USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.08. 16:46:34

Bob_Marley írta:Sok mindent meglehetett volna spórolni :D Te szereted leírod karizmatikus stb, én nem szeretem leírom önző és iszonyat csapatbomlasztó személyiség (pályán kívül erre értettem, verekedés összetűzések nyilatkozatok "csapattársak elüldözése" ).

"Vita" miből indult???Leírtuk önző ezt tudja mindenki, valakinek szimpi valakinek nem, érdemeit senki sem vitatta legyen tőle boldog :D

Erre jött ozsi hogy hát de nem "önző" meg kinek passzoljon stb

Djokovicot meg nem írom le, mert kapok egy bant ozsitól, de továbbiakban legyen Kis Pista :D

Szóval érdekes módon Kis Pista nem szimpi pl neked, mert egoista hisztizik nagyképű (egy egyéni sportban ráadásul, amiben csak te vagy és nicnsen semmi más csak SAJÁT magad győzd le a veled szemben állót)

De Kobe meg szimpi mert ezek ellenére ő karizmatikus, meg ugye az eredményei őt igazolják, miközben állandóan hiszitzik (nincs még egy ember az NBA-ben ezt állítom aki annyi mindent megtehet a bíróknál mint ő, még James se!!!!Kobe végig pofázza az egészet, állandóan kommentál minden döntés, 2 centiről ordít a sporikkal gyakorlatilag 99%ban teknikai nélkül!!!!) nagyképű, egoista, iszonyat önző és ezt teszi egy CSAPATSPORTBAN de itt szimpi.

Hagyjuk ebbe bele se akarok menni mélyebben de ettől függetlenül logikailag nekem nem áll össze :D
Félig off, de leírom.
Az előző hszbe leírtam. Aki karizmatikus és ZSENI azt én kedvelem. Az én szememben Djokovic nem az. Ennyi. Érthető? Számomra az ő játékában semmi olyan nincs, ami miatt beletartozna a zseni kategóriába. Ő az ő játéka nekem olyant nem mutatott, amihez hasonlót valaki mástól nem láttam volna. Egy remek játékos, elismerem, aki fejben nagyon ott van, s mellette van egy rakás stikije.
Pár sportoló, aki nálam zseni kategória: Ronaldinho, Nadal, Bryant, Ibrahimovic, O Sullivan, Rossi.

Megfordítom. Kis Pista Neked szimpi pedig nagyképű, egoista, holott Te ezt nem szereted. Logika itt?
Átvihetjük offba, ha gondolod.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.08. 16:33:35

Sok mindent meglehetett volna spórolni :D Te szereted leírod karizmatikus stb, én nem szeretem leírom önző és iszonyat csapatbomlasztó személyiség (pályán kívül erre értettem, verekedés összetűzések "csapattársak elüldözése" ).

"Vita" miből indult???Leírtuk önző ezt tudja mindenki, valakinek szimpi valakinek nem, érdemeit senki sem vitatta legyen tőle boldog :D

Erre jött ozsi hogy hát de nem "önző" meg kinek passzoljon stb

Djokovicot meg nem írom le, mert kapok egy bant ozsitól, de továbbiakban legyen Kis Pista :D

Szóval érdekes módon Kis Pista nem szimpi pl neked, mert egoista hisztizik nagyképű (egy egyéni sportban ráadásul, amiben csak te vagy és nicnsen semmi más csak SAJÁT magad győzd le a veled szemben állót)

De Kobe meg szimpi mert ezek ellenére ő karizmatikus, meg ugye az eredményei őt igazolják, miközben állandóan hiszitzik (nincs még egy ember az NBA-ben ezt állítom aki annyi mindent megtehet a bíróknál mint ő, még James se!!!!Kobe végig pofázza az egészet, állandóan kommentál minden döntés, 2 centiről ordít a sporikkal gyakorlatilag 99%ban teknikai nélkül!!!!) nagyképű, egoista, iszonyat önző és ezt teszi egy CSAPATSPORTBAN de itt szimpi.

Hagyjuk ebbe bele se akarok menni mélyebben de ettől függetlenül logikailag nekem nem áll össze :D

summa summárum nem is tudom hogy sikerült ide eljutnunk amúgy :D Engem tuti nem fogsz meggyőzni ráadásul úgy érzem több indok van amellett miért lehet Bryantet "utálni" mint szeretni.

szerk: Illetve Kis Pista helyett hozhatom példának Jamest is
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.07.08. 16:47:31-kor.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.08. 16:23:08

Bob_Marley írta:
kanty írta:Imádlak Bob, nem készülsz politikai pályára? :P sértés nélkül.
Milyen konkrétumokat szeretnél?
Nyert 5 bajnoki címet, kétszer volt döntő legértékesebb játékosa. Kitartott a csapat mellett ha esett, ha fújt. Nélküle kicsit másként alakult volna a LA elmúlt 15 éve.
Van egy hatalmas egoja, sokan nem kedvelik emiatt, de az eredmények általában őt igazolták.

Ennyivel én is jöhetnek, hogy az, hol tény, PJ alig várta, hogy megszabaduljon tőle.
Na tényleg részemről vége. :)
De ez hol konkrétum hogy leírod az érdemeit, erre mondtam élő legenda...De az hogy milyen a pályán a játéka(erről "vitatkozunk ) s a pályán kívül az hol tükrözi ezt.

PJ rész, meg kb 15ezer nyilatkozata van róla, már amikor edző is volt hányszor "vesztek" ők össze????

