Ennyit írsz én belemagyarázok dolgokat

Ad 1 én úgy fogalmazok, hogy nem érthető akkor valaki szóljon átgondolom többször és minden gondolatot megpróbálok átadni
Ad 2 te nem fogalmazol jól, s én vagyok gyümölcskonzerv

Legyen utóbbi fent tartom eme lehetőséget, semmi gond akkor mintha 6 éves volnék magyarázz el nekem pár dolgot :d
Tegyük tisztába a dolgokat.
Jött Kash vicces megfogalmazás blabla...

jött Bob aki leírta igen van egy kép ami viccesen (minden vicc fele igaz

) megjeleníti Bryantnek a játékról alkotott képét, felfogását
Erre jött ez

idézek
ozsimiki írta:
így is többet használ a csapatának, mintha passzolna.
Kash, Kobe szimplán a legnagyobb aktív játékos jelenleg az NBA-ban, élő legenda, noha önző is, de tudása megkérdőjelezhetetlen, irigyei csak önzőségével takarózhatnak
Több rajongója van, mint egy-egy csapatnak
"legtöbbször csak saját magára gondol" ez tetszett a legjobban, bizonyára azért akar sok pontot dobni,h kapjon ki a Lakers, de ő legyen pontrekorder.
Kash, olvass vissza oda, amikor az önző kis Kobeal szárnyalt a Lakers, ahogy még remélem fog is. Persze egészséges fikázás ideje most van az ellentábornak, hisz épp nem a csúcson van az LAL...
Leírod minden rendben ezt gondolod, csak ez meg nem így van
Erre jövök én, aki leírja hogy az anyámba használhatna többet ezzel az idióta pattogtatok játékával és rádobok 30at miközben a liga legjobb magas ember DUÓja van előtte.
Előkeresem neked azt a statot is ha kell, hogy mennyi a Lakers nyerési-vesztési mutatója ha Bryant több mint 30at dob rá és mennyi ha Gasol-Bynum ketten több mint 30 pár hónapja láttam egy ilyet, s nem kicsit megdöbbentő adat volt.
És a felvetésed illetve védelmed Bryant felé semmi éreztem megalapozottnak írtam is ő is nyilatkozta me4g mindenki tudja róla igazi megakarok dönteni minden csúcsot figura, s igen előtérbe tudja ezt helyezni mint a csapatot.
Utána jött kanty azt hagyjuk

Megvitattuk még ha nála sem értem a dolgokat, leírjátok önző ennyi, de véditek mint valami szent tehén kanty azért mert egy zseni erre jutottunk, s ennyi.Én nem csupán az önzőségéről beszéltem.Leírtam mindent hisztijeit stb dolgait, amit pl ugye másnál nem nézünk el.És nálam az nem érv, hogy elnézem mert ő egy zseni...
Most jöttél hogy én azt cáfolom meg hogy te azt írtad önző

Ez nem igaz én ilyenre nem emlékszem, de ezért szép a fórum mindennek nyoma van

Én amiről "pofázok" iszonyat elfogultan beszéltek róla, teljesen félre tesztek mindent, mert hogy ő zseni meg hogy 5szörös bajnok meg stb.
Én legalább próbálom "bebizonyítani" példákkal PJ-vel verekedés vagy mint írtam statisztikák, hogy mennyire rohadt nagy sárga-lila ködben nézik sokan Bryantet s igenis ez zavar vele kapcsolatban, hogy rohadtul egekig emelik, ami szerintem jogtalan.
De mondom én vagyok a hülye
Nem vagyok se politikus se kisgazda

Én annyit szeretnék mond meg miért Bryant szerinted a legjobb vagy mondjuk miért Top3 vagy 5 játékos, nekem azt ne írja senki 5szörös bajnok meg MVP meg ilyenek, abból a bajnoki címekből párat Dízelnek köszönhet, most lehet jönni hogy "hogy vitatkozzak olyannal aki ennyire negatívan elfogult" erre is csak azt tudom mondani üljünk le ha kell közösen nézzünk meg pár döntőt és utána álljunk fel és döntsük el kinek volt benne nagyobb szerepe Shaqnek vagy Kobenak???Mert a statisztika se minden de sok mindent megmutat, s abban az időben pl Shaq vitte a szekeret, de jobb mindent újra látni mint a számokat.
Mi a "bajom" Bryant mint valami kultikus személy van beállítva, s már régóta inkább fék pedig LA-ben mint hajtóerő szerződésileg játékban sok mindenben, de továbbra is ő Kobe Bryant...Miért nem szeretem leírtam ezer dolgot amiért, erre te azt írod irigységből meg most belelehet kötni de anno nem, mikor ez sem igaz szerintem mert ugyanilyen volt 10 évvel ezelőtt is, azóta csak hisztisebb
Ui: Passzolni nem kell, én védekezek

Bár neked kellene ozsi 4es poszton kizárni meg pattanózni, de inkább koncentráljunk majd egy jó zárás-leválás játékra és összehozzunk egy jó Bryant-Shaq duót...Öööö amiben szintén támadásban te többet nyújtanál mint anno Dízel......
szerk: eleje lemaradt

Mindjárt összeírom mi volt, csak megint rá kell pörögjek