Egy a baj, hogy a Chelsea semmilyen anyagi kényszerben nincs. Nekik tökéletesen megéri még 1 évet várni arra, hogy Romeu befusson, és akkorMichaaBee írta:A 10 millió azt jelenti, hogy ha annyit kicsengetünk, akkor a Chelsea-nek nincs választása. De nyilván, hogyha nem számítanak rá, akkor először ilyen 5-6 millióval kell kopogtatni, hátha összejön.Chino írta:Nem vagyok túlságosan képben ez ügyben, de az opciós jogoknál kőbe van vésve, hogy csak a szerződésben feltüntetett összegért lehet elvinni vagy az csak a plafon és mindenképp el kell engedniük esetleg alkudozni, mint egy „sima" igazoláskor lehetséges?
Mert ha DM a jövőben sem fog rá számítani talán lehetne tárgyalni a Chelsae-vel.
Tavaly 5 millióért engedtük el, most ha 10-ért jön vissza az még nem "égetés", ahogy azt már sikerült ebben a topicban olvasnom...
a) kezdő szintű játékos lesz náluk
b) a Barca megveszi 15 millióért.
Ha meg nem jön be, akkor még ugyanúgy elpasszolhatják 5-6 milliókért, de szerintem Abramovicsot még az sem vágja a földhöz, ha ingyen távozik.
Abban viszont igazad van, hogy nem nagy égés. Csak Rossell megint lejáratná a látszatgarasoskodó politikáját (mondjuk szerintem ez már most hiteltelen)