A kiemelt részt majd elteszem magamnak :D Jó lesz később felhasználni ha más sportoló kerül előtérbe. :D
Hazudtam mégse vége. :P
Kiemelt rész: milyen más sportolóra gondolsz? Djokovic?
A pályán a játéka:
mindig is az a játékos volt, akinek volt önbizalma magára vállalni a dolgokat. Igen ő az a játékos, aki ha 10-szer kihagyja, akkor 11. alkalommal is ráemeli, s ha bemegy, akkor mondják, hogy ő Kobe Bryant. Karizmatikus játékos és mellette egy zseni (nekem ez a kettő a nyerő, ha sportról van szó). Egy szóval sem mondtam, hogy nem önző, igen az, csak kb. ez ami a legnagyobbakban meg kell, hogy legyen. Azt sem vitatom, hogy Bryant talán az önzőség osztásnál kétszer állt sorba. :P
Az, hogy mit ért volna el, ha másként játszik arról nem érdemes beszélni, mert nem történt meg.

A pályán kívüli Kobe meg nem tudom, hogy jött ide? Erről nem igazán volt szó. Az NBA pont nem az a közeg, ahol szürkekisegerek futkároznak, ami az egyéniséget illeti. ezt csak zárójelbe.
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.08. 15:43:47

kanty írta:
Tocy írta: Nekem Kobe sosem volt szimpatikus, az első 3 bajnokság nagyrészt Shaqnek köszönhető, ő teremtette meg a helyet és a lehetőséget Kobenak, persze Bryant nagy játékos volt már akkor is. Utána jöttek az önző meccsek tőle pl a 83 pont, ami egy egészen brutális teljesítmény volt és tátott szájjal néztem csak, de rengeteg olyan meccs volt már akkor is, amikor hiába nem ment a dobás, ugyanúgy ráemelt 30-at...az egy gyenge csapat volt körülötte, ez is tény. 2004-ben neki is volt vesztes döntője, méghozzá simán vesztes döntője, aztán PO-ba sem jutott, volt ott elsőkörös kiesés, minden. Aztán mikor csináltak neki győztes csapatot, azt megint győzelemre vezette, ez is tény. Az 5 bajnoki cím nem az ölébe hullott, megdolgozott érte. Csak annyira túl van ő misztifikálva, túlsztárolva, hogy hihetetlen, miközben James le van húzva a földig, mert hogy nem nyert bajnokságot a fogalmatlan Cleveland-del, nem dobott minden meccsen 50-et, és nem nyert meg minden meccset egy buzzer beaterrel. Miközben Mr. Clutch még gyengébb százalékkal dob hasonló szitukban, rengeteg meccset veszít az önzősége miatt, ő sem ment semmire ( sőt... ) a gyenge csapattal, és legalább olyan nagyképű ( most már sokkal inkább az... ), mint LeBron. Engem ezek a dolgok zavarnak benne, a hatalmas Kobe-mánia, miközben az elitből nem kiemelkedő képességű sem játéktudásban, sem mentálisan. Nálam nála bőven előrébb van pl Tim Duncan, Shaq meg főleg.
James körül hatalmas felhajtás volt már a kezdetektől fogva. Még a bokáját sem tette be az NBA-be és máris Jordanhoz hasonlították sokan. Ehhez képest eltelt asszem 8 év és a fontos szituációkban rendre kevés volt(igen, a legendák a döntőkben születnek, hiába játszik remekül az egész rájátszásban, ha a döntőbe nagyon gyenge). Lehet szépíteni a dolgokat, de Celvelandbe neki bajnokságot kellett volna nyernie, ehelyett inkább lelépett. Ott minden adott volt, nem tudott vele élni. Ezzel most már semmi gond sincs, csak azért volt őt amiért lehúzni. Az idei évről nem beszélek, idén nem emberi volt.
A két játékost én még egy lapon nem igazán említeném, bár James most a "helyes" útra lépett.

Miért van ekkora felhajtás? Azért mert adott talán a világ legnépszerűbb csapata, ott lehúzott 16 évet, nyert 5 bajnokságot, plusz még karizmatikus játékos is melléje. Pl. ott van Duncan, egy hatalmas játékos, de érte nem rajonganak annyian, egyszerűen nem az az egyéniség, jellem.

S a másik dolog, hogy nagyon megosztó. Te nem bírod én igen. Nagyon kevés ember van, akinek semleges lenne.
Remek játékos, nagy a piaci értéke, abszolút érthető, hogy ekkora felhajtás van körülötte.
5-6 év múlva talán James-el lesz ugyanez a szitu.
Nagyrészt egyetértek, de azt továbbra sem értem, hogy miért kellett volna Jamesnek Cleveland-ben bajnokságot nyernie. Varejao mellett, vagy kivel? Amióta én NBA-t nézek, csak olyan csapat tudott bajnok lenni, ahol volt egy vezér, és volt körülötte legalább 1 sztár még, valamint hasznos triplázók, irányító, cserepad...a '99-es Spursnél Duncan-Robinson és ott volt még pl Avery Johnson csak hogy valakit mondjak de az egész csapat jó volt, utána Shaq a vezér, Kobe a 2., Rice triplázott, stb-stb, tökéletes csapat volt, a Pistonsból talán az igazi vezér hiányzott, de ott az egész kezdő nagyszerű játékosokkal volt tele, a Spursnél később ugye Duncan mellé Ginobili és Parker is nagyon jó volt, nálunk Wade mellett Shaq, és a kiegészítők Jason Williams, Haslem, Mourning, Toine...Bostonban BIG3, aztán Kobe akkor ért oda, amikor már Gasol is mellette volt, Mavsnél Nowo mellett Marion, Kidd...idén meg nálunk szintén BIG3. Jordan mellett is ott volt Pippen, Kukoc, Rodman...abban a Cavsben egy értékelhető játékos nem volt LeBron mellett! Miért volt elvárás a bajnoki cím? Vagy ő is várjon 35 éves koráig, hogy összerakjanak neki egy használható csapatot, vagy legalább vkit hozzanak mellé még, aztán mikor ez nem sikerül, elmenjen vet. minimumért ő is a Lakershez bajnokságot nyerni?...

