USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
balinteer
Capitá del Barça

2012.07.10. 17:07:09

A Summer League meccseit hol tudom nyomon követni,örülnék pár linknek.:)
neobarca
Director del Fútbol

2012.07.10. 12:28:13

Tocy írta:Jamisont akarjuk...minek? Őt tényleg ne...akkor már inkább Lewis...
Jamisont mi is akarjuk, de nem lesz már rá keret. Meg szerintem ő nem nagyon tűrné a padozást... :lol:
Lewis sztem meg se közelíti Jamisont meg amúgy is az a csávóóóóó. Nem tudom mit láttok rajta... :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.10. 12:09:56

Tocy írta:Camby a Knicks-é, túl szép lett volna, ha hozzánk jön :D Így marad a szokásos Joel for president centerjáték, Pittmannel a padon :D
Jamisont akarjuk...minek? Őt tényleg ne...akkor már inkább Lewis...
neobarca
Director del Fútbol

2012.07.10. 10:06:18

Bob_Marley írta:.Így azért a Knicks szépen felzárkózik hozzánk :D Kidd 39 Camby 38
Tudod Bob, van egy mondás: Jó az öreg a háznál! És ha az kell, hogy jövőre mi is legalább addig eljussunk mint a tolószékes Boston :P Akkor felőlem jöhetnek a járókeretesek... :lol: :lol: :lol:

Végülis Camby minket választott. :) Érdekes dolgok zajlanak az uborkaszezonban, igazán pezseg az élet. Nem is emlékszem mikor volt utoljára ekkora jövés menés. 8)

Cambynek örülök, sztem jó cseréje lesz TC-nek. Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogyan tudnak majd 1ütt játszani, ha 1ütt lesznek fent.
De szerintem mindenképpen hozzá fog tudni tenni mind a védekezésünkhöz, mind a támadásunkhoz. 8)

Kiddre is nagyon kíváncsi leszek. Bízom benne, hogy jó hatással lesz Lin-re és ő lesz a tanár úr! Biztos vagyok benne, hogy szerény személyében plussz érkezik a csapathoz.

Novakkal is sikerült megeggyzni, sztem ő megtalálta a helyét nálunk. Ha jövőre is szór meccsenként 5-6 3pontost, akkor teljesen elégedett leszek vele. 8)

Valszeg JR is itt marad mert nem kell senkinek... :lol: De 3M-ért akármekkora gyökér, sztem ajándék! Linnel meg csodállnám, ha nem egyeznénk meg. :wink:

Sikerült megszabadulnunk Bob kedvencétől, Tonnnny D től is. Harrellsonnal és Jordannal egyetemben. Bár utóbbit sajnálom, mert ügyes gyerek volt. :(

Egyedül a szívem csücske Fields elvesztése bánt engem... :cry: Imádta NYC-t de megértem, hogy ennyi pénzért lelép. Ezzel mi nem is fogunk tudni meccselni. Minden esetre a Toronto rendesen túl fogja fizetni.

Kíváncsi leszek, hogy mi lesz még, bár sztem már a mi házunk táján már semmi.

Ha ígymarad akkor jövő évi keretünk: Lin-Shump-MELO-Amare-Chandler
Pad: Kidd-Camby-JR-Novak-Jeffries-JWhite-talán Prignoni

Szerintem versenyképesek lehetünk idén a PO-ban is! ;)

Még egy PF-et érzek, hogy kéne, de nem tudom ki. K Martinnal állítólag tárgyalunk, bár ő előző szezonban egy nagy 0-volt...

Meglátjuk mi lesz! Vegyesek az érzéseim... Sajnos az "ellenségeink" is nagyon erősítenek...

Szerk: http://hangtime.blogs.nba.com/2012/07/0 ... ef:nbahpt1

Érdekes cikk! SUMMER TIME IS MELO TIME! 8) Azért látszik az öcskösön, hogy nagyon készül. Rengeteget fogyott és sokat edz. Sztem jó hatással lesz rá ez a szezonban is. Csak így tovább NO1 Clutch Player! 8) :wink:

Szerk2: nem tudom, hogy linkelte már valaki, de a kezdo5-ön is elkezdtek egy Podcast sorozatot. Első rész:
http://kezdo5.hu/index.php/podcast-ffi/ ... cast-1resz
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.10. 08:52:10

Camby a Knicks-é, túl szép lett volna, ha hozzánk jön :D Így marad a szokásos Joel for president centerjáték, Pittmannel a padon :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.09. 22:48:14

Kép
És az ellenfeleket érdemes ám megnézni :D Bryant-Durant majd Harden és megint Bryant az áldozat.Irving nagyon jó gyerek, (kicsit CP3-re emlékeztet) tetszik abszolút a játéka.

