Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nyugodt vagyok, csak az őszintét írtam.messideco írta:Jaja, simánlui1698 írta:Csináljunk-e olyat, hogy akinek több jelöltje volt az adott ajánlásra az a filmes topicba betolja a többit? (ez jelen esetben még 2 film)Én benne vagyok.
recrea: te meg nyugodj meg![]()
Azt gondold végig sztem, hogy egy majdani következő körben szeretnéd-e ajánlani őket, ha igen, akkor azt javaslom, hogy tartsd magadban őket. Én mindenesetre kíváncsi lennék.lui1698 írta:Csináljunk-e olyat, hogy akinek több jelöltje volt az adott ajánlásra az a filmes topicba betolja a többit? (ez jelen esetben még 2 film)
Én meg áthoztam a helyére,Kash kollega,mert ez Filmklub-os téma, tehát nem is OFF,uh ide valóKash az Offtopicban írta:Áthozom ide:Megkérlek szépen, hogy több fejfájást ne okozz nekünk, és lépj ki önként a filmklubból.
Ok.
Ha ennyire akarod, akkor kilépek.
Szerintem várja csak ki mindenki a sorát...REMY írta:Ha Erxy nem akar ajánlani akkor beléphetek a helyére? 11. helyről a 6.-rapersze ha nem gond.
Letöltöttem a kalózöbölről a filmet, majd azt a feliratot is, amit a docban találtam. Mikor letöltötte, átneveztem ugyan arra a névre, amelyik az AVI formátú videófáljon is van. ráhúztam a szöveget a filmre, majd kiirta hogy: "i]az egyesités nem lehetséges[/i]". Dehát nincsen gond, megnéztem.Nem tudom mi lehetne még csinálni, ott a doc-ban a link, erre nem tudod honnan letölteni (pedig saját bevallásod szerint ismersz mindent oldalt a piratebayt és az ncore-t is beleértve), ott a felirat is, erre "nem fogadja be a géped" (átnevezni próbáltad? gondolom feliratszűrős lejátszóval próbálkozol)
Lassan kirendelünk egy külön szakembert melléd, hogy meg tudd nézni a filmeket. Te jó ég, pedig ez még csak az első ajánlás volt Rolling Eyes
messideco: ugyan egyik szemszögből van bemutatva, de sztem ahhoz képest elég objektív
Azt hiszem volt egy-két megoldás, amit az animáció nélkül nehéz lett volna megcsinálni. Most így hirtelen az jut eszembe, amikor a holland téli tájról a hajóra úszik át a kamera. De pl. a kutyás jelenet az elején is nehezen lett volna leforgatható. Amúgy szerintem különösen adta a hangulatot ezzel a kicsit elmosódott, leegyszerűsített, hallucinatív hatással.Kash írta: Tetszettek a szinek, mondjuk nem kellett volna feltétlenül animálni a filmet...Vagy ezt igy volt muszáj?
............................................________Kash írta: Ha rátettem az Angolt, miért nem tudtam volna rátenni a magyart...!?
Azért nem tettem rá, mert a film amit, meg ahonnan letöltöttem nem fogatta be...Ezek után nincs mit próbálkoznom.
Megnéztem, értékeltem, Angolul meg tudok.
Ha gondolod elhozom hozzád a gépemet, és beszéld meg vele a dolgot.mi az hogy nem fogadta be a magyar feliratot?
ennek tényleg nem sok értelme van h (gondolom) nem tul sok angol tudással megnézel egy filmet, angol felirattal, aztán beírod h szép színek voltak
mi az hogy nem fogadta be a magyar feliratot?Kash írta:Miért, megnéztem, vagy nem ez a lényeg?messideco írta:Kash, tisztelettel megkérlek, hogy vagy próbálj alkalmazkodni, vagy lépj ki a filmklubból...![]()
Utánaolvasok a libanoni háborúnak és elkezdem a filmet.
Aki látta:
az egyik szemszögből van bemutatva a történet, vagy objektív?
Ha rátettem az Angolt, miért nem tudtam volna rátenni a magyart...!?
Azért nem tettem rá, mert a film amit, meg ahonnan letöltöttem nem fogatta be...Ezek után nincs mit próbálkoznom.
Megnéztem, értékeltem, Angolul meg tudok.
Miért, megnéztem, vagy nem ez a lényeg?messideco írta:Kash, tisztelettel megkérlek, hogy vagy próbálj alkalmazkodni, vagy lépj ki a filmklubból...![]()
Utánaolvasok a libanoni háborúnak és elkezdem a filmet.
Aki látta:
az egyik szemszögből van bemutatva a történet, vagy objektív?
De igen, magyar, ám a feliratok kezelése nem az erősségem.bence-barca írta:Miért angol felirattal nézted? Az adott link, nem magyar, amit megtalálsz a google docsban? (elnézést, ha nem, én magam kerestem rá, így nem néztem azokat a linkeket)Kash írta: Mivel héberül beszéltek, és csak egy rossz minőségű angol feliratom volt, nehéz nagy dolgokat leszűrni.
Miért angol felirattal nézted? Az adott link, nem magyar, amit megtalálsz a google docsban? (elnézést, ha nem, én magam kerestem rá, így nem néztem azokat a linkeket)Kash írta: Mivel héberül beszéltek, és csak egy rossz minőségű angol feliratom volt, nehéz nagy dolgokat leszűrni.