Igen Bryant karizmatikus egyéniség, mások szerint önző, nagyképű játékos. Shaq mellett kb az akkori Ray Allen számait hozta rosszabb mezőnymutatóval... ( persze azért meccsenként 3-4 ponttal többet ), pedig Ray a Bucksban egyedül volt. Kobe karizmatikusan eldobált mindig mindent, nem véletlenül 43-44% körüli a karrier mutatója is mezőnyszázalékból. Nyert 5 bajnokságot, ki tudja mennyit nyerhetett volna, vagy inkább úgy mondom, mennyivel tovább juthatott volna a rosszabb években, ha kicsit visszavesz az arcból.

Igen én nem bírom, és ahogy ozsi mondta, hogy több szurkolója van, mint némely csapatnak, szerintem több utálója is...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.08. 15:41:30

kanty írta:Imádlak Bob, nem készülsz politikai pályára? :P sértés nélkül.
Nyert 5 bajnoki címet, kétszer volt döntő legértékesebb játékosa. Kitartott a csapat mellett ha esett, ha fújt. Nélküle kicsit másként alakult volna a LA elmúlt 15 éve.
Van egy hatalmas egoja, sokan nem kedvelik emiatt, de az eredmények általában őt igazolták.

Ennyivel én is jöhetnek, hogy az, hol tény, PJ alig várta, hogy megszabaduljon tőle.
De ez hol konkrétum hogy leírod az érdemeit, erre mondtam élő legenda...De az hogy milyen a pályán a játéka(erről "vitatkozunk ) s a pályán kívül az hol tükrözi ezt.

PJ rész, meg kb 15ezer nyilatkozata van róla, már amikor edző is volt hányszor "vesztek" ők össze????

A kiemelt részt majd elteszem magamnak :D Jó lesz később felhasználni ha más sportoló kerül előtérbe. :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.08. 15:33:58

Imádlak Bob, nem készülsz politikai pályára? :P sértés nélkül.

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.08. 15:12:09

Eazzy írta:Hali!
Nincs mst időm olvasgatni, valaki gyorsba összefoglalná mi történt hétfő óta NBA-ben? Látom Nash LA-ben pl....
Kösz!
http://www.nba.com/freeagents/2012/
Itt van minden FA
Nálatok ami eszembe jut, Hawes megtartjátok, Brand amnesty
Lou-t nem tartjátok helyette Nick Young érkezik majd hozzátok

Még nagy durranások, Joe Johnson :arrow: Brooklyn
Ray Allen :arrow: Miami
Deron marad Brooklynban

Kb hirtelen ennyi, 11én kezdődnek meg az aláírások onnantól van 3 nap ha RFA-kat tartani akar jelenlegi csapata.
kanty írta:Shaq azért nem az a hűséges típus, a Kobe nyakába varrni ezt(is) kicsit érdekes.

Az, hogy több rajongója van, mint egy-egy csapatnak szerintem helytálló. Szerinted világszerte kinek van több fanja Kobenak vagy a Bobcatsnek? Ugyanígy fociba is pl. egy Messinek van több szurkolója vagy egy Getafenek.

Amúgy én itt be is fejezem, mert ezt a végtelenségig lehet húzni. Meggyőzni a másikat meg úgyse igazán lehet. :)
Abban egyetérthetünk, hogy eléggé megosztó.
Shaq rész megint nem igaz, ő LA-ből akart visszavonulni :wink: Aztán ugye összebalhéztak onnantól meg nyilván elmegy pénzt keresni.

Csapatos részt írtam ezt megcáfolni vagy megerősíteni nem tudom, val így van.

Részemről is befejeztem, igazából úgy gondolom én pl vagy Tocy is példákat írtunk, ozsi pl jött ez nem így van, te se konkretizáltál semmit, Kobe legenda ez így van s kb ennyi.

Ezt senki sem vitatja továbbra sem sok mindent mást meg bőven meglehet cáfolni.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.08. 15:11:51

Shaq azért nem az a hűséges típus, a Kobe nyakába varrni ezt(is) kicsit érdekes.

Az, hogy több rajongója van, mint egy-egy csapatnak szerintem helytálló. Szerinted világszerte kinek van több fanja Kobenak vagy a Bobcatsnek? Ugyanígy fociba is pl. egy Messinek van több szurkolója vagy egy Getafenek.

Amúgy én itt be is fejezem, mert ezt a végtelenségig lehet húzni. Meggyőzni a másikat meg úgyse igazán lehet. :)
Abban egyetérthetünk, hogy eléggé megosztó.

szerk:

Nash-LAL, Kidd -New York, Allen végül ment a Heathez. Sixersről gondolom hallottál. Brandon Roy visszajött és irány Minnesota. Billups marad a Clippersnél plusz még megszerezték J. Crawfordot. Nekem hirtelen ennyi ugrik be.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kanty 2012.07.08. 15:16:38-kor.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.07.08. 15:08:24

Hali!
Nincs mst időm olvasgatni, valaki gyorsba összefoglalná mi történt hétfő óta NBA-ben? Látom Nash LA-ben pl....
Kösz!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.08. 14:36:16

Bob_Marley írta: Képre visszatérve, igen ez egy ironikus képi megjelenítés arra vonatkozóan, hogy Kobe Bryant a legtöbbször saját önön érdekeit a csapat elé helyezi keveset vagy egyáltalán nem foglalkozik csapattársaival azoknak helyezkedésével és esetleges megjátszásával, legtöbbször csak saját magára gondol és saját kultikus imázsának középpontba helyezését tartja szem előtt.

Röviden igen Kash önző és erre van a kép :D
ozsimiki írta: így is többet használ a csapatának, mintha passzolna.
Ezzel megint totál nem értek egyet.