Most épp Jazz-Pistons megy, ez a Drummond gyerek nagyon tetszik.

Netsnél meg én már nem tudom követni mi folyik :D De ha összejön Howard is iszonyat érdekessé válik pl a Miami ellen mire lesznek képesek irányító poszton is abszolút a krémhez tartozó D-Willel és centerben meg gyakorlatilag az egyeduralkodó Howarddal.

De sok van még októberig de azért már most izgalmas dolgokon lehet agyalni :D

http://www.rtve.es/deportes/baloncesto/directo/
Spanyol-Brit felkészülési csata ha valakit érdekel.

szerk:
Spurs to sign forward Danny Green to three-year, $12 million, source tells Yahoo!

Bazska twitter :mrgreen:
Tőrös Balázs ‏@bazska
RT @fivethirtyeight: Sources: Magic accidentally deal Dwight Howard to themselves in 26-team trade. #fb

Amúgy télnyleg tökéletesen beleillik az egész Howard cserébe a dolog :D Pénzügyi okok miatt (Humphries) kell 3ik csapatot keresni, de már 4ről is volt szó Bobcats, Cavs, Wolves, Kingst is hallottam uh van minden mint a búcsúban :D

Marcus Camby and the Knicks have reached agreement on a contract that will pay him $13.2 million over the next three seasons
(azért kemény hogy a nagy öregek simán kapják a 3 éves szerződéseket, KG, Nash, Kidd, Camby )
Így azért a Knicks szépen felzárkózik hozzánk :D Kidd 39 Camby 38
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.07.09. 21:57:37

[quote="Bob_Marley"][/quote]Ez tényleg nagy.:D És az a durva, hogy kb mindenki jól is járna. Na jó, talán a Nets nem.:D Nekem az a furcsa, hogy arról volt szó, hogy Brooks-ot tartják, G. Wallace nagy szerződését meg passzolnák Howard érkezése esetén. Ehhez képest most pont fordítottja van terítéken. Amúgy: D.Will-Joe Johnson-G.Wallace-európai srác-Howard 6. embernek J. Rich. és akkor van még 1-2 töltelék emberük, meg veterán minimumért tudnak még hozni 1-2 hasznos embert padra.(abban biztos vagyok, hogy népszerű célpont lesz a csapat) A padjuk nem lesz túl erős, de ez a kezdő brutál. Ha az európai srác beválik, akkor a liga legerősebb kezdője lehet.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.09. 21:36:31

Hinrich meg megy a Bullshoz bár ez régebbi amúgy majd írj hogy mi van Howarddal :D

Celticset néztem, Sullinger valóban jól mozgott, de írták is több helyen majd le kell adni pár kilót, bár így is nem mondanám lassúnak a srácot, de kis robbanékonyság soha sem árt.Moore is jól mozgott, meg nekem Joseph is tetszett.Én szeretem a Summer League-t olyan játékosokat lehet megismerni akiket egész évben keveset látsz pályán vagy valakit egyáltalán nem, s azért vannak néha nagyon tehetséges ügyes srácok.

Howard témához meg a megatrade dologhoz ironikusan egy kép, én kb besírtam :mrgreen:
Kép
Állítólag amúgy lehet 4 csapatos lesz a trade, de bármi is van egyik szemem sír a másik, mert Hedo és J-Rich rossz szerződéseit is ki tudja rakni a Magic, viszont a Nets meg baromi erős lehet a divíziónkban. Bár majd azért hiába lesz kezőjük majd a pad is kell, meg sok miden van addig, első lépésben meg kell várni mit okoskodik ki a Magic és a Nets :D
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.07.09. 21:18:00

Egyrészt aki esetleg nem tud még róla, de érdekelné, annak szólok, hogy elkezdődött egy nyári torna. Eddig 2 meccs ment le, egy Magic-Nets és egy Thunder-Celtics. A terv az volt, hogy amennyit tudok nézek, de miután belenéztem, meggondoltam magam, engem valahogy nem kötött le. Bob viszont örülhet, boxscore alapján Sullinger eléggé odatette magát.

