintha a Grizz csapatánál elégedettek lennének a kerettel, pedig lenne min javítani.
Ha igaz, akkor a Pacers-t nem igazán értem, elengedik Hibbert-et, aztán meg hozzák OJ Mayo-t George melléBob_Marley írta: Batum érdekes s úgy tudom nem akarja a Blazers megtartani, illetve Batum akar mindenképpen a Wolvesnál játszani, számomra viszont ami meglepőbb (ha van ilyen látva mik vannak...) hogy Hibbertet nem akarja megtartani a Pacers.....Legalábbis csak olyanokat olvastam, hogy a Portland beajánlotta neki a max szerződést és az Indiana nem fogja ezt majd tartani.....Nagyon sajnálnám ha hosszú évek alatt szépen összehoznak egy fiatal jó kis csapatot erre hagynák széjjel menni őket.Ebben az ínséges centeridőkben egy Hibbert aranyat érhet.