Első résszel pláne, így is többet használ mintha passzolna????Nem megbántva nem 20 éves, futni nem bír, már "csak" ad 1; nekiindul3 embernek eldobja 2; beáll pozícióba
Konkrétna nicns még egy csapat aki 2 ilyen magas embert tudhat a festékben mint a Lakers Gasol-Bynum személyében, miért nincsenek ők kihasználva???
Kérdés költői....
ozsimiki írta: Kash, Kobe szimplán a legnagyobb aktív játékos jelenleg az NBA-ban, élő legenda, noha önző is, de tudása megkérdőjelezhetetlen, irigyei csak önzőségével takarózhatnak :D
Ebbe irigység nincs, élő legenda, de kérdem én Shaq miért ment el mellőle, miért ment el mellőle mindenki????, PJ alig várta hogy "megszabaduljon" tőle.
Hasonlóan nem egy önzetlen figura volt 10 évvel ezelőtt sem, azóta csupán "hisztisebb lett".
ozsimiki írta: Több rajongója van, mint egy-egy csapatnak :)
Ezt nem tudom megcáfolni vagy elismerni, tuti tájékozottabb vagy ebben a kategóriában :D
ozsimiki írta: "legtöbbször csak saját magára gondol" ez tetszett a legjobban, bizonyára azért akar sok pontot dobni,h kapjon ki a Lakers, de ő legyen pontrekorder.
Öööö erre vonatkozóan majd karrierje végén beszélhetünk, de hidd el kevés oylan ember van a ligában aki igen fontosabbnak tart esetleg egy MJ stat túlszárnyalását minthogy mondjuk odaadja Bynumnak a labdát.
100%ig biztos vagyok amíg él és mozog addig megy előre és simán eltudom képzelni, hogy még Jabbar rekordjára is rá akar menni.
Alapból a sport lényege a te akarsz lenni legjobb mentalitás ezzel nincsen gond, szerintem ő már simán a ló túloldalán van, s igen mondhatom a legtöbbször csak saját magára gondol.
ozsimiki írta: Kash, olvass vissza oda, amikor az önző kis Kobeal szárnyalt a Lakers, ahogy még remélem fog is. Persze egészséges fikázás ideje most van az ellentábornak, hisz épp nem a csúcson van az LAL...
Erre meg amit Tocy is írt tudnám én is írni, illetve vele kapcsolatban ami engem "felbosszant" sokan úgy állítják meg mint minden idők legjobb clutch játékosát, ami régen sem volt így :D

Ennyit Koberól részemről, remek játékos ezt senki sem tagadja, de hogy nem csapat ember ezt se sokan :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.08. 13:46:02

Tocy írta: Nekem Kobe sosem volt szimpatikus, az első 3 bajnokság nagyrészt Shaqnek köszönhető, ő teremtette meg a helyet és a lehetőséget Kobenak, persze Bryant nagy játékos volt már akkor is. Utána jöttek az önző meccsek tőle pl a 83 pont, ami egy egészen brutális teljesítmény volt és tátott szájjal néztem csak, de rengeteg olyan meccs volt már akkor is, amikor hiába nem ment a dobás, ugyanúgy ráemelt 30-at...az egy gyenge csapat volt körülötte, ez is tény. 2004-ben neki is volt vesztes döntője, méghozzá simán vesztes döntője, aztán PO-ba sem jutott, volt ott elsőkörös kiesés, minden. Aztán mikor csináltak neki győztes csapatot, azt megint győzelemre vezette, ez is tény. Az 5 bajnoki cím nem az ölébe hullott, megdolgozott érte. Csak annyira túl van ő misztifikálva, túlsztárolva, hogy hihetetlen, miközben James le van húzva a földig, mert hogy nem nyert bajnokságot a fogalmatlan Cleveland-del, nem dobott minden meccsen 50-et, és nem nyert meg minden meccset egy buzzer beaterrel. Miközben Mr. Clutch még gyengébb százalékkal dob hasonló szitukban, rengeteg meccset veszít az önzősége miatt, ő sem ment semmire ( sőt... ) a gyenge csapattal, és legalább olyan nagyképű ( most már sokkal inkább az... ), mint LeBron. Engem ezek a dolgok zavarnak benne, a hatalmas Kobe-mánia, miközben az elitből nem kiemelkedő képességű sem játéktudásban, sem mentálisan. Nálam nála bőven előrébb van pl Tim Duncan, Shaq meg főleg.
James körül hatalmas felhajtás volt már a kezdetektől fogva. Még a bokáját sem tette be az NBA-be és máris Jordanhoz hasonlították sokan. Ehhez képest eltelt asszem 8 év és a fontos szituációkban rendre kevés volt(igen, a legendák a döntőkben születnek, hiába játszik remekül az egész rájátszásban, ha a döntőbe nagyon gyenge). Lehet szépíteni a dolgokat, de Celvelandbe neki bajnokságot kellett volna nyernie, ehelyett inkább lelépett. Ott minden adott volt, nem tudott vele élni. Ezzel most már semmi gond sincs, csak azért volt őt amiért lehúzni. Az idei évről nem beszélek, idén nem emberi volt.
A két játékost én még egy lapon nem igazán említeném, bár James most a "helyes" útra lépett.

Miért van ekkora felhajtás? Azért mert adott talán a világ legnépszerűbb csapata, ott lehúzott 16 évet, nyert 5 bajnokságot, plusz még karizmatikus játékos is melléje. Pl. ott van Duncan, egy hatalmas játékos, de érte nem rajonganak annyian, egyszerűen nem az az egyéniség, jellem.