Másrészt végéhez közeledik a Howard saga a Lakers nagyjából kiszállt a játékból (Bynum kijelentette, hogy nem hosszabbít a Magic-el - gondolom Howard 1-2 sört beígért neki ezért - és Nash "trade" után nem is nagyon maradt a Lakers-nek mozdítható első körös pick-e) így minden bizonnyal a Nets lesz a befutó. Még elég sok buktatója van az ügynek, de most már úgy tűnik, hogy mindkét fél meg akar állapodni, valszeg meg is fognak. Egyébként elég durva megatrade lesz, valszeg 4 csapatot érint majd és 10+ játékos, valamint minimum 4 első körös draftcetli cserél majd gazdát.
Deron Williams says he and Dwight Howard have talked about playing together "for years" ... Since 2008 Olympics
Csak jók valamire ezek az Olympiai csapatok.:D

Még 2 friss hír: Úgy tűnik a Pacers mégis meccseli Hibbert ajánlatát.
Novak megegyezett a Knicks-el.
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.09. 20:51:12

PCsabi
aka Game90

2012.07.09. 14:32:18

Nem unjátok még? :D Írtok 40-50 sort, de úgysem tudjátok meggyőzni a másikat... De legalább az offseason-ben is van téma :P

Bob hozzászólásaihoz nyomok egy hatalmas +1-et ( :D ), egyetértek vele a témában.
ozsimiki írta: továbbá amíg úgy hiszed,h Bryant inkább fék a mostani Lakersnek is akár, addig tényleg teljesen felesleges folytatni ezt a vitát.
Nem mondanám egyértelműen féknek, de ha visszavenne az egojából, akkor bőven jobbak lettek volna már tavaly is, Bynum - Gasol a legerősebb frontcourt az egész NBA-ben, de támadásban talán csak minden 3. meccsen voltak megfelelően kihasználva, mert Kobe-nak muszáj volt emberről dobálnia a téglákat.

A 27 milliós fizetéséről (ami jövőre 30 lesz!) már ne is beszéljünk, természetesen neki kell a legjobban fizetett játékosnak lenni.
kanty írta:Köszi, hogy cserepadra raktál, még indulok az olimpián maratonfutásban, bokszban és szinkronúszásban is, de azért itt is megpróbálok hasznos tagja lenni a Teamnek.
Azért akárhogy is, de CP3 > kanty.
:mrgreen:
Bob_Marley írta::D
Azért írtad magadat a sor végére, mert abszolút törölköző lengető akarsz lenni? :mrgreen: Vagy csak az illendőség miatt :D
Is-is :D

14 ember :shock: :mrgreen:

Adrian Wojnarowski of Yahoo! Sports is reporting that the "tentacles" of a 14-player trade involving Dwight Howard are in place and that a deal involving three, or possibly four, teams could be in the works as soon as Monday.
Sources have also said that Magic brass are set for a Monday meeting at 9 am ET to see if this is truly the deal they want to make.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.09. 12:36:48

Szerintem meg ott lesz parttalan a vita, ha valaki azt nem látja, hogy Kobe márpedig egy fék. Nem tudom ki hány meccset látott idén, de ha csak az OKC ellen minimálisan visszafogja az egoját, tuti, hogy nem 4-1, akár a továbbjutásra is lett volna esély, és ezek csak a döntő szituk, azt már nem is írom, hogy két foghatatlan magas ember van LA-ben, ha őket használná Bryant, Nyugat/1 lenne/lett volna a csapat. Mit is kell utána csinálni amúgy? Ennyit eldobni agyatlanul? Rengetegen meg tudják csinálni. Ott van pl Carmelo Anthony, aki hasonló pontátlagot is tud csinálni, mint Kobe. Ott volt pl Iverson is. 5 bajnoki címet kell utána csinálni? Oké...az első 3-nál Shaq átlagolt 30/13 körül, de lehet hogy csak 28/13 volt, Kobe 22/5/5 mjuk, bár asszem volt ott már 25 is, 43FG% körül. Ki húzta a csapatot és ki volt második opció? Volt vesztes döntője, akkor ott hol volt Mr. Clutch? Aztán nyert még két bajnokságot, amikor szintén kapott egy Gasolt és egy jó csapatot, akik elbírták a baromságait. Ez a csapat most annyira nem jó, hogy elbírja, de minimális aggyal még így is simán bajnokesélyes lehetett volna. Bryant miatt nem lett az.

Amúgy engem is egyetlen dolog zavar de nagyon, hogy ennyire szentként van kezelve, meg hogy elmúlt 10 év legjobb játékosa...baromság. Egyszerűen ez nem így van. Csak az elmúlt tíz évben az 5 cím ellenére többet tett le az asztalra legalább Shaq és Duncan is. Meg még millió játékos lehetne Kobe szinten egy LAL-ben...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.09. 12:32:28

Na legyen így első bekezdésben az önző nem véletlenül volt idézőjelben, de majd leszokok az idézőjelek használatáról.

Második rész hiszti nem hiszti...Pont írtam is Bryantről hogy sokszor jön a halálközeli állapot nála talán offtopikban.

Én is karrierről beszélek, annyit írsz hogy amíg én azt hiszem az utóbbi időben fék addig kár erről "vitázni" (bocs elfelejtem az idézőjelet, akkor beszélgetni) erre írtam akkor mond meg miért nem fék????Újonc évében volt ilyen gyenge mezőnyszázaléka, réges-rég nem assistolt ilyen keveset eladott labdája is kimagaslóan az egyik legnagyobb volt idén az egész ligát nézve...

