Kash írta:
Tetszettek a szinek, mondjuk nem kellett volna feltétlenül animálni a filmet...Vagy ezt igy volt muszáj?
Azt hiszem volt egy-két megoldás, amit az animáció nélkül nehéz lett volna megcsinálni. Most így hirtelen az jut eszembe, amikor a holland téli tájról a hajóra úszik át a kamera. De pl. a kutyás jelenet az elején is nehezen lett volna leforgatható. Amúgy szerintem különösen adta a hangulatot ezzel a kicsit elmosódott, leegyszerűsített, hallucinatív hatással.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy 1 millió dollárból egy kicsit macerás felépíteni egy teljesen szétlőtt Bejrútot...
Kash írta:
Ha rátettem az Angolt, miért nem tudtam volna rátenni a magyart...!?
Azért nem tettem rá, mert a film amit, meg ahonnan letöltöttem nem fogatta be...Ezek után nincs mit próbálkoznom.
Megnéztem, értékeltem, Angolul meg tudok.
............................................________
....................................,.-‘”...................``~.,
.............................,.-”...................................“-.,
.........................,/...............................................”:,
.....................,?......................................................\,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:”........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
............/.`~,......`-...............................\....../\
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,
.....`=~-,_\_......`\,.................................\
...................`=~-,,.\,...............................\
................................`:,,...........................`\..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_\..........._,-%.......`\
...................................,<`.._|_,-&``................`\
Nem tudom mi lehetne még csinálni, ott a doc-ban a link, erre nem tudod honnan letölteni (pedig saját bevallásod szerint ismersz mindent oldalt a piratebayt és az ncore-t is beleértve), ott a felirat is, erre "nem fogadja be a géped" (átnevezni próbáltad? gondolom feliratszűrős lejátszóval próbálkozol)
Lassan kirendelünk egy külön szakembert melléd, hogy meg tudd nézni a filmeket. Te jó ég, pedig ez még csak az első ajánlás volt
messideco: ugyan egyik szemszögből van bemutatva, de sztem ahhoz képest elég objektív