S a másik dolog, hogy nagyon megosztó. Te nem bírod én igen. Nagyon kevés ember van, akinek semleges lenne.
Remek játékos, nagy a piaci értéke, abszolút érthető, hogy ekkora felhajtás van körülötte.
5-6 év múlva talán James-el lesz ugyanez a szitu.
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.08. 13:03:29

ozsimiki írta:
Kash írta: Mindenesetre közel vagyok a Kosárlabda végleges megkedveléséhez, minnél többet beszélek ezekről a kiváló játékosokról.
Ozsi, te kinek szurkolsz? :D
Ennek Game, Bob, és Daffy biztos örül :) Hiszen egyik céljuk, hogy minél több emberrel szerettessék meg ezt a sportot, szóval hajrá Kash, kérdezz bátran, szurkolj erőteljesen!

Amúgy elég rég óta a Lakers-nek, így képben vagyok vele,h mennyire önző gyerek ez a Kobe, viszont ettől függetlenül óriási zseni, és kb csak köszönhet neki a Lakers. Igaz mint minden csapatsportnál itt is kellettek neki a társak is a sikerekhez, sőt elengedhetetlenek voltak. Csupán a briliáns képességei szerintem nem vita tárgya.
Nekem Kobe sosem volt szimpatikus, az első 3 bajnokság nagyrészt Shaqnek köszönhető, ő teremtette meg a helyet és a lehetőséget Kobenak, persze Bryant nagy játékos volt már akkor is. Utána jöttek az önző meccsek tőle pl a 83 pont, ami egy egészen brutális teljesítmény volt és tátott szájjal néztem csak, de rengeteg olyan meccs volt már akkor is, amikor hiába nem ment a dobás, ugyanúgy ráemelt 30-at...az egy gyenge csapat volt körülötte, ez is tény. 2004-ben neki is volt vesztes döntője, méghozzá simán vesztes döntője, aztán PO-ba sem jutott, volt ott elsőkörös kiesés, minden. Aztán mikor csináltak neki győztes csapatot, azt megint győzelemre vezette, ez is tény. Az 5 bajnoki cím nem az ölébe hullott, megdolgozott érte. Csak annyira túl van ő misztifikálva, túlsztárolva, hogy hihetetlen, miközben James le van húzva a földig, mert hogy nem nyert bajnokságot a fogalmatlan Cleveland-del, nem dobott minden meccsen 50-et, és nem nyert meg minden meccset egy buzzer beaterrel. Miközben Mr. Clutch még gyengébb százalékkal dob hasonló szitukban, rengeteg meccset veszít az önzősége miatt, ő sem ment semmire ( sőt... ) a gyenge csapattal, és legalább olyan nagyképű ( most már sokkal inkább az... ), mint LeBron. Engem ezek a dolgok zavarnak benne, a hatalmas Kobe-mánia, miközben az elitből nem kiemelkedő képességű sem játéktudásban, sem mentálisan. Nálam nála bőven előrébb van pl Tim Duncan, Shaq meg főleg.
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.08. 12:52:46

Kash írta: Dirk Nowitzkiről tudtok valamit? Ha összejönne egyszer a Dirk-James-Kobe 3-as...Akkor szerintetek mi lenne? :D
Mindenesetre közel vagyok a Kosárlabda végleges megkedveléséhez, minnél többet beszélek ezekről a kiváló játékosokról.
Dirk valami német srác, s valami falusi csapatba játszik, asszem Dallas, tavaly pedig összekukázott valami jelentéktelen gyűrűt.

Az ilyen dream team-ek összeválogatása jó móka, de annál nem több. Fociba mi lenne, ha egyszerre Messi-Ronaldo-Ibrahimovic a pályán lenne? Egymást ütnék le a labdáért, kb. ezzel a hármassal is ez lenne a szitu.

Kobe:
Az elmúlt évtized legjobb és egyben legmeghatározóbb játékosa. Van egészséges önbizalma, nem mindig önzetlen, de azért a pali letett ezt-azt az asztalra.
2-3 éve ő volt a minden, most, hogy a LALnek nem annyira megy, persze könnyebb szidni.
Top3-ban van, ami a kedvenc sportolóimat illeti, nem is fényezem tovább. :D

Team USA elég jó lesz, én nekik drukkolok. CP3-Kobe-Durant-James-Chandler nem gyenge azért. :D
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.07.08. 12:24:08

Bob_Marley írta: Team USA Official Roster: Kobe, LeBron, Durant, Carmelo, DWill, CP3, Harden, Westbrook, Love, Tyson Chandler, Blake Griffin & Andre Iguodala

Kis Olimpia riválisok elemzése:
http://aol.sportingnews.com/olympics/st ... a-lithuani

Hajrá Spanyolország :D
Szinte ugyanaz, akiket én is írtam kivéve a visszalépett Wade és Bosh, helyettük Harden és Westy.

Én itt szurkolásban maradok USA, ha nem ők akkor a franciák, többi ne nyerjen. :)

Noah mondjuk hiányzik a keretből, de Séraphin elég jó szezont produkált a Wizardsban, így azért van helyettes.
Mondjuk így, hogy Beaubois sajnos nem lesz ott esélyük sincs. :)
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
miihii
KHAL

2012.07.08. 12:15:26

Kash írta: Ha összejönne egyszer a Dirk-James-Kobe 3-as...Akkor szerintetek mi lenne? :D
Kash írta: Én azért szivesen látnám Lebron James-t a Chicagoban, erre azonban mennyi lehet az esély?
Igazolások topic deja vu :twisted:

ON

Újra összeállt a Dream Team:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 2232_n.jpg :D

OMG,ez mekkora csapat volt 8)
Az ő idejükben még gőzerővel néztem az NBA-t és aktívan toltam a játékot.Ejj,régi szép idők :)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.08. 12:13:58

Kash írta: Mindenesetre közel vagyok a Kosárlabda végleges megkedveléséhez, minnél többet beszélek ezekről a kiváló játékosokról.
Ennek Game, Bob, és Daffy biztos örül :) Hiszen egyik céljuk, hogy minél több emberrel szerettessék meg ezt a sportot, szóval hajrá Kash, kérdezz bátran, szurkolj erőteljesen!

