Nem tudnál 2 olyan játékost mondani, aki beférne jelenleg a spanyol válogatott kezdőjébe a középpályára... Azt meg mindannyian jól tudjuk, hogy a jó öreg Llorrentenek kellett volna az EB-n játszania, csak volt 1 jó edző.daffy írta:te hol élsz? eb,vb? melyikhez volt sok közük? sylvinho többszörös bl győztes,3 spanyol bajnoki címmel és 2 kupával. ettől ő nagy spíler volt?Barcaman1993 írta: Nem tudom Te hol élsz? Végülis sok csapat szeretne ilyen középszerű játékosokat, akik EB-t, VB-t nyertek, Copa del Rey és EL döntősök. Sztem sok csapat elfogadná azt a középszerű Llorrentét, aki 30 gólnál is többet vert 1 szezonban egy spanyol középcsapatban. Nevetséges ez az egész... Csak tudnám, hogy mit kéne még nekik felmutatni?
llorente 27 éves korára a bilbaoban játszik, a meccsek 30%-án lő gólt,ez aztán a klasszis játékos
martinez mit mutatott? a nagyok ellen sokszor betlizik,hihetetlenül túl van értékelve
csak hogy a te megnyerő stílusodban válaszoljak
Hozhatod itt a példákat, vagy LG, vagy akárki más (és igenis Sylvinho jó játékos volt, az már kérdés, hogy volt helyette egy Gionk, Abidalunk, stb.). De ezer számra lehetne sorolni a játékosokat, akik nem voltak világklasszisok, de zsákra nyerték a címeket, és olyanok is akik messze sokkal jobbak voltak annál amit elértek. Totti? Utóbbi 15 év sztem legjobb játékosai közé tartozik. Aztán a tudásához képest, mégis mennyivel szerényebb pályafutást tudhat be?
Úgy látom fölösleges magyarázni, mert ha jól veszem ki akkor, csak Messi és Ronaldo az igazán jó játékos. Az agyamat eldobom. Pocskondériázhattok itt a fórumon ameddig akarjátok, de ilyeneket írni... Mindenki más, de sztem összetennéd mondjuk a kezed, ha mondjuk Javi Martinez játszana Khedira helyett.
Ha jól tudom Te madridi kötődésű vagy. Akkor mit szólsz Modrichoz? Az ég egyadta világon semmit nem tett le ehhez a 2 emberhez képest, de az ára a hírek szerint még magasabb lehet, mint az említett 2 bilbaoinak... Úgyhogy ezt a témát hagyjuk, hogy ki jó játékos és ki mit tett le az asztalra... Ez az utolsó hsz-em ebben a témában, nem pocsékolom ilyen marhaságokra az időmet, hogy azt magyarázzam, hogy Javi Martinez jó játékos...