Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jamisont mi is akarjuk, de nem lesz már rá keret. Meg szerintem ő nem nagyon tűrné a padozást...Tocy írta:Jamisont akarjuk...minek? Őt tényleg ne...akkor már inkább Lewis...
Jamisont akarjuk...minek? Őt tényleg ne...akkor már inkább Lewis...Tocy írta:Camby a Knicks-é, túl szép lett volna, ha hozzánk jönÍgy marad a szokásos Joel for president centerjáték, Pittmannel a padon
Tudod Bob, van egy mondás: Jó az öreg a háznál! És ha az kell, hogy jövőre mi is legalább addig eljussunk mint a tolószékes BostonBob_Marley írta:.Így azért a Knicks szépen felzárkózik hozzánkKidd 39 Camby 38
Csak jók valamire ezek az Olympiai csapatok.Deron Williams says he and Dwight Howard have talked about playing together "for years" ... Since 2008 Olympics
Nem mondanám egyértelműen féknek, de ha visszavenne az egojából, akkor bőven jobbak lettek volna már tavaly is, Bynum - Gasol a legerősebb frontcourt az egész NBA-ben, de támadásban talán csak minden 3. meccsen voltak megfelelően kihasználva, mert Kobe-nak muszáj volt emberről dobálnia a téglákat.ozsimiki írta: továbbá amíg úgy hiszed,h Bryant inkább fék a mostani Lakersnek is akár, addig tényleg teljesen felesleges folytatni ezt a vitát.
Azért akárhogy is, de CP3 > kanty.kanty írta:Köszi, hogy cserepadra raktál, még indulok az olimpián maratonfutásban, bokszban és szinkronúszásban is, de azért itt is megpróbálok hasznos tagja lenni a Teamnek.
Is-isBob_Marley írta:
Azért írtad magadat a sor végére, mert abszolút törölköző lengető akarsz lenni?Vagy csak az illendőség miatt
![]()
Bob_Marley írta:
Most jöttél hogy én azt cáfolom meg hogy te azt írtad önzőEz nem igaz én ilyenre nem emlékszem, de ezért szép a fórum mindennek nyoma van
![]()
-->ozsimiki írta:
Én ott feladom, amikor Bob szerint azt írom,h nem önző KobeKb 4szer írtam le,h igen, önző, mindig is az volt, csupán szerintem neki annak is kell lennie, akinek ilyen képességei vannak.....
Bob_Marley írta:
"Vita" miből indult???Leírtuk önző ezt tudja mindenki, valakinek szimpi valakinek nem, érdemeit senki sem vitatta legyen tőle boldog![]()
Erre jött ozsi hogy hát de nem "önző" meg kinek passzoljon stb
-->Bob_Marley írta:Én nem csupán az önzőségéről beszéltem.Leírtam mindent hisztijeit stb dolgait, amit pl ugye másnál nem nézünk el.
szóval nem a hisztiket nem nézzük el neki...bár azt sem szeretjük, de Kobe esetén se írtunk olyat,h azért bírjuk mert hisztizik.ozsimiki írta:
Fekete Pistáról meg annyit,hogy a színészkedések miatt utálja aki utálja, amikor a halál közeli állapotból 3perc alatt világszínvonalon kezd játszani. Az ápolós időszakáról nem is beszélve, Ciccolina kevesebb "tag"-ot ápolt le, mint őt ápolták.
Nem fog összejönni.Kash!
Miért jönne össze ez a hármas? Melyik csapatban? És hogyan?
Leírod minden rendben ezt gondolod, csak ez meg nem így vanozsimiki írta: így is többet használ a csapatának, mintha passzolna.
Kash, Kobe szimplán a legnagyobb aktív játékos jelenleg az NBA-ban, élő legenda, noha önző is, de tudása megkérdőjelezhetetlen, irigyei csak önzőségével takarózhatnak
Több rajongója van, mint egy-egy csapatnak
"legtöbbször csak saját magára gondol" ez tetszett a legjobban, bizonyára azért akar sok pontot dobni,h kapjon ki a Lakers, de ő legyen pontrekorder.
Kash, olvass vissza oda, amikor az önző kis Kobeal szárnyalt a Lakers, ahogy még remélem fog is. Persze egészséges fikázás ideje most van az ellentábornak, hisz épp nem a csúcson van az LAL...
Csak az lesz majd érdekes, mikor te és Bob álltok a sarokban üresen, Kobe-t körbeveszik öten, és a zseni elrontjaozsimiki írta:Kanty Respekt Neked!
Én ott feladom, amikor Bob szerint azt írom,h nem önző KobeKb 4szer írtam le,h igen, önző, mindig is az volt, csupán szerintem neki annak is kell lennie, akinek ilyen képességei vannak, valamint még mindig tartom,hogy hosszú távon még így is jobban jött ki a Lakers a dologból, mintha a felét leadta volna egyik társának, erre céloztam azzal,h én se passzolok a helyében.