Amúgy elég rég óta a Lakers-nek, így képben vagyok vele,h mennyire önző gyerek ez a Kobe, viszont ettől függetlenül óriási zseni, és kb csak köszönhet neki a Lakers. Igaz mint minden csapatsportnál itt is kellettek neki a társak is a sikerekhez, sőt elengedhetetlenek voltak. Csupán a briliáns képességei szerintem nem vita tárgya.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kash
Entrenador del Barça

2012.07.08. 12:07:33

így is többet használ a csapatának, mintha passzolna.

Kash, Kobe szimplán a legnagyobb aktív játékos jelenleg az NBA-ban, élő legenda, noha önző is, de tudása megkérdőjelezhetetlen, irigyei csak önzőségével takarózhatnak Very Happy

Több rajongója van, mint egy-egy csapatnak Smile

"legtöbbször csak saját magára gondol" ez tetszett a legjobban, bizonyára azért akar sok pontot dobni,h kapjon ki a Lakers, de ő legyen pontrekorder.

Kash, olvass vissza oda, amikor az önző kis Kobeal szárnyalt a Lakers, ahogy még remélem fog is. Persze egészséges fikázás ideje most van az ellentábornak, hisz épp nem a csúcson van az LAL...
Nekem is nagy kedvencem Kobe, annak ellenére, hogy nem rajongok a Lakers-ért.
Dirk Nowitzkiről tudtok valamit? Ha összejönne egyszer a Dirk-James-Kobe 3-as...Akkor szerintetek mi lenne? :D
Mindenesetre közel vagyok a Kosárlabda végleges megkedveléséhez, minnél többet beszélek ezekről a kiváló játékosokról.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.08. 12:00:03

Bob_Marley írta: Képre visszatérve, igen ez egy ironikus képi megjelenítés arra vonatkozóan, hogy Kobe Bryant a legtöbbször saját önön érdekeit a csapat elé helyezi keveset vagy egyáltalán nem foglalkozik csapattársaival azoknak helyezkedésével és esetleges megjátszásával, legtöbbször csak saját magára gondol és saját kultikus imázsának középpontba helyezését tartja szem előtt.

így is többet használ a csapatának, mintha passzolna.

Kash, Kobe szimplán a legnagyobb aktív játékos jelenleg az NBA-ban, élő legenda, noha önző is, de tudása megkérdőjelezhetetlen, irigyei csak önzőségével takarózhatnak :D

Több rajongója van, mint egy-egy csapatnak :)

"legtöbbször csak saját magára gondol" ez tetszett a legjobban, bizonyára azért akar sok pontot dobni,h kapjon ki a Lakers, de ő legyen pontrekorder.

Kash, olvass vissza oda, amikor az önző kis Kobeal szárnyalt a Lakers, ahogy még remélem fog is. Persze egészséges fikázás ideje most van az ellentábornak, hisz épp nem a csúcson van az LAL...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.08. 11:05:48

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 7671_n.jpg

Úgy látom ezek a viccek azért megmaradnak :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.08. 08:07:00

Kép

Kash az eurobarca picinyke kis babája :D Végtelen türelem és gondoskodás kell minden hsz-re :lol:

Képre visszatérve, igen ez egy ironikus képi megjelenítés arra vonatkozóan, hogy Kobe Bryant a legtöbbször saját önön érdekeit a csapat elé helyezi keveset vagy egyáltalán nem foglalkozik csapattársaival azoknak helyezkedésével és esetleges megjátszásával, legtöbbször csak saját magára gondol és saját kultikus imázsának középpontba helyezését tartja szem előtt.

Kép
Kép
Kép
Kash
Entrenador del Barça

2012.07.08. 07:47:23

Sima Boozer-James deal plusz még két hajpánt ajándékba Carlosnak Lebrontól Mr. Green
Nyilván 1 % esély talán van rá, lehet pár év múlva olyan történik hogy odamegy 2015ben pl player optionos a szerződése Bronnak aztán lehet nyom egy Decision2őt (addigra már 4 vagy 5 vagy kit tudja hányadik Decision lesz látva pár ember bénázását élen Howarddal)
De a közeljövőben Kash nem fog James Chicagoban játszani illetve fog csak nem Bulls mezben
Mindenesetre nem bánom, sok fejfájást okozott igy is a Bulls-nak, még az kell, hogy odamenjen. :D
Egyébként régebben voltak ilyen képek itt ebben a topikban, hogy Bryant van a képen, és körülötte az emberkék.
A valódi képen látszik, hogy ott rohangálnak a Lakers-esek, és valami fekete mezesek...És azt irja:
What we see - látjuk a normál páylát, az ellenfeleket és a csapattársait.
És aztán mégegy kép, ahol azt irja:
What kobe see's - Itt pedig mindenki fekete mezben van, vagyis mindenkit az ellenfelének lát.
Tehát ez azt akarja mondani, hogy Kobe önző??? :D
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.08. 07:41:09

MessiFan írta: Bob! Te mit szólnál egy ilyen kerethez Bostonban?
Rondo-Bradley-Pierce-Bass-Garnett
6.Green 7.Terry 8.Pietrus 9.Sullinger 10.Stiemsma 11.Dooling 12.Wilcox/Melo
Örülnék neki természetesen :D 11től majd szépen meglesznek a szerződések, én bízom benne Pietrust is megakarjuk majd tartani, mert eddig vele kapcsolatban nagy a csend, Green-t szintén kötelező tartani.
A legfontosabb, hogy egészséges legyen a gárda s akkor már minden jó :D Azért ebben a keretben amit írtál bőven lehetne variálgatni a dolgokat, pl Green simán kezdő lehetne s akkor Bass padról jönne (szerintem neki az jobban is fekszik) Terryvel lenne egy shooter a padról (bár a hírek szerint akarunk még egyet csak már ugye elfogtyak az opciók :D) PP-nek ott lenne csere Green meg Pietrus, magas posztokon Sullinger-Bass-Melo-Stiemsma jó és akkor ott van még Wilcox is, 1 szó mint száz ígéretes keret, s szép reményekkel lehetne nekivágni a szezonnak.