És én továbbra is úgy gondolom leírom példákkal stattal szitukkal miért nem, te annyit írsz utána lehet csinálni (ez hol indok???? :D)

Mondom mint ha egy 6 éves kis gyerek lennék mondj példát miért emeljük magasságokba ????olyanokra gondolok mint pl ha Jordan, akkor minden idők legatletikusabb 2ese, minden idők egyik legjobb 2es védője vagy ne Jordan legyen AI minden idők egyik legjobb irányítója főleg amilyen magas volt, minden idők egyik legjobb labdaszerzője.
Bryantnél lehet mondani isten tudja hányadik a pontlistán meg fejlődött öreg korára abszolút elismerésre méltóan pozíciós játékban.

De továbbra is tartom az idő Bryanttel kapcsolatban sok dolgot megszépít és igen Shaqnek is kellett Kobe, csak mondjuk abban az időben rohadt nehéz volt abban a centerállományban ami volt körülötte kiemelkedni.Én nem bagatellizálom el a játékát írtam is jó-jó de hogy minden idők top 3 vagy 5 játékosa is mint írtam óriási túlzásnak érzem vele kapcsolatban.

Nem fogsz meggyőzni, meg ráadásul eddig nem írtál semmit amivel meggyőzhetnél, de arra viszont tényleg kíváncsi vagyok, hogy miért is nem állja meg az a feltételezés magát, hogy Kobe Bryant fék LA-ben???Gyakorlatilag miatta van 0 mozgástér s a játéka is leginkább lfeleé megy mintsem akár csak egy szinten maradna.
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.09. 12:01:58

Bob_Marley írta:
Most jöttél hogy én azt cáfolom meg hogy te azt írtad önző :D Ez nem igaz én ilyenre nem emlékszem, de ezért szép a fórum mindennek nyoma van :twisted:
ozsimiki írta:
Én ott feladom, amikor Bob szerint azt írom,h nem önző Kobe :D Kb 4szer írtam le,h igen, önző, mindig is az volt, csupán szerintem neki annak is kell lennie, akinek ilyen képességei vannak.....
-->
Bob_Marley írta:
"Vita" miből indult???Leírtuk önző ezt tudja mindenki, valakinek szimpi valakinek nem, érdemeit senki sem vitatta legyen tőle boldog :D

Erre jött ozsi hogy hát de nem "önző" meg kinek passzoljon stb
Bob_Marley írta:Én nem csupán az önzőségéről beszéltem.Leírtam mindent hisztijeit stb dolgait, amit pl ugye másnál nem nézünk el.
-->
ozsimiki írta:
Fekete Pistáról meg annyit,hogy a színészkedések miatt utálja aki utálja, amikor a halál közeli állapotból 3perc alatt világszínvonalon kezd játszani. Az ápolós időszakáról nem is beszélve, Ciccolina kevesebb "tag"-ot ápolt le, mint őt ápolták.
szóval nem a hisztiket nem nézzük el neki...bár azt sem szeretjük, de Kobe esetén se írtunk olyat,h azért bírjuk mert hisztizik.

Az,h milyen statot hozol össze az elmúlt szezonról, érdekesnek érdekes, de én nem 1-1 évről beszélek, hanem az egész karrierjéről,
továbbá amíg úgy hiszed,h Bryant inkább fék a mostani Lakersnek is akár, addig tényleg teljesen felesleges folytatni ezt a vitát.

Azt meg elismertük, hogy kellettek olyan emberek mint Shaq, de azt is meg lehet fordítani, Shaqnek nem kellett egy Kobe?

Az egész vita ott kezd parttalanná válni, hogy szerinted jogtalan Bryant dicsőítése, ill bizonyos magasságokba emelése, szerintünk meg nem. Te azzal indoklod,hogy nem akkora csapatjátékos, és,h többet próbálkozik mint bárki, mi azzal indokoljuk a jogosságát, hogy utána lehet csinálni, csak valószínű már ezt sokan megpróbálták, és jóval inkább hátráltatták vele a csapatot, mintsem segítették. Tudom, szerinted hátráltatja Kobe, szerintünk nem. 1-1 periódusra lebontva még lehet igazad is lesz, főleg pl utcsó év, az a gond,hogy én nem periódusokra bontom le, hanem karrierre.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kash
Entrenador del Barça

2012.07.09. 11:49:45

Kash!
Miért jönne össze ez a hármas? Melyik csapatban? És hogyan?
Nem fog összejönni.
Csakhogy mivel nem értek annyit a kosárlabdához, mint ti, ezért ilyen nagy nevek felsorolásával próbálom tompitani a teljes tudástalanságom, ha lehet igy fogalmazni. :D
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.09. 11:41:22