Ennyire mást belemagyarázni sokszor...persze ezt nem neked írom Kanty.
Valóban, a politikus megfelelő foglalkozás lenne Bob neked
Fekete Pistáról meg annyit,hogy a színészkedések miatt utálja aki utálja, amikor a halál közeli állapotból 3perc alatt világszínvonalon kezd játszani. Az ápolós időszakáról nem is beszélve, Ciccolina kevesebb "tag"-ot ápolt le, mint őt ápolták.
PJ-t tisztelem, de szerintem pontosan vágja ő maga is,hogy Kobe nélkül pár címmel kevesebb után örülhetett volna a különválásnak.
U.i.:
ha sportról van szó, és csapatsportról, akkor megígérem én passzolok Bobnak!persze ha tudnám magamról,h akkora zseni vagyok kosárlabdában (abban azért nem:D, az abbanon a hangsúly:D) mint pl Kobe, akkor lehet csak sípszó után dobnám neki, legalább egyszer legyen nála
viccet félretéve, szerintem Bobbal el tudnánk érni,hogy James-ék clutch szituban egyikünknek adják
Amerikai focizás közben tegnap megsérültem, szóval én csak Eddy Curry-féle zabálós, padonülős szerepet vállalok max, de úgy érzem nincs is rám szükség, a méltán híres Ozsi-Bob összjáték ellen a spanyoloknak se lesz ellenszerükkanty írta:Szerintem simán olimpiai bajnokok lennénk. Köszi, hogy cserepadra raktál, még indulok az olimpián maratonfutásban, bokszban és szinkronúszásban is, de azért itt is megpróbálok hasznos tagja lenni a Teamnek.Game90 írta: Team USA Official Roster: Kobe, LeBron, Durant, Carmelo, DWill, CP3, Harden, Westbrook, Love, Tyson Chandler, Blake Griffin & Andre Iguodala
Alázniuk kell a mezőnyt. Mondjuk egy CP3 - Bob - LBJ - Ozsi - Chandler kezdővel és egy MessiFan, Cumbee, Tocy, kanty, Game cserepaddal is min. döntőbe jutnának![]()
Nem akarom kelteni a feszkót, de Ozsit és Bobot egy csapatba, ráadásul egyszerre a pályán?
Na, de reméljük, hogy a srácok kezelni tudják a helyzetet és a csapat érdekeit nézik elsődlegesen.
Howard ügyre kíváncsi vagyok. Lakersbe erősítés lenne, de emberileg nem igazán kedvelem, mondjuk Bandi sem a szíven csücske.
Kevin Love-nak is kezd kinyílni a csipája.
Szerintem simán olimpiai bajnokok lennénk. Köszi, hogy cserepadra raktál, még indulok az olimpián maratonfutásban, bokszban és szinkronúszásban is, de azért itt is megpróbálok hasznos tagja lenni a Teamnek.Game90 írta: Team USA Official Roster: Kobe, LeBron, Durant, Carmelo, DWill, CP3, Harden, Westbrook, Love, Tyson Chandler, Blake Griffin & Andre Iguodala
Alázniuk kell a mezőnyt. Mondjuk egy CP3 - Bob - LBJ - Ozsi - Chandler kezdővel és egy MessiFan, Cumbee, Tocy, kanty, Game cserepaddal is min. döntőbe jutnának![]()
Game90 írta: Alázniuk kell a mezőnyt. Mondjuk egy CP3 - Bob - LBJ - Ozsi - Chandler kezdővel és egy MessiFan, Cumbee, Tocy, kanty, Game cserepaddal is min. döntőbe jutnának![]()
Alsó sorból CP3 kivételével ki nem nézném, hogy profi kosarasok és évi 10+ milliót keresnek![]()
Ez a keret elég jónak tűnik, Green X-faktor lehet.MessiFan írta: Rondo-Bradley-Pierce-Bass-Garnett
6.Green 7.Terry 8.Pietrus 9.Sullinger 10.Stiemsma 11.Dooling 12.Wilcox/Melo
Világvége?Kash írta: Dirk Nowitzkiről tudtok valamit? Ha összejönne egyszer a Dirk-James-Kobe 3-as...Akkor szerintetek mi lenne?![]()
Alázniuk kell a mezőnyt. Mondjuk egy CP3 - Bob - LBJ - Ozsi - Chandler kezdővel és egy MessiFan, Cumbee, Tocy, kanty, Game cserepaddal is min. döntőbe jutnánakBob_Marley írta: Team USA Official Roster: Kobe, LeBron, Durant, Carmelo, DWill, CP3, Harden, Westbrook, Love, Tyson Chandler, Blake Griffin & Andre Iguodala