Summer League
Orlando

Monday July 9 at 1 PM – Boston vs. OKC
Tuesday July 10 at 5 PM – Brooklyn vs. Boston
Wednesday July 11 at 11 AM – Indiana vs. Boston
Thursday July 12 at 11 AM – Detroit vs. Boston
Friday July 13 at 10 AM – Boston vs. Orlando

Holnap kezdődik az Orlandoi Summer League ráadásul "emberi" időben vannak a meccsek, így pláne érdemes követni.
Itt a teljes program:
http://www.nba.com/magic/news/magic_to_ ... _2012.html

Július 13-22 között meg Las Vegasban kezdődik a másik Summer League

Kép

Aaron Gray has agreed to a multi-year agreement to return to Toronto, league source tells Y! Sports.

Team USA Official Roster: Kobe, LeBron, Durant, Carmelo, DWill, CP3, Harden, Westbrook, Love, Tyson Chandler, Blake Griffin & Andre Iguodala

Kis Olimpia riválisok elemzése:
http://aol.sportingnews.com/olympics/st ... a-lithuani

Hajrá Spanyolország :D
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.07.07. 21:16:53

Sok sikert Allen!
Nem tudok rá haragudni, van helyette egy Terry akivel még jobban is járunk, még ha a kosárIQ-ja alacsonyabb és a csapatkémia is változik.
Ő lesz az első játékos Miamiban akit szeretek, a többivel csak szimpatizálok vagy rühellek :lol:

Bob! Te mit szólnál egy ilyen kerethez Bostonban?
Rondo-Bradley-Pierce-Bass-Garnett
6.Green 7.Terry 8.Pietrus 9.Sullinger 10.Stiemsma 11.Dooling 12.Wilcox/Melo

Egyébként ha Ray egészséges lesz a szezon nagyobb részében akkor LBJ 10 feletti assistot fog átlagolni. Amikből 6 a triplavonalon kívülre megy, 2-3 Boshnak és ugyanennyi Wadenek :lol:

Egyébként mikor megláttam hogy Ray Miamiba ment, felkiáltottam hogy NE! Fájt a szívem, aztán elfogadtam :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.07. 20:11:48

Sorjában :D
Game90 írta: Socio szépen leírta, amivel meg volt bízva, én is megcsináltam már a felét, de rohadt lusta vagyok befejezni :D
Socio amúgy tényleg nagyon szépen megcsinálta utólag is pacsi neki, minden le volt írva.
Szép példa lehet(ne) mindenkinek....:twisted:
Game90 írta:
Kash írta: Én azért szivesen látnám Lebron James-t a Chicagoban, erre azonban mennyi lehet az esély? Ti ha jól tudom, szakértők vagytok a témában.
0%. Bob, te hogy gondolod?
:lol: Sima Boozer-James deal plusz még két hajpánt ajándékba Carlosnak Lebrontól :mrgreen:
Nyilván 1 % esély talán van rá, lehet pár év múlva olyan történik hogy odamegy 2015ben pl player optionos a szerződése Bronnak aztán lehet nyom egy Decision2őt (addigra már 4 vagy 5 vagy kit tudja hányadik Decision lesz látva pár ember bénázását élen Howarddal)
De a közeljövőben Kash nem fog James Chicagoban játszani illetve fog csak nem Bulls mezben :D
Game90 írta:
According to sources, Free agent F/C Marcus Camby has a meeting set with the Heat on Saturday and the Knicks shortly thereafter.
Hát nem tudom, az hogy C az jó, az hogy tud pattanózni az is, de az, hogy még egy idős, pontot nem dobó Anthony/Turiaf klónt hoznak, az már kevésbé tetszik. Ráadásul mini mid levelt kér, azaz 3 millát. Ezzel meg szerintem buknánk Ray-t. Ha én miami GM lennék, biztos hogy az első akit megszereznék, az Jordan Hill lenne. Az a srác fiatal, olcsó és rohadt nagy potenciál van benne. Ehhez képest még sehol sem került szóba a neve, pedig egy jó center mindenkinek jól jön.
Cambys résszel nem értek egyet, mert azért Joel-Turiaf párossal ellentétben megtudja fogni a labdát :lol: És mondjuk nyilván nem úgy mint fénykorában de azért ki tud saját magának is alakítani helyzetet, védekezésben meg jó pattanózó jó blokkoló, azért segítség lenne és szerintem több mint Joel-Turiaf.
Jordan Hilles résszel egyet értek valahogy én is mindig szimpatizálok vele, pedig soha nem kell a "kutyának se" egyik csapatnál sem.És van benne potenciál, s abszolút megoldja a piszok melót.
(lol látom írtad Camby jobb mint a C-k meg Hillt is, úgyhogy gyakorlatilag tárgytalan :D)

Szerintem is a Blazers jól járna, Aldridge-Hibbert páros remekül kiegészíthetné egymást.