Ennyit írsz én belemagyarázok dolgokat :D
Ad 1 én úgy fogalmazok, hogy nem érthető akkor valaki szóljon átgondolom többször és minden gondolatot megpróbálok átadni
Ad 2 te nem fogalmazol jól, s én vagyok gyümölcskonzerv :D
Legyen utóbbi fent tartom eme lehetőséget, semmi gond akkor mintha 6 éves volnék magyarázz el nekem pár dolgot :d

Tegyük tisztába a dolgokat.
Jött Kash vicces megfogalmazás blabla... :arrow: jött Bob aki leírta igen van egy kép ami viccesen (minden vicc fele igaz :D) megjeleníti Bryantnek a játékról alkotott képét, felfogását
Erre jött ez :arrow: idézek
ozsimiki írta: így is többet használ a csapatának, mintha passzolna.

Kash, Kobe szimplán a legnagyobb aktív játékos jelenleg az NBA-ban, élő legenda, noha önző is, de tudása megkérdőjelezhetetlen, irigyei csak önzőségével takarózhatnak :D

Több rajongója van, mint egy-egy csapatnak :)

"legtöbbször csak saját magára gondol" ez tetszett a legjobban, bizonyára azért akar sok pontot dobni,h kapjon ki a Lakers, de ő legyen pontrekorder.

Kash, olvass vissza oda, amikor az önző kis Kobeal szárnyalt a Lakers, ahogy még remélem fog is. Persze egészséges fikázás ideje most van az ellentábornak, hisz épp nem a csúcson van az LAL...
Leírod minden rendben ezt gondolod, csak ez meg nem így van :D

Erre jövök én, aki leírja hogy az anyámba használhatna többet ezzel az idióta pattogtatok játékával és rádobok 30at miközben a liga legjobb magas ember DUÓja van előtte.
Előkeresem neked azt a statot is ha kell, hogy mennyi a Lakers nyerési-vesztési mutatója ha Bryant több mint 30at dob rá és mennyi ha Gasol-Bynum ketten több mint 30 pár hónapja láttam egy ilyet, s nem kicsit megdöbbentő adat volt.
És a felvetésed illetve védelmed Bryant felé semmi éreztem megalapozottnak írtam is ő is nyilatkozta me4g mindenki tudja róla igazi megakarok dönteni minden csúcsot figura, s igen előtérbe tudja ezt helyezni mint a csapatot.

Utána jött kanty azt hagyjuk :D Megvitattuk még ha nála sem értem a dolgokat, leírjátok önző ennyi, de véditek mint valami szent tehén kanty azért mert egy zseni erre jutottunk, s ennyi.Én nem csupán az önzőségéről beszéltem.Leírtam mindent hisztijeit stb dolgait, amit pl ugye másnál nem nézünk el.És nálam az nem érv, hogy elnézem mert ő egy zseni...

Most jöttél hogy én azt cáfolom meg hogy te azt írtad önző :D Ez nem igaz én ilyenre nem emlékszem, de ezért szép a fórum mindennek nyoma van :twisted: Én amiről "pofázok" iszonyat elfogultan beszéltek róla, teljesen félre tesztek mindent, mert hogy ő zseni meg hogy 5szörös bajnok meg stb.
Én legalább próbálom "bebizonyítani" példákkal PJ-vel verekedés vagy mint írtam statisztikák, hogy mennyire rohadt nagy sárga-lila ködben nézik sokan Bryantet s igenis ez zavar vele kapcsolatban, hogy rohadtul egekig emelik, ami szerintem jogtalan.

De mondom én vagyok a hülye :D

Nem vagyok se politikus se kisgazda :D Én annyit szeretnék mond meg miért Bryant szerinted a legjobb vagy mondjuk miért Top3 vagy 5 játékos, nekem azt ne írja senki 5szörös bajnok meg MVP meg ilyenek, abból a bajnoki címekből párat Dízelnek köszönhet, most lehet jönni hogy "hogy vitatkozzak olyannal aki ennyire negatívan elfogult" erre is csak azt tudom mondani üljünk le ha kell közösen nézzünk meg pár döntőt és utána álljunk fel és döntsük el kinek volt benne nagyobb szerepe Shaqnek vagy Kobenak???Mert a statisztika se minden de sok mindent megmutat, s abban az időben pl Shaq vitte a szekeret, de jobb mindent újra látni mint a számokat.

Mi a "bajom" Bryant mint valami kultikus személy van beállítva, s már régóta inkább fék pedig LA-ben mint hajtóerő szerződésileg játékban sok mindenben, de továbbra is ő Kobe Bryant...Miért nem szeretem leírtam ezer dolgot amiért, erre te azt írod irigységből meg most belelehet kötni de anno nem, mikor ez sem igaz szerintem mert ugyanilyen volt 10 évvel ezelőtt is, azóta csak hisztisebb

Ui: Passzolni nem kell, én védekezek :D Bár neked kellene ozsi 4es poszton kizárni meg pattanózni, de inkább koncentráljunk majd egy jó zárás-leválás játékra és összehozzunk egy jó Bryant-Shaq duót...Öööö amiben szintén támadásban te többet nyújtanál mint anno Dízel......:P

szerk: eleje lemaradt :D Mindjárt összeírom mi volt, csak megint rá kell pörögjek :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.07.09. 11:59:47-kor.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.09. 11:19:32

ozsimiki írta:Kanty Respekt Neked! :)

Én ott feladom, amikor Bob szerint azt írom,h nem önző Kobe :D Kb 4szer írtam le,h igen, önző, mindig is az volt, csupán szerintem neki annak is kell lennie, akinek ilyen képességei vannak, valamint még mindig tartom,hogy hosszú távon még így is jobban jött ki a Lakers a dologból, mintha a felét leadta volna egyik társának, erre céloztam azzal,h én se passzolok a helyében.

Ennyire mást belemagyarázni sokszor...persze ezt nem neked írom Kanty.

Valóban, a politikus megfelelő foglalkozás lenne Bob neked :D

Fekete Pistáról meg annyit,hogy a színészkedések miatt utálja aki utálja, amikor a halál közeli állapotból 3perc alatt világszínvonalon kezd játszani. Az ápolós időszakáról nem is beszélve, Ciccolina kevesebb "tag"-ot ápolt le, mint őt ápolták.

PJ-t tisztelem, de szerintem pontosan vágja ő maga is,hogy Kobe nélkül pár címmel kevesebb után örülhetett volna a különválásnak.

U.i.:

ha sportról van szó, és csapatsportról, akkor megígérem én passzolok Bobnak! :D persze ha tudnám magamról,h akkora zseni vagyok kosárlabdában (abban azért nem:D, az abbanon a hangsúly:D) mint pl Kobe, akkor lehet csak sípszó után dobnám neki, legalább egyszer legyen nála :D
viccet félretéve, szerintem Bobbal el tudnánk érni,hogy James-ék clutch szituban egyikünknek adják :D
Csak az lesz majd érdekes, mikor te és Bob álltok a sarokban üresen, Kobe-t körbeveszik öten, és a zseni elrontja :twisted: Bocs, kihagyhatatlan volt...

Ekkora zseni elronthatja :D:D:D Ozsi

John Lucas III-mal amúgy mit akar a Heat? :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.09. 11:09:19

Kanty Respekt Neked! :)

Én ott feladom, amikor Bob szerint azt írom,h nem önző Kobe :D Kb 4szer írtam le,h igen, önző, mindig is az volt, csupán szerintem neki annak is kell lennie, akinek ilyen képességei vannak, valamint még mindig tartom,hogy hosszú távon még így is jobban jött ki a Lakers a dologból, mintha a felét leadta volna egyik társának, erre céloztam azzal,h én se passzolok a helyében.

Ennyire mást belemagyarázni sokszor...persze ezt nem neked írom Kanty.

Valóban, a politikus megfelelő foglalkozás lenne Bob neked :D

PJ-t tisztelem, de szerintem pontosan vágja ő maga is,hogy Kobe nélkül pár címmel kevesebb után örülhetett volna a különválásnak.

U.i.:

ha sportról van szó, és csapatsportról, akkor megígérem én passzolok Bobnak! :D persze ha tudnám magamról,h akkora zseni vagyok kosárlabdában (abban azért nem:D, az abbanon a hangsúly:D) mint pl Kobe, akkor lehet csak sípszó után dobnám neki, legalább egyszer legyen nála :D
viccet félretéve, szerintem Bobbal el tudnánk érni,hogy James-ék clutch szituban egyikünknek adják :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.09. 10:35:16

kanty írta:
Game90 írta: Team USA Official Roster: Kobe, LeBron, Durant, Carmelo, DWill, CP3, Harden, Westbrook, Love, Tyson Chandler, Blake Griffin & Andre Iguodala

Alázniuk kell a mezőnyt. Mondjuk egy CP3 - Bob - LBJ - Ozsi - Chandler kezdővel és egy MessiFan, Cumbee, Tocy, kanty, Game cserepaddal is min. döntőbe jutnának :mrgreen:
Szerintem simán olimpiai bajnokok lennénk. Köszi, hogy cserepadra raktál, még indulok az olimpián maratonfutásban, bokszban és szinkronúszásban is, de azért itt is megpróbálok hasznos tagja lenni a Teamnek.
Nem akarom kelteni a feszkót, de Ozsit és Bobot egy csapatba, ráadásul egyszerre a pályán?
Na, de reméljük, hogy a srácok kezelni tudják a helyzetet és a csapat érdekeit nézik elsődlegesen.