Egy jó kis hsz-t találtam ezzel kapcsolatban Blazers Atti Portland topik :D:
Ahogy olvasom Pacers oldalról is, állítólag a meccsek látogatásában utolsó előttiek lettek a ligában idén. Nem állnak jól pénzügyileg, kis piac, kétszer is meg kell gondolniuk, hogy egy 13 pont/9 lepattanós játékosnak max szerződést adjanak. Igen idén All Star volt Hibbert, majdnem meglepték főként miatta a Heat-et, elvileg egy All Star-t nem engedhetnek el a semmiért stb. Ez mind igaz, de azt is mondták, hogy érzik ez a keret nem elég ütős, ezen fejleszteniük kell. Tehát muszáj valaki jó igazolást hozni valamilyen módon. FA piacon jobban be tudnak ragadni azzal, ha meccselik Hibbert-nek ezt az ajánlatot. Igen, de ha elengedik, akkor pedig nagyot lépnek vissza.
A legújabb hírek szerint azt mérlegelik, hogy esetleg Kaman-t ÉS Mayo-t olcsóbban oda tudnák vinni, mint megtartani Hibbert-et. Kaman nagy visszalépés Hibbert-hez képest, de támad úgy, mint Hibbert és jobb, mint a semmi, nem mellesleg mellette lenne egy Mayo, aki akár kezdő 2-es is lehet náluk nagy támadó potenciállal. Így meg azért szerintem egyből más a felállás.

Ez is egy megoldás s pl van benne bőven ráció.

Amúgy Slither véleménye engem is érdekelne, mi folyik Houstonban????
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.07.07. 16:42:34

\:D/

Kép

Nagy igazolás, de kicsit furcsa lesz őt Celtics után Heat mezben látni. Wade játékpercei csökkenni fognak, JJ és MM nem biztos, hogy marad, 20+ percet kapni fog Allen. Hiába kapott volna sokkal több pénzt, ő már nem igazán akart Boston-ban maradni...
Bob_Marley írta:(amúgy a szabályok eléggé elmaradtak skaccerek :mrgreen:)
Socio szépen leírta, amivel meg volt bízva, én is megcsináltam már a felét, de rohadt lusta vagyok befejezni :D
Kash írta: Én azért szivesen látnám Lebron James-t a Chicagoban, erre azonban mennyi lehet az esély? Ti ha jól tudom, szakértők vagytok a témában.
0%. Bob, te hogy gondolod?
Cumbee írta:Ötöd. 4. ötödnek mondják. Tudni kell erről a sportról, hogy Amerikában minden meccs közben van egy szavazás, hogy mennyire tetszik a nézőknek a meccs, legyen-e 5. ötöd. A gond az, hogy az amcsik eléggé punnyadék emberek és lusták ilyen hosszú meccset megnézni, ránk szegény európaiakra meg nem gondolnak, így legtöbbször nem-el szavaznak, ezért általában csak négy-ötödig tart egy meccs.:(
Neee :mrgreen:
Cumbee írta:
According to sources, Free agent F/C Marcus Camby has a meeting set with the Heat on Saturday and the Knicks shortly thereafter.
Hát nem tudom, az hogy C az jó, az hogy tud pattanózni az is, de az, hogy még egy idős, pontot nem dobó Anthony/Turiaf klónt hoznak, az már kevésbé tetszik. Ráadásul mini mid levelt kér, azaz 3 millát. Ezzel meg szerintem buknánk Ray-t. Ha én miami GM lennék, biztos hogy az első akit megszereznék, az Jordan Hill lenne. Az a srác fiatal, olcsó és rohadt nagy potenciál van benne. Ehhez képest még sehol sem került szóba a neve, pedig egy jó center mindenkinek jól jön.
Camby azért jobb lenne az összes Miami C-nél még így 63 évesen is. Knicks - Heat között vacillál, valahogy rá kéne venni, hogy vet. min.-ért aláírjon :P SnT-et nem tudom, hogy összetudnának-e hozni a Houston-nal.

Jordan Hill-re már nem lenne lóvé meg asszem néhány napja olvastam, hogy a Wolves érdeklődik iránta, Pekovic és Love mögé bőven jó lenne.
kanty írta: Megszerezték Youngot és így Williamsnek mennie kell, ennek mi értelme van? Fizetésük kb. azonos, tudásba is kb. azt hozzák. S ott van, hogy Nick Young eléggé érdekes személyiség.
Annyi hírt olvasok mostanában, hogy már nem tudom, hogy mi hogy van, de nem úgy volt, hogy Lou Will nem hosszabbított, ezért szerezték meg Swaggy P-t?
kamaj írta: Kicsit most haza is beszélek: nekem eddig az uborkaszezon eléggé csalódás, mert mintha a Grizz csapatánál elégedettek lennének a kerettel, pedig lenne min javítani.
Sok mindent nem tudtok csinálni, Gay - Randolph - Gasol szerződése már alapból 47 millió. Gay-t én cserélném, csak hova és kire? Draft környékén szó volt a Raptors-ról, de oda már nem hiszem, hogy el lehetne őt passzolni.
Bob_Marley írta: Batum érdekes s úgy tudom nem akarja a Blazers megtartani, illetve Batum akar mindenképpen a Wolvesnál játszani, számomra viszont ami meglepőbb (ha van ilyen látva mik vannak...) hogy Hibbertet nem akarja megtartani a Pacers.....Legalábbis csak olyanokat olvastam, hogy a Portland beajánlotta neki a max szerződést és az Indiana nem fogja ezt majd tartani.....Nagyon sajnálnám ha hosszú évek alatt szépen összehoznak egy fiatal jó kis csapatot erre hagynák széjjel menni őket.Ebben az ínséges centeridőkben egy Hibbert aranyat érhet.
Ha igaz, akkor a Pacers-t nem igazán értem, elengedik Hibbert-et, aztán meg hozzák OJ Mayo-t George mellé :roll: Blazers meg Batum-ot "lecserélné" Hibbert-re, szerintem ők jól járnának.

Wolves-nak alapból divatszurkolok, de ez a Rubio, Roy, Batum, Love, Pek csapat még inkább szimpatikus lenne. Egy egészszéges Rubio-val és egy 3-4 évvel ezelőtti Roy-jal ez Nyugaton simán 3-4. csapat lenne, de szerintem Rubio nélkül és egy 10-15 perces Roy-jal is meglehet a PO nekik.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Válasz küldése