Howard ügyre kíváncsi vagyok. Lakersbe erősítés lenne, de emberileg nem igazán kedvelem, mondjuk Bandi sem a szíven csücske.
Kevin Love-nak is kezd kinyílni a csipája. :P
Amerikai focizás közben tegnap megsérültem, szóval én csak Eddy Curry-féle zabálós, padonülős szerepet vállalok max, de úgy érzem nincs is rám szükség, a méltán híres Ozsi-Bob összjáték ellen a spanyoloknak se lesz ellenszerük :D

Howard meg...hát ha még ő is a Lakersbe megy, omg. Az akkor ott egy finom csapat lesz :D Oda ne menjen, mert túl jók lesznek, de Brooklynba se, mert ők meg most még szimpik :D Menjen Charlotte-ba, ott jó lesz.

Amúgy Camby nem jön hozzánk, a vet. minimumot nem fogadta el, csak a s&t játszik, de Cole-t akarják minimum...mjuk én csinálnám, mert nekünk most kell erősítés, jól pattanózó, jól védekező rutinos center jönne egy tehetséges de még kiforratlan csereirányítóért, akinek amúgy is kevés szerep jutna ha egészséges a kezdő +Allen,Battier,Miller. De úgy hírlik, Riles nem akarja ezt...pedig most kellene erősíteni, most van a csúcson LeBron és Bosh, Wade még afelé jár, Chalmers már afelé jár, még használható Allen, Battier, Haslem, egy center hiányzik a boldogsághoz, aztán a rebuilding majd még arrébb van. Csereirányítót lehetne kukázni máshonnan is.
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.09. 10:13:54

Game90 írta: Team USA Official Roster: Kobe, LeBron, Durant, Carmelo, DWill, CP3, Harden, Westbrook, Love, Tyson Chandler, Blake Griffin & Andre Iguodala

Alázniuk kell a mezőnyt. Mondjuk egy CP3 - Bob - LBJ - Ozsi - Chandler kezdővel és egy MessiFan, Cumbee, Tocy, kanty, Game cserepaddal is min. döntőbe jutnának :mrgreen:
Szerintem simán olimpiai bajnokok lennénk. Köszi, hogy cserepadra raktál, még indulok az olimpián maratonfutásban, bokszban és szinkronúszásban is, de azért itt is megpróbálok hasznos tagja lenni a Teamnek.
Nem akarom kelteni a feszkót, de Ozsit és Bobot egy csapatba, ráadásul egyszerre a pályán?
Na, de reméljük, hogy a srácok kezelni tudják a helyzetet és a csapat érdekeit nézik elsődlegesen.

Howard ügyre kíváncsi vagyok. Lakersbe erősítés lenne, de emberileg nem igazán kedvelem, mondjuk Bandi sem a szíven csücske.
Kevin Love-nak is kezd kinyílni a csipája. :P
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.09. 09:57:16

Game90 írta: Alázniuk kell a mezőnyt. Mondjuk egy CP3 - Bob - LBJ - Ozsi - Chandler kezdővel és egy MessiFan, Cumbee, Tocy, kanty, Game cserepaddal is min. döntőbe jutnának :mrgreen:

Alsó sorból CP3 kivételével ki nem nézném, hogy profi kosarasok és évi 10+ milliót keresnek :D

Kép
:D
Azért írtad magadat a sor végére, mert abszolút törölköző lengető akarsz lenni? :mrgreen: Vagy csak az illendőség miatt :D

http://kezdo5.hu/index.php/fastbreak-nb ... rd-saganak
Hiszi ezt valaki??? :D
Egyes források szerint összesen 11 játékos, több draftjog és készpénz mozdul meg a csere során
Gyönyörű lesz, de szurkolok a Magciknek hogy "füstöljék ki" Hedo és J-Rich szerződéseivel együtt és lehetne építeni egy új gárdát, rámenni a loterryre jövőre stb.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.07.09. 00:19:30

Nem akarom újra elindítani a lavinát, de az elég egyértelmű, hogy Kobe > Lakers :mrgreen: Elismerem, hogy nagy játékos meg minden, de nem véletlen, hogy a Lakers fanok kivételével szinte mindenki utálja őt.

Y! Sources: Orlando's Ryan Anderson agrees to a four-year, $36 million contract in sign-and-trade to New Orleans.

NO-tól ez tényleg jó csere, Anderson-nak talán még korrekt is az évi 9 millió, Davis, Anderson, Gordon (?), Rivers, erre már lehet építkezni. Howard-ot szerintem tuti, hogy cseréli a Magic, LA vagy Brooklyn? Bynum, valaki for Howard vs. Lopez, Humphries, D-Ligás játékosok for Howard, Turkoglu.

With Avery Johnson telling beat reporters that the Nets "top priority" now is re-signing Brook Lopez and Adrian Wojanarowski tweeting that the Nets have opened talks with Lopez on an extension, it now appears that the Nets' pursuit of Dwight Howard is at a crossroads.

Ken Berger ‏@KBergCBS
Dwight update: Nets trying to assemble package including Brook Lopez, at least three first-round picks for Orlando.

Az meg elég beteg, hogy már Stiemsma is 3 milliót kap :shock: De Pekovic mögé jó lesz.

Ilyasova, Bucks, 5 év 45 millió.
MessiFan írta: Rondo-Bradley-Pierce-Bass-Garnett
6.Green 7.Terry 8.Pietrus 9.Sullinger 10.Stiemsma 11.Dooling 12.Wilcox/Melo
Ez a keret elég jónak tűnik, Green X-faktor lehet.
Kash írta: Dirk Nowitzkiről tudtok valamit? Ha összejönne egyszer a Dirk-James-Kobe 3-as...Akkor szerintetek mi lenne? :D
Világvége?

Kash!
Miért jönne össze ez a hármas? Melyik csapatban? És hogyan? :-k
Bob_Marley írta: Team USA Official Roster: Kobe, LeBron, Durant, Carmelo, DWill, CP3, Harden, Westbrook, Love, Tyson Chandler, Blake Griffin & Andre Iguodala

Alsó sorból CP3 kivételével ki nem nézném, hogy profi kosarasok és évi 10+ milliót keresnek :D

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.08. 22:46:14

Érdekes csere a Hornetstől, de jónak mondható alapvetően.Mondjuk Ayont én bírtam.

Gordonos rész annyiból igaz szerintem is, hogy olyan csapat lenne körülötte, hogy ihaj pár éven belül, DE!!!!Gordon volt a legjobban ki, hogy NO-ba cserélték, Sunsba jók az orvosok, s idegesíti, hogy Riverst hozták a drafton. Abszolút "megsértődős, bosszú" akció ez tőle, csalódás lenne ha elmenne, de nagy gond nincsen azért a Hornetsnél, nem az idei év lehet az ő nagy évük, de Gordont is meglehet érteni az említett okok miatt miért akar elmenni.

Howard szerintem is Lakers, Bynum-Howard csere én nem tudom jó ötlet-e s legfőképpen Magic szempontból gondolkozva.Én inkább annak a híve lennék nem sérülékeny fiatal sok játékos beszerzése s draftjogok.

Minny nem suttyó csak ilyen az FA :D Greent-Basst normális szerződéssel lökjük meg, abszolút vállalható.Örülök neki, hogy jól sáfárkodunk a pénzekkel, s igazából jelenleg csak PP van rossz szerződésben de ugye ő is 2 év és kifut.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.07.08. 22:26:24

Sign and trade keretében Ryan Anderson New Orleans-ba költözik Gustavo Ayon-ért cserébe. Nem rossz trade a Hornets-től, van egy kiváló magasuk, aki elvileg kiváló védő lesz, de támadó oldalon még kérdéses a potenciálja és mellé most szereznek egy kiváló támadót, aki még szintén bőven fejlődő képes. Iszonyatosan fiatal csapatuk lesz, remek tehetségekkel. Egy nagyon fontos dolguk maradt a nyáron, agyműtétre kell vinniük Gordon-t.

Közben újra szárnyra kaptak hírek a Howardal kapcsolatos Magic-Nets tárgyalásokról. Tegnap, tegnap előtt akartam írni, hogy szerintem 70%, hogy a Lakers-é lesz Howard. A bajom az, hogy az egy annyira egyszerű és sima trade kellene, hogy legyen, hogy azt vártam, hogy legkésőbb ma bejelentik, erre azzal kapcsolatban ma semmi hír nem jött. Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz és ha döntenek, akkor miért azt a döntést hozzák majd meg. Még mindig a Lakers-t érzem befutónak, de látszik, hogy a Nets sem adja fel. Minden esetre szerdáig kiderül.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.07.08. 17:09:11

Stiemsma, after meeting twice with Minnesota, reportedly was offered a contract for $3 million next season.

Mekkora suttyó ez a Minny, mi ennyit nem adunk meg, ebben biztos vagyok, inkább megtartjuk ugyan ennyiért Wilcoxot, vagy ráutazunk másra. (Camby?)

Green 4 évre (4. év opciós) 36 milliót fog kapni, Bass 3 évre pedig 20-at.
Nem vészes.
Válasz küldése